Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Okurken bile yoruluyorum.İyi ki çalışıyorum diyorum.12 yıldır yıllık izinler hariç hep çalıştım.Zor geliyor şimdi evde iş yapmak.
Sumeyyecim evlilik cok gz3ll gelsene hele birde cocuklu hayat ohh tadindan gecilmiyooo muhakkak senindr olmaliii AMIN senin bizdrn daha mutlu ve rahat olmaya hakkin yok

kendi evin olunca gelir evin temiz olmasi hosuna gider yaparsin :)
Aynen oyle annemin evinde de heo temizligi bn yapardim ama kendi evijde insanin sevki farkli oluo hepbtemiz kalsin istiyo insan hep bi temizlik halinde oluyor

Napcan sevgilinle gidip kuzum arkadaslarinla git evlenince hep onla gitcen zatenn

Sumeyyecim evlilik cok gz3ll gelsene hele birde cocuklu hayat ohh tadindan gecilmiyooo muhakkak senindr olmaliii AMIN senin bizdrn daha mutlu ve rahat olmaya hakkin yok
Tabi canım sen istersin de ben gelmez miyim diyeceğim ama bizim adam da hareket yok

Aynen oyle annemin evinde de heo temizligi bn yapardim ama kendi evijde insanin sevki farkli oluo hepbtemiz kalsin istiyo insan hep bi temizlik halinde oluyor
Ben annemin evinde de yapmıyorum.Çünkü annem bitirmiş oluyor ben eve gidene kadar

Napcan sevgilinle gidip kuzum arkadaslarinla git evlenince hep onla gitcen zatenn
Ben aslında arkadaşlarımla gitmek istiyorum ama bu arkadaş grubunu asıl birleştiren arkadaşımız önümüzdeki ay evleniyor. Diyoki ben evlensemde gelcem sizle tatile vs ama sanmıyorum kesin kocacı olur

Ya tatlım bi süre diyete ara vericm sütüm çok azaldı. Sdce dkkatli ycm o kdr. Spora devam edicem bu şekilde kabul görülür myüm blmiyorm o yüzden ayrılmk istedm

Anladım canım kötü bir sebebi olmasın da... Spor yaparsan yesen bile dengelersin diye düşünüyorum. Gerçi sütünün azalmasına sebep olacak kadar az yemiyorsun ama neden oldu acaba?

Senin emziren anne diyeti yapman gerekiyor. Zaten hayatından çıkartığın seylerin çocuğa bi faydası yoktur. Tatlı şeker hamur işi abur cubur işlenmiş gıdalar paketli gıdalar vs.

Kanguru_ kaptan topikten ayrılmak istiyorum ben. Özel nedenlerdn dolayı

Bence hiçbşrsey senin yavrundan daha kıymetli degil üstelik o bu aykarına yaslarına bşr daha dönemmeyecek ama sen istersen bir yıl sonrada verebilşesin kilonu kaldıki kilo denilecek kadar kilon yok manken gibisin masallah her nekadsr reklamlarda allanıp pullansa da hiçbşr gıda mama vs anne sütünün yerşne gecmez ben senin yerinde olsam önce bebegimi dusunurdum tabi bu demek degilki spor yapma bol su içcme guzel sebzelerden bol salatalardan vazgec ama bulgur da ye bol balık tüket vs

Selam arkadaşlar nasılsınız?
Azıcık geçmiş yapıp dönüyorum

2000 ip

100 bisiklet
100 topuga degme
100 sagsıla dönüş
50 yarım mekik
50 duvar sınavı
100 sag iç
100 sol iç

760 puan
Maşallah canım
Günaydın canlar
Akşam şerifleriniz hayırlı olsun bacılar

Uyuyakaldım evden koştur koştur çıktım kahvaltı yapamadım işe geldikten sonra 1 kase et paça çorbası içtim
Kelle paça sakatat ve kokoreç yiyebilenlere de ben hayranım.Afiyet olsun canım.
İki gündür regl ağrısı iflahımı kesti.Gece uykumdan uyandım.Ağrı kesicilerle geçiriyorum.Regl olursun ayrı sıkıntı olmazsın ayrı sıkıntı.
benim de 6 gün gecikti,heyheyli bir vaziyette dolandığıma mı yanayım şişkinliğime mi bilemiyorum Geçmiş olsun canım.
Gunaydinn kizlarrr
iyi akşamlar canım.
Yok gitmedim önümüzdeki ayda bu şekilde devam ederse gitmeyi düşünüyorum. Şu sıra çok stresim var ondan kaynaklandığını düşünüyorum
Doktoru ihmal etme canım ya.Git biran önce.Sağlık ihmale gelmiyor.
Kızlar uyuyo heralde hala
Yok canım ne uykusu sabah 7:30’da güne merhaba dedik şimdi biraz müsait olabildü
Gunaydin bebeğim.
biraz önce uyandım çay suyu bıraktım ocaga şimdide ayilmaya çalışıyorum daha kendime gelemedim
Saat 10 sularında uyanmak nasıl bişi acaba? Hayır ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı
Sana da iyi akşamlar canım.
akşam şerifleriniz hayrılstemennimi sana da bırakıyorumcanım.

Bide temiz kalsa
Kanguru_ kaptan topikten ayrılmak istiyorum ben. Özel nedenlerdn dolayı

sutunun gitmesini gerektirecek kadar az yemiyosun ki sen. Sen bilirsin tabiki. Bol sivi dere otu lahana sut yapar.

Oluyorun yorgunluktaaaannn ve sadece yatak odasi ve mutfagi yapabildim bu saate kadar geri kalan yerleri sadece ustten supurup yarin detayli temizlige dvm edicem. Sonra camlar silinecek tuller yikanacak. Sonrada en sevdigim is halilari yikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…