Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herseyden korkar olduk anacım ne yapıcan. Oo fiyat da iyi iki öğünlük yeter bana bizim adam galan pek sevmiyor kendime alayım en azından sipsaş hazırmıs
Evet 2 ogunluk cikar icinde 4 parca cikiyo buzluktan cikarinca buzu biraz sokulsun derileri alta gelicek sekilde borcama diz tuz ve limon dilimleri varsa defne yapragida koyarsin ben koymadim direk firina 30 35 dk da hazir. Simdiden afiyet olsun :))

Evet 2 ogunluk cikar icinde 4 parca cikiyo buzluktan cikarinca buzu biraz sokulsun derileri alta gelicek sekilde borcama diz tuz ve limon dilimleri varsa defne yapragida koyarsin ben koymadim direk firina 30 35 dk da hazir. Simdiden afiyet olsun :))
Yemek tarifi gibi olmus sefim tesekkürler :)

Sabah 9.30
1 avuc pwynir
10 kırma yesil zeytin
1 hslanmıs yumurta
2 ceviz
3 hurma

Oglen 14.30
3 ymk kasıgı nohut (suyu yrnmedi)
3 ymk kasıgı yogurt
3 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması

Aksam 19.0
4 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması

2.5 litre su
2 bardak yesil cay

Spor bitmedi henüz

İyi geceler hatunlar
Menüm
09:30 Limonlu Su
10:00 1 haşlanmış yumurta,süzme peynir,5 siyah zeytin,3 ceviz,roka,tere,nane,maydonoz,3 çeri domates,1dilim ananas, limonlu yeşil çay
14:00 Şekersiz Türk Kahvesi,
16:00 Büyük bardak ayran
19:00 bir tabak ıspanak sote:)), yoğurt,salata
Su:2,5 litreyi geçmiştir
Spor:

Afiyet olsun canım.
Spor bitmedi derken birazdan uzunn bir listeyle dönecekmişsin gibi geliyor.

Arkadaslar arkadaslaar

Spor bakanınız geri döndüüü
Bu günden itibaren herkes spor puanlarını toplasın lütfen spor listesi olusturscagız ve haftaya cuma spor kralicemizi secicezz
Lütfen herkes bugunki sporunu beni etiketleyerek bildirsin

Kilon veren, vermeye çabalayan herkesi çok çok tebrik eder abur cubura yüklenip diyetten uzaklaşanların da ağzına plastik tuvalet terliği ile vurmayı çok isterim
Yemeyin artık şu zıkkımları ayol
Ayyy qbur cuburu hicc sebmem bende ki kilolarin hepsi yoresel hamur yemeklerinden serbetli tatlilardann

Ayyy qbur cuburu hicc sebmem bende ki kilolarin hepsi yoresel hamur yemeklerinden serbetli tatlilardann
Aslında ben de kola,cips vs gibi şeyleri hiç sevmem beni de yakan hamur işleri tatlılar.
Yöresel yemekler derken hangi yörenin hangi yemeği? Kesin sevmiyorumdur.

Aslında ben de kola,cips vs gibi şeyleri hiç sevmem beni de yakan hamur işleri tatlılar.
Yöresel yemekler derken hangi yörenin hangi yemeği? Kesin sevmiyorumdur.

Hinkal,buhar mantisi,hacapuri,katmer,buharda hamur sarma bilmedigini ac google profa sor kesin o biliyodrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…