Ay hepsi kucukde5.5 33 aylik 16 aylik ablasi
Super tadindan yenmez:)Dört nasil canim bide torun
Ilki 5.5 yasinda olcakti aylik gibi anlasilmadi ins:)Oyyy cok yakin aralari allah bagislasin
Çok fazla sıktım kendimi akşam hic bisey yemedim sadece 1 bardak ayran ictim ama bu haftasonu kesin alirim sonraki haftasonuda..Cok iyi ya
Aynen rahatladim bile gecen yil daha zorduAy hepsi kucukdeneyse bizde buyuduklerinde rahat etcez insallay
Yemeden verince yiyince hop gelir ondan cok sıkmasaydinÇok fazla sıktım kendimi akşam hic bisey yemedim sadece 1 bardak ayran ictim ama bu haftasonu kesin alirim sonraki haftasonuda..
Ayyyyyy bayginlik geciricemm yaa benim iki oglum var bazen bide kizm olsa fena olmaz diyorum sonra hemencikkkk sozumi geri aliyorummDört nasil canim bide torun
Bende insallah seneye rahatlicam benim kucugu 14 aylik. 2 yasindan sonra cok zorluklari olmuyo hic degilse derdini anlatabiliyoAynen rahatladim bile gecen yil daha zordu
Ilik su ic cay hatta tarcinli sut bile iyi gelir ve corap falanda ise yarar
Selam kızlar çok özledim sizi
AhSen_2504 geçmiş olsun kuzucum bol su iç
Yapmadım zaten 66.8ama tehlikeli günler geliyo
Benim sp yok ama cocuktan once 3 gn olurdu 1.den sonra 7 gune cikti insallah 2.den sonra daha da uzamazAnladim cnm benim spiral saci yapmiyo ama cok yogun geciriyorum kansiz kalcam bu gidisle
Aynen annesi büyüyorlar allah bagislasin bu aradaBende insallah seneye rahatlicam benim kucugu 14 aylik. 2 yasindan sonra cok zorluklari olmuyo hic degilse derdini anlatabiliyo
Allah bagislasin cnm masallahh5.5 33 aylik 16 aylik ablasi
Bende bazin diyorum ilerde bitane daha yaparim diye. Sonra uykusuz geceler, gidilmeyen gezmeler, gidilemeyen arkadas toplantilari , alinamayan kiyafetler , yapilamayan duşlar aklima gelince vazgeciyorumAyyyyyy bayginlik geciricemm yaa benim iki oglum var bazen bide kizm olsa fena olmaz diyorum sonra hemencikkkk sozumi geri aliyorumm
Yiyerek veremedim belki yemeyerek veririm dedim psikolojim bozulmuştu artıkYemeden verince yiyince hop gelir ondan cok sıkmasaydin
Anladim cnm benim spiral saci yapmiyo ama cok yogun geciriyorum kansiz kalcam bu gidisle
Benim ilkinde uzamadi gun ozmn bende yoktu ama simdi 10 gunu buluyo yoguuun bi sekildeBenim sp yok ama cocuktan once 3 gn olurdu 1.den sonra 7 gune cikti insallah 2.den sonra daha da uzamaz
aminnm cumlemizinkini insallahAynen annesi büyüyorlar allah bagislasin bu arada
Aynen oyle bide benim kucuk cok fena yaa onun bytun isini hallediyorun koyuyorum mama sandalyesine abisini yemek koycam yemek yedircem falan yada onla oynucam ayy gorme ortaligi yirtio kiskanccc buyugu de tam tersi cok uysaldir soz dinler herseye hemen kanarr parmaginda oynatcak abisini simdiden uzuluyirum vallaBide aksi gibi ise girisince huysuzlaniyolae ya ozaman sinir oluyorum
amin canim valla zor oluyo gozum hep arkamda kaliyoÇok zor yaa Allah senınde yardımcın olsun. Bendede aşırı yogun ve agrılı geciyo
Aynen oyle bide benim kucuk cok fena yaa onun bytun isini hallediyorun koyuyorum mama sandalyesine abisini yemek koycam yemek yedircem falan yada onla oynucam ayy gorme ortaligi yirtio kiskanccc buyugu de tam tersi cok uysaldir soz dinler herseye hemen kanarr parmaginda oynatcak abisini simdiden uzuluyirum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?