- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sosis salam hem kalorili ve trans yağlar ortaya çıktığı için zehir gibi bişey. En iyi markalar bile pis bişey hep hayvanın kullanılmıcak kötü yerlerinden yapıyolar. Çocuklarında var hiç sokma evine. Kestane desen 1 tanesi 40 kaloriHerzmn yemiyorum canim ayda yilda birkasar peynir cok kucuktu bi parmak bogumu gibi bisey yani
Afiyet olsun cmm
Niye kiz ne kalorili kiay sosis fln kalorili miiii
Afiyet olsun ablacim. Oglunhnda dogum gunu kutlu olsun
Afiyet olsun huzurum
bu menuyle sutun kesilmez cnm. Acaba spora fazla yuklenip yoruyomusun krndini
Az kaldi abla birakma sakin
ay aynen yaa ben diyorum zaten mikrop kapmicak kadr temiz olsun yeter
Balkonum var cnm yolluklar sigiyo zaten 1 tane 6m halim var gerisi kucuk 6m olani yikamaya verir gerisini yikarim
Siviyla beslenmisin resmen
kiiizzz yohhsaaammm
Yatmadam once artik aptamil degilde muhallebi tarzi biseler vermelisin cnm o yuzdrndr aglayabilir sut ve aptamil yetmez ona buyumud artik
reglden once ve sonra 4 gun tartilmayin diyolla ama ben hep tartiliyorum
Doktorumuz bana gelişimi gayet iyi ise gece beslenmesinin gerek olmadığını söyledi.Artık bizim gibi olduğunu düşün gece uykudan uyanıp yemek yiyor muyuz demişti?( bu soruya tabi ki hayır öyle bişey olur mu diyerek pişkince yalan söylüyordum.benim de zaten kemiklerim iri)Zaten bi kaci hic ugramiyo bile
ua valla ne iyi dusunmussun. Bende gece emmesini biraktircaktim 6. Aydan snra herkes kizdi emsin yazik cocuga diye diye biraktirmadim simdi 3 4 defa kalkiyorum
Ya kotu oldugunu biliyorum bende ama inanki hergun yuurta peynir fln yemekten biktim degisik biseler olsun dedimSosis salam hem kalorili ve trans yağlar ortaya çıktığı için zehir gibi bişey. En iyi markalar bile pis bişey hep hayvanın kullanılmıcak kötü yerlerinden yapıyolar. Çocuklarında var hiç sokma evine. Kestane desen 1 tanesi 40 kalori
Canım bugün bi garipti ben de kendime anlam veremedimArkadaşım aç yemişsin resmen nasıl dayaniyorsun
Aman allahım ne zor bi durum
HahahahahaDoktorumuz bana gelişimi gayet iyi ise gece beslenmesinin gerek olmadığını söyledi.Artık bizim gibi olduğunu düşün gece uykudan uyanıp yemek yiyor muyuz demişti?( bu soruya tabi ki hayır öyle bişey olur mu diyerek pişkince yalan söylüyordum.benim de zaten kemiklerim iri)
Gün içinde beslenmesi yeterli ve gelişimi iyi ise uyku en iyi beslenmedir demişti.
Düşündüm de çocuumun gece beslenmesini kendiminkinden önce kesmişim
Insan sıkılıyo gerçekten ama değişik sağlıklı kahvaltılar hazırla kendine o pis şeyleri dediğim gibi eve bile sokma. Ben sosisin yapılışını izledim öyle bir tiksindim ki yıllardır ağzıma sürmem. Kız kestaneyi niye atıyon çocuklar yerdi eşin yerdiYa kotu oldugunu biliyorum bende ama inanki hergun yuurta peynir fln yemekten biktim degisik biseler olsun dedimjestaneleride cope attim valla koca bi poset gidip gelip yerim diyem esimde aksam sordu komsular geldi yedik dedim
Niye iştahın yok acep canın bişeye mı sıkkınCanım bugün bi garipti ben de kendime anlam veremedim
defisik ne hazirlim anacimInsan sıkılıyo gerçekten ama değişik sağlıklı kahvaltılar hazırla kendine o pis şeyleri dediğim gibi eve bile sokma. Ben sosisin yapılışını izledim öyle bir tiksindim ki yıllardır ağzıma sürmem. Kız kestaneyi niye atıyon çocuklar yerdi eşin yerdikestaneye bayılırım kestane şekeri kestaneli pasta en sevdiğim şeylerr
Zor canım:) Hayırlısı diyelim.olabilir hasretten istahdan kesildin
Bellimi olur anacim Allahin isi belki bir mucize olur :)
Evet öyle durumlar çok oluyor benim durumum çok çok zor.kısmet canımBazen olabiliyor ya hep duyuyotum bu tup bu normal diye
Salam sosis ve güvenliğinden emin olunmayan sucuğu ve tavuk hiç evime sokmam. Son 6 yılda iki defa tavuk yaptım köy tavuğuydu ama pişir pişir pişmedi plastikten halliceydi. Eşim çok sever ona bile yedirmem arada benden gizli yer.Sosis salam hem kalorili ve trans yağlar ortaya çıktığı için zehir gibi bişey. En iyi markalar bile pis bişey hep hayvanın kullanılmıcak kötü yerlerinden yapıyolar. Çocuklarında var hiç sokma evine. Kestane desen 1 tanesi 40 kalori
Kız değişik değişik kahvaltılar var mercimek krebi yap börek yap fırında patlıcan biber kabak kızart yoğurtla ye. Erkekler öyle bende işyerinde bi abiyle aynı anda diyete başladım o 23 kilo verdi ben 5defisik ne hazirlim anacim
Krep borek patates kizartmasi biber kizartmasi hepsi kalorili
Bendr kestaneyi cok sevdigim icin attim zaten cocuklsr yemiyo esimde yemesin oda diyette ve bi haftada 2 kilo verdi sinir oldum onada sevmiyom onu
Cidden hepsi çok kötü bizde bunlar bi sucuk alırız o da yapan kişiyi yakından tanıyoruz. Yemekhanede tavuk çıkınca o kadar moralim bozuluyo ki ne yiyorum ben diyorum. Bunların hepsi kansere davetiye çıkartıyor. Olacağı varsa yine olur ama böyle şeyler vesile oluyo işteZor canım:) Hayırlısı diyelim.
Evet öyle durumlar çok oluyor benim durumum çok çok zor.kısmet canım
Salam sosis ve güvenliğinden emin olunmayan sucuğu ve tavuk hiç evime sokmam. Son 6 yılda iki defa tavuk yaptım köy tavuğuydu ama pişir pişir pişmedi plastikten halliceydi. Eşim çok sever ona bile yedirmem arada benden gizli yer.
Ay firinda sebze yapabilirim aslindaKız değişik değişik kahvaltılar var mercimek krebi yap börek yap fırında patlıcan biber kabak kızart yoğurtla ye. Erkekler öyle bende işyerinde bi abiyle aynı anda diyete başladım o 23 kilo verdi ben 5
kızz yapsın cocuk canım 3-5 sene neymiş bşr yaz gezin öteki yaza dogum yapsın aaaaAyy yaz gelsin bi an önceinşallah evlenen arkadaş 3 5 sene çocuk yapmazsa bol bol gezeriz
canım bence de artık yatmadan önce verme devam sütünü aertık ek gıda alıyor zaten yyiecegi bşrley varsa da icinde ne oldugunu bildigin seyler verir doyurursun karnını mama konusunda caresiz kalmadıkca vermeme taradtarıyım ben birde arkadasların dedigi gibi herzaman aclıktan kaynaklanmıyor süt içme refleksi kokunu duyma sana dokunma kendimguvende hissetme meselesi de var kısacası sütü kesene kadar gece uykuları olmuyor valla :) ben 4 kıza 2 kere de oglanı wc ye kaldırıyorum sabaha karsı yatagı dörrlüyoruz falan sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum yaniKızlaaaar haydi size bir soru
Ya canım bizimki maşallah ki çok iştahlı ya herşeti yiyor, bi yandan kusuyor fazlalıktan bi yandan hala istiyor. Gündüz de dahi gece de emziriyorum ama ne zaman emzirsem doymuyo. 10 dk emiyo 5 dk geçiyor yada geçmiyor hala istiyo mememi dokunuyo. Tshortumu çekiştiriyor. Gece de yatmadan emzirip + aptamil devam sütü veriyorum. Örn : 11 de uyuduysa 1 civarı uyanıyor tekrar. Emiyor yatıyo 5 dk snra uyanıyo ağlıyo bu sefer. Ki bnm oğlum açlık dışında hç bişeye ağlamıyo. Aşı olurken bile... kalkıp süt yapıp veriyorum yine. Ancak sütü içinde uyuyor tekrar. 8 ayımız doldu 9.aya girdi. Sdce sütümle doymaz tabki ama be blym böyle de olur mu ki
Ay amaaan napsın bizimki yine begenmedi yemekleri balık yaptım cocuklara şstemedi kerevşz vardı istemedi nohut yap fasulye yap fasulyeeeee diyorTeşekkür ederim canımm
Benim de bir e
Aman ben kuru dal gibi olmak için aç sefil dolanıcam,eşim börek isteyecek onu ıslak meşe odunu ile bi temiz ıslatırdımbu bir ilişki tavsiyesi değildir siz sakın bana uymayın
Şiddet kötüdür diyerek şuraya bi yere kamu spotumu iliştireyim
Bence de yemesin eşinin beynini yesin
Canım benim için regl öncesi,sonrası,ortası hiç farketmiyorher sabah uyanır uyanmaz tuvaletten sonra soyunur dökünür tartılırım
uuuuy cok korktuumKanguru_ örtttmenim, takım arkadaşlarım sohbet etmiyor,konuşmuyorlar cumaya mesajları sayıp cezayı keserken hiç acıma
Bunlardan 3-5’ini taksim meydanında sallandıracaksın ki bak bakim bi daha böyle yapıyorlar mı??
ben varyaaa ilk losusalıgımda gece her emzirmeye kalktıgımda kalın kalın hani su nisan cikolatalrı olyyor ya içi fındık dolu ondan atardım bitane agzıma her uyanısımda gözüümü acardım onu yiyince uykum kacardıHahahahahaay kahkaha atcaktim ben hic gece kalkip yemek yedigimi bilmem normaldede buraya yazdigim gibi beslenirim ama neden kilo aldim onuda bilmem testte yaptirmistim bise cikmamisti. Ay teyzem cok kilolu onami cektim acaba
Ilki cok farkli dimi kiz :) ben ruzgar ilk adim attiginda herkesi aramistim yurumeye basladi diye. Disi ciktigindada oyle. Ama ecede normal biseymis gibi geldi oyle cok heycanlanmadim. Tabiki ikiside canim ama ilk heycan ilk deneyim cok baskamkızz yapsın cocuk canım 3-5 sene neymiş bşr yaz gezin öteki yaza dogum yapsın aaaa
canım bence de artık yatmadan önce verme devam sütünü aertık ek gıda alıyor zaten yyiecegi bşrley varsa da icinde ne oldugunu bildigin seyler verir doyurursun karnını mama konusunda caresiz kalmadıkca vermeme taradtarıyım ben birde arkadasların dedigi gibi herzaman aclıktan kaynaklanmıyor süt içme refleksi kokunu duyma sana dokunma kendimguvende hissetme meselesi de var kısacası sütü kesene kadar gece uykuları olmuyor valla :) ben 4 kıza 2 kere de oglanı wc ye kaldırıyorum sabaha karsı yatagı dörrlüyoruz falan sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum yani
Ay amaaan napsın bizimki yine begenmedi yemekleri balık yaptım cocuklara şstemedi kerevşz vardı istemedi nohut yap fasulye yap fasulyeeeee diyor
uuuuy cok korktuum
ben varyaaa ilk losusalıgımda gece her emzirmeye kalktıgımda kalın kalın hani su nisan cikolatalrı olyyor ya içi fındık dolu ondan atardım bitane agzıma her uyanısımda gözüümü acardım onu yiyince uykum kacardısimdi o cikolatadan ne zmaan yesem ozamana gidiyorum direk daha da mutlu oluyorum yaa ilk annelik
Belli kalorili şeylere çalıştığıAy firinda sebze yapabilirim aslindabnm aklim hep kalorili seylerw calisiyo napim
Esim acayip diyet yapiyo ya asiri dikkat ediyo. Guya yarisiyoz ama o hedefe ulasir ben hala listeye girecem
Hahha çok iyiymş yaa ama bnde çok farlediyor. Regl olmadan çnce aynı hamile gbi bi göbek çıkıyor bendeTeşekkür ederim canımm
Benim de bir e
Aman ben kuru dal gibi olmak için aç sefil dolanıcam,eşim börek isteyecek onu ıslak meşe odunu ile bi temiz ıslatırdımbu bir ilişki tavsiyesi değildir siz sakın bana uymayın
Şiddet kötüdür diyerek şuraya bi yere kamu spotumu iliştireyim
Bence de yemesin eşinin beynini yesin
Canım benim için regl öncesi,sonrası,ortası hiç farketmiyorher sabah uyanır uyanmaz tuvaletten sonra soyunur dökünür tartılırım
Vall istemiyolar 3 5 sene biraz keyfimize bakalım diyolarkızz yapsın cocuk canım 3-5 sene neymiş bşr yaz gezin öteki yaza dogum yapsın aaaa
Vajinamdaki hüzünTrend kinularda +18 olan konuyu okudunuz mu gulmekden gozumden yas geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?