Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menum
Sabah
Bi bardak sut

Ogle 14.00
3 yk loru yarim yk yagda kavurdum
2 domates
2 ymurta

Aksam
2 elma

Su 2 lt

Kizlar kizmayin cnku bugun hiiiiiiiccc acikmadim hastayim diye istahim gitti herlade

Selam kizlar çarşıya çıktım baya yürüdüm malum bugün indirim günü gittim biraz bakim ürünleri aldım kendimi bi elden geçireyim didim..

Ayy cok az nie benim istahim hic gitmiyo yaw
hastayim diyr sanirim elmayi bile yemicektimde sonradan acikirim diye yedim :)
Kaptanım daha çok halsiz kalmıyorsun değil mi?
Yok cnm bise yiyesim yok olsa yerdim :)
Cnm o benimki deildi ablaminkiydi benimkinde cikolata yok birindr var birinde yok cikmasin die tekini cektikkk bende sevmem cikolta zatenn
ohh ablanla keyif yaptin :) hep bi ablam olsun istemistim yada kiz kardesim ama annemler yapmadi bazen dertlescek birini ariyo insan :/

Selam kizlar çarşıya çıktım baya yürüdüm malum bugün indirim günü gittim biraz bakim ürünleri aldım kendimi bi elden geçireyim didim..
Ohhh kendine bakim yap bakalim :) ben daha cok evde hazirliyorum kurleri yogurtla salatalikla falan :)

Tv ve altın saat gitmiş de diğer para edenleri alamamışlar sanırım ses oldu acele ile çıktılar geri dönmezler umarım
Ayy bunla gelmis gecmis oksun cnm yaaa aman kizlar birakmayin evde degeerli birsey bankalrin kasalari var yıllık 300 gibi bi tutarla kiralaniyor tvde az para deil ki en az bi blezik parasidir o simdi eyse sagliginiz yerinde siz varkn girmemisler ya onada sukur gecen haberde gosterdi ev halki salonda otururkn girmisler guvenlik kamerasi cekmis hic korkuda yok yaa bunlarda mustakilmi cnm senin ev

Menum
Sabah
Bi bardak sut

Ogle 14.00
2 domates
2 ymurta

Aksam
2 elma

Su 2 lt

Kizlar kizmayin cnku bugun hiiiiiiiccc acikmadim hastayim diye istahim gitti herlade

Seni cok iyi anliyorum cnm dn bende zor yemistim bugun daha iyim ama cok sukur

Aaa cok iyi yapmissin cok mantikli bugun o tarz seylerde cok indirim vardr gercektenn ben hic akil edemiyirum boyle seyleri yaa

Yok apartman canim diş kapının şifresini değiştirmişler

Allah'ima sukurlerr olsun bir abim bir ablam var iyiki varlarr 1.sn dusunmem cnimi veririmm cok severiz birbirimizi 3 umuzdee cok sansliyim bn evettt en iyi arkadasim olur kndisi saolsnn ayni zamanda 3. Bebegimm

Allah'ima sukurlerr olsun bir abim bir ablam var iyiki varlarr 1.sn dusunmem cnimi veririmm cok severiz birbirimizi 3 umuzdee cok sansliyim bn evettt en iyi arkadasim olur kndisi saolsnn ayni zamanda 3. Bebegimm
Allah agzinizin tadini bozmasin cnm :) bnmde bi abim bi erkek kardesim var ama takdir edersin ki erkeklerle herseyi konusamiyosun bende annemle arkadas gibi oldum napim :)

Yok apartman canim diş kapının şifresini değiştirmişler
Apartman mii ayy tirstim simdi bn 6.katta oturuyorum camdan falan girm3leri imkansiz die dusunuyidm ama kapiyi zorluycaklari hic akloma gelmez sesten gmfalan cekeinirler die amera falan yokmi cnm hic giren duyan olmamis mi

Apartman mii ayy tirstim simdi bn 6.katta oturuyorum camdan falan girm3leri imkansiz die dusunuyidm ama kapiyi zorluycaklari hic akloma gelmez sesten gmfalan cekeinirler die amera falan yokmi cnm hic giren duyan olmamis mi

Yok kamera canim dün çilingir dedi her türlü açarlar kapıyı aletleri var deliğe takip komple kilidi çıkarıyorlar 1 dk larını aliyo dedi

Yok kamera canim dün çilingir dedi her türlü açarlar kapıyı aletleri var deliğe takip komple kilidi çıkarıyorlar 1 dk larını aliyo dedi
Cilingirde olan hersey onlaardada var bikere bizde kapida kalmistik cilingir geldi 1 dkkda acti kapiyi sok oldum ozmn helede celik kapilar kilitli degilse hemen aciliyo ben evdetken bile kilitliyorum

Evet cnm plastic izine cikacakmis daga sonra baska takimdan devam edecekmis. Sakinlesir siniri gecince doner dedim ama... saglik olsun.

Ya tariflerin cogunda pattis var huzurum napak

Nerden aldin utuyu orayi anlamadim
Letgodan akdık canım

Menum
Sabah
Bi bardak sut

Ogle 14.00
2 domates
2 ymurta

Aksam
2 elma

Su 2 lt

Amanııın hiç yememişsin kaptancım yarın full eksi gelecek senden biz hadta olunca ballar limonlar yiyoz sende bşşey yememişsin yaa

Vaay ne iyi etmişsin canım bakım yapmak cok iyi hissettiriyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…