- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
HepimiziiiinnGunaydin kizlar dunya kadinlar gununuz kutlu olsun.
Ohhh kendine bakim yap bakalim :) ben daha cok evde hazirliyorum kurleri yogurtla salatalikla falan :)
Aaa cok iyi yapmissin cok mantikli bugun o tarz seylerde cok indirim vardr gercektenn ben hic akil edemiyirum boyle seyleri yaa
Letgodan akdık canım
Amanııın hiç yememişsin kaptancım yarın full eksi gelecek senden biz hadta olunca ballar limonlar yiyoz sende bşşey yememişsin yaa
Vaay ne iyi etmişsin canım bakım yapmak cok iyi hissettiriyor insanı
Çilingirin yaptığı herşeyi yapabiliyolar maalesef bu yüzden fake alarmlar var onlar biraz önüne geçebiliyor yada en iyisi gerçek alarm taktırmak..Yok kamera canim dün çilingir dedi her türlü açarlar kapıyı aletleri var deliğe takip komple kilidi çıkarıyorlar 1 dk larını aliyo dedi
Saol cnm olsun allah yoklugunu gostermesinn anne de olur yeri gelit derdine derman olur yeri gelir anne gibi bi ayar cekerrAllah agzinizin tadini bozmasin cnm :) bnmde bi abim bi erkek kardesim var ama takdir edersin ki erkeklerle herseyi konusamiyosunbende annemle arkadas gibi oldum napim :)
Off bizde uc kilitli kapimiz var die guvende saniozz desene girmek istediler mi on tane olsada aynii basinizin gozunuzun sadakasi gibi olsun cnm bununla felmis gecmis olsnYok kamera canim dün çilingir dedi her türlü açarlar kapıyı aletleri var deliğe takip komple kilidi çıkarıyorlar 1 dk larını aliyo dedi
Canın menün güel afiyet olsun galdirigi merden buldub ben de de tursusuvar bu sene cok severim :))Bugün ki menüm.
Sabah (7.45):
Sahanda yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
2 dlm ç.ekmeği
1 çeri domates
Ara (9.50):
Hurma topu (4 küçük top)
Sade granül kahve
Öğlen (12.30)
4 yk kaldirik
3 yk pırasa
2 yoğurtlu kabak salatası
Ara (15.10)
1 elma
1 sb ayran
Akşam (18.45)
3 peynirli salata
1/2 dlm ekmek
Sıvılar:2,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade Menengiç kahvesi
Benim yaşadığım şehirde çok yapılır canım.Canın menün güel afiyet olsun galdirigi merden buldub ben de de tursusuvar bu sene cok severim :))
İyi akşamlar çıpçıtır kadınlarr.
Hepimizin kadınlar gnü kutlu olsunn..
Kahvaltı 09.30
4 çeri domates
1 su bardağı süt
1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık
Marul
1 kk beyaz peynir
Ara
Yeşilçay 10 badem
Öğle
1 kase kısır
1 bardak ayran
Ara
1 kçük muz ve 1 yeşil elma
Akşam yemeği
Yarım tabak pırasa yemeği
Yarım kase yoğurt
Salata
5 adet ızgarada hamsi.
Spor
30 dk pilates
1 saat tempolu yürüyüş
15 dk ip atlama
15 dk oğluşum kucağımdayken müzikte dans ettk
Bugün ki menüm.
Sabah (7.45):
Sahanda yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
2 dlm ç.ekmeği
1 çeri domates
Ara (9.50):
Hurma topu (4 küçük top)
Sade granül kahve
Öğlen (12.30)
4 yk kaldirik
3 yk pırasa
2 yoğurtlu kabak salatası
Ara (15.10)
1 elma
1 sb ayran
Akşam (18.45)
3 peynirli salata
1/2 dlm ekmek
Sıvılar:2,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade Menengiç kahvesi
Karadeniz bölgesinde bulunan ve bu dönemde çıkan bir ot.Kavurması yapılıyor yumurtalı.Canim afiyet olsun. Vallaha küçük bebekli bir anne olarak Azmine hayranım. Menune tek itirazım keşke yoğurtla balığı aynı öğünde yemeseymissin. Onun dışında güzel.
Afiyet olsun canım. Kaldırık ne acaba ?
Ayy öldüm bugün daha yeni totom yer gördü o da otobüsteyim şuan. Yarında yoğunum sonra hep burdayım :) sen nasılsın napıyosunfattylamb94 canım nerelerdesin?Hiç yoksun bugün
Eve gidince uzat ayaklarını dinlen.Bende az önce girdim eve sabahın 8 den akşamın 9 na kadar.Bazen evde miskin miskin dolaşmayı özlüyorumAyy öldüm bugün daha yeni totom yer gördü o da otobüsteyim şuan. Yarında yoğunum sonra hep burdayım :) sen nasılsın napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?