Bizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.
Biraz dikkat edeyim bari cumaya kadarBence de güzel canım
Zor tarafları olsa da doğru kişiyle ve iki tarafın da emek ve sevgisi ile güzel yürüyor.
Afiyet olsun, ben de zeytinyağlı kereviz yaptım, eşim ve oğlum kesin bayılacak
Bazı yiyecekler zor hazmedildiği için hemen kilo almış gibi olabiliyoruz.
Başını hafif sağa çevir yandaki buluttan sana el sallıyorumevet cok guzel ama kolay degilBnm basim goge erdi bunlari size bulutlarin ustunden yaziyorum
Aynen normalde problem olmayan seyler bile evlilikte sorun olur hele sevgiliyken pruzluyse onu ilerde dusunemiyorumAyrılırsak hayırlısı derim olur biter.Benim için kimse vazgeçilmez değil.Neyse yaaa boşverdim ben.
En güzel akşam yemeği bende
Aaaa o senmiydin brnde diyorum bu fistik kim onunda basi goge ermisBaşını hafif sağa çevir yandaki buluttan sana el sallıyorum
Aaaa o senmiydin brnde diyorum bu fistik kim onunda basi goge ermis
Alemsiniz.Aaaa o senmiydin brnde diyorum bu fistik kim onunda basi goge ermis
Amin canim hepimiz mutlu ve yagsiz yasayalim insallahAhahaha sen çok yaşa emi, çok çok fit ve mutlu yaşa canım ya
Gerçekten bayıldım fikrine.Kizlaaarrr fikrim geldi
Yarismadaki sonuncunun yemek tarifi paylasma cezasini bizde takim icinde yapalim mi ? En az kilo veren yada arti gelen 1 hafta boyunca diyet tarifler bulacak
En az ikisini yapip bize guzel olup olmadigini soyleyecek
Ne dersinizzzzzz¿?
Bazı durumlarda sevgililik daha zor :) sorumluluk açısından tabi ki evlilik çok zor onu düşündükçe evlilikten soğuyorumEvlilik cokmu kolay
Evet yaparken resimlerini atcak yoksa berden bilcez yaptiginiGerçekten bayıldım fikrine.
Nooolur yapalımYeni lezzetler öğrenebiliriz hep aynı şeylerden sıkıldım.
Bir de mümkünse yaptığı yemeği fotoğraflayıp atsın, yemek yarışmasındaki gibi.
kiz sevgilikte be diken ustundesin kafana yatmiyosa ayrilirsin ama evlenince okdt kolay olmuyo o isler anlasamiyorum hadi ayrilalim diyemiyosunBazı durumlarda sevgililik daha zor :) sorumluluk açısından tabi ki evlilik çok zor onu düşündükçe evlilikten soğuyorumşimdi kendim çalışıyorum kendim yiyorum eve gidince yatiyorum evlenince herşeyde karşı tarafıda düşüneceksin o da seni tabi sürekli bi düşünme halinde olmak gerekiyo yani ama sevgililikte de böyle diken üstündesin
Ben anlamıyorum ya bu insanları ne istiyolar ki koskoca insanlardanWaaaw hayal de hayalmıs nekadar hos sık bşrsey inş en yakın zamanda nefesini tuttugun elbiselere sıp diye giriverirsin canım :))
Canım sumeyyecim herseyin hayırkısı canını sakın sıkma kimse senden degerli degil hersey olscagına varır zaten
Allah yardımcın olsun dogru kararlar aldırsın inş evlilik tqbiki bir son degşl ama insan bastan görürse bazı seyleri ilerde daha az üzüküyor sana ne mutku ki analiz edşyosub dogruları yanlısları cankm
ah esracım hiç öyle olmuyor biliyormusun en karıstırmayan etmeyen ilişkilerde bile dısardakş faktmrker canını sıkıyor insanın
Eveet klasik bir esperenzaa yorumuEvlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli benceyok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmek Biz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli
vay kapteeeyn gökyüzünden bildirdi herkeş evlensin :))evet cok guzel ama kolay degilBnm basim goge erdi bunlari size bulutlarin ustunden yaziyorum
ne yemegin var canım ben yedşm 17de cocuga yedirirkenAyrılırsak hayırlısı derim olur biter.Benim için kimse vazgeçilmez değil.Neyse yaaa boşverdim ben.
En güzel akşam yemeği bende
Seviyosan ayrılmak zor kaybetmek istemiyorsun her sözün yanlış anlaşılabilir çünkü genellikle telefondan iletişim kuruluyo. Ozellikle uzun ilişkilerde insanlar emeklerine anılarına üzülüyor gerçi evlilikte öyle sadece anılar ve emeklere üzülüyorsun yoksa bir imza çok şeyi değiştirmezkiz sevgilikte be diken ustundesin kafana yatmiyosa ayrilirsin ama evlenince okdt kolay olmuyo o isler anlasamiyorum hadi ayrilalim diyemiyosunahh ahh sevgililik gunlerinik kiymetini bil ozlersinde geri donemezsin ozledim o gunleri
Kız sen bu ara oksijeni bi farklı yakıyosun he. Çok güzel fikir özellikle uygulama kısmıKizlaaarrr fikrim geldi
Yarismadaki sonuncunun yemek tarifi paylasma cezasini bizde takim icinde yapalim mi ? En az kilo veren yada arti gelen 1 hafta boyunca diyet tarifler bulacak
Ne dersinizzzzzz¿?
Çok güzel bir soru canım ama ben hiç düşünmedim ne yapacağımı biraz düşünüp geleyim ben.İyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Bugün yine buralar sessiz...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.
Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?
Benim de nişan elbisesi ya da söz elbisesi giymek gibi planlarım varHiç aklımda şunu giyerim diye bir düşüncem olmadı.Ağustosta gelinlik giymeyi planlıyorum sadece
Evlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli benceyok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmek Biz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli
Olabilir.Kizlaaarrr fikrim geldi
Ne dersinizzzzzz¿?
8 yk yoğurtEveet klasik bir esperenzaa yorumu
vay kapteeeyn gökyüzünden bildirdi herkeş evlensin :))
ne yemegin var canım ben yedşm 17de cocuga yedirirken
Hafi inşallah bakalım.Benim de nişan elbisesi ya da söz elbisesi giymek gibi planlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?