O kitabida gordum ben bunlari bitireyim onuda alicam :) baska tavsiye edecegin kitap varmiCanım tabi sana uygun olmayabilir ama butuncul bakıs acısı gerekiyor bir cok seyini okumak ve birlikte degerlendirmek gerekiyor bezini baba degiştirmesin diyor ama bu cinsel bir cagrısım yapıyor diye degil guvenli baglanmayı anne ile gercekleştirdigi icin evet cpcuk egitiminde özellikle ilk 4 yıl. Cpcugu anneye yukluyor tum ihtiywclarını anne karsılamalı baba anane yada babannenden destek almadan tum ihtiywcların sadece anne tarafınsan karıslanması gerektigini savunuyor guvenli baglanma icin cunki cocugun gerek emme gerekse sonrasındaki surecte en cok anneye yönelir anneden duygu yuklenşr diyor 4 yıldan sonra artık dısardan yardım ve destek alınabilir diyor dedigim gibi ben hepsini uygulayamıyorum sadece bana uygun yönleri varsa eger onları alıyorum onlardan da yapabildigim kadarını ancak yapıyorum . dogan cüceloglunun bakıs acısını da cok begeniyorum gecenlerde geliştiren anne baba kitabını aldım cok cok guzeldi kucuk cpcugu olanlara onu da tavsiye ederim.
@fattylamb94
Size söz veriyorum bu hafta -1500 yapmaya calısıcam biri beni sıkı takip etse bu haftaaa
Tamamdir spordu diyetti bu hafta bendende 1 500 gitsin:)Evet ya birbirimize destek olalım özellikle takip edelim olurmu spora da. Yuklenelim ben bu hafta sporu da saldım tembellik tembelliği getiriyor hep
Bence gayet guzel cnmGecen hafta cuma 74.200
Pazartesi 74.400
Bugun 73.600
Fark -600
% 0.80
Kizalr bu haftayi hasta gecirdigm icin birde su icemedigim icin bn su icmedimmi tuvalete gitmedim mi hep boyle tikaniyorum diyetime de asilamadm herkesten ozurdilerim bende memnun deilim sonuctan hemde hicc bu hafta hepimizz daha gzel eksiler gorelimm
Günaydın canım.AminnnGunaydin fit olma yolunda ki hatunlar, tartida bol eksileriniz olsun insallah
Tebrikler canım.Geçen hafta: 91 kg
Güncel: 88,5 kg
Fark : -2,5 kg
Yüzde: % 2,75
Kanguru_ daha sonra belki başka Bi takıma girerim, usulüne uygun ayrılışım yapılsın lütfen teşekkürler.
Kilo veren herkesi tebrik ederim, umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
Tebrikler canım.çok iyi.
Günaydın canımm ,tebrpGunaydin herkese
Gecen hafta : 65.5
Bu cuma: 64.9
Fark:-0.6
Yuzde: 0.917
Teşekkürler canım.adem güneşin mahremiyet egitimş kitabını tavsşye ederim canım ben cok faydalandım
Menün cok guzel canım
Tebrik ederiim canım
Tebrik ederim arkadasım
bu hafta biraz dağılmıştın canım, bu artış sana ders olur bu hafta yaptığın yanlışları yapmazsın caGecen cuma 68.5
Bugun 69.0
+500
Cok özürdilerim arkadaslar bu da bana ders olsun ne diyim vermek zor almak cok kolay gördügünüz gibi
Tartıl tabi ki canım.Gunaydin kizlar bende tartilayim bii
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 57.000
Bu hafta: 56:500
Fark: -500
Günaydin kizlar
Kaptanım hiç sorma okulda denetim vardı. Benden önceki felsefe hocasının eksik evrakları vardı tamamlamak bana düştü. Bir de sozlesmeli ogretmenlik için başvuruda bulundum onda da eksik evragım çıktı sehir disina çıkmak zorunda kaldım. O yüzden buraya hiç giremedim. Kusura bakmayın lütfen. Bu hafta diyete de adapte olamadım.
Geçen cuma:65.500
Bu cuma:65.500
Fark: Sabit
Kanguru_
Günaydın kızlar.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Geçen Hafta :97,3
Güncel :97,3
Fark : 0,00
İki gün önce -500 görmüştüm.Yarın regl olacağım onun şişkinliği var sanırım.Birde tuvalete çıkamıyorum iki gündür
Canımmm tebriklerGunaydin kizlar hayirli cumalar herkese
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 69.1
Bu hafta : 68.4
Giden : 700 gr.
Yuzde : 1.01
Kanguru_
Ben de seni merak ediyorum.Kızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel vermişsiniz
Adem Güneş’i ben pek beğenmiyorum.Uzman değilim ama bana uymayan görüşleri var. Çocuk yetiştirilirken tüm özbakımı anneye yüklemesi biraz bana uymuyor.baba ile çocuk arasındaki bağın zayıflamasına sebep olurmuş gibi geliyor bana.Huzurcuğum adem güneşin kitabını hiç bir uzman desteklemiyor, doğru bulmuyor. Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin cinselliği çağrıştırır gibi söylemleri vardı
Kızlar reglliyim bu arada biraz şiştim yoksa ohooooo 3 kilo vermiştim aslında ben
Gecen cuma 68.5
Bugun 69.0
+500
Cok özürdilerim arkadaslar bu da bana ders olsun ne diyim vermek zor almak cok kolay gördügünüz gibi
Tebrikler canim karatay ise yaramis masallahGünaydınlar
Önce bildirimim
Geçen cuma: 71.2
Bugün : 70.4
Fark :800 gr
Yüzde: 1,123
Tesekkur ederim kaptanim .hic sevmem son dkk misafiri helede cocuklu evde :)
Afiyet olsun cnm
Tebrik ederim guzel gitmis :)
Tamam gerekeni yapicam.
Tebrik ederim cnm
Hedefe emin adimlarla ilerliyosun tebrikler :)
Tebrik ederim canim
Bende o kitabini aldim cnm. :) bide hwtice kubranin bi kitabini aldim. Cocuklara dini sevdirmeyle ilgili. Hosuma giderse tavsiye ederim :)
Ben hic rastgelmedim oyle seylere :/ huzurunda dedigi gibi tek bi kisiye bakmiyorum bende aklima yatan seyleri uyguluyorum :)
Sen bu tuvalet sorunuyla ilgilidr dra gitsen super olucak. Ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilirsin
Oow isler karisikmiskolay gelsin sana. :) haftaya telafi edersin.
Belliydi boyle olacagi :) haftaya guzel olur eminim :)
tabi cnm aslinda bende haftada 5 kilo veriyorum
Teşekkür ederim canım. Önce uzun süreli açlığa alışmam zor oldu ama alışınca kolay oldu artık.Tebrikler canim karatay ise yaramis masallah
Gecen hafta cuma 74.200
Pazartesi 74.400
Bugun 73.600
Fark -600
% 0.80
Kizalr bu haftayi hasta gecirdigm icin birde su icemedigim icin bn su icmedimmi tuvalete gitmedim mi hep boyle tikaniyorum diyetime de asilamadm herkesten ozurdilerim bende memnun deilim sonuctan hemde hicc bu hafta hepimizz daha gzel eksiler gorelimm
thank u :))hic sevmem son dkk misafiri helede cocuklu evde :)
Afiyet olsun cnm
Tebrik ederim guzel gitmis :)
Tamam gerekeni yapicam.
Tebrik ederim cnm
Hedefe emin adimlarla ilerliyosun tebrikler :)
Tebrik ederim canim
Bende o kitabini aldim cnm. :) bide hwtice kubranin bi kitabini aldim. Cocuklara dini sevdirmeyle ilgili. Hosuma giderse tavsiye ederim :)
Ben hic rastgelmedim oyle seylere :/ huzurunda dedigi gibi tek bi kisiye bakmiyorum bende aklima yatan seyleri uyguluyorum :)
Sen bu tuvalet sorunuyla ilgilidr dra gitsen super olucak. Ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilirsin
Oow isler karisikmiskolay gelsin sana. :) haftaya telafi edersin.
Belliydi boyle olacagi :) haftaya guzel olur eminim :)
tabi cnm aslinda bende haftada 5 kilo veriyorum
Bende seni tebrik ederim canimTebrikler canim
Tebrikler canim
Gunaydin canim goremiyorum seni fazla
Onumuzdeki hafta telafi edersin insallah canim
Regl oncesi kabizlik normal bi durum bende oyle oluyorum cunku haftaya regl siskinliginde inince guzel eksiler gorursun canim uzulme
hihiCanımmm tebrikler
Ben de seni merak ediyorum.
Adem Güneş’i ben pek beğenmiyorum.Uzman değilim ama bana uymayan görüşleri var. Çocuk yetiştirilirken tüm özbakımı anneye yüklemesi biraz bana uymuyor.baba ile çocuk arasındaki bağın zayıflamasına sebep olurmuş gibi geliyor bana.
Haftaya glesin 6 laaarrrrGünaydınlar
Önce bildirimim
Geçen cuma: 71.2
Bugün : 70.4
Fark :800 gr
Yüzde: 1,123
tmm canim 65 i gorunce inmek isteyecegine eminimTesekkur ederim kaptanim .
Benim hedefim simdilik 65 de kalsin canim bi 65 i goreyim ona gore bakicam 50 li kilolari gormeyeli epey zaman oldu kendime guvenemiyorum
Hedefin kac cnm seninKilo veren tüm arkadaşlar tebrik ederim..
Geçen cuma 57.4
Bugün 57.3
Fark -100 gr
Adet olacağım onun şişkinliği var ve dünden beri tuvalete çıkamadımm.Kanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?