- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
At ne güzeell.. peki uyutmadan önce ne yediriyordn cnm sdce emzirmiydn dmiCanım doktorunuza bir danış önce.
Benimki şu an 3 yaşında.Artık gece nadiren uyanır ,ya çişi gelmiştir ya bi yeri ağrıyırdur yada korkmuştur.Su içip yatar.
Oğlumun gelişimi ayına göre biraz önde gidiyordu,doktorumuz da kes artık dedi .Uyanınca oyaladım maksimum 5 gün sonra ağlaması da duruyor.Çok inatçı olanlar 1 hafta ağlıyor ama sonunda gece beslenmesini unutuyor.
İlk vermediğim gece çığlık çığlığa ağladı,sonraki geceler daha kolay oldu.Kucağıma aldım gezdirdim kollarım koptu öyle uyuttum.biraz sabredince oluyor canım.
Benim bugun ogleden sonra basim agriyordu aksama dogru siddetlendi ilac aldim uyudum anca kendime geldim kaptanimmm
Bende mi yapsam napsam bi doktorla konuşym geze emzrmesini kesmem için .. ay valla 4 aylığa kdr akşamdn nasl uyuyo sabah kalkıyodu taa. Deliksiz uyku çekiyodk. Ama sonradan bozulduCok normal cnm 9.aya girmisiniz anne sutu ona artik ywmegin yanindaki su gidir gece yemeside tamamiyle aliskanlik sabredebilirsen 3 gun surer gece beslenmesini 1 e dusurmen yada tamamiyle kesmen cocuklar kesinlikle kural iatiyorlar basta agliyorlar ama alisiyorlar jnan benimkide versem 1 saatte yicek mesela emziriyorum doymamis gibi agladimi cok nadir oluyo mama yapip veriyorum aliskanliktan 1 saat sonra tekrar uyaniyor bu sefer tok oldugundan emin oldugum icin pispisliyorum tekrar daliyor 3 saat falan uyuyor genelde atak zmanlari 1 saatte 1 kalkiyor biz yeni atlattik
Wuuuu ayyy inş cnmm deniycm bndeHeh sen yazinca aklima geldi dusunce cnm tatamiyle aklindan siliceksin sutun 1 damla bile olsa ohh oglum meme emiuor diceksin bnim diyete basladiktan sonra cogalmasinin bir nedenide beynimi diyetle bozdum sutu artik hic dusunmedim oldugu kadar emiyor cok sukir dedim hatta bi ara meme reddi oldu inat ettim bn bu damla sutler icin kac kilo aldm biliyomusun dieemzirmeye iatekli oldm dusunmedim hem reddi yendim hemde emis suresi uzadi tok durdugu zman uzadi sadece meme emip uyumalari basladii ohh dedim dmekki olumlu dusunmek kafaya takmamaktaymis olay simdi mememi actigimda bi saldirisi varr ohh degsin butun aldigim kilolaraa sende oyle de bak cok ise yariyor
Örtmenim arkadaşım bana ispikçi dediIspikciii seniiii
Heehhhh bende boule diyodum ve bayaaaaaaa bi freee takiliodumki ikinci suan 6 bucuk aylikkii bizimde imkansizdiii ama oldu cnm
Geçmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?Benim bugun ogleden sonra basim agriyordu aksama dogru siddetlendi ilac aldim uyudum anca kendime geldim kaptanimmm
Ay benimde var boyle anim.ilk dogumumda sutum cok gec indi saolsun anaannem habire vanilya kremali biskuvi alip geliyordu (ye kizim cayla sutun incek hemen bak gor diee ayy askmm kabardii simidi cnm bnimmm) bol bol yiyodum bende rezeneli cayla simdi n3 zman rezene icsem o tat damagimda olusuyor sanki gercekten evlat ayrilmiyirda ilk iki die ilk lohusaligm baskaydi duygularim bile baskaydikızz yapsın cocuk canım 3-5 sene neymiş bşr yaz gezin öteki yaza dogum yapsın aaaa
canım bence de artık yatmadan önce verme devam sütünü aertık ek gıda alıyor zaten yyiecegi bşrley varsa da icinde ne oldugunu bildigin seyler verir doyurursun karnını mama konusunda caresiz kalmadıkca vermeme taradtarıyım ben birde arkadasların dedigi gibi herzaman aclıktan kaynaklanmıyor süt içme refleksi kokunu duyma sana dokunma kendimguvende hissetme meselesi de var kısacası sütü kesene kadar gece uykuları olmuyor valla :) ben 4 kıza 2 kere de oglanı wc ye kaldırıyorum sabaha karsı yatagı dörrlüyoruz falan sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum yani
Ay amaaan napsın bizimki yine begenmedi yemekleri balık yaptım cocuklara şstemedi kerevşz vardı istemedi nohut yap fasulye yap fasulyeeeee diyor
uuuuy cok korktuum
ben varyaaa ilk losusalıgımda gece her emzirmeye kalktıgımda kalın kalın hani su nisan cikolatalrı olyyor ya içi fındık dolu ondan atardım bitane agzıma her uyanısımda gözüümü acardım onu yiyince uykum kacardısimdi o cikolatadan ne zmaan yesem ozamana gidiyorum direk daha da mutlu oluyorum yaa ilk annelik
Hala zonkluyo basim azar azar canim yaaÖrtmenim arkadaşım bana ispikçi dedi
Kız öyle deme daha yeni az buçuk kilo verdim,biraz sefasını süreydim Boyun posun devrile heriffff
Geçmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?
9 aylıkken akşam ayına uygun ne yiyebiliyorsa bizimle beraber yemeğe oturtuyordum az az yiyordu.Uyutmadan önce emiyordu .Gece uyandığında en fazla su içirdim.3 gün sabret unutur, böyle böyle gece uykusu kesintisiz olabilir.Bende mi yapsam napsam bi doktorla konuşym geze emzrmesini kesmem için .. ay valla 4 aylığa kdr akşamdn nasl uyuyo sabah kalkıyodu taa. Deliksiz uyku çekiyodk. Ama sonradan bozuldu
Iyi geceler canimBu gece sadece emziricem + süt yapıp vermeyeceğimm. Zorlu bi gece bni bkliyo. Oğlum yeni uyudu . Bnde yatayım hazır uyumuşken. İyi gecelee kızlar. Yardımcı olan btün arkadaşlara tşk ederiim
Senin de mi gecikti benim de gecikmesi 8 gün olacak.Buradaki kızların dediğine bakarsak yandık bizHala zonkluyo basim azar azar canim yaa
Arada boyle oluyorum ben
Birde regl im gecikti cok gerginim olsa bi turlu olmasa bi turlu...
Normalde gobegin yokta azcik siskinlikte hemen fark ediliyor tabi gel biz pis gobeklilere sorr hic fark ediyoz mu yoooooHahha çok iyiymş yaa ama bnde çok farlediyor. Regl olmadan çnce aynı hamile gbi bi göbek çıkıyor bende
Ne dediler canim gecmise cok bakamadim gozlerim agriyoSenin de mi gecikti benim de gecikmesi 8 gün olacak.Buradaki kızların dediğine bakarsak yandık biz
Onun göbek dediğine biz sivilce diyoruz ayolNormalde gobegin yokta azcik siskinlikte hemen fark ediliyor tabi gel biz pis gobeklilere sorr hic fark ediyoz mu yooooo
Hahaha gece gece jeton koseli :))Senin de mi gecikti benim de gecikmesi 8 gün olacak.Buradaki kızların dediğine bakarsak yandık biz
Gecikmesinin sebebi gebelik diyorlarNe dediler canim gecmise cok bakamadim gozlerim agriyo
Bak beyle beyle diyorlar.Hahaha gece gece jeton koseli :))
Yokkkk o olamaz beybi yaa
Heehhhh bende boule diyodum ve bayaaaaaaa bi freee takiliodumki ikinci suan 6 bucuk aylikkii bizimde imkansizdiii ama oldu cnm
Gecikmesinin sebebi gebelik diyorlarüç gram verdik bi yaz gün yüzü göreydik
Benimki 3 gun srdu bi yandan cocukla ugrasiyordm bi yandan kocmlA yazik cocuk acikti ver yesin diee beynimi yedi bi turlu anlamiyodu acliktn deil alisknliktn oldugunu butun gece kesintiziz uyuynca 4.gn o zmn dank etti bu arada buyugunu kestigimde 2 yas 3 ayliktiCanım doktorunuza bir danış önce.
Benimki şu an 3 yaşında.Artık gece nadiren uyanır ,ya çişi gelmiştir ya bi yeri ağrıyırdur yada korkmuştur.Su içip yatar.
Oğlumun gelişimi ayına göre biraz önde gidiyordu,doktorumuz da kes artık dedi .Uyanınca oyaladım maksimum 5 gün sonra ağlaması da duruyor.Çok inatçı olanlar 1 hafta ağlıyor ama sonunda gece beslenmesini unutuyor.
İlk vermediğim gece çığlık çığlığa ağladı,sonraki geceler daha kolay oldu.Kucağıma aldım gezdirdim kollarım koptu öyle uyuttum.biraz sabredince oluyor canım.
Benim eşim de aynı tavrı sergiledi içinden kara vicdanlı bile demiştirBenimki 3 gun srdu bi yandan cocukla ugrasiyordm bi yandan kocmlA yazik cocuk acikti ver yesin diee beynimi yedi bi turlu anlamiyodu acliktn deil alisknliktn oldugunu butun gece kesintiziz uyuynca 4.gn o zmn dank etti bu arada buyugunu kestigimde 2 yas 3 aylikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?