Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 hafta deniyeyim bakalm bende nasil ise yarıyacak ters tepmez insallah
Canim insulin direncin varsa hic deneme derim zorlanirsin karatay bi yontem sadece leptin hormonu gecede calisiyo sonucta gunluk kalorini 1000-1300 kl de tutarsan uzerine spor la desteklersen zaten kilolar gidecek tercih senin balim

Canim insulin direncin varsa hic deneme derim zorlanirsin karatay bi yontem sadece leptin hormonu gecede calisiyo sonucta gunluk kalorini 1000-1300 kl de tutarsan uzerine spor la desteklersen zaten kilolar gidecek tercih senin balim
Calori isi tamm da uff sporu cok salladm cokkk hic yapasim yok hicbisey yaomasam oynuyordum yarim saat 1 saat kadar ama bu son hafta onuda yapmadm hicc of

Calori isi tamm da uff sporu cok salladm cokkk hic yapasim yok hicbisey yaomasam oynuyordum yarim saat 1 saat kadar ama bu son hafta onuda yapmadm hicc of
Spor yapinca diyetinede sadık kaliyor insan mutlaka vakit ayir canim 45 dk. Cok farkediyo hemde mutluluk veriyo endorfinden dolayi :))

Spor yapinca diyetinede sadık kaliyor insan mutlaka vakit ayir canim 45 dk. Cok farkediyo hemde mutluluk veriyo endorfinden dolayi :))
Biliyom cnm biliyom sabah kucugumden once kalkmayi bi becerebilsem hepsini yaparim kahvaltimida erkn yapsam bana daha iyi okuyor ama uykuya yenik dusuyorum

Su karatayi bide ben mi denesem neydi en onemli kurallari biloyormusun cnm
Karbonhidrat yok,bol protein ağırlıklı besleniyorsun.ekmek,şeker,pirinç,yasaklılar arasında.sabah çok sıkı bir kahvaltı,yumurta,peynir,yeşillik ceviz ( kavrulmamış çiğ kuruyemişler) istediğin kadar yiyorsun. Zeytinyağı ve tereyağ serbest diğer yağlar yasak.iki öğün beslenmeyi tavsiye ediyor ama çok acıkırsan öğlen yemeği de yenilebilir. Öğünler arası ne kadar uzun olursa o kadar çok leptin hormonu salgılanıyor. Kahve,ayran,süt,birkisel çaylar şekersiz olmak kaydı ile serbest.
Daha geniş zamanımda bildiğim kadarı ile anlatmaya çalışırım canım.

Sabah kahvaltisi ok cnm iki ogun yapicagim zman bende oyle yapiyorum zaten zorlanmam ama aksam yemegi mesela bi porsiyon urali var mi yada illa protein olucak tek sebze yemegi slata yogurt olmaz gibi

Sabah kahvaltisi ok cnm iki ogun yapicagim zman bende oyle yapiyorum zaten zorlanmam ama aksam yemegi mesela bi porsiyon urali var mi yada illa protein olucak tek sebze yemegi slata yogurt olmaz gibi
Sebze yemeği oluyor canım.zaten yoğurttan da protein alıyorsun.salatana peynir at al sana protein:))
Çok acıktığında tarçınlı süt iç, bol ayran iç açlığı kesiyor ve içecekler serbest.çok çok acıkırsan bir çay bardağı kadar çiğ badem ceviz yiyebiliyorsun. Akşam sekizden sonra yeme içme yok, süt ayran vs yine içebiliyorsun.
Ekmek hiç yok,bulgur pilavı belki haftada bir gün 3-4 kaşık serbest.

Pilavdan ekmekten yanada sikinti yok o zmn tamm yaparim ben bunu yaa

Vallaha ben takipteyim seni. Haberin ola
Evet ya lütfen takip et cok moralim bpzuldu artı nedir yabi pis ben :)

Canım olsun yine de iyi bir sonuv bence sıkma canını karatayla cok daha iyi olabilir bence spor da yaparsan eger
Günaydınlar
Önce bildirimim
Geçen cuma: 71.2
Bugün : 70.4
Fark :800 gr
Yüzde: 1,123
Cok guzel canım tebriklerr

Evet gercekten dagilmıstım diyet modundan cıkmamamam lazım su evdeki pasta börek sevdası bitiyor bugun annem gidiyor sonra evde cıslı coslu hiç bşley kalmivak merak etmeyin

Canim bu hafta geride kaldi uzulme onumuzdeki haftaya odaklan ben inaniyorum sen haftaya 1 kilo uzeri vericeksin
İnşallah bitanem ya bu hafta guzel olsun cok istiyorum ancak moralim düzelir

Allahiiiimmmm ogrendigim gerceklerle sok oldummm neden boyle oluyo diye kafa yordugum herseyin altinda biseler yatiyomus ben sok ben iptal
Yaaa kaptanım neler oluyoooooor cok merak ettiiim

Ayy emzirip hastalanmayan bi benmiyim yaa nasil uyuz oluyorum off tamm regli hosbisey deilde olmamakta ekstra bi sislik gerginlik yapiyoo off
Aynen haklısın arkadaşım. Ne kadarlık bebeğin. Doğum yaptıktan sonra 4. ayda regl oldum cnm bn. Genelde anneye benzermiş. Annene sor bakalm

Aynen haklısın arkadaşım. Ne kadarlık bebeğin. Doğum yaptıktan sonra 4. ayda regl oldum cnm bn. Genelde anneye benzermiş. Annene sor bakalm
3 dogumda da 2 yil olmamis annem cnm ben ilk8ndr 5.ay olmustum bunda hala gelen giden yok bekliyirum iste 6 bucuk oldu kuzumm

Tahmin et bakalim ne olmus olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…