- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Kanguru_ canim cok cok özür dilerim
Gecen hafta:68,3
Bu hafta:67,5
Fark:800 gram lahanadan sebep bence
Yüzde:kac bilemedim
Cnm ben gecen ay oldum bebis 16 aylikti3 dogumda da 2 yil olmamis annem cnm ben ilk8ndr 5.ay olmustum bunda hala gelen giden yok bekliyirum iste 6 bucuk oldu kuzumm
Sagol canim ben özele sana numarami yaziyim böyle aksiliklerde watsupdan ulasalim yasak degil demiYok abla gec degil ama sabah girip bildirmeyince gelmicen dye korktuk :) tebrik ederim guzel kilo vermisson :)
Ablaa tebrikederim seni benden daha zayıfsın sana masallah harikasın gercekten hedefe emin adımlarla ilerliyorsubKilom 67,5
Nolduki acabaTahmin et bakalimne olmus olabilirrr
Cnm ben gecen ay oldum bebis 16 aylikti
Kanguru_ canim cok cok özür dilerim
Gecen hafta:68,3
Bu hafta:67,5
Fark:800 gram lahanadan sebep bence
Yüzde:kac bilemedim
tmm abla sen yaz numarani bise olursa ben ordan ulasirim sanaSagol canim ben özele sana numarami yaziyim böyle aksiliklerde watsupdan ulasalim yasak degil demi
Tamam canim. Ozaman sen takip et spor puanlarini herkes sana bildirsinKaptancım su spor meselesi keyfe keder kaldı ya hepimiz kendisi toplicakto yarısma gibi olmaktan cıktı sanki tekrardan biri takip etse herks kendi puanını hesaplasa da aksam o kişiyi etiketleyerek bildirse ben talibim takip ederim sporu spor listesi yapıp o sekildedd takip edebiliriz ben oyle sanki daha motive oluyodum yaKanguru_
Ben arada unutuyorum yarışmada değilim ya :/Kizlar son uyarimdir! Pazartesi sabahina kadar herkes olculerini Beni etiketleyerek bildirsin
Tamam inş kaptancımKizlar son uyarimdir! Pazartesi sabahina kadar herkes olculerini Beni etiketleyerek bildirsin
Ya alıyorsa vucut ona ne demeliKizlar herkesi alintilayamacagim ama kilo veren ve sabit kalan herkesi tebrik ediyorum.. kimse moralini bozmasin, arada vucut kendini sabitleyebiliyor..
Ben arada unutuyorum yarışmada değilim ya :/
Canım afiyet olsun menün col guzel böylenuskumru vs tarsı balık yapınca öenünde eve alıp buzluga mı atoyorsun yoksa pişirecegin zaman günlük gidip mi alıyosunKahvalti 9.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 dilim beyaz peynir
7 ad zeytin
Ogle 13.00
6 y.k. karnabahar yemegi
1 kase yogurt
Ara 16.00
10 ad badem
2 tam ceviz
Yesil cay
Aksam 18.30
Firinda orta boy uskumru
Bol yesil salata
Su 2 litre
Spor 1 saat Tempolu yuruyus
Kanguru_
Yaa hiç sorma bacım hiç sormaa simdi bu aksam dizim de var esliden olsa hemen yanına acsrdım bi cips bi spgukcay vuhhuuu kopardım cocuklar uyurken ama simdş ne yapıcam içiçem yeslcayumı :)Kilon veren, vermeye çabalayan herkesi çok çok tebrik eder abur cubura yüklenip diyetten uzaklaşanların da ağzına plastik tuvalet terliği ile vurmayı çok isterim
Yemeyin artık şu zıkkımları ayol
Tesekkur ederim canimCanım afiyet olsun menün col guzel böylenuskumru vs tarsı balık yapınca öenünde eve alıp buzluga mı atoyorsun yoksa pişirecegin zaman günlük gidip mi alıyosun
Yaa hiç sorma bacım hiç sormaa simdi bu aksam dizim de var esliden olsa hemen yanına acsrdım bi cips bi spgukcay vuhhuuu kopardım cocuklar uyurken ama simdş ne yapıcam içiçem yeslcayumı :)
Sıradaki yeşil çayımı senin şerefine içiyorumCanım afiyet olsun menün col guzel böylenuskumru vs tarsı balık yapınca öenünde eve alıp buzluga mı atoyorsun yoksa pişirecegin zaman günlük gidip mi alıyosun
Yaa hiç sorma bacım hiç sormaa simdi bu aksam dizim de var esliden olsa hemen yanına acsrdım bi cips bi spgukcay vuhhuuu kopardım cocuklar uyurken ama simdş ne yapıcam içiçem yeslcayumı :)
Aa cok iyi fiyatı ne kadae ki .. icinde katkı yoktur demi balık sonucta :)Tesekkur ederim canim
Yok canim hazir dondurulmus balik. Banada kk dan bi arkadasim tavsiye etmisti bu 2. Pisirmem B ile baslayan marketten aliyorum temiz hazir uzerine limonlari dizip birazda tuz direk firina atiyorum sipsak yemek oluyo tavsiye ederim 1 paketi 2 kisiye yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?