Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ canım seabaharın anketi aklıma bir fikir getirdi. Mesela bizim takımda o hafta sonuncu olan kişi,sonraki hafta mesajları sayıp o haftanın sonunda liste olarak mesaj sayısını yazsa nasıl olur
Ayy ne fena 1 ceza ben sirf crza almim die asilirim diyetimee aksi haldr beynin yanarr

Günaydın kızlar

Kahvaltı
Domates
Salatalık
Biber közlemesi
Peynir
1 dlim çavdar ekmeği

Ara yeşilçay 10 badem

Öğle
4 yk menemen
1 dlim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

Ara
Yarım muz.
2 dlim elma

Akşam
Bol salata
Güzine sobada fırınlanmış tepside hamsi
Zeyrinyağlı sumaklı biberli limonlu kuru soğan

Spor
1 saat tempolu yürüyüş
180 sağ bacak
180 sol bacak
70 kalça
30 iki bacak birden kaldırma
20 sol kol ağırlık
20 sağ kol ağırlık
5 dk zumba
200 ip atladım.

Su 2 lt

Kanguru_

Son düzenleme:
Benimki bi fikir kaptan ve takım kabul ederse harika bi fikir olur sonuncu olana bi güzellik yapılsa fena mı olur
Nasılsın canım?
Valla bunu yapmamak icin insan diyete yuzde yuz uyar :)
İnşallAh canım.Aslında keten tohumu da ekle dedi ama ben sevmiyorum dediğim için eklemiycem.Zencefille sarımsak nasıl olur ki acaba?
Aa evet Zencefilinhiç dusunmemmiştim inş işenyarar canım sende

Gunaydin kizlarr bol eksilerrr
gunaydın canımm nasılsın bugun

Canım menün cok guzel afiyet olsun sporunda iyi ama puan olarak hedaplayıp beni etiketleyebilirmisin spor yarısması yapıyoruz ya senin ouanını da yazayım

Gunaydin kizlar mutlu hafta sonlari herkese
gunaydın canım bugun ist da hava guzel cocukları dusarı cıkarıcam ben de sana da mutlu haftasonları

59 hayal gibi geliyo canim yaa bi an bi gaza geldim oyle dedim de gozumde büyüyo 14 yil olmus yapisti kilolar
Sanirim cumaya mezun olurum bennn
Sen bilirsin canim ama ben senin yerinde olsam mezun olmadan hedefi dusurmeden bi iki hafta daha denerdim :)
Yanlis anlama ama esperenzaaya katiliyorum. Daha ortada soz yok nisan yok nedrn bu kdar samimi oldun ki
Kaptancım bugun ölcüleri aldım Kanguru_

98 >96
80>79
108 >102
ooowww kalcada bayaga erime var :)

O leslie puani genel olarab 1 2 icin canim. 5 k yapiyosan onu cardio olarak hesaplayabilirsin. Bende cardionun yanuna leslie5k yazim
Canım ben hiç anlamıyorum kaptana soralım

Kanguru_ canım seabaharın anketi aklıma bir fikir getirdi. Mesela bizim takımda o hafta sonuncu olan kişi,sonraki hafta mesajları sayıp o haftanın sonunda liste olarak mesaj sayısını yazsa nasıl olur
ooowww super fikir

Cnm sporda huzuru etiketle artij :)

Ay evet ya cok sevindim bende sporlar işe yaradı demekki gercekten zaten eteklerden esofmanlardan anlasılıyordu ama böyle rakama dökünlünce ayrı bi sevindirik oldum

Kızlar buralara haftasonu sessizliği cöktü yine

Birsey danısayım size de öuhabbet olsun hem

Esimin dogum gunu martın sonunda ona guzel birsey yapmak şstşyorum hediye olabilir bir sürpriz olabilir vs cunki gecen öyle öuhabbet ederken romantiklikden vs bahsediyordumda aanki ben romantizm bilmşyorum da sen biliyorsun bu özel günler hep kadınlar icin zaten ben sana hediyeler alıyprum bşrşeyler yapıyorım sende bir hareket yok dedi
Acaba ne yapsam diye bi telaş sardı beni de sizin güzel fikirlerinşz varsa bana da deyiverin gari
fattylamb94 ve S smygnc siz sevgililik dönemindesinşz güzel fikşrkeriniz varsır kesin bekliyorum sizden birseyler

Ben olsam alırım eşimide 1 günlük tatil ayarlarım ama evde bişeyler yapayım çocuklar var dersen de güzel bi sürpriz parti hazırlarım :)

Kahvaltı
Domates
Salatalık
Biber közlemesi
Peynir
1 dlim çavdar ekmeği

Ara yeşilçay 10 badem

Öğle
4 yk menemen
1 dlim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

Ara
Yarım muz.
2 dlim elma

Akşam
Bol salata
Güzine sobada fırınlanmış tepside hamsi
Zeyrinyağlı sumaklı biberli limonlu kuru soğan

Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
180 sağ bacak 108 puan
180 sol bacak 108 puan
70 kalça 42 puan
30 iki bacak birden kaldırma 18 puan
20 sol kol ağırlık 12 puan
20 sağ kol ağırlık 12 puan
5 dk zumba 17,5 puan
200 ip atladım. 40 puan
6000 adım 90 puan ( Sabah ki tempolu yürüyüşümün dışında 4000 adım daha attım. Akşama kadar 6000 adım olur. )

Toplam 597.5 puan

Su 2 lt

Kanguru_
Huzurvermeyolunda

Sus sus kimseler duymasın
Ben cezayı alan arkadaşın işini daha da zorlaştırıp hafta boyunca her aklıma eseni yazabilirim de
Nasılsın canım
iiym canim sen nasilsin
ben olsam cocuklara bakabilcek biri varsa ona birakir guzel bi yemek hazirlar mumlarla kapinin girisinden mumlarla yol yapardim guk yapraklari vs de kullanabilirsin ben yapmistim ilk evlendigimiz sene ozmn cocuk yoktu tabi baska bi odayi daha suslemistin ben

Yada butun sevdiklerinizi eve topla ondan habersiz. Eve geldiginde sok olsun ben bu sene oyle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…