Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Wuuu mikemmel bir soruu. Bikinili şekilde muğla sahillerinde oğluşum ve kocamla cirit atmak

Ayy hadi inşallah :)

İnşallah yaz bile gelmeden hayallerin gerçek olur canım :)

Hep birlikte inşallah canım.

Yok canım hiç olmama gibi bi durum var

Ay bu sevgililik süreci çok sancılı ya bence uzatmayın evlenin 2 aya uzadıkça saçmalaşıyo
Evlilik cokmu kolay
Bizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.
Ya dis faktorler onmli degil dicem ama dis faktorun yakinligina gore onmli olabiliyo. Burda bakman gereken tek sey esinin tutumu olmali
Gogus:108-105
Bel:98-95
Kalca:108-104 olculerim boylee kizlar
Kanguru_
gec kaldin

Ay kızlar yaz geldikçe insanın giyinesi geliyo ya zayıflamamız lazım cidden
O zaman tam gaz diyete devam.
Hiç aklımda şunu giyerim diye bir düşüncem olmadı.Ağustosta gelinlik giymeyi planlıyorum sadece
Hayırlısı olsun inşallah.Gelinlik dedin de bir ara ben de gelinliğime girmeye çalışayım bari.
Evlendiğimde 65 kiloydum .
hiç umudunu yitirme canım.yaza taş gibi olac
Gerçi heran herşey olabilir
ne oldu ki canım?

Evlilik cokmu kolay

Ya dis faktorler onmli degil dicem ama dis faktorun yakinligina gore onmli olabiliyo. Burda bakman gereken tek sey esinin tutumu olmali
gec kaldin
Evlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli bence yok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmekBiz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli

Waaaw hayal de hayalmıs nekadar hos sık bşrsey inş en yakın zamanda nefesini tuttugun elbiselere sıp diye giriverirsin canım :))

Yok canım hiç olmama gibi bi durum var
Canım sumeyyecim herseyin hayırkısı canını sakın sıkma kimse senden degerli degil hersey olscagına varır zaten

Bizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.
Allah yardımcın olsun dogru kararlar aldırsın inş evlilik tqbiki bir son degşl ama insan bastan görürse bazı seyleri ilerde daha az üzüküyor sana ne mutku ki analiz edşyosub dogruları yanlısları cankm

Ne gibi dış faktörler kimseyi ilişkinize karıştırtmayın bence. Evlilik 2 kişi arasında olan birşey
ah esracım hiç öyle olmuyor biliyormusun en karıstırmayan etmeyen ilişkilerde bile dısardakş faktmrker canını sıkıyor insanın

Evlilik guzrl ya hele dogru kisiyse
Bence de güzel canım

Zor tarafları olsa da doğru kişiyle ve iki tarafın da emek ve sevgisi ile güzel yürüyor.
Kuru fasulye yaptim ben
Afiyet olsun, ben de zeytinyağlı kereviz yaptım, eşim ve oğlum kesin bayılacak
Ayin 16sinda olcam daha var ama dun kisir yemistim ondandir
Bazı yiyecekler zor hazmedildiği için hemen kilo almış gibi olabiliyoruz.

Aminn canımm.Hepimiz inşallah istediğimiz elbiselere girer,sağlıklı mutlu ve nefesimiz üç adım harekette tıkanmadan yaşadığımız günleri görürüz.
Benim esas kilo verme sebebim oğlumun enerjisine yetişebilmek,onunla oyunlar oynadığımızda anneee çok çabuk yoruldun dememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…