- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
İyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Bugün yine buralar sessiz...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.
Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?
Yırtık pantolonben yirtik kot giycem :) tesetturluyum ama olsun evdede olsa giycem cok hosuma gidiyo bide cicekli uzun elbise ve kizimla anne kiz kombini yapcam :) insallaaaaaaahhh
Elbise ve bikini benim de en çok istediğim.Gerçi geçen yıl tatilde 74 kilo civarındayken bikini giydim.Şimdi fotolara bakıyorum anaamm bendeki cesarete bak deyip deyip gülüyorumBu ne güzel bir soru çok motive edici. Ben en çok kot pantolon giyebilmek istiyorum. Etek elbise ve bikini giymeyide çok özledim. Kafamda bir sürü kombin var zayıflasam neler giyerim neler
ohhh hayali bile güzelAyy evet. Şöyle totomuza güvene güvene bir kot giymek ne güzel olur. Normalde mayoyu daha çok seviyorum ama zayıflasam bikini de giyerim vallaha :)
Geçmiş olsun canımOyyy saol canim benimmmmkucugum gece 1 den 6 ya kadar 5 kere uyanip emmek isteyince sabah knun verdigi uykusuzlukla yazmisimm valla onu sonra ablam geldi saolsun bakti cocuklarada iki saat uyudum kndime geldim hrmen olculerimi yazayim 3 gundur olcuyu aldimbyazamiomm
Bu yaza giyersin canımben yirtik kot giycem :) tesetturluyum ama olsun evdede olsa giycem cok hosuma gidiyo bide cicekli uzun elbise ve kizimla anne kiz kombini yapcam :) insallaaaaaaahhh
Ya alt kısmı çok kilolu gösteriyo mayoların üstte problem yok, korseliler özellikle iyice zayıf gösteriyo
ben yirtik kot giycem :) tesetturluyum ama olsun evdede olsa giycem cok hosuma gidiyo bide cicekli uzun elbise ve kizimla anne kiz kombini yapcam :) insallaaaaaaahhh
Benim hayalim bu elbise36 bedeni.
Dolabımda hedef olsun diye aldığım iki tane çok şık elbisem var.ikisine de nefesimi tutarak sığıyorumelbiselerimi şöyle rahat rahat giymek istiyorum.
Eki Görüntüle 2122651
Bazen mecburen giyiyoruz işteElbise ve bikini benim de en çok istediğim.Gerçi geçen yıl tatilde 74 kilo civarındayken bikini giydim.Şimdi fotolara bakıyorum anaamm bendeki cesarete bak deyip deyip gülüyorum
Benim bütün problem altta olduğu içinHımm. Benim altta sıkıntı olmadığı için ondan mayo tercih ediyorum sanırım :)
Ay çok güzel yırtık kot modelleri var. Giyersin evde temizliği bile onunla yaparsın. Ayrıca anne kız kombinleri çok sevimli oluyor. Kızına da aynı kumaştan şirin bir elbise dikersiniz. Mükemmel olur :) İnşallah en kısa sürede hayallerine kavuşursun :)
Elbise de elbiseymiş vallaha. Çok şık durur altında siyah topuklu bir ayakkabıyla. En kısa sürede içine girersin inşallah...
Daha nolsun en güzel kıyafet :)Hiç aklımda şunu giyerim diye bir düşüncem olmadı.Ağustosta gelinlik giymeyi planlıyorum sadece
Ya bencrde ozellikle gece emmelerineŞu emmeye çözüm bulsunlar bence
Elbise sahane insallah giyersin bu yazBenim hayalim bu elbise36 bedeni.
Dolabımda hedef olsun diye aldığım iki tane çok şık elbisem var.ikisine de nefesimi tutarak sığıyorumelbiselerimi şöyle rahat rahat giymek istiyorum.
Eki Görüntüle 2122651
valla bu ay 70 olsam kesinlikle super olur ama pek umudum yokElbise ve bikini benim de en çok istediğim.Gerçi geçen yıl tatilde 74 kilo civarındayken bikini giydim.Şimdi fotolara bakıyorum anaamm bendeki cesarete bak deyip deyip gülüyorum
ohhh hayali bile güzelmayo sevmiyorum ben hiç.
Geçmiş olsun canım
Bu yaza giyersin canımAnne kız kombinleri çok güzel oluyor.
insallahhhHımm. Benim altta sıkıntı olmadığı için ondan mayo tercih ediyorum sanırım :)
Ay çok güzel yırtık kot modelleri var. Giyersin evde temizliği bile onunla yaparsın. Ayrıca anne kız kombinleri çok sevimli oluyor. Kızına da aynı kumaştan şirin bir elbise dikersiniz. Mükemmel olur :) İnşallah en kısa sürede hayallerine kavuşursun :)
Elbise de elbiseymiş vallaha. Çok şık durur altında siyah topuklu bir ayakkabıyla. En kısa sürede içine girersin inşallah...
Gerçi heran herşey olabilirDaha nolsun en güzel kıyafet :)
Sağol cnmOhh afiyet olsun tatlım. İyi yağ yakmalar :)
Wuuu mikemmel bir soruu. Bikinili şekilde muğla sahillerinde oğluşum ve kocamla cirit atmakİyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.
Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?
Ne gibi yoksa evliliği öne çekme düşüncesi mi var :)Gerçi heran herşey olabilir
Yok canım hiç olmama gibi bi durum varNe gibi yoksa evliliği öne çekme düşüncesi mi var :)
İyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Herşeyin hayırlısı.. yüce rabbim her zman vicdanlı merhametli kadına saygısı olan insanları çıkarsın karşımza..Yok canım hiç olmama gibi bi durum var
Ay kızlar yaz geldikçe insanın giyinesi geliyo ya zayıflamamız lazım cidden
Neden aranız mı bozulduYok canım hiç olmama gibi bi durum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?