Aaa yuzsuzSildim çoook. Her silmeme rağmen ekledi ekledi bıkmadan ekledi. Merak ediyor herhalde. Eşimde tlfn numarası yoktur ama bende vardr. Düşmanımı yakın tutuyorm hahha
Bol bol çatlatıyorumm
Esimde ece dogmadan 3 tane diyodu simdi yaka silkiyoDaha sütten ağzı yanmadığı için 3 5 tane istiyo1 tane olsun görcem onu gece uyanmaları falan bakalım nasıl bi psikolojiye sahip olcak
Kızlar eşimin halasının kızı var. Elimle aynı yaşıt 28. Eşimin babaannesi halası fln kızlarına eş olarak bnm eşimi istiyorlarmış fln fistan. Kızda bnm kocayı seviyomuş zten oda istiyomş.
Eşimin abisi evlenirken biz daha eşimle tanışmıyoduk.
Benm öz teyzemin kızıyla evlendi. Yani şuanki eltim öz kuzenim :)
Nyse o zmanlar eşimin halasının kızı sürekli eşime yanaşıyomuş fln, eşim yüz vermiyormuş. Abisinin dğününde bni görüyo aşık oluyo. Öyle tanıştk evlendk.
İlk 1 sene eşimin halası dahi kızı fln kmse bnmle konuşmadı. Kayın pederim fln azarladı onları.
Snradan konuşmaya başladılar. Aman konuşmasnlar bnm için dha iyi hahha
Dün instagramda uwww 57 kilo oldm ye bi foto paylaştım. Ahhaha. Eşimin halasının kızı bu sabah foto paylaşmış. Aynanın karşısında kendini çekmş. Güzelce süslenmş fln. Altına da yazmış ki "52 olmak ". Kız resmen bana nisbet yapar gbi. Fena gaza geldimm.
Kızın botu 1.57 fln. Önceleri hep kiloluydu annesi kanser haatalığına yakandığndan beri zayıfladı işte ( allah şifa versn).
Bu haliyle bile benden kilolu duruyor. Vücut yağ oranı yüksek, benimse kas aranım fazla oldğu için ondan zayıf duruyorm 57 olmama rağmen.
Hesabımızı eşimle ortak kullanıyorz. Eşim gösterdi sabah bana fotoyu. Dalga geçti bide. Bnde ddm ki o çocuk doğursnda görürüm.
Eşin gözlerime baktıı alnımdan öpüverdii. Bi an gözlerimde kalpler fışkırdı
Kızlar sonra dmez mii 'sen bana allahın emanetisin ister 57 ister 47 ister 107 ol. Sen bnm karımsın her şekilde bnm güzelimsin' dedi. İnanın hastanede olduğumu unutup ağlayacktm. Eşim hç böyle şeyler söylemezdi şaşırdm :)
Coxuklar anne babalarin dusuncesiyle terbiyesiyle buyuyor cnm bende ne knisursan yaninda ne ogretirsen gelecekte onjne onu koyarlar kndi ailem dir demiyorum her zman tutumlu olmayi ogretti baskasinin yaptiginda deil kndi yapabildiginde olsn gozun dir buyuttulerr ailem cok sukur cok iyi durumda ama 1 gun bile miras ne kalir die dusnmedik dusunmeyizde kalmayabilirde neden demeyiz esimde bizim gibi allaha sukur ama kardesleri soyle olursa boyle bolunucek boyle olursa soyle yapariz planlari hazir nie ccok iyidir kayinvalidem rahmetli kayinpederim de ama hep onlarin dilnde de bi bolusme paylasma kim kimden ne almis neyin karsiligi hep bunlar var bu yuzdrn cocuklarida ayni balik bastan kokuyor anliycaginO çocuklar hayırlı evlat çıkmış normalde anne babayı sömürmeleri gerekirdiben şimdiden çocuğuma nasıl ev alacağımı düşünüyorum bu kafayla yapamam çocuk falan
Bencede daha ne istiyon 3. Çocuk olunca genellikle ortanca gözden kaçıyoEsimde ece dogmadan 3 tane diyodu simdi yaka silkiyoAllah olmayana versin bence 2 tane yeterli bi kiz bi erkek bulmusum ikisinidr tattim yeter :)
Kız çeyiz mi kaldı gözlerine yazık ece panduf giyer bence evindeBen azcik patik öreyimeceye ceyiz yapiyorum
Yok kiz eceye yapmiyorumKız çeyiz mi kaldı gözlerine yazık ece panduf giyer bence evinde
Kesinlikle katılıyorum ama bazı insanların gözü aç oluyor aileden öyle görmemiş bile olsa öyle davranıyolar. Benim ne anneme ne babama 1 kuruş aileden gelmedi. Herşeyi kendileri yaptı. Ben de öyleyim. Okurken mesela param bitse bile babam göndermedimće istemezdim. Kimsede 5 kuruş talep etmem. Kardeşim ev almak istiyo kendine bende yardım ederim diyorum. Hayatta esirgemem ailemden sevdiklerimdenCoxuklar anne babalarin dusuncesiyle terbiyesiyle buyuyor cnm bende ne knisursan yaninda ne ogretirsen gelecekte onjne onu koyarlar kndi ailem dir demiyorum her zman tutumlu olmayi ogretti baskasinin yaptiginda deil kndi yapabildiginde olsn gozun dir buyuttulerr ailem cok sukur cok iyi durumda ama 1 gun bile miras ne kalir die dusnmedik dusunmeyizde kalmayabilirde neden demeyiz esimde bizim gibi allaha sukur ama kardesleri soyle olursa boyle bolunucek boyle olursa soyle yapariz planlari hazir nie ccok iyidir kayinvalidem rahmetli kayinpederim de ama hep onlarin dilnde de bi bolusme paylasma kim kimden ne almis neyin karsiligi hep bunlar var bu yuzdrn cocuklarida ayni balik bastan kokuyor anliycagin
Ayy çok isterdim ama maluuuum bliyosn işte kaptanSimdi bir Allah kulu ayran asi detoksu yapmiyomu bnmle
Yurtdışında terapi olarak veriyomuş doktorlar cidden dinlendiriyo insanıYok kiz eceye yapmiyorumbos kaldigimda yapiyorum oyle hediye veriyorum birilerine :) hosuma gidiyo ormek :)
Evet evettt annem psikolojk bi rahtszlık geçirdi. Dr bşyler ör demşti. Annem lif örmüştü 6 ay botunca. Kadın günde 1 tane örüyordu. Gelene gidene lif dağıttık o seneYurtdışında terapi olarak veriyomuş doktorlar cidden dinlendiriyo insanı
Hiç elimden gelmiyo örme işleri :) bide anaokulu öğretmeniyim düşün artıkk..Ben azcik patik öreyimeceye ceyiz yapiyorum
Selam canım hoşgeldinn :) he yaa memişlersen tut neler neler :)Selam kızlarheyy masallah ne konusmussunuz yaa baya sayfa bırıkmıs Bi geçmişe gidip de gelem
Selam canım hoşgeldinn :) he yaa memişlersen tut neler neler :)
İşte hayallerim
canım kolay gelsin afiyet olsun.hem karatay hem de regl olmasa düşünürdüm. Kilo vermem duraksadığında ayran aşı yapabilirimKizlar ben yarin ve cuma gunu ayran asi detoksu yapcam biraz - gormem lazim yoksa motive olamiyorum varmi bana katilmak isteyeb
amin canım.mum önemli unutmamAllah bildirtmesinşimdi mutlu benmkiler mum dikmeyi unutma ama
yemek yapıyordum şimdi yemek zamanı yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?