- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Cnm suyu şişese iç yanında taşı yudum yudum al arada. Birden yüklenirsen içemezsn ... bnde öyle oluyoda :)Menüm
8.45 balli zencefil 1 tk
Kahvalti 10.00
1 koz kapya 1kk peynir iki yumurta 1inin beyazi sadece 5 zeytin 1 dilim tb ekmegi
Ara 1 duble sutlu turk kahvesi
Aksam 16.10
4 kasik haslanmis et 3 kasik prasa 1 kase yogurt az yesip salata
2 lt su bu aralar zorla iciyorum
Bol cayy limonlu
Yarim saat normal tempo yuruyusss yagmurdaa cok gzeldi valla
Bn su icmeyi cok seviyorum cnm normlde 4 e dayaniyor hep bnim ama bikacgndr rahatszliktan dolayi hic cnm istemiyor aciyor ondan sanirim psikolojik yaniCnm suyu şişese iç yanında taşı yudum yudum al arada. Birden yüklenirsen içemezsn ... bnde öyle oluyoda :)
Of off maşallah keşke bende içebilsem o kdr. Bn bıraksam 2 günde bir bardak anca içrdim. Şimdi şişede içiyorm en az 1 bçk 2 lt..Bn su icmeyi cok seviyorum cnm normlde 4 e dayaniyor hep bnim ama bikacgndr rahatszliktan dolayi hic cnm istemiyor aciyor ondan sanirim psikolojik yani
Canım benim misafirlerim vardı, hem de en sevmediğimden .(son dakika misafiri sayılır)esperenzaa kiz nerelerdesin bacim sesin solugun cikmiyo :)
Süper vermissin tebriklerGeçen hafta: 91 kg
Güncel: 88,5 kg
Fark : -2,5 kg
Yüzde: % 2,75
@Rzgrece daha sonra belki başka Bi takıma girerim, usulüne uygun ayrılışım yapılsın lütfen teşekkürler.
Kilo veren herkesi tebrik ederim, umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
TebriklerGunaydin kizlar hayirli cumalar herkese
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 69.1
Bu hafta : 68.4
Giden : 700 gr.
Yuzde : 1.01
@Rzgrece
Cok guzel insan eksi gorunce seviniyor
Oh oh ya super vermissin darisi basimizaGeçen hafta: 91 kg
Güncel: 88,5 kg
Fark : -2,5 kg
Yüzde: % 2,75
@Rzgrece daha sonra belki başka Bi takıma girerim, usulüne uygun ayrılışım yapılsın lütfen teşekkürler.
Kilo veren herkesi tebrik ederim, umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?