Ilik su ic cay hatta tarcinli sut bile iyi gelir ve corap falanda ise yararGecmisnolsun cnm igne hao falan almiyormusun biyle zmanlarda ben hic kaldiramiyorum yaa o agriyi
Mrb ben senin bildirimi gormedim kac oldun bu haftaSelam kızlar çok özledim sizi
HOsgeldin cnmSelam kızlar çok özledim sizi
3le daha zor kaptanimAnliyorum seni cnm bide ustune 2 cocuk zor oluyl valla
Yapmadım zaten 66.8Mrb ben senin bildirimi gormedim kac oldun bu hafta
ucuncuye hiiic cesaretim yok valla seni tebrik ederim ben iki taneyle basa cikamiyorum. Yas araliklari ne3le daha zor kaptanim
Bu hafta 65 gor bari hafta sonu yarim kilo alma hakkin olsunYapmadım zaten 66.8ama tehlikeli günler geliyo
tek bgunluk konu degil cnm bu 15 kisiyiz takimda ama aktif olanlar 6 7 kisi gerisi menu paylasip gunaydin demekten baska bise yapmiyo. Bugun burasi bomboss diger takimlara bakiyorum bayaga islek. Bitek bizim takimdakilermi yogun anlamiyorum
gecmis olsun canim
Merhaba bayanlar
Gecmisnolsun cnm igne hao falan almiyormusun biyle zmanlarda ben hic kaldiramiyorum yaa o agriyi
Sicak su torbasi fln koy cnm ilik su ic
En son kucugun uykusu geldi aglarsan agla abinin karni ac hic deilse sen toksun altinda temiz die soyleniyodm sanki anliyomus gibi resmen bugun bolundum durdumAnliyorum seni cnm bide ustune 2 cocuk zor oluyl valla
Dört nasil canim bide torun3le daha zor kaptanim
Ay inşallah ya benimde hedefim o ama zorBu hafta 65 gor bari hafta sonu yarim kilo alma hakkin olsun
Anladim cnm benim spiral saci yapmiyo ama cok yogun geciriyorum kansiz kalcam bu gidisleTesekkür ederim canım
Merhaba canımcım
Tesekkür ederim canım yok igne falan kullanmıyorum ama agrı kesici majezik kullanıyorum ve bende spiral oldugu ıcın biraz sıkıntılı geciyo
Sobayı yaktım onunde oturuyorum canım ve bol bol sıcak cay ıcıyorum sımdılık
5.5 33 aylik 16 aylik ablasiucuncuye hiiic cesaretim yok valla seni tebrik ederim ben iki taneyle basa cikamiyorum. Yas araliklari ne
Ben hormonlu spiral taktirdim cok memnunumAnladim cnm benim spiral saci yapmiyo ama cok yogun geciriyorum kansiz kalcam bu gidisle
Cok iyi yaYapmadım zaten 66.8ama tehlikeli günler geliyo
Bide aksi gibi ise girisince huysuzlaniyolae ya ozaman sinir oluyorumEn son kucugun uykusu geldi aglarsan agla abinin karni ac hic deilse sen toksun altinda temiz die soyleniyodm sanki anliyomus gibi resmen bugun bolundum durdum
Oyyy cok yakin aralari allah bagislasin5.5 33 aylik 16 aylik ablasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?