Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kizlar bugun temizlik yapcaktim hava kotu icimde bi temizlik aski var ki sormayin halilari balkona atip supurup silcektim ne guzel. Yinede yapabildigimi yapcam :)
Canım sen yine iyisin,bizde hem hava kötü hem de bu sabah 10’dan itibaren 36 su kesintisi var.Dışarda yağmur yağsın evde musluktan tısss sesi gelsin.İşte bu bir dramdır
Kuzum netten buraları biraz araştır istersen çok güzel yerleri var kesinlikle gelmelisin veee tabi banadaaa
sen konum at canım Yaza çoluk çombalak oradayız
Kolay gelsin kaptan.Bana gelmiyor o aşktan hiç
içinde temizlik aşkı olan ve bu aşkı çamaşır suları,ciflerle yoğun yaşayan insanlara
kendi evin olunca gelir evin temiz olmasi hosuna gider yaparsin :)
Evin temiz olması benim de hoşuma gidiyor ama o temizliği benim yapacak olmam hiç hoşuma gitmiyor
Sumeyyecim evlilik cok gz3ll gelsene hele birde cocuklu hayat ohh tadindan gecilmiyooo muhakkak senindr olmaliii AMIN senin bizdrn daha mutlu ve rahat olmaya hakkin yok
hah işte en sevdiğim kafa Bence de herkes evlenmeli
Ben aslında arkadaşlarımla gitmek istiyorum ama bu arkadaş grubunu asıl birleştiren arkadaşımız önümüzdeki ay evleniyor. Diyoki ben evlensemde gelcem sizle tatile vs ama sanmıyorum kesin kocacı olur
Evlenecek arkadaşın emin ol kesingelir.Hatta halay başı olup sizi tatile halay çeke çeke götürür.
Ya tatlım bi süre diyete ara vericm sütüm çok azaldı. Sdce dkkatli ycm o kdr. Spora devam edicem bu şekilde kabul görülür myüm blmiyorm o yüzden ayrılmk istedm
Canım sütünü azaltıyorsa tabi ki devam et diyemem de sütü en çok arttıran şey, su, dinlenmek ve sakin bir kafa yapısı bence sen günlük hafif yürüyüşler haricinde spor yapma.
Az biraz dikkat ederek bol bol emzirme ile bence daha güzel kilo verirsin canım.
Tavsiyem yorucu spor yapma.

Oluyorun yorgunluktaaaannn ve sadece yatak odasi ve mutfagi yapabildim bu saate kadar geri kalan yerleri sadece ustten supurup yarin detayli temizlige dvm edicem. Sonra camlar silinecek tuller yikanacak. Sonrada en sevdigim is halilari yikicam
Maşallah bu işleri yaptığında bomba bi kalori yakarsın Birden bire bu kadar yüklenme kendine azar azar yap canım.

Esperanza hangi sehirde yagmur var burasi antrp yaz geldi oglen 20 dereceyi buluyor sanirim
Canım İstanbul’dayım ben.Bi ara yağmur yağdı ama hava şimdi pırıl pırıl.
Antep mi, bayılırım canım Antep’e Antep’e sırf yemek için gelip çatlayana kadar yiyip dönmüş eski bir obur var karşında.
Hem çok şanslısın hem de çok şansssız

Evet 5 yildir burdayim bende seviom antep yemeklerini:)

Maşallah bu işleri yaptığında bomba bi kalori yakarsın Birden bire bu kadar yüklenme kendine azar azar yap canım.
Istesemde hepsini birden yapamam ki ece sagolsun ayagima dolanip duruyo :)
Masalh halilarida mi elinde yikiyon
Eveettt kisin yikamaya veriyorum ama yazin kendim yikiyorum cnku en sevdigim sey
Konusun benle sonuncu olmak istemiyorum:)
kahkaha attim

Arkadaslar bugun cok takip edemedim buraya kendinizi eklermisini rica etsem
Sporrr

Cuma

Nehir34 150
Ahsenyarim. 350
Huzur 596
Allsony 461
belcimim 280
Seyhan 150

Cumartesi

Belcimim 390 puan
Nehir34 180 puan
Huzur 100
Seyhan 165
Tugce 597
Seyhn 150

Pazar

Tugce 647
Kryenia 900
Huzur 780
Nehir 870
Allosıny 280
Seyhan 150

Pazartesi

Huzur 780

Allosony 841
Belcimim 190

Istesemde hepsini birden yapamam ki ece sagolsun ayagima dolanip duruyo :)

Eveettt kisin yikamaya veriyorum ama yazin kendim yikiyorum cnku en sevdigim sey
kahkaha attim
Aferin kuzucuğa, annesinin perişan olmasına izin vermiyor.benimki de bakıcı varken anne sen bişey yapma o yapsın der, yada baba yapsın der ben ne yapayım dediğimde sen benimle oyna der.
Valla kaptan harika ceza bulmuşsun Korku belasına herkesin dilinin bağı çözüldü .şakımaya başladık

Evde sabah 10’dan beri su yok, iki gündür eşim yok, su yokken yemek yapmaya hevesim yok
Akşama oğluma ne yedirsem derdindeyim.
Ben gideyim de mutfakta acılarımla baş başa takılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…