Nolmus Nolmus biseymi kacırdım benKanguru_
biseyin farkina vardim diyelim canim. burdan anlatilcak bise degil
Ay super ceza gercekten ben de kendime gelirim caydırıcılık olması harşka olduKizlar bu hafta + ve sabit gelenlere haftaya cok is dusuyo haberiniz ola! Birde yeni bir karar aldim
2 hafta ust uste sabit cikan yada 2 hafta ust uste + gelen uyeyi zorunlu izine cikariyorum. Itirazi olan var mi ?
Telefonun basinda caresiz bekliyoruuum
Bundan sora beleAy super ceza gercekten ben de kendime gelirim caydırıcılık olması harşka oldu
evet yaa sabahdan beri bekliyorum. Gecen haftada pembebulutu bekledim bugyn seyhani bakalim haftaya kim bekletcekKıyamam sana yaa Seyhan abla gelseydi bari gec oldu
Benim için uygundur kaptanım.Kizlar bu hafta + ve sabit gelenlere haftaya cok is dusuyo haberiniz ola! Birde yeni bir karar aldim
2 hafta ust uste sabit cikan yada 2 hafta ust uste + gelen uyeyi zorunlu izine cikariyorum. Itirazi olan var mi ?
Nereden anlatılabilecek birşey.Merak ettim doğrusubiseyin farkina vardim diyelim canim. burdan anlatilcak bise degil
Insallah gelememesi ciddi hi durumdan deildirBundan sora bele
evet yaa sabahdan beri bekliyorum. Gecen haftada pembebulutu bekledim bugyn seyhani bakalim haftaya kim bekletcek
Cok özür dilerim canim siteye giremedim bivtürlü
Ayyy olmuyomu artik almanyada saat daha dört olmadi amaKıyamam sana yaa Seyhan abla gelseydi bari gec oldu
Yok abla gec degil ama sabah girip bildirmeyince gelmicen dye korktuk :) tebrik ederim guzel kilo vermisson :)Kanguru_ canim cok cok özür dilerim
Gecen hafta:68,3
Bu hafta:67,5
Fark:800 gram lahanadan sebep bence
Yüzde:kac bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?