Ayy ne fena 1 ceza ben sirf crza almim die asilirim diyetimee aksi haldr beynin yanarrKanguru_ canım seabaharın anketi aklıma bir fikir getirdi. Mesela bizim takımda o hafta sonuncu olan kişi,sonraki hafta mesajları sayıp o haftanın sonunda liste olarak mesaj sayısını yazsa nasıl olur
Cardio da 2 kere puanlandirilmis canim sanirim bi yanlislik varAynen canım. Birinin puanı 5 diğerinin 3. Puanında değilim. Sadece zamanında neden böyle bir ayrım yapılmış merak ettim.
Kanguru_ canım seabaharın anketi aklıma bir fikir getirdi. Mesela bizim takımda o hafta sonuncu olan kişi,sonraki hafta mesajları sayıp o haftanın sonunda liste olarak mesaj sayısını yazsa nasıl olur
Valla bunu yapmamak icin insan diyete yuzde yuz uyar :)Benimki bi fikirkaptan ve takım kabul ederse harika bi fikir olur sonuncu olana bi güzellik yapılsa fena mı olur
Nasılsın canım?
Aa evet Zencefilinhiç dusunmemmiştim inş işenyarar canım sendeİnşallAh canım.Aslında keten tohumu da ekle dedi ama ben sevmiyorum dediğim için eklemiycem.Zencefille sarımsak nasıl olur ki acaba?
gunaydın canımm nasılsın bugunGunaydin kizlarr bol eksilerrr
Canım menün cok guzel afiyet olsun sporunda iyi ama puan olarak hedaplayıp beni etiketleyebilirmisin spor yarısması yapıyoruz ya senin ouanını da yazayımGünaydın kızlar
Kahvaltı
Domates
Salatalık
Biber közlemesi
Peynir
1 dlim çavdar ekmeği
Ara yeşilçay 10 badem
Öğle
4 yk menemen
1 dlim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Yarım muz.
2 dlim elma
Akşam
Bol salata
Güzine sobada fırınlanmış tepside hamsi
Zeyrinyağlı sumaklı biberli limonlu kuru soğan
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
180 sağ bacak
180 sol bacak
70 kalça
30 iki bacak birden kaldırma
20 sol kol ağırlık
20 sağ kol ağırlık
5 dk zumba
200 ip atladım.
Su 2 lt
Kanguru_
gunaydın canım bugun ist da hava guzel cocukları dusarı cıkarıcam ben de sana da mutlu haftasonlarıGunaydin kizlar mutlu hafta sonlari herkese
Sen bilirsin canim ama ben senin yerinde olsam mezun olmadan hedefi dusurmeden bi iki hafta daha denerdim :)59 hayal gibi geliyo canim yaa bi an bi gaza geldim oyle dedim de gozumde büyüyo 14 yil olmus yapisti kilolar
Sanirim cumaya mezun olurum bennn
Yanlis anlama ama esperenzaaya katiliyorum. Daha ortada soz yok nisan yok nedrn bu kdar samimi oldun kiKızlar içim içimi yiyor.Yaa ben normalde bu kadar sorunlu değilim.Ama şu sıra herşey üstüme üstüme geliyor.
Sevgilimin yeğeni var severimde kendinide eşini de.Hanımefendi bana gönül koymuş.Sevgilimde bunu ben kızmayayım diye söylemiyor.Deşe deşe öğrendim.Kayınvalidesi rahatsız yoğun bakımda kaldı bir süre ama demansdan dolayı.Gün aşırı aradım durumu nasıl diye.Gitmedim gidemedim ziyaretine.O dönem benim babamda ameliyat oldu benim sağlık sorunum başladı bide başka bir şehirdeydi.
Bizim hatun kendisi için doktora gider ararım,Sesi soluğu çıkmaz ararım.Ama hanım tlfda konuşmayı sevmediği için aramaz.Ben pazartesi günü doktora gittiğimi ve bu konuda endişelendiğimi bilmesine rağmen aramadı ben yine alttan aldım ertesi gün kendisinin kontolü vardı ben yine aradım sordum.(Ahmaklığıma doymayım).
Bugün bizimkiyle konuşurken konu konuyu açtı hanfendinin ve eşinin bana hasta ziyaretine gitmediğim için gönül koyduklarını öğrendim.Sinirlendim bizimkiyle atıştık.Şimdi söyleyin bana ben mi haksızım sinirlenmekle.
ooowww kalcada bayaga erime var :)
O leslie puani genel olarab 1 2 icin canim. 5 k yapiyosan onu cardio olarak hesaplayabilirsin. Bende cardionun yanuna leslie5k yazimBu arada birşey sormak istiyorum. (Daha önce sorulmuş olabilir ben görmedim) Leslie kardiyo yerine geçmiyor mu? Hele ben 5 mega miles yapıyorum. Resmen saç diplerim dahi terliyor. Arada yaptırdığı hareketler de kardiyo hareketleri. Neden puanları farklı onu merak ediyorum.
Canım ben hiç anlamıyorum kaptana soralım
ooowww super fikirKanguru_ canım seabaharın anketi aklıma bir fikir getirdi. Mesela bizim takımda o hafta sonuncu olan kişi,sonraki hafta mesajları sayıp o haftanın sonunda liste olarak mesaj sayısını yazsa nasıl olur
Cnm sporda huzuru etiketle artij :)Günaydın kızlar
Kahvaltı
Domates
Salatalık
Biber közlemesi
Peynir
1 dlim çavdar ekmeği
Ara yeşilçay 10 badem
Öğle
4 yk menemen
1 dlim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Yarım muz.
2 dlim elma
Akşam
Bol salata
Güzine sobada fırınlanmış tepside hamsi
Zeyrinyağlı sumaklı biberli limonlu kuru soğan
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
180 sağ bacak
180 sol bacak
70 kalça
30 iki bacak birden kaldırma
20 sol kol ağırlık
20 sağ kol ağırlık
5 dk zumba
200 ip atladım.
Su 2 lt
Kanguru_
Ay evet ya cok sevindim bende sporlar işe yaradı demekki gercekten zaten eteklerden esofmanlardan anlasılıyordu ama böyle rakama dökünlünce ayrı bi sevindirik oldumSen bilirsin canim ama ben senin yerinde olsam mezun olmadan hedefi dusurmeden bi iki hafta daha denerdim :)
Yanlis anlama ama esperenzaaya katiliyorum. Daha ortada soz yok nisan yok nedrn bu kdar samimi oldun ki
ooowww kalcada bayaga erime var :)
O leslie puani genel olarab 1 2 icin canim. 5 k yapiyosan onu cardio olarak hesaplayabilirsin. Bende cardionun yanuna leslie5k yazim
ooowww super fikir
O leslie puani genel olarab 1 2 icin canim. 5 k yapiyosan onu cardio olarak hesaplayabilirsin. Bende cardionun yanuna leslie5k yazim
Maksat beyin yakmayalım, kalori yakalımAyy ne fena 1 ceza ben sirf crza almim die asilirim diyetimee aksi haldr beynin yanarr
O isin kolayi varMaksat beyin yakmayalım, kalori yakalımdüşünsene tüm haftanın mesajlarını saymak zorunda kaldığını insan düşününce bile bi fena oluyor
Sus sus kimseler duymasınO isin kolayi varama soylemem ceza agir olsun
Ben olsam alırım eşimide 1 günlük tatil ayarlarım ama evde bişeyler yapayım çocuklar var dersen de güzel bi sürpriz parti hazırlarım :)Kızlar buralara haftasonu sessizliği cöktü yine
Birsey danısayım size de öuhabbet olsun hem
Esimin dogum gunu martın sonunda ona guzel birsey yapmak şstşyorum hediye olabilir bir sürpriz olabilir vs cunki gecen öyle öuhabbet ederken romantiklikden vs bahsediyordumda aanki ben romantizm bilmşyorum da sen biliyorsun bu özel günler hep kadınlar icin zaten ben sana hediyeler alıyprum bşrşeyler yapıyorım sende bir hareket yok dedi
Acaba ne yapsam diye bi telaş sardı beni de sizin güzel fikirlerinşz varsa bana da deyiverin gari
fattylamb94 ve S smygnc siz sevgililik dönemindesinşz güzel fikşrkeriniz varsır kesin bekliyorum sizden birseyler
Sus sus kimseler duymasın
Ben cezayı alan arkadaşın işini daha da zorlaştırıp hafta boyunca her aklıma eseni yazabilirim de
Nasılsın canım
ben olsam cocuklara bakabilcek biri varsa ona birakir guzel bi yemek hazirlar mumlarla kapinin girisinden mumlarla yol yapardim guk yapraklari vs de kullanabilirsin ben yapmistim ilk evlendigimiz sene ozmn cocuk yoktu tabiKızlar buralara haftasonu sessizliği cöktü yine
Birsey danısayım size de öuhabbet olsun hem
Esimin dogum gunu martın sonunda ona guzel birsey yapmak şstşyorum hediye olabilir bir sürpriz olabilir vs cunki gecen öyle öuhabbet ederken romantiklikden vs bahsediyordumda aanki ben romantizm bilmşyorum da sen biliyorsun bu özel günler hep kadınlar icin zaten ben sana hediyeler alıyprum bşrşeyler yapıyorım sende bir hareket yok dedi
Acaba ne yapsam diye bi telaş sardı beni de sizin güzel fikirlerinşz varsa bana da deyiverin gari
fattylamb94 ve S smygnc siz sevgililik dönemindesinşz güzel fikşrkeriniz varsır kesin bekliyorum sizden birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?