Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay cnm gece emziriyorm doymuyo ağlıyo illa tok uyuyucak sıpam. Sen nasl keatin gece emzirmeyi.. şuan hç uyanmıyo mu gece

Kullandığımz devam sütü ayına uygun ama cnm hemşire onunla besle demşti bize gece. Bide muhallebi yapıp öyle deniycm kaptan..

Kullandığımz devam sütü ayına uygun ama cnm hemşire onunla besle demşti bize gece. Bide muhallebi yapıp öyle deniycm kaptan..
/gun icinde ne veriyosun. ? Ben yatmadan 1 saat once muhallebi veriyodum sonrada emzirip yatiriyodum oyle biraZ daha uyuyo bide uyurken yanina ustunden cikarip tisortunu falan koy kokunu alsin belki daha cok uyur. 1 yasina kdr biraz cekersin sonra birz biraz duzelmeye basliyolar

bende bnmki oldu diyene cok guldum simdi sohbet konusu degismis ya asiri guldum son sayfalarda
Yarın tek tek okucam çok seviyorum böyle 50 69 sayfalık konuları kv görümce konularıda iyi oluyo ilk defa bu konuda komik bişey okudum dünde yine aynı konuda sebze muhabbeti vardı ama mube hemen kapatti

Yarın tek tek okucam çok seviyorum böyle 50 69 sayfalık konuları kv görümce konularıda iyi oluyo ilk defa bu konuda komik bişey okudum dünde yine aynı konuda sebze muhabbeti vardı ama mube hemen kapatti
He onuda okumustum. Komik yorumlar oluyo bnmdr hosuma gidiyo hemen dalgaya aliyolar

Belli cnm azicik hemissin ama kofteler dengelemistir

Nasi aciyolar boyle konulari bilmiyorum ben oyle bi derdim olsa acamam heralde. Kocama anlatirim sonucda derdimin dermani o
Ama bu kadının kocalık bi durumu yok beyinde problem var bende açıcam benimki hissiz töbe töbe acilen evlenmem lazım

Ay cnm gece emziriyorm doymuyo ağlıyo illa tok uyuyucak sıpam. Sen nasl keatin gece emzirmeyi.. şuan hç uyanmıyo mu gece
Canım doktorunuza bir danış önce.
Benimki şu an 3 yaşında.Artık gece nadiren uyanır ,ya çişi gelmiştir ya bi yeri ağrıyırdur yada korkmuştur.Su içip yatar.
Oğlumun gelişimi ayına göre biraz önde gidiyordu,doktorumuz da kes artık dedi .Uyanınca oyaladım maksimum 5 gün sonra ağlaması da duruyor.Çok inatçı olanlar 1 hafta ağlıyor ama sonunda gece beslenmesini unutuyor.
İlk vermediğim gece çığlık çığlığa ağladı,sonraki geceler daha kolay oldu.Kucağıma aldım gezdirdim kollarım koptu öyle uyuttum.biraz sabredince oluyor canım.

Senin eşini annesi yada sen çok pis alıştırmışsınız.Benim abim bekarken öyleydi annem babam çok şımartmıştı evlendi yengem eli maşalı çıktı önüne taş koysa kemiren bi abim var artık,yengem biraz da beceriksizdir bunu demiş miydim
bende bnmki oldu diyene cok guldum simdi sohbet konusu degismis ya asiri guldum son sayfalarda
Vajinamda gün içinde bi ağırlık sanki hüzün hissediyorum
Ben de buna kopmuştum hahahaha

Cok normal cnm 9.aya girmisiniz anne sutu ona artik ywmegin yanindaki su gidir gece yemeside tamamiyle aliskanlik sabredebilirsen 3 gun surer gece beslenmesini 1 e dusurmen yada tamamiyle kesmen cocuklar kesinlikle kural iatiyorlar basta agliyorlar ama alisiyorlar jnan benimkide versem 1 saatte yicek mesela emziriyorum doymamis gibi agladimi cok nadir oluyo mama yapip veriyorum aliskanliktan 1 saat sonra tekrar uyaniyor bu sefer tok oldugundan emin oldugum icin pispisliyorum tekrar daliyor 3 saat falan uyuyor genelde atak zmanlari 1 saatte 1 kalkiyor biz yeni atlattik

Ayyyyh valla mııııı. İnş bana da yarar yanlş bşy mi yapıyorm acaba anneme mi çektm. Annem bni düzenli emzrmesine rağmen 6.ayda sütü çekilmiş. 6 aydan snra mamayla büyümüşüm
Heh sen yazinca aklima geldi dusunce cnm tatamiyle aklindan siliceksin sutun 1 damla bile olsa ohh oglum meme emiuor diceksin bnim diyete basladiktan sonra cogalmasinin bir nedenide beynimi diyetle bozdum sutu artik hic dusunmedim oldugu kadar emiyor cok sukir dedim hatta bi ara meme reddi oldu inat ettim bn bu damla sutler icin kac kilo aldm biliyomusun die emzirmeye iatekli oldm dusunmedim hem reddi yendim hemde emis suresi uzadi tok durdugu zman uzadi sadece meme emip uyumalari basladii ohh dedim dmekki olumlu dusunmek kafaya takmamaktaymis olay simdi mememi actigimda bi saldirisi varr ohh degsin butun aldigim kilolaraa sende oyle de bak cok ise yariyor

Sabah uyanınca ilk işim emzrmek snra meyve püresi hazırlamk cam rendede. İçine bıldırcın yumurtası sarısı koyuyorm haşlayıp. Snra oynuyo braz uykusu geliyo uyuyuço. Uyanıyo bi dha emziriyorm. Snra çökelek tarzı bşyler veriyorm. Çok seviyo. Snra oynuyo fln. Dışarı çkıyorz. Gelyrz. Yine uyuyo. Uyanıyo emziriyorm snra çorba yediriyorm. Akşamda emiyo akşam yemeğindekilerden yieceği bşy varsa tattırıyorm öyle. Yatmadan emzryrm. Aptaml süt veriyrm öyle uyuuo. 2 saat fln uyuyo uyanıyo. Emzryrm uyuyo 5 dk snra geri kalkıyo. Öteki göğsümü veriyorm uyuyo. Yine uyanıyo. Süt yapıp veriyorm uyuyo geei bi 2 ysa 2 bçk saat dha.. Yarın ilk işim ddklerini yapmak olacakk. Gece uykusu yok bnde hiç. Gün içinde zor topluyorm o kdr spordan snra. Sanırım bundan dolayı azaldı sütüm

Son düzenleme:
Zaten bi kaci hic ugramiyo bile
ua valla ne iyi dusunmussun. Bende gece emmesini biraktircaktim 6. Aydan snra herkes kizdi emsin yazik cocuga diye diye biraktirmadim simdi 3 4 defa kalkiyorum
Yanliz o gece kalktigimiz halimizi esimiz iyiki gormuyo yaaa ben resmen bu emoziyinin ta kendisi oluyom

Bugün neden böyle oldu ben de anlamadım.Eşim yok ya acaba aşktan hasretten iştahım mı kesildi
Yok canım aklına gelen şeyin olması bi mucize olur.Tüp bebek harici tekrar anne olabilmem mümkün değil.
Heehhhh bende boule diyodum ve bayaaaaaaa bi freee takiliodumki ikinci suan 6 bucuk aylik kii bizimde imkansizdiii ama oldu cnm

Heee vende kestaneli krokanli pastayi hicc sevmemm ayyy o ne oykee kalori bombasiiii hele bursadaki kafkasss ayyy cok kitu bi pastane orasii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…