Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün kü menüm
Uyanınca (6:30)
Limonlu sirkeli su

Sabah spordan once (7:00)
1 bardak süte 2 kasık yulaf ve tarcın

Kahvaltı (10:00)
Sahanda 1 yumurta
1 kk suzme peynir
6 zeytin
Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara (15:00)
2 incir
2 ceviz
1 kk peynir
4 zeytin (cok actım diye yedim bunları)

Akşam (19:15)
2 kepçe mercimek yemeği
1 kase paca corbası
Havuc salatası

Sıvılar
2.5 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yesıl cay
1 sade Türk kahvesi Kanguru_

Spor
45 dk leslie 3mil*135
200 hulahop *120
100 jumpinjacks* 60
Toplam 315 puan Huzurvermeyolunda
 
Kızlar içim içimi yiyor.Yaa ben normalde bu kadar sorunlu değilim.Ama şu sıra herşey üstüme üstüme geliyor.
Sevgilimin yeğeni var severimde kendinide eşini de.Hanımefendi bana gönül koymuş.Sevgilimde bunu ben kızmayayım diye söylemiyor.Deşe deşe öğrendim.Kayınvalidesi rahatsız yoğun bakımda kaldı bir süre ama demansdan dolayı.Gün aşırı aradım durumu nasıl diye.Gitmedim gidemedim ziyaretine.O dönem benim babamda ameliyat oldu benim sağlık sorunum başladı bide başka bir şehirdeydi.
Bizim hatun kendisi için doktora gider ararım,Sesi soluğu çıkmaz ararım.Ama hanım tlfda konuşmayı sevmediği için aramaz.Ben pazartesi günü doktora gittiğimi ve bu konuda endişelendiğimi bilmesine rağmen aramadı ben yine alttan aldım ertesi gün kendisinin kontolü vardı ben yine aradım sordum.(Ahmaklığıma doymayım).
Bugün bizimkiyle konuşurken konu konuyu açtı hanfendinin ve eşinin bana hasta ziyaretine gitmediğim için gönül koyduklarını öğrendim.Sinirlendim bizimkiyle atıştık.Şimdi söyleyin bana ben mi haksızım sinirlenmekle.
 
Canım yanlış anlama ama evlenmeden bu kadar içli dışlı olman yanlış.Mesafeli olmak herzaman çok ama çok iyidir.9 yıllık evliyim ve eşimle geçmişim 20 yıla dayanır ,eşimin ailesi beni istemeye geldiklerinde tanıdı ve hep mesafeli oldum ki başım ağrımasın diye.Eşimin yeğeninin eşini tanımam bile.Akrabalarıyla denk gelirsem merhaba ve nasılsınızdan öteye gitmem.
Ortada gönül konulacak bir durum varsa ki bu senin babanın rahatsızlığında aranılmamış olunması bence.
Bu olayı kendine milat kabul et ve mümkün mertebe mesafeli ol.Mesafenin kıymetini ilerde daha iyi anlarsın.
Boş yere de sıkma canını .
 
Bencede mesafe en güzeli ama bizimkinin ablasının kızı ve elinde büyümüş.Ve sürekli birlikteler karşı karşıya oturuyorlar.
 
Bencede mesafe en güzeli ama bizimkinin ablasının kızı ve elinde büyümüş.Ve sürekli birlikteler karşı karşıya oturuyorlar.
Canım hala aynı şeyç söylüyorum ,mümkün mertebe mesafeli ol.Bak bu olay sana ders olsun .Yeğen ,dünyanın etrafında döndüğünü sanan bir ilgi budalası sanırım.
Ben sürekli alttan alıp babamın oğlunu bile aramam.Ararım sorarım konuşurum ama karşı taraf benim gösterdiğim ilginin onda birini göstermiyorsa hiç oralı olmam.
Ben eşimin tek ablasını bile aramam,sen sevgilinin yeğenini arayıp sorup poposunu kaldırıyorsun.Eşimi aradığında yada eşim ablasını aradığındanmüsaitsen konuşurum müsait değilsem kuru bir selam söylerim epi topu bu.Hiç de başım ağrımadı.Arkamdan soğuk nevale diyecek olmaları umurumda değil önemli olan huzurum ki böyle çok huzurluyum.
 
Haklisin cnm ama sinirlerndigini belli etmiyorsun sevgilinede soyle sana soyledigini onlara demesin varsa cesaretleri yuzune söylesinler de alsinlar cvplarini kim ya onlar hey allahimm nie bana denk gelmiyor ya bunlarrr
 
Kimseyi umursama o kadar sümeyye ah canim unutmusum yogunluktan de gec kimse icin atismaya degmez abla tavsiyeleri
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…