- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Ay cnm gece emziriyorm doymuyo ağlıyo illa tok uyuyucak sıpam. Sen nasl keatin gece emzirmeyi.. şuan hç uyanmıyo mu geceMaşallah iştahına kuzucuğun.8. Ayı bitirmişsin gece bence uyandığında devam sütü vermeyi kes, ne kadar sütün varsa onu içsin.Her emme davranışı da açlıktan olmuyor,senin kokuna ihtitacından tensel temas ihyiyacından,güven hissinden da kaynaklanıyor olabilir.
Ek gıda alımı nasıl iyi mi? Şayet iyi ise ve yeteri kadar emiyorsa devam sütü verme özellikle gece.Obezite çağımızın kabusu ve bebeklikteki beslenme şekli bile buna etken canım.Ben 7. Ayda gece beslenmesini kesmiştim doktorumuzun tavsiyesi ile.
bende bnmki oldu diyene cok guldumVajinamdaki hüzünilk 10 sayfasını falan okudumda baya ilerlemiş ama en çok benimki şen şakrak diyene güldüm
Kullandığımz devam sütü ayına uygun ama cnm hemşire onunla besle demşti bize gece. Bide muhallebi yapıp öyle deniycm kaptan..Herzmn yemiyorum canim ayda yilda birkasar peynir cok kucuktu bi parmak bogumu gibi bisey yani
Afiyet olsun cmm
Niye kiz ne kalorili kiay sosis fln kalorili miiii
Afiyet olsun ablacim. Oglunhnda dogum gunu kutlu olsun
Afiyet olsun huzurum
bu menuyle sutun kesilmez cnm. Acaba spora fazla yuklenip yoruyomusun krndini
Az kaldi abla birakma sakin
ay aynen yaa ben diyorum zaten mikrop kapmicak kadr temiz olsun yeter
Balkonum var cnm yolluklar sigiyo zaten 1 tane 6m halim var gerisi kucuk 6m olani yikamaya verir gerisini yikarim
Siviyla beslenmisin resmen
kiiizzz yohhsaaammm
Yatmadam once artik aptamil degilde muhallebi tarzi biseler vermelisin cnm o yuzdrndr aglayabilir sut ve aptamil yetmez ona buyumud artik
reglden once ve sonra 4 gun tartilmayin diyolla ama ben hep tartiliyorum
/gun icinde ne veriyosun. ? Ben yatmadan 1 saat once muhallebi veriyodum sonrada emzirip yatiriyodum oyle biraZ daha uyuyo bide uyurken yanina ustunden cikarip tisortunu falan koy kokunu alsin belki daha cok uyur. 1 yasina kdr biraz cekersin sonra birz biraz duzelmeye basliyolarKullandığımz devam sütü ayına uygun ama cnm hemşire onunla besle demşti bize gece. Bide muhallebi yapıp öyle deniycm kaptan..
Yarın tek tek okucam çok seviyorum böyle 50 69 sayfalık konularıbende bnmki oldu diyene cok guldumsimdi sohbet konusu degismis ya asiri guldum son sayfalarda
He onuda okumustum. Komik yorumlar oluyo bnmdr hosuma gidiyo hemen dalgaya aliyolarYarın tek tek okucam çok seviyorum böyle 50 69 sayfalık konularıkv görümce konularıda iyi oluyo ilk defa bu konuda komik bişey okudum dünde yine aynı konuda sebze muhabbeti vardı ama mube hemen kapatti
Bu kadın hüzün muhabbetine girmese böyle olmazdıHe onuda okumustum. Komik yorumlar oluyo bnmdr hosuma gidiyo hemen dalgaya aliyolar
Belli cnm azicik hemissin ama kofteler dengelemistirİyi geceler kızlar
09:30 Limonlu Su
10:00 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin ,iki çatal peynir,1 ceviz
12:00 Şekersiz Türk Kahvesi
14:30 Şekersiz Türk Kahvesi
16:30 1 büyük bardak ayran
19:00 3 köfte,az salata
Bugün hiç ama hiç iştahım yoktu.
Su:2 lt
Spor yok
Nasi aciyolar boyle konulari bilmiyorum ben oyle bi derdim olsa acamam heralde. Kocama anlatirim sonucda derdimin dermani oBu kadın hüzün muhabbetine girmese böyle olmazdıtöbe yarabbim ya
Ama bu kadının kocalık bi durumu yok beyinde problem varNasi aciyolar boyle konulari bilmiyorum ben oyle bi derdim olsa acamam heralde. Kocama anlatirim sonucda derdimin dermani o
Canım doktorunuza bir danış önce.Ay cnm gece emziriyorm doymuyo ağlıyo illa tok uyuyucak sıpam. Sen nasl keatin gece emzirmeyi.. şuan hç uyanmıyo mu gece
Senin eşini annesi yada sen çok pis alıştırmışsınız.Benim abim bekarken öyleydi annem babam çok şımartmıştı evlendi yengem eli maşalı çıktı önüne taş koysa kemiren bi abim var artık,yengem biraz da beceriksizdir bunu demiş miydimkızz yapsın cocuk canım 3-5 sene neymiş bşr yaz gezin öteki yaza dogum yapsın aaaa
canım bence de artık yatmadan önce verme devam sütünü aertık ek gıda alıyor zaten yyiecegi bşrley varsa da icinde ne oldugunu bildigin seyler verir doyurursun karnını mama konusunda caresiz kalmadıkca vermeme taradtarıyım ben birde arkadasların dedigi gibi herzaman aclıktan kaynaklanmıyor süt içme refleksi kokunu duyma sana dokunma kendimguvende hissetme meselesi de var kısacası sütü kesene kadar gece uykuları olmuyor valla :) ben 4 kıza 2 kere de oglanı wc ye kaldırıyorum sabaha karsı yatagı dörrlüyoruz falan sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum yani
Ay amaaan napsın bizimki yine begenmedi yemekleri balık yaptım cocuklara şstemedi kerevşz vardı istemedi nohut yap fasulye yap fasulyeeeee diyor
uuuuy cok korktuum
ben varyaaa ilk losusalıgımda gece her emzirmeye kalktıgımda kalın kalın hani su nisan cikolatalrı olyyor ya içi fındık dolu ondan atardım bitane agzıma her uyanısımda gözüümü acardım onu yiyince uykum kacardısimdi o cikolatadan ne zmaan yesem ozamana gidiyorum direk daha da mutlu oluyorum yaa ilk annelik
Vajinamda gün içinde bi ağırlık sanki hüzün hissediyorumbende bnmki oldu diyene cok guldumsimdi sohbet konusu degismis ya asiri guldum son sayfalarda
Cok normal cnm 9.aya girmisiniz anne sutu ona artik ywmegin yanindaki su gidir gece yemeside tamamiyle aliskanlik sabredebilirsen 3 gun surer gece beslenmesini 1 e dusurmen yada tamamiyle kesmen cocuklar kesinlikle kural iatiyorlar basta agliyorlar ama alisiyorlar jnan benimkide versem 1 saatte yicek mesela emziriyorum doymamis gibi agladimi cok nadir oluyo mama yapip veriyorum aliskanliktan 1 saat sonra tekrar uyaniyor bu sefer tok oldugundan emin oldugum icin pispisliyorum tekrar daliyor 3 saat falan uyuyor genelde atak zmanlari 1 saatte 1 kalkiyor biz yeni atlattikKızlaaaar haydi size bir soru
Ya canım bizimki maşallah ki çok iştahlı ya herşeti yiyor, bi yandan kusuyor fazlalıktan bi yandan hala istiyor. Gündüz de dahi gece de emziriyorum ama ne zaman emzirsem doymuyo. 10 dk emiyo 5 dk geçiyor yada geçmiyor hala istiyo mememi dokunuyo. Tshortumu çekiştiriyor. Gece de yatmadan emzirip + aptamil devam sütü veriyorum. Örn : 11 de uyuduysa 1 civarı uyanıyor tekrar. Emiyor yatıyo 5 dk snra uyanıyo ağlıyo bu sefer. Ki bnm oğlum açlık dışında hç bişeye ağlamıyo. Aşı olurken bile... kalkıp süt yapıp veriyorum yine. Ancak sütü içinde uyuyor tekrar. 8 ayımız doldu 9.aya girdi. Sdce sütümle doymaz tabki ama be blym böyle de olur mu ki
Heh sen yazinca aklima geldi dusunce cnm tatamiyle aklindan siliceksin sutun 1 damla bile olsa ohh oglum meme emiuor diceksin bnim diyete basladiktan sonra cogalmasinin bir nedenide beynimi diyetle bozdum sutu artik hic dusunmedim oldugu kadar emiyor cok sukir dedim hatta bi ara meme reddi oldu inat ettim bn bu damla sutler icin kac kilo aldm biliyomusun dieAyyyyh valla mııııı. İnş bana da yarar yanlş bşy mi yapıyorm acaba anneme mi çektm. Annem bni düzenli emzrmesine rağmen 6.ayda sütü çekilmiş. 6 aydan snra mamayla büyümüşüm
Kanguru_ örtttmenim, takım arkadaşlarım sohbet etmiyor,konuşmuyorlar cumaya mesajları sayıp cezayı keserken hiç acıma
Bunlardan 3-5’ini taksim meydanında sallandıracaksın ki bak bakim bi daha böyle yapıyorlar mı??
Sabah uyanınca ilk işim emzrmek snra meyve püresi hazırlamk cam rendede. İçine bıldırcın yumurtası sarısı koyuyorm haşlayıp. Snra oynuyo braz uykusu geliyo uyuyuço. Uyanıyo bi dha emziriyorm. Snra çökelek tarzı bşyler veriyorm. Çok seviyo. Snra oynuyo fln. Dışarı çkıyorz. Gelyrz. Yine uyuyo. Uyanıyo emziriyorm snra çorba yediriyorm. Akşamda emiyo akşam yemeğindekilerden yieceği bşy varsa tattırıyorm öyle. Yatmadan emzryrm. Aptaml süt veriyrm öyle uyuuo. 2 saat fln uyuyo uyanıyo. Emzryrm uyuyo 5 dk snra geri kalkıyo. Öteki göğsümü veriyorm uyuyo. Yine uyanıyo. Süt yapıp veriyorm uyuyo geei bi 2 ysa 2 bçk saat dha.. Yarın ilk işim ddklerini yapmak olacakk. Gece uykusu yok bnde hiç. Gün içinde zor topluyorm o kdr spordan snra. Sanırım bundan dolayı azaldı sütüm/gun icinde ne veriyosun. ? Ben yatmadan 1 saat once muhallebi veriyodum sonrada emzirip yatiriyodum oyle biraZ daha uyuyo bide uyurken yanina ustunden cikarip tisortunu falan koy kokunu alsin belki daha cok uyur. 1 yasina kdr biraz cekersin sonra birz biraz duzelmeye basliyolar
Yanliz o gece kalktigimiz halimizi esimiz iyiki gormuyo yaaa ben resmen bu emoziyinin ta kendisi oluyomZaten bi kaci hic ugramiyo bile
ua valla ne iyi dusunmussun. Bende gece emmesini biraktircaktim 6. Aydan snra herkes kizdi emsin yazik cocuga diye diye biraktirmadim simdi 3 4 defa kalkiyorum
Heehhhh bende boule diyodum ve bayaaaaaaa bi freee takiliodumki ikinci suan 6 bucuk aylikBugün neden böyle oldu ben de anlamadım.Eşim yok ya acaba aşktan hasretten iştahım mı kesildi
Yok canım aklına gelen şeyin olması bi mucize olur.Tüp bebek harici tekrar anne olabilmem mümkün değil.
Heee vende kestaneli krokanli pastayi hicc sevmemm ayyy o ne oykee kalori bombasiiiiInsan sıkılıyo gerçekten ama değişik sağlıklı kahvaltılar hazırla kendine o pis şeyleri dediğim gibi eve bile sokma. Ben sosisin yapılışını izledim öyle bir tiksindim ki yıllardır ağzıma sürmem. Kız kestaneyi niye atıyon çocuklar yerdi eşin yerdikestaneye bayılırım kestane şekeri kestaneli pasta en sevdiğim şeylerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?