- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Malesef canım tatil mümkün degil hem işten hem cocuklardan evet pasta vs yapıcam ama hediye olarak özel el emegi bşrşey olsun istiyorumBen olsam alırım eşimide 1 günlük tatil ayarlarım ama evde bişeyler yapayım çocuklar var dersen de güzel bi sürpriz parti hazırlarım :)
Ah canıım tum sevdiklerimiz üzakta cocukları da bırakacak kimsemşz yokiiym canim sen nasilsin
ben olsam cocuklara bakabilcek biri varsa ona birakir guzel bi yemek hazirlar mumlarla kapinin girisinden mumlarla yol yapardim guk yapraklari vs de kullanabilirsin ben yapmistim ilk evlendigimiz sene ozmn cocuk yoktu tabibaska bi odayi daha suslemistin ben
Yada butun sevdiklerinizi eve topla ondan habersiz. Eve geldiginde sok olsun ben bu sene oyle yapcam
Arkadaslariniz yokmu hicAh canıım tum sevdiklerimiz üzakta cocukları da bırakacak kimsemşz yok
Cocuklari paket yapMalesef canım tatil mümkün degil hem işten hem cocuklardan evet pasta vs yapıcam ama hhediye olarak özel el emegi bşrşey olsun istiyorum
Vuu bebegim cok tatlısınCocuklari paket yapen buyuk hediyeti verdin ona ztn bundan snra ne yapsan hafif kalir ❤
Hediye konusu çok sıkıntı ya benim bu zamana kadar yapmadığım şey kalmadıMalesef canım tatil mümkün degil hem işten hem cocuklardan evet pasta vs yapıcam ama hediye olarak özel el emegi bşrşey olsun istiyorum
Ben doğum gününde cüzdan ve anahtarlık almıştım üzerine ismini yazdırmıştım.Başbaşa kutlamadık süpriz aile doğumgünüsü düzenlemiştim birde yakın arkadaşı.Kızlar buralara haftasonu sessizliği cöktü yine
Birsey danısayım size de öuhabbet olsun hem
Esimin dogum gunu martın sonunda ona guzel birsey yapmak şstşyorum hediye olabilir bir sürpriz olabilir vs cunki gecen öyle öuhabbet ederken romantiklikden vs bahsediyordumda aanki ben romantizm bilmşyorum da sen biliyorsun bu özel günler hep kadınlar icin zaten ben sana hediyeler alıyprum bşrşeyler yapıyorım sende bir hareket yok dedi
Acaba ne yapsam diye bi telaş sardı beni de sizin güzel fikirlerinşz varsa bana da deyiverin gari
fattylamb94 ve S smygnc siz sevgililik dönemindesinşz güzel fikşrkeriniz varsır kesin bekliyorum sizden birseyler
Hafta sonu ev işi ve sosyal hayat yoğunluğu nedeniyle pek bir sessiz oluyor ama yine de yazılabilir diye düşünüyorumHafta sonu ugramayanlarada mi ceza versek napsak
Valla koca haftayi yatarak gecirince bugun bi islere giriseyim dedimki tullerden dolaplara kadar giristim bi baktimm aaaa bahar temizligi yapmisim bi tek tullerimi asmadim camlarimi yarin silip oyle asicamm bn arada girdim (ne ara girdigimi demim ayip olur2 saattir tek bir kul bile girmemis pesssss. Anlasilan coook sıkı kurallar lazim artik!
Elli defa baktım çıktım hoflanıp puflandım. Yok yok yok.azıcık sohbet etmeye keyfim vardı şimdi de ben etmiyorum hıhhj2 saattir tek bir kul bile girmemis pesssss. Anlasilan coook sıkı kurallar lazim artik!
Kolay gelsin cnm bende bu hafta baslicam insallahValla koca haftayi yatarak gecirince bugun bi islere giriseyim dedimki tullerden dolaplara kadar giristim bi baktimm aaaa bahar temizligi yapmisim bi tek tullerimi asmadim camlarimi yarin silip oyle asicamm bn arada girdim (ne ara girdigimi demim ayip olur) ama hicbisey yazamdan ciktim anca coxuklari da uyuttum musait oldum
Elli defa baktım çıktım hoflanıp puflandım. Yok yok yok.azıcık sohbet etmeye keyfim vardı şimdi de ben etmiyorum hıhhj
Ben girdim de yazamadm gercekten bu ara huzur knu acmis hediye onada bi iki kisi cvo vermis kimseyi bugun burasi sarmafi sanirim oldm valla yorgunluktan menumu de yazamadm yazayim hemenKolay gelsin cnm bende bu hafta baslicam insallah
ben evde degildim bugun yinede girdim baktim firsatim yoktu diye bise yok bence herkesin 5 dkksi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?