Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar çıpçıtır kadınlarr.
Hepimizin kadınlar gnü kutlu olsunn..

Kahvaltı 09.30
4 çeri domates
1 su bardağı süt
1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık
Marul
1 kk beyaz peynir

Ara
Yeşilçay 10 badem

Öğle
1 kase kısır
1 bardak ayran

Ara
1 kçük muz ve 1 yeşil elma

Akşam yemeği
Yarım tabak pırasa yemeği
Yarım kase yoğurt
Salata
5 adet ızgarada hamsi.

Spor
30 dk pilates
1 saat tempolu yürüyüş
15 dk ip atlama
15 dk oğluşum kucağımdayken müzikte dans ettk

Ohhh kendine bakim yap bakalim :) ben daha cok evde hazirliyorum kurleri yogurtla salatalikla falan :)

yapayım yaa Bayadır bısey yapmadım aslında bende evdeki şeylerle yapmaya calısıyorum hatta olmazsa olmazım kahve maskesi

Aaa cok iyi yapmissin cok mantikli bugun o tarz seylerde cok indirim vardr gercektenn ben hic akil edemiyirum boyle seyleri yaa

Anam nerede indirim varsa ben oraya bu gibi gunlerı avantaja cevırırım... Makyaj malzemeleri VS baya uygun oluyor..

Aynen canım baya ıyı hıssettırıyo

Yok kamera canim dün çilingir dedi her türlü açarlar kapıyı aletleri var deliğe takip komple kilidi çıkarıyorlar 1 dk larını aliyo dedi
Çilingirin yaptığı herşeyi yapabiliyolar maalesef bu yüzden fake alarmlar var onlar biraz önüne geçebiliyor yada en iyisi gerçek alarm taktırmak..

Çok geçmiş olsun

Allah agzinizin tadini bozmasin cnm :) bnmde bi abim bi erkek kardesim var ama takdir edersin ki erkeklerle herseyi konusamiyosun bende annemle arkadas gibi oldum napim :)
Saol cnm olsun allah yoklugunu gostermesinn anne de olur yeri gelit derdine derman olur yeri gelir anne gibi bi ayar cekerr

Yok kamera canim dün çilingir dedi her türlü açarlar kapıyı aletleri var deliğe takip komple kilidi çıkarıyorlar 1 dk larını aliyo dedi
Off bizde uc kilitli kapimiz var die guvende saniozz desene girmek istediler mi on tane olsada aynii basinizin gozunuzun sadakasi gibi olsun cnm bununla felmis gecmis olsn

Bugün ki menüm.

Sabah (7.45):
Sahanda yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
2 dlm ç.ekmeği
1 çeri domates

Ara (9.50):
Hurma topu (4 küçük top)
Sade granül kahve

Öğlen (12.30)
4 yk kaldirik
3 yk pırasa
2 yoğurtlu kabak salatası

Ara (15.10)
1 elma
1 sb ayran

Akşam (18.45)
3 peynirli salata
1/2 dlm ekmek

Sıvılar:2,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade Menengiç kahvesi

Canın menün güel afiyet olsun galdirigi merden buldub ben de de tursusuvar bu sene cok severim :))

Canim afiyet olsun. Vallaha küçük bebekli bir anne olarak Azmine hayranım. Menune tek itirazım keşke yoğurtla balığı aynı öğünde yemeseymissin. Onun dışında güzel.

Afiyet olsun canım. Kaldırık ne acaba ?

08 Mart menum @Rzgrece

Sabah: 06.40

1 adet haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
1 kucuk salatalık
1 kucuk sut
2 ceviz

Oglen: 12.20

Yarım kepce yayla çorbası
Mantarlı tavuk sote
Ayran

Aksam: 19.15

1 kepce yesil mercimek çorbası
3 yk kabak yemeği
1 kase yogurt

2.7 lt su + bugün spor yapmayacağım.

Karadeniz bölgesinde bulunan ve bu dönemde çıkan bir ot.Kavurması yapılıyor yumurtalı.

Bugünkü menüm
Uyanınca: 6:35
Limonlu sırkeli su

Sabah: 7:10
Tarçınlı sut

Kahvaltı: 10:30
1 has. Yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Maydanoz
1 dilim ekmek
Yarım nar

Aksam 19:00
7-8 y.k. Etli sebze yemeği
3 y.k. Bulgur pilavı
2 kare bitter çikolata

Sıvılar
2.5 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yesıl cay
1 bardak limonlu zencefilli cay
1 turk kahvesi

Spor
60 dk leslie 4mil
300 hulahop
100 jumpinjaks
30 mekik
30 sol bacak yana acma
30 sag bacak yana acma
20 sag bacak gerı tekme
20 sol bacak gerı tekme

@Rzgrece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…