Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben olsam alırım eşimide 1 günlük tatil ayarlarım ama evde bişeyler yapayım çocuklar var dersen de güzel bi sürpriz parti hazırlarım :)
Malesef canım tatil mümkün degil hem işten hem cocuklardan evet pasta vs yapıcam ama hediye olarak özel el emegi bşrşey olsun istiyorum

Ah canıım tum sevdiklerimiz üzakta cocukları da bırakacak kimsemşz yok

Ölçüm

12 şubat
Göğüs 90 cm
Bel 73 cm
Kalça 98 cm
Basen 54 cm

10 mart
Göğüs 90 cm
Bel 71 cm
Kalça 95 cm
Basen 53 cm

Yahu arkadaş o kadar bölgesel çalışıyorum yine en az eriyen yer hep bacağım of ya ooff deliriceeemm
Kanguru_

Malesef canım tatil mümkün degil hem işten hem cocuklardan evet pasta vs yapıcam ama hediye olarak özel el emegi bşrşey olsun istiyorum
Hediye konusu çok sıkıntı ya benim bu zamana kadar yapmadığım şey kalmadı eşinim zevklerine bağlı artık ergenlik zamanlarımızdaki gibi seni seviyorum falan yazan kartlardan da hoşlanmaz ki

Dunku menum
9 30 limonlu su
11 1yumurta salatasi 5 dlm peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
14 sutlu kahve 2 ceviz 2 gunkurusu
17 turk kahvesi
19 somon 4 dlm bol salata
2 ltre su
100 sag bacak 100 sol bck 100 squat 180 puan
500 ip 100 puan
Toplam 280 Huzurvermeyolunda

Ben doğum gününde cüzdan ve anahtarlık almıştım üzerine ismini yazdırmıştım.Başbaşa kutlamadık süpriz aile doğumgünüsü düzenlemiştim birde yakın arkadaşı.
Başbaşa olsaydıkta evin çeşitli yerlerine notlar ve ipuçları yazardım.hediyesini al bu senin hediyen demezdim.Dışarıya çocuklardan çıkamıyorsunuz pastayı çocuklarla yapıp videoya o hallerimizi çekerdim Gibi şuanlık aklıma gelenler

Hafta sonu sessizliği çökmüş buraya:)
Menüm
09:30 limonlu su
10:00 sahanda iki yumurta,peynir,5 zeytin,3 ceviz,roka,tere,nane,maydonoz,süzme peynir,2 bardak siyah çay
14:00 Şekersiz Türk Kahvesi
16:00 Tarçınlı süt
19:00 fırında köfte( 5 tane),yoğurt,salata
Su: 2,5 lt civarında
Spor: 1,5 saat açık havada yürüyüş (90 puan)

2 saattir tek bir kul bile girmemis pesssss. Anlasilan coook sıkı kurallar lazim artik!
Valla koca haftayi yatarak gecirince bugun bi islere giriseyim dedimki tullerden dolaplara kadar giristim bi baktimm aaaa bahar temizligi yapmisim bi tek tullerimi asmadim camlarimi yarin silip oyle asicamm bn arada girdim (ne ara girdigimi demim ayip olur ) ama hicbisey yazamdan ciktim anca coxuklari da uyuttum musait oldum

Kolay gelsin cnm bende bu hafta baslicam insallah
Elli defa baktım çıktım hoflanıp puflandım. Yok yok yok.azıcık sohbet etmeye keyfim vardı şimdi de ben etmiyorum hıhhj
ben evde degildim bugun yinede girdim baktim firsatim yoktu diye bise yok bence herkesin 5 dkksi vardir

Kolay gelsin cnm bende bu hafta baslicam insallah
ben evde degildim bugun yinede girdim baktim firsatim yoktu diye bise yok bence herkesin 5 dkksi vardir
Ben girdim de yazamadm gercekten bu ara huzur knu acmis hediye onada bi iki kisi cvo vermis kimseyi bugun burasi sarmafi sanirim oldm valla yorgunluktan menumu de yazamadm yazayim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…