Bugun biraZ daha iyiyim sesim kisik sadece. :) sen nasilsin
Nasıl oldun canım iyi misin?
Görüntü var ses yok moduna geçmişsin buna da şükürBugun biraZ daha iyiyim sesim kisik sadece. :) sen nasilsin
Bende yulafi hic sevmezdim yumurtadan nasil biktiysam yulafli kahvalti harika gelmeye basladiYaa bizde organik yumurta aliyoruz haftada 1 karton biter ama iste artik bunaldim yumurta yemekten
Bir sure sutlu yulafli kahvalti yapicam biraz ozleyim yumurtayi :)
Hani nerde nerde biri cikolatami dedi canim hic istemiyoki adetimede 3 gun var zaten
Çareler tükenmezBende yulafi hic sevmezdim yumurtadan nasil biktiysam yulafli kahvalti harika gelmeye basladi
Pembebulut ve plastic yok ya ortalamamız biraz kötü olacak zaten. Akşamı aç sefil geçirirsek sanki azıcık toparlarızKizlar bugün persembe bi hatırlatıyım dedim
Aksam yemegini hafif ve erken yiyelim ki yarin tartida yüzümüz gülsün
Instagramda gordum cnmHani nerde nerde biri cikolatami dedi canim hic istemiyoki adetimede 3 gun var zaten
Kizlar bugün persembe bi hatırlatıyım dedim
Aksam yemegini hafif ve erken yiyelim ki yarin tartida yüzümüz gülsün
bende onu dicektimbu hafta guzel olmaz yuzdemiz aman nota almayalimda haftaya toparlarjzPembebulut ve plastic yok ya ortalamamız biraz kötü olacak zaten. Akşamı aç sefil geçirirsek sanki azıcık toparlarız
Hatta şu saatten sonra yemelim,içmeyelim,nefes almayalım
Valla ben simdi yedim aksam da duruma gore bakicaz artikPembebulut ve plastic yok ya ortalamamız biraz kötü olacak zaten. Akşamı aç sefil geçirirsek sanki azıcık toparlarız
Hatta şu saatten sonra yemelim,içmeyelim,nefes almayalım
Kizlar tarti oncesi bu ne sessizlikCok bos kaldim bugun bari mesajlari sayayim
Gitme hic sen oralara kaptanim burda kalDiyet kahvalti icin nefis yemeklerin uygulamasina bakcam ama korkuyorum
Hahaha bunu gormustum :)
Insallah kaptanim cok aminInstagramda gordum cnmaman yeme tarcinli sut ic
bende onu dicektimbu hafta guzel olmaz yuzdemiz aman nota almayalimda haftaya toparlarjzinsallah bende haftaya listede olurum amin :)
sorma yaa kimse yokKizlar tarti oncesi bu ne sessizlik
Kizlar her mesaj 2 kalori yaktiriyo benden soylemesi
ay bi baksam diyet tariflere bi iki kahvalti icin alternatif bulsak superr olurm yumurta yiye yiye biktim :)Gitme hic sen oralara kaptanim burda kal
Hic riske girmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?