Gecmis olsunSağol canım tv ile altın saat gitmiş
Daha alacaklardı da ses oldu sanırım kaçtılar ama yine dönebilirler
Ayy cok az nie benim istahim hic gitmiyo yawMenum
Sabah
Bi bardak sut
Ogle 14.00
3 yk loru yarim yk yagda kavurdum
2 domates
2 ymurta
Aksam
2 elma
Su 2 lt
Kizlar kizmayin cnku bugun hiiiiiiiccc acikmadim hastayim diye istahim gitti herlade
Kaptanım daha çok halsiz kalmıyorsun değil mi?Menum
Sabah
Bi bardak sut
Ogle 14.00
2 domates
2 ymurta
Aksam
2 elma
Su 2 lt
Kizlar kizmayin cnku bugun hiiiiiiiccc acikmadim hastayim diye istahim gitti herlade
Cnm o benimki deildi ablaminkiydi benimkinde cikolata yok birindr var birinde yok cikmasin die tekini cektikkk bende sevmem cikolta zatenn
Sevinemiyorum ki
Eve hırsız girdi dün
Ayy cok az nie benim istahim hic gitmiyo yaw
Yok cnm bise yiyesim yok olsa yerdim :)Kaptanım daha çok halsiz kalmıyorsun değil mi?
ohh ablanla keyif yaptin :) hep bi ablam olsun istemistim yada kiz kardesim ama annemler yapmadiCnm o benimki deildi ablaminkiydi benimkinde cikolata yok birindr var birinde yok cikmasin die tekini cektikkk bende sevmem cikolta zatenn
Ohhh kendine bakim yap bakalim :) ben daha cok evde hazirliyorum kurleri yogurtla salatalikla falan :)Selam kizlar çarşıya çıktım baya yürüdüm malum bugün indirim günü gittim biraz bakim ürünleri aldım kendimi bi elden geçireyim didim..
Ayy bunla gelmis gecmis oksun cnm yaaa aman kizlar birakmayin evde degeerli birsey bankalrin kasalari var yıllık 300 gibi bi tutarla kiralaniyor tvde az para deil ki en az bi blezik parasidir o simdi eyse sagliginiz yerinde siz varkn girmemisler ya onada sukur gecen haberde gosterdi ev halki salonda otururkn girmisler guvenlik kamerasi cekmis hic korkuda yok yaa bunlarda mustakilmi cnm senin evTv ve altın saat gitmiş de diğer para edenleri alamamışlar sanırım ses oldu acele ile çıktılar geri dönmezler umarım
Menum
Sabah
Bi bardak sut
Ogle 14.00
2 domates
2 ymurta
Aksam
2 elma
Su 2 lt
Aaa cok iyi yapmissin cok mantikli bugun o tarz seylerde cok indirim vardr gercektenn ben hic akil edemiyirum boyle seyleri yaaSelam kizlar çarşıya çıktım baya yürüdüm malum bugün indirim günü gittim biraz bakim ürünleri aldım kendimi bi elden geçireyim didim..
Ayy bunla gelmis gecmis oksun cnm yaaa aman kizlar birakmayin evde degeerli birsey bankalrin kasalari var yıllık 300 gibi bi tutarla kiralaniyor tvde az para deil ki en az bi blezik parasidir o simdi eyse sagliginiz yerinde siz varkn girmemisler ya onada sukur gecen haberde gosterdi ev halki salonda otururkn girmisler guvenlik kamerasi cekmis hic korkuda yok yaa bunlarda mustakilmi cnm senin ev
hastayim diyr sanirim elmayi bile yemicektimde sonradan acikirim diye yedim :)
Yok cnm bise yiyesim yok olsa yerdim :)
ohh ablanla keyif yaptin :) hep bi ablam olsun istemistim yada kiz kardesim ama annemler yapmadibazen dertlescek birini ariyo insan :/
Allah agzinizin tadini bozmasin cnm :) bnmde bi abim bi erkek kardesim var ama takdir edersin ki erkeklerle herseyi konusamiyosunAllah'ima sukurlerr olsun bir abim bir ablam var iyiki varlarr1.sn dusunmem cnimi veririmm cok severiz birbirimizi 3 umuzdee cok sansliyim bn evettt en iyi arkadasim olur kndisi saolsnn ayni zamanda 3. Bebegimm
Apartman mii ayy tirstim simdi bn 6.katta oturuyorum camdan falan girm3leri imkansiz die dusunuyidm ama kapiyi zorluycaklari hic akloma gelmez sesten gmfalan cekeinirler die amera falan yokmi cnm hic giren duyan olmamis miYok apartman canim diş kapının şifresini değiştirmişler
Apartman mii ayy tirstim simdi bn 6.katta oturuyorum camdan falan girm3leri imkansiz die dusunuyidm ama kapiyi zorluycaklari hic akloma gelmez sesten gmfalan cekeinirler die amera falan yokmi cnm hic giren duyan olmamis mi
Cilingirde olan hersey onlaardada var bikere bizde kapida kalmistik cilingir geldi 1 dkkda acti kapiyi sok oldum ozmn helede celik kapilar kilitli degilse hemen aciliyo ben evdetken bile kilitliyorumYok kamera canim dün çilingir dedi her türlü açarlar kapıyı aletleri var deliğe takip komple kilidi çıkarıyorlar 1 dk larını aliyo dedi
Letgodan akdık canımEvet cnm plastic izine cikacakmis daga sonra baska takimdan devam edecekmis. Sakinlesir siniri gecince doner dedim ama... saglik olsun.
Ya tariflerin cogunda pattis var huzurum napak
Nerden aldin utuyu orayi anlamadim
Amanııın hiç yememişsin kaptancım yarın full eksi gelecek senden biz hadta olunca ballar limonlar yiyoz sende bşşey yememişsin yaaMenum
Sabah
Bi bardak sut
Ogle 14.00
2 domates
2 ymurta
Aksam
2 elma
Su 2 lt
Vaay ne iyi etmişsin canım bakım yapmak cok iyi hissettiriyor insanıSelam kizlar çarşıya çıktım baya yürüdüm malum bugün indirim günü gittim biraz bakim ürünleri aldım kendimi bi elden geçireyim didim..
Aneeee peyniri yazmayı unutmuşm hahhaCanım peynşr yumurta vs de yeseydın kske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?