Ne kötü ne iyi.Limoniyiz.Neden aranız mı bozuldu
Ay bu sevgililik süreci çok sancılı ya bence uzatmayın evlenin 2 aya uzadıkça saçmalaşıyoNe kötü ne iyi.Limoniyiz.
Bizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.Ay bu sevgililik süreci çok sancılı ya bence uzatmayın evlenin 2 aya uzadıkça saçmalaşıyo
Wuuu mikemmel bir soruu. Bikinili şekilde muğla sahillerinde oğluşum ve kocamla cirit atmak
Ayy ne güzel soru bu böyle dahada hirslandim vala.
tesetturluyum benimde aklımda çok güzel kombinler var soyyyle sade sik uzun elbise üstüne güzelinden sal cantası takısı aman allahımmm çok güzel hayaller.. inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur hemide bu yaz
Ne gibi dış faktörler kimseyi ilişkinize karıştırtmayın bence. Evlilik 2 kişi arasında olan birşeyBizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.
Hep birlikte inşallah canım.Hımm. Benim altta sıkıntı olmadığı için ondan mayo tercih ediyorum sanırım :)
Ay çok güzel yırtık kot modelleri var. Giyersin evde temizliği bile onunla yaparsın. Ayrıca anne kız kombinleri çok sevimli oluyor. Kızına da aynı kumaştan şirin bir elbise dikersiniz. Mükemmel olur :) İnşallah en kısa sürede hayallerine kavuşursun :)
Elbise de elbiseymiş vallaha. Çok şık durur altında siyah topuklu bir ayakkabıyla. En kısa sürede içine girersin inşallah...
Yok canım hiç olmama gibi bi durum var
Evlilik cokmu kolayAy bu sevgililik süreci çok sancılı ya bence uzatmayın evlenin 2 aya uzadıkça saçmalaşıyo
Ya dis faktorler onmli degil dicem ama dis faktorun yakinligina gore onmli olabiliyo. Burda bakman gereken tek sey esinin tutumu olmaliBizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.
gec kaldin
O zaman tam gaz diyete devam.Ay kızlar yaz geldikçe insanın giyinesi geliyo ya zayıflamamız lazım cidden
Hayırlısı olsun inşallah.Gelinlik dedin de bir ara ben de gelinliğime girmeye çalışayım bari.Hiç aklımda şunu giyerim diye bir düşüncem olmadı.Ağustosta gelinlik giymeyi planlıyorum sadece
hiç umudunu yitirme canım.yaza taş gibi olacYa bencrde ozellikle gece emmelerineherseye care buldularda ona bulamadilar
Elbise sahane insallah giyersin bu yaz
valla bu ay 70 olsam kesinlikle super olur ama pek umudum yok
insallahhhpantolonu disardada giyerim uzun tunikle bi hedefe ulasimde
ne oldu ki canım?Gerçi heran herşey olabilir
Evlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli benceEvlilik cokmu kolay
Ya dis faktorler onmli degil dicem ama dis faktorun yakinligina gore onmli olabiliyo. Burda bakman gereken tek sey esinin tutumu olmali
gec kaldin
Bahar benide heyecanlandiriyorKizlar bahar geldi icim kipir kipir
Evlilik guzrl ya hele dogru kisiyseEvlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli benceyok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmek Biz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli
Kuru fasulye yaptim benBen de oğlumu parka götüreceğim şimdi.bol bol hareket ederim .
Parkta akşam ne yapsam diye düşünür bulurum,ohh sen kararını vermişsin .Darısı başıma.
Inslah ya en azindan sabit olatimBende artidayim canim yalniz degilsin
Cumaya kadar gider insallah
Ayin 16sinda olcam daha var ama dun kisir yemistim ondandirÖlcülerin cok guzel bence canım
Seninki benimkinşn tersi fakenolmus regl galan mı olcaksın ondan mı acaba
Waaaw hayal de hayalmıs nekadar hos sık bşrsey inş en yakın zamanda nefesini tuttugun elbiselere sıp diye giriverirsin canım :))Benim hayalim bu elbise36 bedeni.
Dolabımda hedef olsun diye aldığım iki tane çok şık elbisem var.ikisine de nefesimi tutarak sığıyorumelbiselerimi şöyle rahat rahat giymek istiyorum.
Eki Görüntüle 2122651
Canım sumeyyecim herseyin hayırkısı canını sakın sıkma kimse senden degerli degil hersey olscagına varır zatenYok canım hiç olmama gibi bi durum var
Allah yardımcın olsun dogru kararlar aldırsın inş evlilik tqbiki bir son degşl ama insan bastan görürse bazı seyleri ilerde daha az üzüküyor sana ne mutku ki analiz edşyosub dogruları yanlısları cankmBizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.
ah esracım hiç öyle olmuyor biliyormusun en karıstırmayan etmeyen ilişkilerde bile dısardakş faktmrker canını sıkıyor insanınNe gibi dış faktörler kimseyi ilişkinize karıştırtmayın bence. Evlilik 2 kişi arasında olan birşey
Bence de güzel canımEvlilik guzrl ya hele dogru kisiyse
Afiyet olsun, ben de zeytinyağlı kereviz yaptım, eşim ve oğlum kesin bayılacakKuru fasulye yaptim ben
Bazı yiyecekler zor hazmedildiği için hemen kilo almış gibi olabiliyoruz.Ayin 16sinda olcam daha var ama dun kisir yemistim ondandir
Aminn canımm.Hepimiz inşallah istediğimiz elbiselere girer,sağlıklı mutlu ve nefesimiz üç adım harekette tıkanmadan yaşadığımız günleri görürüz.Waaaw hayal de hayalmıs nekadar hos sık bşrsey inş en yakın zamanda nefesini tuttugun elbiselere sıp diye giriverirsin canım :))
Canım sumeyyecim herseyin hayırkısı canını sakın sıkma kimse senden degerli degil hersey olscagına varır zaten
Allah yardımcın olsun dogru kararlar aldırsın inş evlilik tqbiki bir son degşl ama insan bastan görürse bazı seyleri ilerde daha az üzüküyor sana ne mutku ki analiz edşyosub dogruları yanlısları cankm
ah esracım hiç öyle olmuyor biliyormusun en karıstırmayan etmeyen ilişkilerde bile dısardakş faktmrker canını sıkıyor insanın
evet cok guzel ama kolay degilEvlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli benceyok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmek Biz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?