Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ilik su ic cay hatta tarcinli sut bile iyi gelir ve corap falanda ise yarar

Canım hepsinden ictim İcim dısım sıvı oldu vallahi, sıcak dus aldım sobanın onunde oturuyorum

Selam kızlar çok özledim sizi

Hoss geldin kuzum bende seni çok özledim

AhSen_2504 geçmiş olsun kuzucum bol su iç

Teşekkürler canım:)
Yapmadım zaten 66.8 ama tehlikeli günler geliyo

Masallah canımcım cok sevındım ama sen yıne cok dikkat et

Ayyyyyy bayginlik geciricemm yaa benim iki oglum var bazen bide kizm olsa fena olmaz diyorum sonra hemencikkkk sozumi geri aliyorumm
Bende bazin diyorum ilerde bitane daha yaparim diye. Sonra uykusuz geceler, gidilmeyen gezmeler, gidilemeyen arkadas toplantilari , alinamayan kiyafetler , yapilamayan duşlar aklima gelince vazgeciyorum

Bide aksi gibi ise girisince huysuzlaniyolae ya ozaman sinir oluyorum
Aynen oyle bide benim kucuk cok fena yaa onun bytun isini hallediyorun koyuyorum mama sandalyesine abisini yemek koycam yemek yedircem falan yada onla oynucam ayy gorme ortaligi yirtio kiskanccc buyugu de tam tersi cok uysaldir soz dinler herseye hemen kanarr parmaginda oynatcak abisini simdiden uzuluyirum valla

Çok zor yaa Allah senınde yardımcın olsun. Bendede aşırı yogun ve agrılı geciyo
amin canim valla zor oluyo gozum hep arkamda kaliyo

ah kiyamammm. Bizim ikiside fenaa. 1 tane mama sandalyemiz var onn icin kavga ediyolar. Ece ruzgarin oyuncaklarini aliyo ati var tekerlekli ona biniyo ruzgar almak isteyince ciglik cigliga hic karismiyorym ozaman kendini savunmayi ogrensinler ne zmn ki siddet basliyo giriyorum araya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…