Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlaaaar haydi size bir soru
Sutunun azaldigini nasil anladin cnm sagiyormusun gece doymuyor olusu gunduz az yemesinden de olabilir atak haftalarida olabilir huzursuzluktan da olabilir
Ya canım bizimki maşallah ki çok iştahlı ya herşeti yiyor, bi yandan kusuyor fazlalıktan bi yandan hala istiyor. Gündüz de dahi gece de emziriyorum ama ne zaman emzirsem doymuyo. 10 dk emiyo 5 dk geçiyor yada geçmiyor hala istiyo mememi dokunuyo. Tshortumu çekiştiriyor. Gece de yatmadan emzirip + aptamil devam sütü veriyorum. Örn : 11 de uyuduysa 1 civarı uyanıyor tekrar. Emiyor yatıyo 5 dk snra uyanıyo ağlıyo bu sefer. Ki bnm oğlum açlık dışında hç bişeye ağlamıyo. Aşı olurken bile... kalkıp süt yapıp veriyorum yine. Ancak sütü içinde uyuyor tekrar. 8 ayımız doldu 9.aya girdi. Sdce sütümle doymaz tabki ama be blym böyle de olur mu ki

Eklentiler

• Screenshot_20180311-013414.webp
    32 KB · Görüntüleme: 29
Bulgur,tahin,boza,yesillik,takviye edicei butyn haplar ne varsaa hepsini yaptim benim sutumudr diyet arttirdi duzenli proteinli beslenmek yesillik yemek artirdi ve gece surekli emzirmek
Ayyyyh valla mııııı. İnş bana da yarar yanlş bşy mi yapıyorm acaba anneme mi çektm. Annem bni düzenli emzrmesine rağmen 6.ayda sütü çekilmiş. 6 aydan snra mamayla büyümüşüm

Ayyy çok teşekkür ederim düşünmen yeter arkadaşım :)

Dikkat et kendine hastalanma canım
Teşekkür ederim canımm
Benim hic istahimin az oldugu birgun olmamaistir herhalde
Benim de bir e
Eşim bu saatte kuru börek istedi zooorla yaptım yaa pff zorlanıyorum zorlanıyoooor
Aman ben kuru dal gibi olmak için aç sefil dolanıcam,eşim börek isteyecek onu ıslak meşe odunu ile bi temiz ıslatırdım bu bir ilişki tavsiyesi değildir siz sakın bana uymayın

Şiddet kötüdür diyerek şuraya bi yere kamu spotumu iliştireyim
Uuuw... yeme sakııınn
Bence de yemesin eşinin beynini yesin
Kızlar regl öncesi / reglken / regl sonrası. Bittiğinde ne zman tartılmalıyızz ??
Canım benim için regl öncesi,sonrası,ortası hiç farketmiyor her sabah uyanır uyanmaz tuvaletten sonra soyunur dökünür tartılırım

Kanguru_ örtttmenim, takım arkadaşlarım sohbet etmiyor,konuşmuyorlar cumaya mesajları sayıp cezayı keserken hiç acıma

Bunlardan 3-5’ini taksim meydanında sallandıracaksın ki bak bakim bi daha böyle yapıyorlar mı??

Maşallah iştahına kuzucuğun.8. Ayı bitirmişsin gece bence uyandığında devam sütü vermeyi kes, ne kadar sütün varsa onu içsin.Her emme davranışı da açlıktan olmuyor,senin kokuna ihtitacından tensel temas ihyiyacından,güven hissinden da kaynaklanıyor olabilir.
Ek gıda alımı nasıl iyi mi? Şayet iyi ise ve yeteri kadar emiyorsa devam sütü verme özellikle gece.Obezite çağımızın kabusu ve bebeklikteki beslenme şekli bile buna etken canım.Ben 7. Ayda gece beslenmesini kesmiştim doktorumuzun tavsiyesi ile.

Afiyet olsun kaptanım.Diyetlerde genellikle sosis tarzında yiyecekler tavsiye edilmeğini biliyorum.Birde benim diyetisyen kaşar yememe kesinlikle müsade etmemişti.
Herzmn yemiyorum canim ayda yilda bir kasar peynir cok kucuktu bi parmak bogumu gibi bisey yani
Afiyet olsun cmm
Kız bugün kalori patlaması yaşamışsın resmen
Niye kiz ne kalorili ki ay sosis fln kalorili miiii
Afiyet olsun ablacim. Oglunhnda dogum gunu kutlu olsun
Afiyet olsun huzurum
bu menuyle sutun kesilmez cnm. Acaba spora fazla yuklenip yoruyomusun krndini

Bende ekmekle doyuyorum bide diyet modundan slkildim sanirim
Az kaldi abla birakma sakin
Temiz oluyo aslimda ilk evlendiginde mutemadiyen piril piril ilk cocuktan sonra ani misafir gelfiginde utanilmicak kadar ikinci cocuktan sonra mikriptan hasta olunmucak kadar yeterli oluyor
ay aynen yaa ben diyorum zaten mikrop kapmicak kadr temiz olsun yeter

Hali yikamaya alinin varsa ohhh missss cnmm
Balkonum var cnm yolluklar sigiyo zaten 1 tane 6m halim var gerisi kucuk 6m olani yikamaya verir gerisini yikarim
Siviyla beslenmisin resmen
Hiçbir fikrim yok canım.
Reglim gecikti ,belitirleri var kendileri yok Patlamaya hazır bomba gibi dolanıyorum,aksi,lanet ,melun bişey oldumBu hafta büyük bir eksilme beklemiyorum aslında.
kiiizzz yohhsaaammm
Yatmadam once artik aptamil degilde muhallebi tarzi biseler vermelisin cnm o yuzdrndr aglayabilir sut ve aptamil yetmez ona buyumud artik
Kızlar regl öncesi / reglken / regl sonrası. Bittiğinde ne zman tartılmalıyızz ??
reglden once ve sonra 4 gun tartilmayin diyolla ama ben hep tartiliyorum

Arkadaşım aç yemişsin resmen nasıl dayaniyorsun
Eşim bu saatte kuru börek istedi zooorla yaptım yaa pff zorlanıyorum zorlanıyoooor
Aman allahım ne zor bi durum

Zaten bi kaci hic ugramiyo bile
ua valla ne iyi dusunmussun. Bende gece emmesini biraktircaktim 6. Aydan snra herkes kizdi emsin yazik cocuga diye diye biraktirmadim simdi 3 4 defa kalkiyorum

Bugün neden böyle oldu ben de anlamadım.Eşim yok ya acaba aşktan hasretten iştahım mı kesildi
Yok canım aklına gelen şeyin olması bi mucize olur.Tüp bebek harici tekrar anne olabilmem mümkün değil.

Bugün neden böyle oldu ben de anlamadım.Eşim yok ya acaba aşktan hasretten iştahım mı kesildi
Yok canım aklına gelen şeyin olması bi mucize olur.Tüp bebek harici tekrar anne olabilmem mümkün değil.
olabilir hasretten istahdan kesildin

Bellimi olur anacim Allahin isi belki bir mucize olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…