Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

At ne güzeell.. peki uyutmadan önce ne yediriyordn cnm sdce emzirmiydn dmi

Bende mi yapsam napsam bi doktorla konuşym geze emzrmesini kesmem için .. ay valla 4 aylığa kdr akşamdn nasl uyuyo sabah kalkıyodu taa. Deliksiz uyku çekiyodk. Ama sonradan bozuldu

Wuuuu ayyy inş cnmm deniycm bnde

Ispikciii seniiii
Örtmenim arkadaşım bana ispikçi dedi
Heehhhh bende boule diyodum ve bayaaaaaaa bi freee takiliodumki ikinci suan 6 bucuk aylik kii bizimde imkansizdiii ama oldu cnm

Kız öyle deme daha yeni az buçuk kilo verdim,biraz sefasını süreydim Boyun posun devrile heriffff
Benim bugun ogleden sonra basim agriyordu aksama dogru siddetlendi ilac aldim uyudum anca kendime geldim kaptanimmm
Geçmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?

Bu gece sadece emziricem + süt yapıp vermeyeceğimm. Zorlu bi gece bni bkliyo. Oğlum yeni uyudu . Bnde yatayım hazır uyumuşken. İyi gecelee kızlar. Yardımcı olan btün arkadaşlara tşk ederiim

Ay benimde var boyle anim.ilk dogumumda sutum cok gec indi saolsun anaannem habire vanilya kremali biskuvi alip geliyordu (ye kizim cayla sutun incek hemen bak gor diee ayy askmm kabardii simidi cnm bnimmm) bol bol yiyodum bende rezeneli cayla simdi n3 zman rezene icsem o tat damagimda olusuyor sanki gercekten evlat ayrilmiyirda ilk iki die ilk lohusaligm baskaydi duygularim bile baskaydi

Örtmenim arkadaşım bana ispikçi dedi

Kız öyle deme daha yeni az buçuk kilo verdim,biraz sefasını süreydim Boyun posun devrile heriffff

Geçmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?
Hala zonkluyo basim azar azar canim yaa
Arada boyle oluyorum ben
Birde regl im gecikti cok gerginim olsa bi turlu olmasa bi turlu...

Bende mi yapsam napsam bi doktorla konuşym geze emzrmesini kesmem için .. ay valla 4 aylığa kdr akşamdn nasl uyuyo sabah kalkıyodu taa. Deliksiz uyku çekiyodk. Ama sonradan bozuldu
9 aylıkken akşam ayına uygun ne yiyebiliyorsa bizimle beraber yemeğe oturtuyordum az az yiyordu.Uyutmadan önce emiyordu .Gece uyandığında en fazla su içirdim.3 gün sabret unutur, böyle böyle gece uykusu kesintisiz olabilir.

Benimki 3 gun srdu bi yandan cocukla ugrasiyordm bi yandan kocmlA yazik cocuk acikti ver yesin diee beynimi yedi bi turlu anlamiyodu acliktn deil alisknliktn oldugunu butun gece kesintiziz uyuynca 4.gn o zmn dank etti bu arada buyugunu kestigimde 2 yas 3 aylikti

Benim eşim de aynı tavrı sergiledi içinden kara vicdanlı bile demiştir Bak çocuk aç aç diyordu .Ağlatma doktor ne bilecek bile dedi.İçim acıya acıya dayandım valla iyi ki yapmışım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…