- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ablacm puan olrk hesaplayabilirmsnzBirbucuk saat yürüyüs 10888 adimHuzurvermeyolunda
Belli ederim sinirlendiğimi.Lafımı da esirgemem.Saydım bizimkine bi banada dese keşke.Haklisin cnm ama sinirlerndigini belli etmiyorsun sevgilinede soyle sana soyledigini onlara demesin varsa cesaretleri yuzune söylesinler de alsinlar cvplarini kim ya onlar hey allahimm nie bana denk gelmiyor ya bunlarrr
Haklısın ablacım sadece o cümleyi en son hak edecek kişi bendim.Neyse geldi geçti.Kimseyi umursama o kadar sümeyye ah canim unutmusum yogunluktan de gec kimse icin atismaya degmez abla tavsiyeleri
Canım ben hiç anlamıyorum kaptana soralımBu arada birşey sormak istiyorum. (Daha önce sorulmuş olabilir ben görmedim) Leslie kardiyo yerine geçmiyor mu? Hele ben 5 mega miles yapıyorum. Resmen saç diplerim dahi terliyor. Arada yaptırdığı hareketler de kardiyo hareketleri. Neden puanları farklı onu merak ediyorum.
Bu arada birşey sormak istiyorum. (Daha önce sorulmuş olabilir ben görmedim) Leslie kardiyo yerine geçmiyor mu? Hele ben 5 mega miles yapıyorum. Resmen saç diplerim dahi terliyor. Arada yaptırdığı hareketler de kardiyo hareketleri. Neden puanları farklı onu merak ediyorum.
Bende tam bilmiyorum ama dediğin gibi inanilmaz terletiyo ve hepside kardiyo hareketleri ve ben kardiyo yaparken buna benzer hareketler kullanıyorum mesela
ben de de buaralar bu sıkıntı var canım aksam yeöegi niyetine sifa olur inş cabım içine tuz yahut sarımsak ilavesi yapılırmiki cacık olur en azındanDiyet listem tamamen değişti.Akşam yemeği yerine;
6-8 yoğurt
2 salatalık
1 avuç maydanoz,dereotu vb.yeşillikler
1/4 limon
Pul biber
1 çk rende zencefili
karıştırıp yememi istedi .
Bağırsak problemim için verdi.İşe yaramassa prebiyotik başlayacakmışız.
Bende ki son durum bu
Gunaydın ablacıım nasılsın almanyaya da bahar gelöeye basladımıGünaydinlar sekerler
Amanıın cok fena bir ceza@Rzgrece canım seabaharın anketi aklıma bir fikir getirdi. Mesela bizim takımda o hafta sonuncu olan kişi,sonraki hafta mesajları sayıp o haftanın sonunda liste olarak mesaj sayısını yazsa nasıl olur
Benimki bi fikirGunaydın ablacıım nasılsın almanyaya da bahar gelöeye basladımı
Amanıın cok fena bir ceza
İnşallAh canım.Aslında keten tohumu da ekle dedi ama ben sevmiyorum dediğim için eklemiycem.Zencefille sarımsak nasıl olur ki acaba?ben de de buaralar bu sıkıntı var canım aksam yeöegi niyetine sifa olur inş cabım içine tuz yahut sarımsak ilavesi yapılırmiki cacık olur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?