- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
valla kaptancım yapta yapmasına ben 67.4 tü ertesi gün 68.4 tü bşr günlük eksi seni mutlu edecekse yap : DKizlar ben yarin ve cuma gunu ayran asi detoksu yapcam biraz - gormem lazim yoksa motive olamiyorum varmi bana katilmak isteyeb
Canım sen yine iyisin,bizde hem hava kötü hem de bu sabah 10’dan itibaren 36 su kesintisi var.Dışarda yağmur yağsın evde musluktan tısss sesi gelsin.İşte bu bir dramdır
sen konum at canımYaza çoluk çombalak oradayız
içinde temizlik aşkı olan ve bu aşkı çamaşır suları,ciflerle yoğun yaşayan insanlara
Evin temiz olması benim de hoşuma gidiyor ama o temizliği benim yapacak olmam hiç hoşuma gitmiyor
hah işte en sevdiğim kafaBence de herkes evlenmeli
Evlenecek arkadaşın emin ol kesingelir.Hatta halay başı olup sizi tatile halay çeke çeke götürür.
Canım sütünü azaltıyorsa tabi ki devam et diyemem de sütü en çok arttıran şey, su, dinlenmek ve sakin bir kafa yapısı bence sen günlük hafif yürüyüşler haricinde spor yapma.
Az biraz dikkat ederek bol bol emzirme ile bence daha güzel kilo verirsin canım.
Tavsiyem yorucu spor yapma.
evet benide cok rahatlatiyo :) cok seviyorum orgu isleriniYurtdışında terapi olarak veriyomuş doktorlar cidden dinlendiriyo insanı
Telefondan wi fi ye baglansanKzılar maşallah ne çene calmıssınız oku oku zor bitirdim bide kac gundur netim bitti teiefondan giremiyorum tabletten vayfıye baglanıp siteye giriyorum ama tabletin dokunmatigi pek islemiyo buraya pek yazamıyorum yazarken çok sıkıntı cekiyorum. Sabah akşam esimin netine bağlanıp bıraz ondan bırazda tabletten gırerım artık idare edip paketim yenılenene kadarKanguru_
Ya olsun bi eksi goreyim. Bu 81 brni verem ediyo anacim takildimmi takiliyorum izine cikmadanda 81 de bayaga oyalanmistim :)valla kaptancım yapta yapmasına ben 67.4 tü ertesi gün 68.4 tü bşr günlük eksi seni mutlu edecekse yap : D
canım senin arkadas cevren ve esrafın muhtemelen yuksek gelire sahiptir ve senin ve esinşnde muhtemelen geliri telaffuz ettigin rakamı alır e dolayısıyla hayallerinşzde cocuklarınızla ilgili ona göre sekillenir amaesracım hakverirsinki türkiyenin nerdeyse %75 i 10 15 binin coook cok altında yasıyor ve ona gmre cocuk yetşştşriyor pırlanta gibi de evlat yetişir 10 15 almasada benim demek istedigim cook yuksek meblaglar dusunup de kendini ilerde engelleme ki sen karakterinle özverinle cok da minnoş cpcuklar yetiştirirsin eminimŞimdi birazda maaşa bağlı. Mesela ikinizin geliri 10 15 bin olsaydı daha çok verim alırdınız. O zaman bakıcı parası vs gözüne gelmezdi. Çocuk 4 yaşına kadar anne babadan eğitim alıyor ama sonrasında 20 25 sene okuldan eğitim alıyor. O yüzden önemli diyorum özellikle ilk senelerde. Zaten sonradan çoğu para verdikleri okulu burslu kazanıyolar. Çocuk yetiştirmek çok ince bişey anne olarak siz daha iyi bilirsiniz. Ben sadece iyi şartlar verebileceģim kadar çocuk yapmak isterim ama belli olmaz belki Rabbim hiç vermez belkide 2 tane 3 tane verir.
evet benide cok rahatlatiyo :) cok seviyorum orgu islerini
Telefondan wi fi ye baglansan
Ya olsun bi eksi goreyim. Bu 81 brni verem ediyo anacim takildimmi takiliyorum izine cikmadanda 81 de bayaga oyalanmistim :)
Huzucuğum şuan tabi ki öyle bi gelirimiz yok. Ben henüz mezun değilim sevgilimde askere gitmedi o yüzden gelirlerimiz 10bin falan değil. Hatta şuan bu maaşlarla evlensek asgari düzeyde yaşarız. Mesela çalıştığım yerdeki mühendis 5bin alıyo eşide 2.5 öyle yüksek gelirleri yok ama onlarda şimdi mecburen düzgün bi okul bakıyolar. Hayat çok zor insan çok iş az yani çocuklar küçükken insan bunları düşünmüyorda üniversite çağına gelince mecbur kalıyosun. Bugün mesela işyerinde asgari ücretle çalışan bi ablayla konuşuyorum oğlu üniversiteye hazırlanıyomuş gittiği dershane 30bin. Bunlar beni çok korkutuyo. Eskiden bunları düşünmezdim ama insan içine karıştıkça mecburen düşünüyosuncanım senin arkadas cevren ve esrafın muhtemelen yuksek gelire sahiptir ve senin ve esinşnde muhtemelen geliri telaffuz ettigin rakamı alır e dolayısıyla hayallerinşzde cocuklarınızla ilgili ona göre sekillenir amaesracım hakverirsinki türkiyenin nerdeyse %75 i 10 15 binin coook cok altında yasıyor ve ona gmre cocuk yetşştşriyor pırlanta gibi de evlat yetişir 10 15 almasada benim demek istedigim cook yuksek meblaglar dusunup de kendini ilerde engelleme ki sen karakterinle özverinle cok da minnoş cpcuklar yetiştirirsin eminim tabiki herseyin hayırlısı para az ya da cok hayırlı evlat hayırlı kaderimiz olsun inş
30 bin dershane mi bu arada merhaba herkeseHuzucuğum şuan tabi ki öyle bi gelirimiz yok. Ben henüz mezun değilim sevgilimde askere gitmedi o yüzden gelirlerimiz 10bin falan değil. Hatta şuan bu maaşlarla evlensek asgari düzeyde yaşarız. Mesela çalıştığım yerdeki mühendis 5bin alıyo eşide 2.5 öyle yüksek gelirleri yok ama onlarda şimdi mecburen düzgün bi okul bakıyolar. Hayat çok zor insan çok iş az yani çocuklar küçükken insan bunları düşünmüyorda üniversite çağına gelince mecbur kalıyosun. Bugün mesela işyerinde asgari ücretle çalışan bi ablayla konuşuyorum oğlu üniversiteye hazırlanıyomuş gittiği dershane 30bin. Bunlar beni çok korkutuyo. Eskiden bunları düşünmezdim ama insan içine karıştıkça mecburen düşünüyosun
Afiyet olsun sporda olursa superBugün ki menüm
Sabah (07.35)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
2 dlm tam buğday ekmeği
Ara (9.45)
Sade Türk Kahvesi
10 fındık
Öğlen (12.40)
2 fırında but
4 yk yoğurtlu kabak salatası
Ara (14.45)
Yeşil çay
1 elma
Akşam - Yok (canım hiçbirşey istemiyordu)
Ara (19.45)
1/2 sb kabak çekirdeği
Sıvılar: 2,5 lt su, 2 fincan Türk Kahvesi,2 fincan y.çay
Bende cok bakimliyim düşünsene öz bakimim banyodan ibaret:)Kızlar böyle makyajdır bakımdır vs çok meraklıyım. Öyle 7/24 makyaj yapmam ama yaptım mı da gzl yaparm. Çok gzl saç yaparım.
Cilt bakımları saç bakımlarıı el ayak bakımları .. gell geeeeeellne ararsan
Bi merakım var böyle. Kişisel bakıma çok özen gösteririm. Böyle merak ettğinz bşyler varsa sorun söylerm :) kokoşumdur biraaaz
kız anaaam 30 bin dersane mi o nee harward a falan mı kaydettircek cocuguHuzucuğum şuan tabi ki öyle bi gelirimiz yok. Ben henüz mezun değilim sevgilimde askere gitmedi o yüzden gelirlerimiz 10bin falan değil. Hatta şuan bu maaşlarla evlensek asgari düzeyde yaşarız. Mesela çalıştığım yerdeki mühendis 5bin alıyo eşide 2.5 öyle yüksek gelirleri yok ama onlarda şimdi mecburen düzgün bi okul bakıyolar. Hayat çok zor insan çok iş az yani çocuklar küçükken insan bunları düşünmüyorda üniversite çağına gelince mecbur kalıyosun. Bugün mesela işyerinde asgari ücretle çalışan bi ablayla konuşuyorum oğlu üniversiteye hazırlanıyomuş gittiği dershane 30bin. Bunlar beni çok korkutuyo. Eskiden bunları düşünmezdim ama insan içine karıştıkça mecburen düşünüyosun
Amanııın uyanık cıkmıs bakıcı ama ihtşyacı mı var acabaKizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Bakıcı ile ilgili daha önce sana yazmıştım canım,en baştan kuralları konuş,maaşı,yapması gerekenleri,tatilleri işe giriş çıkış saatleri ekstrem durumları açık açık konuşup mesafeli olunca inan başın ağrımıyor.Kizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Ayyy hadi yaaaHoş bulduk tatlım...
Aynen ya memişler havada uçuşmus vallahi
Ooooo sen bide benimkileri gör hem buyuk hem havası kaçmıs top gibi
Hahha çatlaaakBende cok bakimliyim düşünsene öz bakimim banyodan ibaret:)
En baştan anlaşmadın mı canım ? Bu konularda kesinlikle başta ne konuşulduysa odur..Kizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Evet hem uyanik hem fakir ama en azindan mutlukız anaaam 30 bin dersane mi o nee harward a falan mı kaydettircek cocugubilmiyorum ya kucagıma aldıgım kundaktaki bebegin 20 sene sonrasını hayal edemeyecek kadar cok surpriz yasadım bu hayatta hem olumlu hem olumsuz oyuzden elimizden geleni yapıypruz evlatlarımızın gelecegi icin ama kendimizden pay bicip bize de bşrsey kalmadı en kötüsü kendi calısıp okur yapar alır diyoruz :)) ama zaman oyle acımasız ki paran varsa avantajın var ne egitimde ne saglıkta eşitlik yok malesef
Amanııın uyanık cıkmıs bakıcı ama ihtşyacı mı var acaba
Menü hoş güzel canım daaa sanki but yerine şöyle bi göğüs fln mı yeseydin.. onun yağ oranı dha az ya ondan şeettimBugün ki menüm
Sabah (07.35)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
2 dlm tam buğday ekmeği
Ara (9.45)
Sade Türk Kahvesi
10 fındık
Öğlen (12.40)
2 fırında but
4 yk yoğurtlu kabak salatası
Ara (14.45)
Yeşil çay
1 elma
Akşam - Yok (canım hiçbirşey istemiyordu)
Ara (19.45)
1/2 sb kabak çekirdeği
Sıvılar: 2,5 lt su, 2 fincan Türk Kahvesi,2 fincan y.çay
Konustuk zaten en mefret ettigim sey blöf türEn baştan anlaşmadın mı canım ? Bu konularda kesinlikle başta ne konuşulduysa odur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?