Hayr olsun kaptanımAllahiiiimmmm ogrendigim gerceklerle sok oldummmneden boyle oluyo diye kafa yordugum herseyin altinda biseler yatiyomus ben sok ben iptal
Sana şu atasözünü armağan ediyorum "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış"Allahiiiimmmm ogrendigim gerceklerle sok oldummm"neden boyle oluyo diye kafa yordugum herseyin altinda biseler yatiyomus ben sok ben iptal
Oyle oldu vallaSana şu atasözünü armağan ediyorum "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış"
Acaba nedir, nedir?Allahiiiimmmm ogrendigim gerceklerle sok oldummmneden boyle oluyo diye kafa yordugum herseyin altinda biseler yatiyomus ben sok ben iptal
Insallah kaptanimHaftaya glesin 6 laaarrrr
tmm canim 65 i gorunce inmek isteyecegine eminim
Kaptanım merhaba, ben artıdayım 103.7 kilom..
Hayirli bisey cancazimAcaba nedir, nedir?
YaaaKaptanım merhaba, ben artıdayım 103.7 kilom..
Tebrikler canim karatay ise yaramis masallah
Amanin o gercekler ne acaba kulagima soyle kaptanim kimseye dememAllahiiiimmmm ogrendigim gerceklerle sok oldummmneden boyle oluyo diye kafa yordugum herseyin altinda biseler yatiyomus ben sok ben iptal
Ayy emzirip hastalanmayan bi benmiyim yaa nasil uyuz oluyorum off tamm regli hosbisey deilde olmamakta ekstra bi sislik gerginlik yapiyoo offKilo veren tüm arkadaşlar tebrik ederim..
Geçen cuma 57.4
Bugün 57.3
Fark -100 gr
Adet olacağım onun şişkinliği var ve dünden beri tuvalete çıkamadımm.Kanguru_
Ay benimde kulagima soyleyinnn catlicammm soyleyin soyleyinnn cok huzursuz olurumAmanin o gercekler ne acaba kulagima soyle kaptanim kimseye demem
Canim en onemli kurali uzun sureli aclik leptin hormonunun calismasi icin ogun aralarinin en az 5 saat olmasi lazim cunku leptin hormonu 4 saatten sonra yag yakmaya basliyoSu karatayi bide ben mi denesem neydi en onemli kurallari biloyormusun cnm
1 hafta deniyeyim bakalm bende nasil ise yarıyacak ters tepmez insallahCanim en onemli kurali uzun sureli aclik leptin hormonunun calismasi icin ogun aralarinin en az 5 saat olmasi lazim cunku leptin hormonu 4 saatten sonra yag yakmaya basliyo
Ekmek pilav nakarna kesinlikle yasak
Meyve sabah kahvaltisinda 1 porsiyon izin veriyo
Gunde 2 ogun yapabilirsen super
Eger dayanamazsan 2.5 ogun yapin diyo karatay hoca yani ogle ogununde ceviz ayran gibi ara ogun yapip aksam da en gec 20.00 de yeme isini bitirmek gerek cunku gece de leptin hormonu cslisiyo biz uykudayken 23 ile 2 arasi
Benim bildiklerim bunlar canim
Aklima geldikce yazarim
yakinda ogrenirisinz canimAmanin o gercekler ne acaba kulagima soyle kaptanim kimseye demem
sen ne sezinledin onu de bakim kulagimaAy benimde kulagima soyleyinnn catlicammm soyleyin soyleyinnn cok huzursuz olurumKanguru_ biselr sezinledim sankideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?