Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ruzgara hayvanlar renkler ve sayilarla ilgili kendimede cocuklar icin mahremiyet ve dini yonden egitimle ilgili kitaplar aldim insallah kisa zamanda gelirde okur bilgilenirim. Ozellikle su mahremiyet olayi canimi cok skiyo psikolojim bozulcak artik.
adem güneşin mahremiyet egitimş kitabını tavsşye ederim canım ben cok faydalandım

Menün cok guzel canım

Kilo bildirimi

Geçen hafta: 57.000
Bu hafta: 56:500
Fark: -500
Tebrik ederiim canım

Kanguru_

Kilo bildirimi:

Geçen hafta: 79,5
Bu hafta:79
Fark: -500 gr
%: 0,62 (Yanlış olabilir)
Tebrik ederim arkadasım

Tebrikederim canım cok guzel vermişssin sporla birleşince daha da harika sonuclar cıkmıs ortaya

adem güneşin mahremiyet egitimş kitabını tavsşye ederim canım ben cok faydalandım

Menün cok guzel canım

Tebrik ederiim canım

Tebrik ederim arkadasım
Huzurcuğum adem güneşin kitabını hiç bir uzman desteklemiyor, doğru bulmuyor. Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin cinselliği çağrıştırır gibi söylemleri vardı

Kaptanım hiç sorma okulda denetim vardı. Benden önceki felsefe hocasının eksik evrakları vardı tamamlamak bana düştü. Bir de sozlesmeli ogretmenlik için başvuruda bulundum onda da eksik evragım çıktı sehir disina çıkmak zorunda kaldım. O yüzden buraya hiç giremedim. Kusura bakmayın lütfen. Bu hafta diyete de adapte olamadım.
Geçen cuma:65.500
Bu cuma:65.500
Fark: Sabit

Kanguru_

Huzurcuğum adem güneşin kitabını hiç bir uzman desteklemiyor, doğru bulmuyor. Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin cinselliği çağrıştırır gibi söylemleri vardı
Aslında ben tek bir uzman yada ekolden beslenmeyi dogru bulmuyorum herkesten kendine uygun olanı almalı insan ama Ben hiçbir kitabında bu tarz bir söylem duymadım merdeyse tüm kitaplarını ve radyo arsivini dinledim benim bakıs acıma ve degerlerime uygun bşr metod elimden geldiğimce uygulamaya calışıyprum bir zararını görmedim

Ee huzur kac kilosun

Esra sen naptın canım bu hafta merak ediyorum sporda yaptın guzel sonuclar geliecek inş

Şuan bi zararını göreceğini sanmıyorum. Tweetlerinde o tarz şeyler var. Çocuğun altını baba değiştirmemeli gibi yazıları bile varmış. Çoğu insandan eleştri aldığî için söyledim yoksa ben kitaplarını okumadım sadece okuyanlardan duyduğum bu

Bende okumadim.kitaplarini ama bir yazisini okumam yetti kesinlikle babab yapmamali annenin gorevi diyo daha bisuru bisey varda aklima gelmiyo benim kafama uygun deil

Bende okumadim.kitaplarini ama bir yazisini okumam yetti kesinlikle babab yapmamali annenin gorevi diyo daha bisuru bisey varda aklima gelmiyo benim kafama uygun deil
Canım tabi sana uygun olmayabilir ama butuncul bakıs acısı gerekiyor bir cok seyini okumak ve birlikte degerlendirmek gerekiyor bezini baba degiştirmesin diyor ama bu cinsel bir cagrısım yapıyor diye degil guvenli baglanmayı anne ile gercekleştirdigi icin evet cpcuk egitiminde özellikle ilk 4 yıl. Cpcugu anneye yukluyor tum ihtiywclarını anne karsılamalı baba anane yada babannenden destek almadan tum ihtiywcların sadece anne tarafınsan karıslanması gerektigini savunuyor guvenli baglanma icin cunki cocugun gerek emme gerekse sonrasındaki surecte en cok anneye yönelir anneden duygu yuklenşr diyor 4 yıldan sonra artık dısardan yardım ve destek alınabilir diyor dedigim gibi ben hepsini uygulayamıyorum sadece bana uygun yönleri varsa eger onları alıyorum onlardan da yapabildigim kadarını ancak yapıyorum . dogan cüceloglunun bakıs acısını da cok begeniyorum gecenlerde geliştiren anne baba kitabını aldım cok cok guzeldi kucuk cpcugu olanlara onu da tavsiye ederim.
fattylamb94

Canım benim misafirlerim vardı, hem de en sevmediğimden .(son dakika misafiri sayılır)
Şanslıydım bugün temizliğe kadının geldiği gündü
Kök saldılar bir de ,yarım saat önce gittiler.
hic sevmem son dkk misafiri helede cocuklu evde :)

Afiyet olsun cnm
Kilo bildirimi

Geçen hafta: 57.000
Bu hafta: 56:500
Fark: -500
Tebrik ederim guzel gitmis :)
Tamam gerekeni yapicam.
Kanguru_

Kilo bildirimi:

Geçen hafta: 79,5
Bu hafta:79
Fark: -500 gr
%: 0,62 (Yanlış olabilir)
Tebrik ederim cnm
Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese

Kilo bildirimi

Gecen hafta : 69.1
Bu hafta : 68.4
Giden : 700 gr.
Yuzde : 1.01

Kanguru_
Hedefe emin adimlarla ilerliyosun tebrikler :)
Gunaydin herkese
Gecen hafta : 65.5
Bu cuma: 64.9
Fark:-0.6
Yuzde: 0.917
Tebrik ederim canim

Menün cok guzel canım

Tebrik ederiim canım

Tebrik ederim arkadasım
Bende o kitabini aldim cnm. :) bide hwtice kubranin bi kitabini aldim. Cocuklara dini sevdirmeyle ilgili. Hosuma giderse tavsiye ederim :)
Ben hic rastgelmedim oyle seylere :/ huzurunda dedigi gibi tek bi kisiye bakmiyorum bende aklima yatan seyleri uyguluyorum :)
Sen bu tuvalet sorunuyla ilgilidr dra gitsen super olucak. Ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilirsin
Oow isler karisikmis kolay gelsin sana. :) haftaya telafi edersin.
Gecen cuma 68.5
Bugun 69.0
+500

Cok özürdilerim arkadaslar bu da bana ders olsun ne diyim vermek zor almak cok kolay gördügünüz gibi
Belliydi boyle olacagi :) haftaya guzel olur eminim :)
Kızlar reglliyim bu arada biraz şiştim yoksa ohooooo 3 kilo vermiştim aslında ben
tabi cnm aslinda bende haftada 5 kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…