Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O kitabida gordum ben bunlari bitireyim onuda alicam :) baska tavsiye edecegin kitap varmi

Gecen hafta cuma 74.200
Pazartesi 74.400
Bugun 73.600
Fark -600
% 0.80

Kizalr bu haftayi hasta gecirdigm icin birde su icemedigim icin bn su icmedimmi tuvalete gitmedim mi hep boyle tikaniyorum diyetime de asilamadm herkesten ozurdilerim bende memnun deilim sonuctan hemde hicc bu hafta hepimizz daha gzel eksiler gorelimm

Bence gayet guzel cnm

Gunaydin fit olma yolunda ki hatunlar, tartida bol eksileriniz olsun insallah
Günaydın canım.Aminnn
Tebrikler canım.harika kilo vermişsin.
Kanguru_

Kilo bildirimi:

Geçen hafta: 79,5
Bu hafta:79
Fark: -500 gr
%: 0,62 (Yanlış olabilir)
Tebrikler canım.çok iyi.
Gunaydin herkese
Gecen hafta : 65.5
Bu cuma: 64.9
Fark:-0.6
Yuzde: 0.917
Günaydın canımm ,tebrp
adem güneşin mahremiyet egitimş kitabını tavsşye ederim canım ben cok faydalandım

Menün cok guzel canım

Tebrik ederiim canım

Tebrik ederim arkadasım
Teşekkürler canım.
Gecen cuma 68.5
Bugun 69.0
+500

Cok özürdilerim arkadaslar bu da bana ders olsun ne diyim vermek zor almak cok kolay gördügünüz gibi
bu hafta biraz dağılmıştın canım, bu artış sana ders olur bu hafta yaptığın yanlışları yapmazsın ca
Gunaydin kizlar bende tartilayim bii
Tartıl tabi ki canım.

Kilo bildirimi

Geçen hafta: 57.000
Bu hafta: 56:500
Fark: -500

Tebrikler canim

Kanguru_

Kilo bildirimi:

Geçen hafta: 79,5
Bu hafta:79
Fark: -500 gr
%: 0,62 (Yanlış olabilir)

Tebrikler canim

Günaydin kizlar

Gunaydin canim goremiyorum seni fazla

Onumuzdeki hafta telafi edersin insallah canim

Regl oncesi kabizlik normal bi durum bende oyle oluyorum cunku haftaya regl siskinliginde inince guzel eksiler gorursun canim uzulme

Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese

Kilo bildirimi

Gecen hafta : 69.1
Bu hafta : 68.4
Giden : 700 gr.
Yuzde : 1.01

Kanguru_
Canımmm tebrikler
Kızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel vermişsiniz
Ben de seni merak ediyorum.
Huzurcuğum adem güneşin kitabını hiç bir uzman desteklemiyor, doğru bulmuyor. Kız çocuklarına kırmızı giydirmeyin cinselliği çağrıştırır gibi söylemleri vardı
Adem Güneş’i ben pek beğenmiyorum.Uzman değilim ama bana uymayan görüşleri var. Çocuk yetiştirilirken tüm özbakımı anneye yüklemesi biraz bana uymuyor.baba ile çocuk arasındaki bağın zayıflamasına sebep olurmuş gibi geliyor bana.
Kızlar reglliyim bu arada biraz şiştim yoksa ohooooo 3 kilo vermiştim aslında ben

Tesekkur ederim kaptanim .
Benim hedefim simdilik 65 de kalsin canim bi 65 i goreyim ona gore bakicam 50 li kilolari gormeyeli epey zaman oldu kendime guvenemiyorum

Canim hastayken zaten fazla su icilmiyo ki ona ragmen guzel gitmis tebrik ederim

Reactions: NGY
thank u :))

Bende seni tebrik ederim canim
hihi

Günaydınlar
Önce bildirimim
Geçen cuma: 71.2
Bugün : 70.4
Fark :800 gr
Yüzde: 1,123
Haftaya glesin 6 laaarrrr
Tesekkur ederim kaptanim .
Benim hedefim simdilik 65 de kalsin canim bi 65 i goreyim ona gore bakicam 50 li kilolari gormeyeli epey zaman oldu kendime guvenemiyorum
tmm canim 65 i gorunce inmek isteyecegine eminim

-100 gr gören ben çok mutsuz oldm. Sabahda eşimle tartıştık biraz. Kahvaltı yapmadım. Aç karna gttm spor yaptm. 1 saat yürüdm geldm. Şmdi oğlumu uyuttum .

Allahiiiimmmm ogrendigim gerceklerle sok oldummm neden boyle oluyo diye kafa yordugum herseyin altinda biseler yatiyomus ben sok ben iptal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…