Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kzılar maşallah ne çene calmıssınız oku oku zor bitirdim bide kac gundur netim bitti teiefondan giremiyorum tabletten vayfıye baglanıp siteye giriyorum ama tabletin dokunmatigi pek islemiyo buraya pek yazamıyorum yazarken çok sıkıntı cekiyorum. Sabah akşam esimin netine bağlanıp bıraz ondan bırazda tabletten gırerım artık idare edip paketim yenılenene kadar Kanguru_

Konummu hemencik atıyom
Canımm ne demek yeterki siz gelin seve seve agirlamak isterim gerçekten

Yurtdışında terapi olarak veriyomuş doktorlar cidden dinlendiriyo insanı
evet benide cok rahatlatiyo :) cok seviyorum orgu islerini

Telefondan wi fi ye baglansan
valla kaptancım yapta yapmasına ben 67.4 tü ertesi gün 68.4 tü bşr günlük eksi seni mutlu edecekse yap : D
Ya olsun bi eksi goreyim. Bu 81 brni verem ediyo anacim takildimmi takiliyorum izine cikmadanda 81 de bayaga oyalanmistim :)

canım senin arkadas cevren ve esrafın muhtemelen yuksek gelire sahiptir ve senin ve esinşnde muhtemelen geliri telaffuz ettigin rakamı alır e dolayısıyla hayallerinşzde cocuklarınızla ilgili ona göre sekillenir amaesracım hakverirsinki türkiyenin nerdeyse %75 i 10 15 binin coook cok altında yasıyor ve ona gmre cocuk yetşştşriyor pırlanta gibi de evlat yetişir 10 15 almasada benim demek istedigim cook yuksek meblaglar dusunup de kendini ilerde engelleme ki sen karakterinle özverinle cok da minnoş cpcuklar yetiştirirsin eminim tabiki herseyin hayırlısı para az ya da cok hayırlı evlat hayırlı kaderimiz olsun inş

evet benide cok rahatlatiyo :) cok seviyorum orgu islerini

Telefondan wi fi ye baglansan
Ya olsun bi eksi goreyim. Bu 81 brni verem ediyo anacim takildimmi takiliyorum izine cikmadanda 81 de bayaga oyalanmistim :)

Canım sıfresız vayfı var ama oda cok az cekiyo ve sanırım tabletın İnternet cekim gücü telefonunkinden daha ıyı oyuzden telefona baglanmıyo

Huzucuğum şuan tabi ki öyle bi gelirimiz yok. Ben henüz mezun değilim sevgilimde askere gitmedi o yüzden gelirlerimiz 10bin falan değil. Hatta şuan bu maaşlarla evlensek asgari düzeyde yaşarız. Mesela çalıştığım yerdeki mühendis 5bin alıyo eşide 2.5 öyle yüksek gelirleri yok ama onlarda şimdi mecburen düzgün bi okul bakıyolar. Hayat çok zor insan çok iş az yani çocuklar küçükken insan bunları düşünmüyorda üniversite çağına gelince mecbur kalıyosun. Bugün mesela işyerinde asgari ücretle çalışan bi ablayla konuşuyorum oğlu üniversiteye hazırlanıyomuş gittiği dershane 30bin. Bunlar beni çok korkutuyo. Eskiden bunları düşünmezdim ama insan içine karıştıkça mecburen düşünüyosun

Bugün ki menüm

Sabah (07.35)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
2 dlm tam buğday ekmeği

Ara (9.45)
Sade Türk Kahvesi
10 fındık

Öğlen (12.40)
2 fırında but
4 yk yoğurtlu kabak salatası

Ara (14.45)
Yeşil çay
1 elma

Akşam - Yok (canım hiçbirşey istemiyordu)

Ara (19.45)
1/2 sb kabak çekirdeği

Sıvılar: 2,5 lt su, 2 fincan Türk Kahvesi,2 fincan y.çay

30
30 bin dershane mi bu arada merhaba herkese

Afiyet olsun sporda olursa super

Bende cok bakimliyim düşünsene öz bakimim banyodan ibaret:)

kız anaaam 30 bin dersane mi o nee harward a falan mı kaydettircek cocugu bilmiyorum ya kucagıma aldıgım kundaktaki bebegin 20 sene sonrasını hayal edemeyecek kadar cok surpriz yasadım bu hayatta hem olumlu hem olumsuz oyuzden elimizden geleni yapıypruz evlatlarımızın gelecegi icin ama kendimizden pay bicip bize de bşrsey kalmadı en kötüsü kendi calısıp okur yapar alır diyoruz :)) ama zaman oyle acımasız ki paran varsa avantajın var ne egitimde ne saglıkta eşitlik yok malesef

Kizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Amanııın uyanık cıkmıs bakıcı ama ihtşyacı mı var acaba

Kizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Bakıcı ile ilgili daha önce sana yazmıştım canım,en baştan kuralları konuş,maaşı,yapması gerekenleri,tatilleri işe giriş çıkış saatleri ekstrem durumları açık açık konuşup mesafeli olunca inan başın ağrımıyor.
O benim en kıymetlime bakacak diye mesafeyi aşıp yüz verdiğinde maalesef böyle oluyor.
Ben de bakıcıya maaş harici yol ücreti ödedim ama en baştan belliydi.
Aranızdaki işçi işveren ilişkisi ve mesafe gerektiriyor canım. Mesafeli ve kararlaştırdığınız kurallara uyarsanız bakıcı da sen de çok rahat edersiniz.

Evet hem uyanik hem fakir ama en azindan mutlu

Menü hoş güzel canım daaa sanki but yerine şöyle bi göğüs fln mı yeseydin.. onun yağ oranı dha az ya ondan şeettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…