- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Biliyorum köy ekmeği dediğin gibi tamamen beyaz undan yapılmıyo ama baya kalorisi yüksekEkmek sabah 2 dlm,öğlen 1 dlm verdi canım.Çavdar ekmeği götürmeyi unuttuğum için köy ekmeği yedim.Ama tam beyaz undan yapılmıyor burda.
Haklısın unuttuğum zaman arada oluyor böyle.Biliyorum köy ekmeği dediğin gibi tamamen beyaz undan yapılmıyo ama baya kalorisi yüksek
Ekmegi bende cok seviyom sümeyye sirf ekmek yenmiyo diye karatay yapmaya korkuyomBiliyorum köy ekmeği dediğin gibi tamamen beyaz undan yapılmıyo ama baya kalorisi yüksek
Afiyet olsun hamsiye bayilirim bendeSabah
1 haslanmıs yumırta
3 domates
2 ince dilşm kasar
2 ceviz 2 hurma
Oglen
5 ymk kasıgo kereviz yemegi
3 ymk kasıgı havuc tarator
Sekersiz türk kahvesi 2 hurma bşraz kuruüzüm
Aksam
hamsi buglama
Salata
Su 2 litre
Geldim kizlar igneden sonra pazara ugradim alisveris yaptim geldim evi topladim kabak pisirdim yesilcay ictim dizi baktim namazlarda tamam kizim gelecek aksam cayina
Menü
Sabah:1 dilim kek sütlü kahve iki hurma
Ara:yesilcay
Öglene dogru:bes zeytinli bir dilim ekmek sütlü kahve
Araortakal iki hurma
Aksama dogru:2 tabak kabak yemegi
Bugün oglumun dogumgünü bir dilim pata yerim belki kendim yaptim
Sporum yok hala kiriklik var biraz bol yagmur yagiyo sabahtan beri
Afiyet olsun canım.Sabah
1 haslanmıs yumırta
3 domates
2 ince dilşm kasar
2 ceviz 2 hurma
Oglen
Aksam
hamsi buglama
Salata
Su 2 litre
Ablacım ekmeği sevmiyorum.Ama karnım doymadığında çok aranıyorum bu sefer diyet yalan oluyor.Ayrıca ekmeksiz diyet olamayacağına inananlardanım ben.Ekmegi bende cok seviyom sümeyye sirf ekmek yenmiyo diye karatay yapmaya korkuyom
Teşekkürler :)Sende cocukla oynabnm esimde diyo kadin tut diye ama ben rahat edemem kadin gelmeden ayip olmasin diye evi temizlerim valla kiz cok guzel oldu bu uygulama ilham perimin aklina saglik cok cabuk zayiflasin omrunun sonuna kadar fit olsun insallah
Corba yap ogluna kendinde biseler ye
ay yika yika hem kol calismis oluyosun super oluyo. Hemde bnm daha cok icime siniyo kendim yikayinca :d
tamam cnm devam et bakalim yarin diyetisyen guzel bi menu verir sana
Afiyt olan cnm hamsi çekti yahuuSabah
1 haslanmıs yumırta
3 domates
2 ince dilşm kasar
2 ceviz 2 hurma
Oglen
Aksam
hamsi buglama
Salata
Su 2 litre
Bende ekmekle doyuyorum bide diyet modundan slkildim sanirimAblacım ekmeği sevmiyorum.Ama karnım doymadığında çok aranıyorum bu sefer diyet yalan oluyor.Ayrıca ekmeksiz diyet olamayacağına inananlardanım ben.
Oyle deme siz diyin evlensende gel muhakkak diee nasil sartlarsaniz oyle olur yani evlendikten sonra kocasi izin verirseBen aslında arkadaşlarımla gitmek istiyorum ama bu arkadaş grubunu asıl birleştiren arkadaşımız önümüzdeki ay evleniyor. Diyoki ben evlensemde gelcem sizle tatile vs ama sanmıyorum kesin kocacı olur
Temiz oluyo aslimda ilk evlendiginde mutemadiyen piril piril ilk cocuktan sonra ani misafir gelfiginde utanilmicak kadar ikinci cocuktan sonra mikriptan hasta olunmucak kadar yeterli oluyorBide temiz kalsa
sutunun gitmesini gerektirecek kadar az yemiyosun ki sen. Sen bilirsin tabiki. Bol sivi dere otu lahana sut yapar.
Bende sıkılmıştım diyetten.Diyetisyen değişikliği iyi geldi gibi bu hafta daha iyiyimBende ekmekle doyuyorum bide diyet modundan slkildim sanirim
Hali yikamaya alinin varsa ohhh missss cnmmOluyorun yorgunluktaaaannn ve sadece yatak odasi ve mutfagi yapabildim bu saate kadargeri kalan yerleri sadece ustten supurup yarin detayli temizlige dvm edicem. Sonra camlar silinecek tuller yikanacak. Sonrada en sevdigim is halilari yikicam
Afiyet olsun huzurcumSabah
1 haslanmıs yumırta
3 domates
2 ince dilşm kasar
2 ceviz 2 hurma
Oglen
Aksam
hamsi buglama
Salata
Su 2 litre
Ayyy banimm hayalimmm yagmir yagsin az cami acayim havasinj alayim ve hic ses olmadan sessiz sessiz oturayim oyalanayim keyifff yapayim nee guzelll ahh ahhGök delindi sanki.Yağmur yağdıkça depresyona giriyorum.Bugün hiç iş yapmadım bol bol kıyafet baktım
Yok zaten o diyoki sacmalamayın sizi satacak değilim evlenince tabii gelcemOyle deme siz diyin evlensende gel muhakkak diee nasil sartlarsaniz oyle olur yani evlendikten sonra kocasi izin verirse
Kiz sen antepte o baklava cennetjndr nasil diyet yapion tabi yemekleri de ayri guzelmisss duydummKonusun benle sonuncu olmak istemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?