Bencede ilk 3 e girelim hatta birinci olalim neden olmasin.Bu hafta bastan sıkı tutalim işiBu arada! Yedinci olmusuz. Haftaya ilk uce girelim benceeeee
Ben de diyetten skilmaya basladim yaa:) bise olmadi yaaaa oylesine skildim
Insalla cnm istersek basaririz. Bahanelerin arkasina saklanmayalim yeteerBencede ilk 3 e girelim hatta birinci olalim neden olmasin.Bu hafta bastan sıkı tutalim işi
aman dur ayolBen de diyetten skilmaya basladim yaa
59 hayal gibi geliyo canim yaa bi an bi gaza geldim oyle dedim de gozumde büyüyo 14 yil olmus yapisti kilolarInsalla cnm istersek basaririz. Bahanelerin arkasina saklanmayalim yeteer
aman dur ayoldaha 59 u gorcez seninle
Huzurcum sporun harika masallah1000 ip
150 sagbck
150 sol bck
60 puanlık gögs egzersizleri
100 yarım mekik
100 topuga degme
100 sag sol dönerek sırt bel calstrma
Toplam 596 puan
Hacapuri haricindekileri biliyorum hiç de sevmem zatiHinkal,buhar mantisi,hacapuri,katmer,buharda hamur sarmabilmedigini ac google profa sor kesin o biliyodrr
Allah bağışlasn cnm.. tez zmanda olursn inş ya.. insan şişiyo stres oluyo3 dogumda da 2 yil olmamis annem cnm ben ilk8ndr 5.ay olmustum bunda hala gelen giden yok bekliyirum iste 6 bucuk oldu kuzumm
Bölgesel hareketleri toplayıp 5 e bölüyorym 3 ile carpıyorum cnmHuzurcum sporun harika masallah
Ip atlama disinda diger puanlari nasil hesapladin :)
Anladim canim cok sagol bende yaparsam oyle hesaplarim ekran fotosunu aldim ilk sayfada baktim goremedim cunku :)Bölgesel hareketleri toplayıp 5 e bölüyorym 3 ile carpıyorum cnm
Canım yanlış anlama ama evlenmeden bu kadar içli dışlı olman yanlış.Mesafeli olmak herzaman çok ama çok iyidir.9 yıllık evliyim ve eşimle geçmişim 20 yıla dayanır ,eşimin ailesi beni istemeye geldiklerinde tanıdı ve hep mesafeli oldum ki başım ağrımasın diye.Eşimin yeğeninin eşini tanımam bile.Akrabalarıyla denk gelirsem merhaba ve nasılsınızdan öteye gitmem.Kızlar içim içimi yiyor.Yaa ben normalde bu kadar sorunlu değilim.Ama şu sıra herşey üstüme üstüme geliyor.
Sevgilimin yeğeni var severimde kendinide eşini de.Hanımefendi bana gönül koymuş.Sevgilimde bunu ben kızmayayım diye söylemiyor.Deşe deşe öğrendim.Kayınvalidesi rahatsız yoğun bakımda kaldı bir süre ama demansdan dolayı.Gün aşırı aradım durumu nasıl diye.Gitmedim gidemedim ziyaretine.O dönem benim babamda ameliyat oldu benim sağlık sorunum başladı bide başka bir şehirdeydi.
Bizim hatun kendisi için doktora gider ararım,Sesi soluğu çıkmaz ararım.Ama hanım tlfda konuşmayı sevmediği için aramaz.Ben pazartesi günü doktora gittiğimi ve bu konuda endişelendiğimi bilmesine rağmen aramadı ben yine alttan aldım ertesi gün kendisinin kontolü vardı ben yine aradım sordum.(Ahmaklığıma doymayım).
Bugün bizimkiyle konuşurken konu konuyu açtı hanfendinin ve eşinin bana hasta ziyaretine gitmediğim için gönül koyduklarını öğrendim.Sinirlendim bizimkiyle atıştık.Şimdi söyleyin bana ben mi haksızım sinirlenmekle.
Bencede mesafe en güzeli ama bizimkinin ablasının kızı ve elinde büyümüş.Ve sürekli birlikteler karşı karşıya oturuyorlar.Canım yanlış anlama ama evlenmeden bu kadar içli dışlı olman yanlış.Mesafeli olmak herzaman çok ama çok iyidir.9 yıllık evliyim ve eşimle geçmişim 20 yıla dayanır ,eşimin ailesi beni istemeye geldiklerinde tanıdı ve hep mesafeli oldum ki başım ağrımasın diye.Eşimin yeğeninin eşini tanımam bile.Akrabalarıyla denk gelirsem merhaba ve nasılsınızdan öteye gitmem.
Ortada gönül konulacak bir durum varsa ki bu senin babanın rahatsızlığında aranılmamış olunması bence.
Bu olayı kendine milat kabul et ve mümkün mertebe mesafeli ol.Mesafenin kıymetini ilerde daha iyi anlarsın.
Boş yere de sıkma canını .
Canım hala aynı şeyç söylüyorum ,mümkün mertebe mesafeli ol.Bak bu olay sana ders olsun .Yeğen ,dünyanın etrafında döndüğünü sanan bir ilgi budalası sanırım.Bencede mesafe en güzeli ama bizimkinin ablasının kızı ve elinde büyümüş.Ve sürekli birlikteler karşı karşıya oturuyorlar.
Haklisin cnm ama sinirlerndigini belli etmiyorsun sevgilinede soyle sana soyledigini onlara demesin varsa cesaretleri yuzune söylesinler de alsinlar cvplarini kim ya onlar hey allahimm nie bana denk gelmiyor ya bunlarrrKızlar içim içimi yiyor.Yaa ben normalde bu kadar sorunlu değilim.Ama şu sıra herşey üstüme üstüme geliyor.
Sevgilimin yeğeni var severimde kendinide eşini de.Hanımefendi bana gönül koymuş.Sevgilimde bunu ben kızmayayım diye söylemiyor.Deşe deşe öğrendim.Kayınvalidesi rahatsız yoğun bakımda kaldı bir süre ama demansdan dolayı.Gün aşırı aradım durumu nasıl diye.Gitmedim gidemedim ziyaretine.O dönem benim babamda ameliyat oldu benim sağlık sorunum başladı bide başka bir şehirdeydi.
Bizim hatun kendisi için doktora gider ararım,Sesi soluğu çıkmaz ararım.Ama hanım tlfda konuşmayı sevmediği için aramaz.Ben pazartesi günü doktora gittiğimi ve bu konuda endişelendiğimi bilmesine rağmen aramadı ben yine alttan aldım ertesi gün kendisinin kontolü vardı ben yine aradım sordum.(Ahmaklığıma doymayım).
Bugün bizimkiyle konuşurken konu konuyu açtı hanfendinin ve eşinin bana hasta ziyaretine gitmediğim için gönül koyduklarını öğrendim.Sinirlendim bizimkiyle atıştık.Şimdi söyleyin bana ben mi haksızım sinirlenmekle.
Kimseyi umursama o kadar sümeyye ah canim unutmusum yogunluktan de gec kimse icin atismaya degmez abla tavsiyeleriKızlar içim içimi yiyor.Yaa ben normalde bu kadar sorunlu değilim.Ama şu sıra herşey üstüme üstüme geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?