Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Akşam sanki olmamış gibi.hem karbonhidrat hem çikolata

Oy oyy ne güzel yazmışsın arkadaşımm. Bakığımız taze , yoğurdumuzda ev yapımı yeni açtık bgn dha :) sorun olmadı

1 porsiyonu 145 kalori :)

Reklam olur diye karalama yaptım.Hani canımız özel günlerde çok tatlı ister yaa. İstemesin ama istiyo işte. Bari fit ve sağlıklı birşey elimizin altında olsa fena olmazz. Aman hemen yapıp yemeyiin. Yemeyiiinn

Eklentiler

• Screenshot_20180308-223838.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 33
Afiyet olsun canim boyle azimli gidersen cok yakinfa hedefine ulasirsin :)
Sabah 9.30
1 yumurtadan biberli onlet
1 avuc peynir
1 cebiz
4-5 zeytin
Domates
1 bardak tarcınlı süt
2 gün kurusu

Aksam 17.30
Fırında hamsi bugulama
Maydonozlu sogan salatası

Su henuz 1 litre
Canim hamsi ve sogan cekti valla afiyer olsun
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun yaramasin insallah :)
cikolatayi aksam degilde arada yesen bi kare daha iyi olur birakamadigini biliyorum ama yavas yavas birakmalisin. Hic degilse listeye girene kdar. Spor harika ama daha guzellerini gormustuk senden :)

Ruzgara hayvanlar renkler ve sayilarla ilgili kendimede cocuklar icin mahremiyet ve dini yonden egitimle ilgili kitaplar aldim insallah kisa zamanda gelirde okur bilgilenirim. Ozellikle su mahremiyet olayi canimi cok skiyo psikolojim bozulcak artik.

Haklısın canım listeye girene kadar yemim artık listeye girmek istiyorum. motivasyonum daha iyi kendimi çok iyi hissediyorum bundan sonra bırakmak yok ama sabah tartıldım +300 dum muhtemelen yarın sabit çıkarım ama haftaya yuzdem boMBA gibi olucak inşallah

Sonunda kendine gelevildin listeye girebilsek gerisi gelecek. Ay bidaha izinr cikmami toobeeeeee bildirim yapmam ama izinede cikmam sabittw ciksan yeter cnm haftaya guzrl bi eksiyle gelirsin. Muhtemelen bende ya sabit yada cok az eksiyle gelcemm kendimi cozdum artik bi hafta cok guzel kilo veriyorm bi hafta veremyorim

P pembebulut5 eger siteye girersen lutfen buraya yaz
Devam etmek istemiyosan ayrilmak istiyorum demen yeterli yoksa haftaya diskalifiye olacaksin ve birdaha yarismaya katilamayacaksin

Cok gzel cnm afiyet olsn 1 saatte yurumussun masallah kaldirik ne iok kez duydum

İnanki kendimi şuan çok mutlu huzurlu hissediyorum kendimi uzun zamandır boşu boşuna mutsuzluk ve stres altında birakmisim. Kesinlikle bidaha izin kullanmam. Hadi bakalım canım sen biranonce listeye gir hemen arkandan geliyorum ben.

Menüm
8.45 balli zencefil 1 tk

Kahvalti 10.00
1 koz kapya 1kk peynir iki yumurta 1inin beyazi sadece 5 zeytin 1 dilim tb ekmegi

Ara 1 duble sutlu turk kahvesi

Aksam 16.10
4 kasik haslanmis et 3 kasik prasa 1 kase yogurt az yesip salata

2 lt su bu aralar zorla iciyorum
Bol cayy limonlu
Yarim saat normal tempo yuruyusss yagmurdaa cok gzeldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…