- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım sen yine iyisin,bizde hem hava kötü hem de bu sabah 10’dan itibaren 36 su kesintisi var.Dışarda yağmur yağsın evde musluktan tısss sesi gelsin.İşte bu bir dramdırSelam kizlar bugun temizlik yapcaktim hava kotuicimde bi temizlik aski var ki sormayin halilari balkona atip supurup silcektim ne guzel. Yinede yapabildigimi yapcam :)
sen konum at canımKuzum netten buraları biraz araştır istersen çok güzel yerleri var kesinlikle gelmelisin veee tabi banadaaa
içinde temizlik aşkı olan ve bu aşkı çamaşır suları,ciflerle yoğun yaşayan insanlaraKolay gelsin kaptan.Bana gelmiyor o aşktan hiç
Evin temiz olması benim de hoşuma gidiyor ama o temizliği benim yapacak olmam hiç hoşuma gitmiyorkendi evin olunca gelirevin temiz olmasi hosuna gider yaparsin :)
hah işte en sevdiğim kafaSumeyyecim evlilik cok gz3ll gelsenehele birde cocuklu hayat ohh tadindan gecilmiyooo muhakkak senindr olmaliii AMIN senin bizdrn daha mutlu ve rahat olmaya hakkin yok
Evlenecek arkadaşın emin ol kesingelir.Hatta halay başı olup sizi tatile halay çeke çeke götürür.Ben aslında arkadaşlarımla gitmek istiyorum ama bu arkadaş grubunu asıl birleştiren arkadaşımız önümüzdeki ay evleniyor. Diyoki ben evlensemde gelcem sizle tatile vs ama sanmıyorum kesin kocacı olur
Canım sütünü azaltıyorsa tabi ki devam et diyemem de sütü en çok arttıran şey, su, dinlenmek ve sakin bir kafa yapısı bence sen günlük hafif yürüyüşler haricinde spor yapma.Ya tatlım bi süre diyete ara vericm sütüm çok azaldı. Sdce dkkatli ycm o kdr. Spora devam edicem bu şekilde kabul görülür myüm blmiyorm o yüzden ayrılmk istedm
Teşekkür ederim canım. Sütün için bol dinlen,bol rezene kimyon çayı iç, et balık bulgur hem sütünü arttırır hem de kalitesini.Selam canım iyilk diyelm sen nasılsın
Maşallah bu işleri yaptığında bomba bi kalori yakarsınOluyorun yorgunluktaaaannn ve sadece yatak odasi ve mutfagi yapabildim bu saate kadargeri kalan yerleri sadece ustten supurup yarin detayli temizlige dvm edicem. Sonra camlar silinecek tuller yikanacak. Sonrada en sevdigim is halilari yikicam
Masalh halilarida mi elinde yikiyonOluyorun yorgunluktaaaannn ve sadece yatak odasi ve mutfagi yapabildim bu saate kadargeri kalan yerleri sadece ustten supurup yarin detayli temizlige dvm edicem. Sonra camlar silinecek tuller yikanacak. Sonrada en sevdigim is halilari yikicam
Esperanza hangi sehirde yagmur var burasi antrp yaz geldi oglen 20 dereceyi buluyor sanirimMaşallah bu işleri yaptığında bomba bi kalori yakarsınBirden bire bu kadar yüklenme kendine azar azar yap canım.
Oh ne guzel alisverise bauilirim6Gök delindi sanki.Yağmur yağdıkça depresyona giriyorum.Bugün hiç iş yapmadım bol bol kıyafet baktım
Canım İstanbul’dayım ben.Bi ara yağmur yağdı ama hava şimdi pırıl pırıl.Esperanza hangi sehirde yagmur var burasi antrp yaz geldi oglen 20 dereceyi buluyor sanirim
Gel konuşak yoorumKonusun benle sonuncu olmak istemiyorum:)
Evet 5 yildir burdayim bende seviom antep yemeklerini:)Canım İstanbul’dayım ben.Bi ara yağmur yağdı ama hava şimdi pırıl pırıl.
Antep mi, bayılırım canım Antep’eAntep’e sırf yemek için gelip çatlayana kadar yiyip dönmüş eski bir obur var karşında.
Hem çok şanslısın hem de çok şansssız
Ben cok garipsemistim simdi cok seviom nohut dürumunuGel konuşak yoorumSonuncu olmazsın küşümlenme
Antep’e geldiğimde bi nohut dürümü yememiştim bak şimdi senin yüzünden hatırladım bi yerim şişecek
Ben onu deneyemedimBen cok garipsemistim simdi cok seviom nohut dürumunu
Gök gürültüsü ve yıldırımdan çok korkarım. Yağmuru severim ama bi gök gürlese fena tırsarım.Hava çok kasvetli olunca insanın da modu düşüyor.
Istesemde hepsini birden yapamam ki ece sagolsun ayagima dolanip duruyo :)Maşallah bu işleri yaptığında bomba bi kalori yakarsınBirden bire bu kadar yüklenme kendine azar azar yap canım.
Eveettt kisin yikamaya veriyorum ama yazin kendim yikiyorum cnku en sevdigim seyMasalh halilarida mi elinde yikiyon
Konusun benle sonuncu olmak istemiyorum:)
Aferin kuzucuğa, annesinin perişan olmasına izin vermiyor.benimki de bakıcı varken anne sen bişey yapma o yapsın der, yada baba yapsın derIstesemde hepsini birden yapamam ki ece sagolsun ayagima dolanip duruyo :)
Eveettt kisin yikamaya veriyorum ama yazin kendim yikiyorum cnku en sevdigim sey
kahkaha attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?