Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldim kizlar igneden sonra pazara ugradim alisveris yaptim geldim evi topladim kabak pisirdim yesilcay ictim dizi baktim namazlarda tamam kizim gelecek aksam cayina
Menü
Sabah:1 dilim kek sütlü kahve iki hurma
Ara:yesilcay
Öglene dogru:bes zeytinli bir dilim ekmek sütlü kahve
Araortakal iki hurma
Aksama dogru:2 tabak kabak yemegi
Bugün oglumun dogumgünü bir dilim pata yerim belki kendim yaptim
Sporum yok hala kiriklik var biraz bol yagmur yagiyo sabahtan beri

Sabah
1 haslanmıs yumırta
3 domates
2 ince dilşm kasar
2 ceviz 2 hurma

Oglen
5 ymk kasıgo kereviz yemegi
3 ymk kasıgı havuc tarator

Sekersiz türk kahvesi 2 hurma bşraz kuruüzüm

Aksam
hamsi buglama
Salata

Su 2 litre

Afiyet olsun abla.
Oğlun içinde Allah hayırlı ömürler versin.

Afiyet olsun canım.

Teşekkürler :)

Bgn ki menüm
1 dlim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Peynir kk
Roka maydonoz limonlu
1 sb light süt
Domates salatalık

Ara
Yeşilçay 10 badem 2 ceviz

Öğlen
1 tabak pırasa yemeği ( etli)
1 kase yoğurt

Ara
Muz +elma

Akşam
Kısır
Çok açık çay
5 adet tuzsuz fıstık

Su 1 lt

Spor
12.182 adım
1 saat tempolu yürüyüş
@Rzgrece Huzurvermeyolunda

Ben aslında arkadaşlarımla gitmek istiyorum ama bu arkadaş grubunu asıl birleştiren arkadaşımız önümüzdeki ay evleniyor. Diyoki ben evlensemde gelcem sizle tatile vs ama sanmıyorum kesin kocacı olur
Oyle deme siz diyin evlensende gel muhakkak diee nasil sartlarsaniz oyle olur yani evlendikten sonra kocasi izin verirse

Bide temiz kalsa

sutunun gitmesini gerektirecek kadar az yemiyosun ki sen. Sen bilirsin tabiki. Bol sivi dere otu lahana sut yapar.
Temiz oluyo aslimda ilk evlendiginde mutemadiyen piril piril ilk cocuktan sonra ani misafir gelfiginde utanilmicak kadar ikinci cocuktan sonra mikriptan hasta olunmucak kadar yeterli oluyor

Oluyorun yorgunluktaaaannn ve sadece yatak odasi ve mutfagi yapabildim bu saate kadar geri kalan yerleri sadece ustten supurup yarin detayli temizlige dvm edicem. Sonra camlar silinecek tuller yikanacak. Sonrada en sevdigim is halilari yikicam
Hali yikamaya alinin varsa ohhh missss cnmm

Gök delindi sanki.Yağmur yağdıkça depresyona giriyorum.Bugün hiç iş yapmadım bol bol kıyafet baktım
Ayyy banimm hayalimmm yagmir yagsin az cami acayim havasinj alayim ve hic ses olmadan sessiz sessiz oturayim oyalanayim keyifff yapayim nee guzelll ahh ahh

Oyle deme siz diyin evlensende gel muhakkak diee nasil sartlarsaniz oyle olur yani evlendikten sonra kocasi izin verirse
Yok zaten o diyoki sacmalamayın sizi satacak değilim evlenince tabii gelcem ama bakalım gelirse en güzelinden bi tatil yaparız kız kıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…