- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Gelmez dimi kesin kocacığı olmadan yapamazEvlenecek arkadaşın emin ol kesingelir.Hatta halay başı olup sizi tatile halay çeke çeke götürür.
Bende anlamadm kiii.. hemşiremize sordm diyet yapma bi süre dha ddi. Oğlum 8 aylık şuan hala dişleri çıkmadı. Hemşire ddki dişi çıkana kdr diyet ypma. Diş çıktıktan snra yapablran ddi. Anne sütü çok önemli rol oynuyormuş bide gerçktn baya azaldı sütüm.Anladım canım kötü bir sebebi olmasın da... Spor yaparsan yesen bile dengelersin diye düşünüyorum. Gerçi sütünün azalmasına sebep olacak kadar az yemiyorsun ama neden oldu acaba?
Ya evett evettt emziren anne diyeti yapmam lazö diyetisyne gdcmSenin emziren anne diyeti yapman gerekiyor. Zaten hayatından çıkartığın seylerin çocuğa bi faydası yoktur. Tatlı şeker hamur işi abur cubur işlenmiş gıdalar paketli gıdalar vs.
Ne güzel yazmışsn arkadaşımm emziren anne diyeti yapacağımm. Oğluşm herşeyden önemli. Diyetisyene gtmeyi istiyorm. Bu arada gzl iltifatlarn için çok tşk ederim ağzndan bal damlamış. O snin içinin güzelliği canım bnm... işlenmiş gıdalardan uzak duracağımBence hiçbşrsey senin yavrundan daha kıymetli degil üstelik o bu aykarına yaslarına bşr daha dönemmeyecek ama sen istersen bir yıl sonrada verebilşesin kilonu kaldıki kilo denilecek kadar kilon yok manken gibisin masallahher nekadsr reklamlarda allanıp pullansa da hiçbşr gıda mama vs anne sütünün yerşne gecmez ben senin yerinde olsam önce bebegimi dusunurdum tabi bu demek degilki spor yapma bol su içcme guzel sebzelerden bol salatalardan vazgec ama bulgur da ye bol balık tüket vs
ay bende yikayim bu yazIstesemde hepsini birden yapamam ki ece sagolsun ayagima dolanip duruyo :)
Eveettt kisin yikamaya veriyorum ama yazin kendim yikiyorum cnku en sevdigim sey
kahkaha attim
Anam entebin hiç mi fakiri yoktur :))
Valla varsada bize zengini düştü herhalAnam entebin hiç mi fakiri yoktur :))
Ya ne bllym bgn kontrolümz vardı. Hmşireye bigün yediğimi komple anlattm. Bana ddki az yysn. Bulgur pilavı ye yeşillk ye bol süt iç ddiBide temiz kalsa
sutunun gitmesini gerektirecek kadar az yemiyosun ki sen. Sen bilirsin tabiki. Bol sivi dere otu lahana sut yapar.
Galiba çok yüklendm haklısınn..Canım sen yine iyisin,bizde hem hava kötü hem de bu sabah 10’dan itibaren 36 su kesintisi var.Dışarda yağmur yağsın evde musluktan tısss sesi gelsin.İşte bu bir dramdır
sen konum at canımYaza çoluk çombalak oradayız
içinde temizlik aşkı olan ve bu aşkı çamaşır suları,ciflerle yoğun yaşayan insanlara
Evin temiz olması benim de hoşuma gidiyor ama o temizliği benim yapacak olmam hiç hoşuma gitmiyor
hah işte en sevdiğim kafaBence de herkes evlenmeli
Evlenecek arkadaşın emin ol kesingelir.Hatta halay başı olup sizi tatile halay çeke çeke götürür.
Canım sütünü azaltıyorsa tabi ki devam et diyemem de sütü en çok arttıran şey, su, dinlenmek ve sakin bir kafa yapısı bence sen günlük hafif yürüyüşler haricinde spor yapma.
Az biraz dikkat ederek bol bol emzirme ile bence daha güzel kilo verirsin canım.
Tavsiyem yorucu spor yapma.
Sende cocukla oynaAferin kuzucuğa, annesinin perişan olmasına izin vermiyor.benimki de bakıcı varken anne sen bişey yapma o yapsın der, yada baba yapsın derben ne yapayım dediğimde sen benimle oyna der.
Valla kaptan harika ceza bulmuşsunKorku belasına herkesin dilinin bağı çözüldü .şakımaya başladık
Corba yap ogluna kendinde biseler yeEvde sabah 10’dan beri su yok, iki gündür eşim yok, su yokken yemek yapmaya hevesim yok
Akşama oğluma ne yedirsem derdindeyim.
Ben gideyim de mutfakta acılarımla baş başa takılayım
ay yika yika hem kol calismis oluyosun super oluyo. Hemde bnm daha cok icime siniyo kendim yikayinca :dS
ay bende yikayim bu yaz
Ya ne bllym bgn kontrolümz vardı. Hmşireye bigün yediğimi komple anlattm. Bana ddki az yysn. Bulgur pilavı ye yeşillk ye bol süt iç ddi
tamam cnm devam et bakalim yarin diyetisyen guzel bi menu verir sanaKaptan ani kararımdan dolayı öncelikle özür dilerimm.. devam etmek istiyorum bi sakıncası yoksa. Yarın diyetisyene gidelm ddi eşim kan değerlerine göre oğlumuza göre en iyisni onlar blir ddi kafana göre diyet ypma ddi. Bnde okeyledm yarın diyetsyne gdcz. Emziren anne diyeti yapacağım.. yarın dha net bilgilendrme yaparm doktordan snra..Kanguru_
Afiyet olsun kaptanım.Diyetlerde genellikle sosis tarzında yiyecekler tavsiye edilmeğini biliyorum.Birde benim diyetisyen kaşar yememe kesinlikle müsade etmemişti.Menum
Sabah11.00
2 yumurta
1 incr dilim kasar prynir
2 dilim salam
Biraz sosis
Cay
Ara 15.00
6 7 kestane
1 bardak kefir
18.00
4 yk patlican musakka (kizartmadan yapildi)
1 bardak kefir
1 tane dolmabiber (sadece biberi)
Su
2 lt
Spor ev isi (buna bi puan belirleyelim₺
Kız bugün kalori patlaması yaşamışsın resmenMenum
Sabah11.00
2 yumurta
1 incr dilim kasar prynir
2 dilim salam
Biraz sosis
Cay
Ara 15.00
6 7 kestane
1 bardak kefir
18.00
4 yk patlican musakka (kizartmadan yapildi)
1 bardak kefir
1 tane dolmabiber (sadece biberi)
Su
2 lt
Spor ev isi (buna bi puan belirleyelim₺
Ekmek çok fazla diyetisyen izin veriyo mu beyaz ekmeğe ?Bugün ki menüm
Sabah (8.15)
1 kase et paça çorbası
1/2 dlm kızarmış köy ekmeği
Ara (10.20)
Sade Türk Kahvesi
10 fındık
Öğlen (12.50)
6 yk sebzeli tavuk
2 yk salata -3 tane minnak acı biber turşusu
1 dlm köy ekmeği
Ara (15.25)
1 Sade Türk Kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam (18.50)
Yoğurtlu zencefilli limonlu yeşillik
Ara (20.30)
1/2 sb kabak çekirdeği
Yeşil çay
Sıvılar: 2,5 lt su,yeşil çay
Ekmek sabah 2 dlm,öğlen 1 dlm verdi canım.Çavdar ekmeği götürmeyi unuttuğum için köy ekmeği yedim.Ama tam beyaz undan yapılmıyor burda.Ekmek çok fazla diyetisyen izin veriyo mu beyaz ekmeğe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?