Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim hayalim bu elbise 36 bedeni.
Dolabımda hedef olsun diye aldığım iki tane çok şık elbisem var.ikisine de nefesimi tutarak sığıyorumelbiselerimi şöyle rahat rahat giymek istiyorum.

Bu ne güzel bir soru çok motive edici. Ben en çok kot pantolon giyebilmek istiyorum. Etek elbise ve bikini giymeyide çok özledim. Kafamda bir sürü kombin var zayıflasam neler giyerim neler
Elbise ve bikini benim de en çok istediğim.Gerçi geçen yıl tatilde 74 kilo civarındayken bikini giydim.Şimdi fotolara bakıyorum anaamm bendeki cesarete bak deyip deyip gülüyorum
Ayy evet. Şöyle totomuza güvene güvene bir kot giymek ne güzel olur. Normalde mayoyu daha çok seviyorum ama zayıflasam bikini de giyerim vallaha :)
ohhh hayali bile güzel mayo sevmiyorum ben hiç.
Geçmiş olsun canım
ben yirtik kot giycem :) tesetturluyum ama olsun evdede olsa giycem cok hosuma gidiyo bide cicekli uzun elbise ve kizimla anne kiz kombini yapcam :) insallaaaaaaahhh
Bu yaza giyersin canım Anne kız kombinleri çok güzel oluyor.

Ya alt kısmı çok kilolu gösteriyo mayoların üstte problem yok, korseliler özellikle iyice zayıf gösteriyo

Hımm. Benim altta sıkıntı olmadığı için ondan mayo tercih ediyorum sanırım :)

ben yirtik kot giycem :) tesetturluyum ama olsun evdede olsa giycem cok hosuma gidiyo bide cicekli uzun elbise ve kizimla anne kiz kombini yapcam :) insallaaaaaaahhh

Ay çok güzel yırtık kot modelleri var. Giyersin evde temizliği bile onunla yaparsın. Ayrıca anne kız kombinleri çok sevimli oluyor. Kızına da aynı kumaştan şirin bir elbise dikersiniz. Mükemmel olur :) İnşallah en kısa sürede hayallerine kavuşursun :)

Elbise de elbiseymiş vallaha. Çok şık durur altında siyah topuklu bir ayakkabıyla. En kısa sürede içine girersin inşallah...

Elbise ve bikini benim de en çok istediğim.Gerçi geçen yıl tatilde 74 kilo civarındayken bikini giydim.Şimdi fotolara bakıyorum anaamm bendeki cesarete bak deyip deyip gülüyorum
Bazen mecburen giyiyoruz işte ben pentiden altı şhort olan bir mayo buldum üstünede askılı gibi ama askılıda denmez öyle bi mayo buldum 2 parça olduğu için bir nebze daha zayıf gösterdi

Benim bütün problem altta olduğu için göbeğim olsa alırdım bi korseli mayo incelerdim 2 beden ama basende tutmuyo malesef

Şu emmeye çözüm bulsunlar bence
Ya bencrde ozellikle gece emmelerine herseye care buldularda ona bulamadilar
Elbise sahane insallah giyersin bu yaz
valla bu ay 70 olsam kesinlikle super olur ama pek umudum yok

insallahhh pantolonu disardada giyerim uzun tunikle bi hedefe ulasimde

Wuuu mikemmel bir soruu. Bikinili şekilde muğla sahillerinde oğluşum ve kocamla cirit atmak

Ayy ne güzel soru bu böyle dahada hirslandim vala.
tesetturluyum benimde aklımda çok güzel kombinler var soyyyle sade sik uzun elbise üstüne güzelinden sal cantası takısı aman allahımmm çok güzel hayaller.. inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur hemide bu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…