Sumeyyecim evlilik cok gz3ll gelseneOkurken bile yoruluyorum.İyi ki çalışıyorum diyorum.12 yıldır yıllık izinler hariç hep çalıştım.Zor geliyor şimdi evde iş yapmak.
Sayenizde evlilikten soğudumSumeyyecim evlilik cok gz3ll gelsenehele birde cocuklu hayat ohh tadindan gecilmiyooo muhakkak senindr olmaliii AMIN senin bizdrn daha mutlu ve rahat olmaya hakkin yok
Aynen oyle annemin evinde de heo temizligi bn yapardim ama kendi evijde insanin sevki farkli oluo hepbtemiz kalsin istiyo insan hep bi temizlik halinde oluyorkendi evin olunca gelirevin temiz olmasi hosuna gider yaparsin :)
Napcan sevgilinle gidip kuzum arkadaslarinla git evlenince hep onla gitcen zatennO her sene arkadaşlarıyla kampa gidiyo bacım napayım gitme desem olmaz. Güveniyorum ama tatildeyken her zamankinin 10 katı beni ariyogittigi yerlerin fotogaflarini falan atiyo genellikle kimsenin olmadigi yerlerde kamp kuruyolar o yüzden sıkıntı yok son 1 senesi öyle şeyler yapmak için bu sene belki beraber gideriz ama arkadaşlarımlada gidebilirim kararsızım
Tabi canım sen istersin de ben gelmez miyim diyeceğim ama bizim adam da hareket yokSumeyyecim evlilik cok gz3ll gelsenehele birde cocuklu hayat ohh tadindan gecilmiyooo muhakkak senindr olmaliii AMIN senin bizdrn daha mutlu ve rahat olmaya hakkin yok
Ben annemin evinde de yapmıyorum.Çünkü annem bitirmiş oluyor ben eve gidene kadarAynen oyle annemin evinde de heo temizligi bn yapardim ama kendi evijde insanin sevki farkli oluo hepbtemiz kalsin istiyo insan hep bi temizlik halinde oluyor
Ben aslında arkadaşlarımla gitmek istiyorum ama bu arkadaş grubunu asıl birleştiren arkadaşımız önümüzdeki ay evleniyor. Diyoki ben evlensemde gelcem sizle tatile vs ama sanmıyorum kesin kocacı olurNapcan sevgilinle gidip kuzum arkadaslarinla git evlenince hep onla gitcen zatenn
Kanguru_ kaptan topikten ayrılmak istiyorum ben. Özel nedenlerdn dolayı
Ya tatlım bi süre diyete ara vericm sütüm çok azaldı. Sdce dkkatli ycm o kdr. Spora devam edicem bu şekilde kabul görülür myüm blmiyorm o yüzden ayrılmk istedmHayırdır tatlım ? Ne oldu ? Gayet çok çaba sarfediyordun.Kötü birşey yoktur inşallah
Ya bnm sütüm çok azaldı diyete başladığmfan bu yana. Gece emziriyorm doymuyo hç kalkp her sefernde bide devam sütü hazrlyrm. Spora devam edcm ama diyet yapmycm bi süre.. bu şekilde devam edeblr mym blmiyorm kaptana sormam grek ..Tugceilker izin alabilirsin geçici bişeyse
Selam canım iyilk diyelm sen nasılsınSelam arkadaşlar nasılsınız?
Azıcık geçmiş yapıp dönüyorum
Ya tatlım bi süre diyete ara vericm sütüm çok azaldı. Sdce dkkatli ycm o kdr. Spora devam edicem bu şekilde kabul görülür myüm blmiyorm o yüzden ayrılmk istedm
Senin emziren anne diyeti yapman gerekiyor. Zaten hayatından çıkartığın seylerin çocuğa bi faydası yoktur. Tatlı şeker hamur işi abur cubur işlenmiş gıdalar paketli gıdalar vs.Ya bnm sütüm çok azaldı diyete başladığmfan bu yana. Gece emziriyorm doymuyo hç kalkp her sefernde bide devam sütü hazrlyrm. Spora devam edcm ama diyet yapmycm bi süre.. bu şekilde devam edeblr mym blmiyorm kaptana sormam grek ..Kanguru_
Bence hiçbşrsey senin yavrundan daha kıymetli degil üstelik o bu aykarına yaslarına bşr daha dönemmeyecek ama sen istersen bir yıl sonrada verebilşesin kilonu kaldıki kilo denilecek kadar kilon yok manken gibisin masallahYa bnm sütüm çok azaldı diyete başladığmfan bu yana. Gece emziriyorm doymuyo hç kalkp her sefernde bide devam sütü hazrlyrm. Spora devam edcm ama diyet yapmycm bi süre.. bu şekilde devam edeblr mym blmiyorm kaptana sormam grek ..Kanguru_
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Azıcık geçmiş yapıp dönüyorum
Maşallah canım2000 ip
100 bisiklet
100 topuga degme
100 sagsıla dönüş
50 yarım mekik
50 duvar sınavı
100 sag iç
100 sol iç
760 puan
Akşam şerifleriniz hayırlı olsun bacılarGünaydın canlar
Kelle paça sakatat ve kokoreç yiyebilenlere de ben hayranım.Afiyet olsun canım.Uyuyakaldım evden koştur koştur çıktım kahvaltı yapamadım işe geldikten sonra 1 kase et paça çorbası içtim
benim de 6 gün gecikti,heyheyli bir vaziyette dolandığıma mı yanayım şişkinliğime mi bilemiyorumİki gündür regl ağrısı iflahımı kesti.Gece uykumdan uyandım.Ağrı kesicilerle geçiriyorum.Regl olursun ayrı sıkıntı olmazsın ayrı sıkıntı.
iyi akşamlar canım.Gunaydinn kizlarrr
Doktoru ihmal etme canım ya.Git biran önce.Sağlık ihmale gelmiyor.Yok gitmedim önümüzdeki ayda bu şekilde devam ederse gitmeyi düşünüyorum. Şu sıra çok stresim var ondan kaynaklandığını düşünüyorum
Yok canım ne uykusu sabah 7:30’da güne merhaba dedik şimdi biraz müsait olabildüKızlar uyuyo heralde hala
Saat 10 sularında uyanmak nasıl bişi acaba?Gunaydin bebeğim.
biraz önce uyandım çay suyu bıraktım ocaga şimdide ayilmaya çalışıyorum daha kendime gelemedim
Sana da iyi akşamlar canım.Gunaydin kizlar
akşam şerifleriniz hayrılstemennimi sana da bırakıyorumcanım.Günydn kzlaaar
Bide temiz kalsaAynen oyle annemin evinde de heo temizligi bn yapardim ama kendi evijde insanin sevki farkli oluo hepbtemiz kalsin istiyo insan hep bi temizlik halinde oluyor
sutunun gitmesini gerektirecek kadar az yemiyosun ki sen. Sen bilirsin tabiki. Bol sivi dere otu lahana sut yapar.Ya bnm sütüm çok azaldı diyete başladığmfan bu yana. Gece emziriyorm doymuyo hç kalkp her sefernde bide devam sütü hazrlyrm. Spora devam edcm ama diyet yapmycm bi süre.. bu şekilde devam edeblr mym blmiyorm kaptana sormam grek ..Kanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?