Canim insulin direncin varsa hic deneme derim zorlanirsin karatay bi yontem sadece leptin hormonu gecede calisiyo sonucta gunluk kalorini 1000-1300 kl de tutarsan uzerine spor la desteklersen zaten kilolar gidecek tercih senin balim1 hafta deniyeyim bakalm bende nasil ise yarıyacak ters tepmez insallah
Calori isi tamm da uff sporu cok salladm cokkk hic yapasim yok hicbisey yaomasam oynuyordum yarim saat 1 saat kadar ama bu son hafta onuda yapmadm hicc ofCanim insulin direncin varsa hic deneme derim zorlanirsin karatay bi yontem sadece leptin hormonu gecede calisiyo sonucta gunluk kalorini 1000-1300 kl de tutarsan uzerine spor la desteklersen zaten kilolar gidecek tercih senin balim
Yakinda az sonra reklamlardan sonra ayy catlarim... neyse hayirlisya bilmesekte olur ama anladimki benyakinda ogrenirisinz canimguzel bisey yani hepimiz icin hayirli
sen ne sezinledin onu de bakim kulagima
Ne anladinYakinda az sonra reklamlardan sonra ayy catlarim... neyse hayirlisya bilmesekte olur ama anladimki ben
Spor yapinca diyetinede sadık kaliyor insan mutlaka vakit ayir canim 45 dk. Cok farkediyo hemde mutluluk veriyo endorfinden dolayi :))Calori isi tamm da uff sporu cok salladm cokkk hic yapasim yok hicbisey yaomasam oynuyordum yarim saat 1 saat kadar ama bu son hafta onuda yapmadm hicc of
Biliyom cnm biliyom sabah kucugumden once kalkmayi bi becerebilsem hepsini yaparim kahvaltimida erkn yapsam bana daha iyi okuyor ama uykuya yenik dusuyorumSpor yapinca diyetinede sadık kaliyor insan mutlaka vakit ayir canim 45 dk. Cok farkediyo hemde mutluluk veriyo endorfinden dolayi :))
Hayirlisini anladim işte kaptanimNe anladin
Karbonhidrat yok,bol protein ağırlıklı besleniyorsun.ekmek,şeker,pirinç,yasaklılar arasında.sabah çok sıkı bir kahvaltı,yumurta,peynir,yeşillik ceviz ( kavrulmamış çiğ kuruyemişler) istediğin kadar yiyorsun. Zeytinyağı ve tereyağ serbest diğer yağlar yasak.iki öğün beslenmeyi tavsiye ediyor ama çok acıkırsan öğlen yemeği de yenilebilir. Öğünler arası ne kadar uzun olursa o kadar çok leptin hormonu salgılanıyor. Kahve,ayran,süt,birkisel çaylar şekersiz olmak kaydı ile serbest.Su karatayi bide ben mi denesem neydi en onemli kurallari biloyormusun cnm
Karbonhidrat yok,bol protein ağırlıklı besleniyorsun.ekmek,şeker,pirinç,yasaklılar arasında.sabah çok sıkı bir kahvaltı,yumurta,peynir,yeşillik ceviz ( kavrulmamış çiğ kuruyemişler) istediğin kadar yiyorsun. Zeytinyağı ve tereyağ serbest diğer yağlar yasak.iki öğün beslenmeyi tavsiye ediyor ama çok acıkırsan öğlen yemeği de yenilebilir. Öğünler arası ne kadar uzun olursa o kadar çok leptin hormonu salgılanıyor. Kahve,ayran,süt,birkisel çaylar şekersiz olmak kaydı ile serbest.
Daha geniş zamanımda bildiğim kadarı ile anlatmaya çalışırım canım.
Sebze yemeği oluyor canım.zaten yoğurttan da protein alıyorsun.salatana peynir at al sana protein:))Sabah kahvaltisi ok cnm iki ogun yapicagim zman bende oyle yapiyorum zaten zorlanmam ama aksam yemegi mesela bi porsiyon urali var mi yada illa protein olucak tek sebze yemegi slata yogurt olmaz gibi
Pilavdan ekmekten yanada sikinti yok o zmn tamm yaparim ben bunu yaaSebze yemeği oluyor canım.zaten yoğurttan da protein alıyorsun.salatana peynir at al sana protein:))
Çok acıktığında tarçınlı süt iç, bol ayran iç açlığı kesiyor ve içecekler serbest.çok çok acıkırsan bir çay bardağı kadar çiğ badem ceviz yiyebiliyorsun. Akşam sekizden sonra yeme içme yok, süt ayran vs yine içebiliyorsun.
Ekmek hiç yok,bulgur pilavı belki haftada bir gün 3-4 kaşık serbest.
Evet ya lütfen takip et cok moralim bpzuldu artı nedir yabi pis ben :)Vallaha ben takipteyim seni. Haberin ola
Canım olsun yine de iyi bir sonuv bence sıkma canını karatayla cok daha iyi olabilir bence spor da yaparsan egerGecen hafta cuma 74.200
Pazartesi 74.400
Bugun 73.600
Fark -600
% 0.80
Kizalr bu haftayi hasta gecirdigm icin birde su icemedigim icin bn su icmedimmi tuvalete gitmedim mi hep boyle tikaniyorum diyetime de asilamadm herkesten ozurdilerim bende memnun deilim sonuctan hemde hicc bu hafta hepimizz daha gzel eksiler gorelimm
Cok guzel canım tebriklerrGünaydınlar
Önce bildirimim
Geçen cuma: 71.2
Bugün : 70.4
Fark :800 gr
Yüzde: 1,123
Evet gercekten dagilmıstım diyet modundan cıkmamamam lazım su evdeki pasta börek sevdası bitiyor bugun annem gidiyor sonra evde cıslı coslu hiç bşley kalmivak merak etmeyinGünaydın canım.Aminnn
Tebrikler canım.harika kilo vermişsin.
Tebrikler canım.çok iyi.
Günaydın canımm ,tebrp
Teşekkürler canım.
bu hafta biraz dağılmıştın canım, bu artış sana ders olur bu hafta yaptığın yanlışları yapmazsın ca
Tartıl tabi ki canım.
İnşallah bitanem ya bu hafta guzel olsun cok istiyorum ancak moralim düzelirCanim bu hafta geride kaldi uzulme onumuzdeki haftaya odaklan ben inaniyorum sen haftaya 1 kilo uzeri vericeksin
Yaaa kaptanım neler oluyoooooor cok merak ettiiimAllahiiiimmmm ogrendigim gerceklerle sok oldummmneden boyle oluyo diye kafa yordugum herseyin altinda biseler yatiyomus ben sok ben iptal
Hedefim 52Hedefin kac cnm senin
Aynen haklısın arkadaşım. Ne kadarlık bebeğin. Doğum yaptıktan sonra 4. ayda regl oldum cnm bn. Genelde anneye benzermiş. Annene sor bakalmAyy emzirip hastalanmayan bi benmiyim yaa nasil uyuz oluyorum off tamm regli hosbisey deilde olmamakta ekstra bi sislik gerginlik yapiyoo off
3 dogumda da 2 yil olmamis annem cnm ben ilk8ndr 5.ay olmustum bunda hala gelen giden yok bekliyirum iste 6 bucuk oldu kuzummAynen haklısın arkadaşım. Ne kadarlık bebeğin. Doğum yaptıktan sonra 4. ayda regl oldum cnm bn. Genelde anneye benzermiş. Annene sor bakalm
Tahmin et bakalimEvet ya lütfen takip et cok moralim bpzuldu artı nedir yabi pis ben :)
Canım olsun yine de iyi bir sonuv bence sıkma canını karatayla cok daha iyi olabilir bence spor da yaparsan eger
Cok guzel canım tebriklerr
Evet gercekten dagilmıstım diyet modundan cıkmamamam lazım su evdeki pasta börek sevdası bitiyor bugun annem gidiyor sonra evde cıslı coslu hiç bşley kalmivak merak etmeyin
İnşallah bitanem ya bu hafta guzel olsun cok istiyorum ancak moralim düzelir
Yaaa kaptanım neler oluyoooooor cok merak ettiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?