Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha sütten ağzı yanmadığı için 3 5 tane istiyo 1 tane olsun görcem onu gece uyanmaları falan bakalım nasıl bi psikolojiye sahip olcak
Esimde ece dogmadan 3 tane diyodu simdi yaka silkiyo Allah olmayana versin bence 2 tane yeterli bi kiz bi erkek bulmusum ikisinidr tattim yeter :)

Maşallah eşine değerini biliyor işte. Boşver salla gitsin. Bari birkaç gün sonra paylaşaydı fotoyu. Kıskandığını bu kadar mı belli eder bir insan.

esperenzaa dan ses yok yaptirmaya gitti heraldr

Anaaam. Memikto memikto dedik kadının aklına soktuk. Allah sonunu hayır etsin bacım :)

O çocuklar hayırlı evlat çıkmış normalde anne babayı sömürmeleri gerekirdi ben şimdiden çocuğuma nasıl ev alacağımı düşünüyorum bu kafayla yapamam çocuk falan
Coxuklar anne babalarin dusuncesiyle terbiyesiyle buyuyor cnm bende ne knisursan yaninda ne ogretirsen gelecekte onjne onu koyarlar kndi ailem dir demiyorum her zman tutumlu olmayi ogretti baskasinin yaptiginda deil kndi yapabildiginde olsn gozun dir buyuttulerr ailem cok sukur cok iyi durumda ama 1 gun bile miras ne kalir die dusnmedik dusunmeyizde kalmayabilirde neden demeyiz esimde bizim gibi allaha sukur ama kardesleri soyle olursa boyle bolunucek boyle olursa soyle yapariz planlari hazir nie ccok iyidir kayinvalidem rahmetli kayinpederim de ama hep onlarin dilnde de bi bolusme paylasma kim kimden ne almis neyin karsiligi hep bunlar var bu yuzdrn cocuklarida ayni balik bastan kokuyor anliycagin

Kesinlikle katılıyorum ama bazı insanların gözü aç oluyor aileden öyle görmemiş bile olsa öyle davranıyolar. Benim ne anneme ne babama 1 kuruş aileden gelmedi. Herşeyi kendileri yaptı. Ben de öyleyim. Okurken mesela param bitse bile babam göndermedimće istemezdim. Kimsede 5 kuruş talep etmem. Kardeşim ev almak istiyo kendine bende yardım ederim diyorum. Hayatta esirgemem ailemden sevdiklerimden

Kızlar böyle makyajdır bakımdır vs çok meraklıyım. Öyle 7/24 makyaj yapmam ama yaptım mı da gzl yaparm. Çok gzl saç yaparım.

Cilt bakımları saç bakımlarıı el ayak bakımları .. gell geeeeeell ne ararsan

Bi merakım var böyle. Kişisel bakıma çok özen gösteririm. Böyle merak ettğinz bşyler varsa sorun söylerm :) kokoşumdur biraaaz

Son düzenleme:
Reactions: NGY
gec olsun guc olmasin Eki Görüntüle 2123634 boyle yaptirabilirsin cok guzel
İşte hayallerim böyle yaptırırsam bi de taşımak için hamal tutmam lazım
Kizlar ben yarin ve cuma gunu ayran asi detoksu yapcam biraz - gormem lazim yoksa motive olamiyorum varmi bana katilmak isteyeb
canım kolay gelsin afiyet olsun.hem karatay hem de regl olmasa düşünürdüm. Kilo vermem duraksadığında ayran aşı yapabilirim
Allah bildirtmesin şimdi mutlu benmkiler mum dikmeyi unutma ama
amin canım.mum önemli unutmam
esperenzaa dan ses yok yaptirmaya gitti heraldr
yemek yapıyordum şimdi yemek zamanı yaşasınnn
Eşimin doğum günü ağustosta,ağustosa çok var ya
Sonra uğrarım öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…