- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
2 saattir tek bir kul bile girmemis pesssss. Anlasilan coook sıkı kurallar lazim artik!
Ne konusu nereye acmis bdv yemi yoksaBen girdim de yazamadm gercekten bu ara huzur knu acmis hediye onada bi iki kisi cvo vermis kimseyi bugun burasi sarmafi sanirim oldm valla yorgunluktan menumu de yazamadm yazayim hemen
Gecmis olsun papatya cayi cok faydali regl agrisinaİyi akşamlar canım. Regli oldum cok ağrım vardı gunun çogunu yatarak geçirdim, arada sıteye gırdim ama yazamadım
tek bgunluk konu degil cnm bu 15 kisiyiz takimda ama aktif olanlar 6 7 kisi gerisi menu paylasip gunaydin demekten baska bise yapmiyo. Bugun burasi bomboss diger takimlara bakiyorum bayaga islek. Bitek bizim takimdakilermi yogun anlamiyorumBen girdim de yazamadm gercekten bu ara huzur knu acmis hediye onada bi iki kisi cvo vermis kimseyi bugun burasi sarmafi sanirim oldm valla yorgunluktan menumu de yazamadm yazayim hemen
gecmis olsun canimİyi akşamlar canım. Regli oldum cok ağrım vardı gunun çogunu yatarak geçirdim, arada sıteye gırdim ama yazamadım
Yok abla 2 sayfa oncesine:)Ne konusu nereye acmis bdv yemi yoksa
Afiyet olsun cnm ay valla ya ev isinede puan koyalim 30 dkk 2 puanda olsa olsun benceKahvalti 10.00
1 yumurta 1 kapya biber 1 kasik lor
Oglen 14.30
130 gr tavuk gogus yesil salata 1 kasik lor
Ara 1 sutlu duble turk kahvesi
Aksma 19.00
100 gr balik 3 kasik prasa coban salatasi
3 lt suyu gecti
Spor butun evi kirkladim valla bencr bununda bi puani olmali
Ay yok abla esinin d gunu varmista hrdiye ne olavilir degisik demis nasil bi d gunu yapayim gibilerinden sormusNe konusu nereye acmis bdv yemi yoksa
HosgeldiiiiinnmmnmMerhaba bayanlar
Ben daha aktif olmaya caliscamtek bgunluk konu degil cnm bu 15 kisiyiz takimda ama aktif olanlar 6 7 kisi gerisi menu paylasip gunaydin demekten baska bise yapmiyo. Bugun burasi bomboss diger takimlara bakiyorum bayaga islek. Bitek bizim takimdakilermi yogun anlamiyorum
gecmis olsun canim
ben senin aktif oldugunu dusunuyorum. Geliyos7n sohbete katiliyosun menu yazip yorumluyosunBen daha aktif olmaya caliscam
Ohh gule gule iyi gunlerde giy ablaBizde alisverise gittik öncesinde tarlada yürüdük ayakkabi aldim dügün ve kinalar var bu aralar
Gecmis olsun papatya cayi cok faydali regl agrisina
Gecmisnolsun cnm igne hao falan almiyormusun biyle zmanlarda ben hic kaldiramiyorum yaa o agriyiİyi akşamlar canım. Regli oldum cok ağrım vardı gunun çogunu yatarak geçirdim, arada sıteye gırdim ama yazamadım
Sicak su torbasi fln koy cnm ilik su icTeşekkürler ablacım evde papatya cayı yok ve ınanılmaz sancım bakalım bu gece nasıl gecicek
Tesekkürler sekerimOhh gule gule iyi gunlerde giy abla
Valla kaptabim guluyoruz falan ama koca evi supurdugum zman kaldir indir cek falan benim sirtimdan terler akiyorAfiyet olsun cnm ay valla ya ev isinede puan koyalim 30 dkk 2 puanda olsa olsun bence
Ahanda teker teker dolusmaya basladikMerhaba bayanlar
Anliyorum seni cnm bide ustune 2 cocuk zor oluyl vallaValla kaptabim guluyoruz falan ama koca evi supurdugum zman kaldir indir cek falan benim sirtimdan terler akiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?