- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Yaz yaz canım izinde degilim gibi dusun yoksa döndüğğnde canın daha cok sıkılır tabiki kacamak yaoarsın ama sınırlı olur en azjndan ben annem geldigşnde senn sayende izin mizin almadım agzıma sende yapma dşkkat etDoğru diyosun buraya yazmadığım için 1 taneden bişey olmaz kafasında herseyi yemeye başladım
Hee anladmm pardon o zman cnm afiyet olsn :)Yagda deil cnm hazir kozde kizarmislar varya ondan
Hahha iyiymş vallaAnaaa bende yarina bekliom
Ne yönden canımKızlar ben iyice saldım kendimi ya
Yaa sen yapcam dedin miKanguru_ hani bugun yogurt detoksu yapacaktık
YabendeeeeeeeKızlar ben iyice saldım kendimi ya
Ay aman abla az kaldi hedefineBenimde salasim var hayirlisi bakalim
Surekli takipteyim zaten :)Oyun tatli geliyor yavrucaga sen takip edicen annesi :)
Kizlar cabuk ogreniyo insallah kolaylikla ogrenir :)
nasil olsun abla bira daha iyimsinKizlar iki gündür menü yazmamisim kusura bakmayin
Dün:
Sabah:kahve bi dilim ekmek
Ögle:salata et (mevlüt menüsü pilavi yemedim)
Ara:sütsüz kahve
Aksam:kabak yemegi
Bugün
Sabaheynir zeytin ceviz yesil salata biraz ekmek ayva receli ile firin mantar
Aksam:menemen (esim yapti sagolsun)iki dilim ekmek bolsu cay limonlu su limonun kendi kabuklariyla beraber ve bilimum bogaz agrisi ilaclari
Sen boyle yazinca bi buyumusler gibi dusundum de hem dertleri cok hemde daha uzak oluyorlar dimiAyaklari usuyunce benimkiside tutamiyor oyle yada boyle buyucekler canim iste buyuyuncede baska dertleri oluyo tecrubeyle sabit bende blue caginda da cocuk olunca diyorum ki keske hep cocuk kalsalar kucukken dertleri daha kucuk cunku :)
Offf sumeyye ne diyosunnyaaaa hemde en tehlikeli saatlerrr resmenn suan agzimin suyu aktiŞimdi annem ev baklavası yapmış.Yarın gün var bizim evde.Diyet yaparken misafir gelmese ne güzel olacak
Afiyet olsun cnm cok gzel menu ben bu kahvaltiyi gecvyapip siki yeme isine cok alistim tam bana gore bi duzen ama sanirm haftaya uc ogun yapicam bunyeyi sasirtmak icinİyi geceler
Menüm
09:30 limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir, tere,maydonoz,5 siyah zeytin,ince bir dilim ananas, yeşil çay
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
16:00 1 kupa tarçınlı süt
19:00 4 kaşık zeytinyağlı barbunya, yoğurt ,salata
20:00 1 kupa yeşil çay
Su:2,5 lt’yi geçmiştir
Afiyet olsun canım.Menün harika ve erkenden son öğünü yaBugunun menusu
Kahvalti 10.30
1 haslama yumurta 2 kasik lor ceyrek kapya biber
Tere sogus 4 yesil zeytin 2 kucuk kuru incir
Ara 14.00
1 sade kahve 1 kasik kuru uzum
Aksam 16.20
150 gr kizarmis tavuk gogsu + salata 1 buyuk brdk ayran
Sub2 lt 3 olur
Spor bugun yok
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm cok gzel menu ben bu kahvaltiyi gecvyapip siki yeme isine cok alistim tam bana gore bi duzen ama sanirm haftaya uc ogun yapicam bunyeyi sasirtmak icin
Valla kol kası bile yaptım ama göbek eğilince bayağı kendini gösteriyo :))Maslah 56 sin sımsıkisindir parmaklarini oynatsan yeter sana:)
Tabiki takip ederşm bşrlşkte yapalım bu hafta bende hep cocugun uyku saatinde ev işi yaptım aksattım sporumu birlikye kamcılarız birbirimizi spor gştmşyor anam gitmiyor valla ip atlama yarısınfalan yapalımHuzurvermeyolunda canim senden bi ricam var beni spor konusunda takip eder misin hic spor yapmiyorum artik birinin takibine ihtiyacim var. Mayisa kadar 75 olmak istiyorum motivasyonum sifirin altinda - 1848483
Sesim hic cikmiyo canim bogazim kötüYaa sen yapcam dedin migormedim ki ben kikseden ses cikmayinca bende vazgectim haftaya cars. Pers yapalimmi ?
Yabendeeeeeeeaglicam valla he yeminle aglicam artik sinirlerim bozuldu bu diyet seysinden mayisda 1 sebe olcak ben daha 10 kilo verdim millet bi sende 40 50 kilo veriyo
Ay aman abla az kaldi hedefinehedefe ulastikdan snra bi gun free takilir istedigini yrsin
Surekli takipteyim zaten :)
Hep oyle diyolar amabakalim. Bide simdi abisinide goruyo wc ye giderken fln az cok yerlesir kafasina diye dusunuyorum
nasil olsun abla bira daha iyimsin
Kaptanim sümeyye baklava gönderiyo banaGöndereyim abla istediğin baklava olsun.
Afiyet olsun canım,menün gayet güzel.yarına ve devamına bol eksiler gelir inşallah.Sabah
1 haslanmıs yukurta
Domates salatalık
2 ceviz
5 zeytin
1 kk peynir
Oglen
5 ymk kasıgı yogurtlu tavuk ( sltlk tursu sogan maydonoz dereotu 1 kasık kadr da sehrşye vardı)
Aksam
3 ymk kasıgı yogurtlu tavuk
2 litre su
ben de canım karataya başlayalı 3 hafta civarında oluyor hiç şeker tüketmedim,regl dönemimdeyim canım eskisi kadar tatlı çekmedi.vücut aramıyor artık.Bende pcosluyum cnm. Seni gayet iyi anlıyorum. Benim şekerim yok ama insülin direncim vardı. Karatayla onu hallettim. Şekersiz 21 günle de şeker açlığımı giderdim. Başta çok zorlandığım doğru. Hemde inanılmaz çok. Ağlayarak yatağa girdiğim günler olurdu düşün. Sonra kendime ne yapmışım. Ne kadar bağımlı olmuşum dedim. Şimdi kendimi daha mutlu hissediyorum. Ve artık aramıyorum. Çok çok eskiden kola içerdim hemde öyle böyle değil. Sonra bir bıraktım. Aylar sonra bir yerde 1 yudum içtim. Amanın o kola bir tatsız geldi. Bir şekerli geldi anlatamam. Kurtulmak lazım şeker illetinden.
Ay birde eleştirenler erkek. Ben ona dedim. Söylemeyin dedim. Bende bazen uyarıyorum ama onun diyetini bozmaması için uğraşıyorum. Ay şu kadar kilo vermişim. Kendime ödül tatlı alacağım diyor. Tatlıdan ödül olmaz dedim. Geçen haftada bir arkadaşımızın doğum gününde pasta yiyeceğim diye tutturdu. Hayır dedim. Millet pastayı bitirip ona kalmayıncaya kadar bekledim resmen. Ben gitsem yiyecekti.
Yap inan zaman geçtikçe unutuyorsun tadını ben 17-18 gün oldu şeker hiç kullanmadım iyi gidiyor şimdilikMensim baslasin bitsin bende yapayim 7 gun şeker diyetini
maşallah canım sporuna ama yorma kendini kuzum.yavaş yavaş gitsin ki zaten çBugün ki sporum
10.000 adım 180 puan
40 dk merdiven inip çıkma 200 puan
15 dk yürüyüş 36 puan
Toplam 416 puanHuzurvermeyolunda
Afiyet olsun menün de sporun da gayet iyi.Bugunku menum
930 ilik limonlu su
11 1 yumurtadan kasarli omlet 3 zeytin 1 dilim ekmek
14 sekersiz turk kahvesi
15 30 sut 3 gun kurusu 2 ceviz
19 pirasa 1 tabak 1xkase yogurt
2 litre su
500 ip
200 bacaklar
100 sguat
280 puanHuzurvermeyolunda
Şimdi annem ev baklavası yapmış.Yarın gün var bizim evde.Diyet yaparken misafir gelmese ne güzel olacak
Iyim cnm cok sukur hele suan daha da iyi buyugu annemlere sattimAfiyet olsun canım.Menün harika ve erkenden son öğünü ya
Teşekkür ederim canımEvet arada değişiklik iyi geliyor.normal düzenin dışına çıkınca daha iyi sonuç alınabiliyor.
Nasılsın canım?
geçmiş olsun canım.Esra yapma kuzum ya menünü yaz aynı listeymişssin gibi yazıyormusun ben cok takio edemedim yazıncq insan sorumlu hşssedşyor kendisini yaoma etme valla bşr dilim bir dikin derken +500 geliveriyor ama ben de istiyorum salmak öylr börek varken birtane alıp bırakmak degşl hem karnım hem nefsşm doyana kadar yemek şstşyorun ama yersem de butun emekler cöpe nolcak hşçbşrley anlamicam yedigime de pisnan olucam oyuzden sabret canım biraz daha
ay abla bende fenayım besmeleyle yutkunuyorum canım öyle acıyorki koca tas var sanki kursagımda
sen kilo bildirimi de yapmıyırsun sanki.Gözümden kaçmadı kuzum.Menü yazmayı da ihmal etmeDoğru diyosun buraya yazmadığım için 1 taneden bişey olmaz kafasında herseyi yemeye başladım
Canımmm yapma böyle ,toparla artık kendini sen inatçı azimli karadeniz kadınısın bu haller sana yakışmıyor.Huzurvermeyolunda canim senden bi ricam var beni spor konusunda takip eder misin hic spor yapmiyorum artik birinin takibine ihtiyacim var. Mayisa kadar 75 olmak istiyorum motivasyonum sifirin altinda - 1848483
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?