Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim sorun dış faktörler.O sorun aşılmassa evlensem bile ilerde çok daha büyük sorun oluşur.Onun için bekliyorum.
Biraz dikkat edeyim bari cumaya kadar

Kizlaaarrr fikrim geldi
Yarismadaki sonuncunun yemek tarifi paylasma cezasini bizde takim icinde yapalim mi ? En az kilo veren yada arti gelen 1 hafta boyunca diyet tarifler bulacak
En az ikisini yapip bize guzel olup olmadigini soyleyecek

Ne dersinizzzzzz¿?

Gerçekten bayıldım fikrine.
Nooolur yapalım Yeni lezzetler öğrenebiliriz hep aynı şeylerden sıkıldım.
Bir de mümkünse yaptığı yemeği fotoğraflayıp atsın, yemek yarışmasındaki gibi.

Evlilik cokmu kolay
Bazı durumlarda sevgililik daha zor :) sorumluluk açısından tabi ki evlilik çok zor onu düşündükçe evlilikten soğuyorum şimdi kendim çalışıyorum kendim yiyorum eve gidince yatiyorum evlenince herşeyde karşı tarafıda düşüneceksin o da seni tabi sürekli bi düşünme halinde olmak gerekiyo yani ama sevgililikte de böyle diken üstündesin

Gerçekten bayıldım fikrine.
Nooolur yapalım Yeni lezzetler öğrenebiliriz hep aynı şeylerden sıkıldım.
Bir de mümkünse yaptığı yemeği fotoğraflayıp atsın, yemek yarışmasındaki gibi.
Evet yaparken resimlerini atcak yoksa berden bilcez yaptigini bu cuma bunuda uygulamaya koyalim. Ozellikle kahvalti icin tarifler super olur valla

kiz sevgilikte be diken ustundesin kafana yatmiyosa ayrilirsin ama evlenince okdt kolay olmuyo o isler anlasamiyorum hadi ayrilalim diyemiyosun ahh ahh sevgililik gunlerinik kiymetini bil ozlersinde geri donemezsin ozledim o gunleri

Ben anlamıyorum ya bu insanları ne istiyolar ki koskoca insanlardan

Evlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli bence yok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmekBiz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli
Eveet klasik bir esperenzaa yorumu

evet cok guzel ama kolay degil Bnm basim goge erdi bunlari size bulutlarin ustunden yaziyorum
vay kapteeeyn gökyüzünden bildirdi herkeş evlensin :))

Ayrılırsak hayırlısı derim olur biter.Benim için kimse vazgeçilmez değil.Neyse yaaa boşverdim ben.
En güzel akşam yemeği bende
ne yemegin var canım ben yedşm 17de cocuga yedirirken

kiz sevgilikte be diken ustundesin kafana yatmiyosa ayrilirsin ama evlenince okdt kolay olmuyo o isler anlasamiyorum hadi ayrilalim diyemiyosun ahh ahh sevgililik gunlerinik kiymetini bil ozlersinde geri donemezsin ozledim o gunleri
Seviyosan ayrılmak zor kaybetmek istemiyorsun her sözün yanlış anlaşılabilir çünkü genellikle telefondan iletişim kuruluyo. Ozellikle uzun ilişkilerde insanlar emeklerine anılarına üzülüyor gerçi evlilikte öyle sadece anılar ve emeklere üzülüyorsun yoksa bir imza çok şeyi değiştirmez

Kız sen bu ara oksijeni bi farklı yakıyosun he. Çok güzel fikir özellikle uygulama kısmı

Çok güzel bir soru canım ama ben hiç düşünmedim ne yapacağımı biraz düşünüp geleyim ben.

Evlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli bence yok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmekBiz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli

Senin olayın şuna benzedi. Bekar bir adam evli bir adama demiş ki evliliği tavsiye eder mısın? Evli olan kesinlikle tavsiye ederim senin benden mutlu olmaya hakkın yok demis

Olabilir.
Eveet klasik bir esperenzaa yorumu

vay kapteeeyn gökyüzünden bildirdi herkeş evlensin :))

ne yemegin var canım ben yedşm 17de cocuga yedirirken
8 yk yoğurt
1 avuç taze nane
1 avuç dereotu
2 badem salatalık
1/2 çk acı pul biber
1 tk taze zencefil
1/4 limon
Akşam yemeğim buydu.Tadı çok güzel oldu.
Benim de nişan elbisesi ya da söz elbisesi giymek gibi planlarım var
Hafi inşallah bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…