Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptancım su spor meselesi keyfe keder kaldı ya hepimiz kendisi toplicakto yarısma gibi olmaktan cıktı sanki tekrardan biri takip etse herks kendi puanını hesaplasa da aksam o kişiyi etiketleyerek bildirse ben talibim takip ederim sporu spor listesi yapıp o sekildedd takip edebiliriz ben oyle sanki daha motive oluyodum ya Kanguru_

Tamam canim. Ozaman sen takip et spor puanlarini herkes sana bildirsin

Kizlar herkesi alintilayamacagim ama kilo veren ve sabit kalan herkesi tebrik ediyorum.. kimse moralini bozmasin, arada vucut kendini sabitleyebiliyor..

Kizlar son uyarimdir! Pazartesi sabahina kadar herkes olculerini Beni etiketleyerek bildirsin
Ben arada unutuyorum yarışmada değilim ya :/

Kahvalti 9.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 dilim beyaz peynir
7 ad zeytin

Ogle 13.00
6 y.k. karnabahar yemegi
1 kase yogurt

Ara 16.00
10 ad badem
2 tam ceviz
Yesil cay

Aksam 18.30
Firinda orta boy uskumru
Bol yesil salata

Su 2 litre
Spor 1 saat Tempolu yuruyus

Kanguru_

Kilon veren, vermeye çabalayan herkesi çok çok tebrik eder abur cubura yüklenip diyetten uzaklaşanların da ağzına plastik tuvalet terliği ile vurmayı çok isterim
Yemeyin artık şu zıkkımları ayol

Canım afiyet olsun menün col guzel böylenuskumru vs tarsı balık yapınca öenünde eve alıp buzluga mı atoyorsun yoksa pişirecegin zaman günlük gidip mi alıyosun

Kilon veren, vermeye çabalayan herkesi çok çok tebrik eder abur cubura yüklenip diyetten uzaklaşanların da ağzına plastik tuvalet terliği ile vurmayı çok isterim
Yemeyin artık şu zıkkımları ayol
Yaa hiç sorma bacım hiç sormaa simdi bu aksam dizim de var esliden olsa hemen yanına acsrdım bi cips bi spgukcay vuhhuuu kopardım cocuklar uyurken ama simdş ne yapıcam içiçem yeslcayumı :)

Tesekkur ederim canim
Yok canim hazir dondurulmus balik. Banada kk dan bi arkadasim tavsiye etmisti bu 2. Pisirmem B ile baslayan marketten aliyorum temiz hazir uzerine limonlari dizip birazda tuz direk firina atiyorum sipsak yemek oluyo tavsiye ederim 1 paketi 2 kisiye yetiyor

Sıradaki yeşil çayımı senin şerefine içiyorum
Afiyet olsun kuzum, afiyet olsun anemm

Aa cok iyi fiyatı ne kadae ki .. icinde katkı yoktur demi balık sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…