Dondurulmus balik canim iste ne katkisi olcak. 500 gr 8 tl sanirim :))Aa cok iyi fiyatı ne kadae ki .. icinde katkı yoktur demi balık sonucta :)
Herseyden korkar olduk anacım ne yapıcan. Oo fiyat da iyi iki öğünlük yeter bana bizim adam galan pek sevmiyor kendime alayım en azından sipsaş hazırmısDondurulmus balik canim iste ne katkisi olcak. 500 gr 8 tl sanirim :))
Evet 2 ogunluk cikar icinde 4 parca cikiyo buzluktan cikarinca buzu biraz sokulsun derileri alta gelicek sekilde borcama diz tuz ve limon dilimleri varsa defne yapragida koyarsin ben koymadim direk firina 30 35 dk da hazir. Simdiden afiyet olsun :))Herseyden korkar olduk anacım ne yapıcan. Oo fiyat da iyi iki öğünlük yeter bana bizim adam galan pek sevmiyor kendime alayım en azından sipsaş hazırmıs
Yemek tarifi gibi olmus sefim tesekkürler :)Evet 2 ogunluk cikar icinde 4 parca cikiyo buzluktan cikarinca buzu biraz sokulsun derileri alta gelicek sekilde borcama diz tuz ve limon dilimleri varsa defne yapragida koyarsin ben koymadim direk firina 30 35 dk da hazir. Simdiden afiyet olsun :))
Afiyet olsun canım.Sabah 9.30
1 avuc pwynir
10 kırma yesil zeytin
1 hslanmıs yumurta
2 ceviz
3 hurma
Oglen 14.30
3 ymk kasıgı nohut (suyu yrnmedi)
3 ymk kasıgı yogurt
3 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması
Aksam 19.0
4 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması
2.5 litre su
2 bardak yesil cay
Spor bitmedi henüz
Ayyy qbur cuburu hicc sebmem bende ki kilolarin hepsi yoresel hamur yemeklerinden serbetli tatlilardannKilon veren, vermeye çabalayan herkesi çok çok tebrik eder abur cubura yüklenip diyetten uzaklaşanların da ağzına plastik tuvalet terliği ile vurmayı çok isterim
Yemeyin artık şu zıkkımları ayol
Aslında ben de kola,cips vs gibi şeyleri hiç sevmem beni de yakan hamur işleri tatlılar.Ayyy qbur cuburu hicc sebmem bende ki kilolarin hepsi yoresel hamur yemeklerinden serbetli tatlilardann
Bn 1 kere almistim cok taze gibiydi dondurulmus olmasina rahmenDondurulmus balik canim iste ne katkisi olcak. 500 gr 8 tl sanirim :))
Aslında ben de kola,cips vs gibi şeyleri hiç sevmem beni de yakan hamur işleri tatlılar.
Yöresel yemekler derken hangi yörenin hangi yemeği? Kesin sevmiyorumdur.
Hayir olsun kaptanim nedenAaayyy canim sıkildi yiaaa
Aaayyy canim sıkildi yiaaa
Ay noldu kapteeeeynAaayyy canim sıkildi yiaaa
Hayir olsun kaptanim neden
Hayırdır inşallah canımm
Hayr olsun kaptanım.
Ay noldu kapteeeeyn
Ayy alt tarafi bi balik amma abarttim dimiYemek tarifi gibi olmus sefim tesekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?