Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru diyosun buraya yazmadığım için 1 taneden bişey olmaz kafasında herseyi yemeye başladım
Yaz yaz canım izinde degilim gibi dusun yoksa döndüğğnde canın daha cok sıkılır tabiki kacamak yaoarsın ama sınırlı olur en azjndan ben annem geldigşnde senn sayende izin mizin almadım agzıma sende yapma dşkkat et

Kanguru_ hani bugun yogurt detoksu yapacaktık
Yaa sen yapcam dedin mi gormedim ki ben kikseden ses cikmayinca bende vazgectim haftaya cars. Pers yapalimmi ?
Kızlar ben iyice saldım kendimi ya
Yabendeeeeeee aglicam valla he yeminle aglicam artik sinirlerim bozuldu bu diyet seysinden mayisda 1 sebe olcak ben daha 10 kilo verdim millet bi sende 40 50 kilo veriyo
Benimde salasim var hayirlisi bakalim
Ay aman abla az kaldi hedefine hedefe ulastikdan snra bi gun free takilir istedigini yrsin
Oyun tatli geliyor yavrucaga sen takip edicen annesi :)
Kizlar cabuk ogreniyo insallah kolaylikla ogrenir :)
Surekli takipteyim zaten :)
Hep oyle diyolar amabakalim. Bide simdi abisinide goruyo wc ye giderken fln az cok yerlesir kafasina diye dusunuyorum
nasil olsun abla bira daha iyimsin

Huzurvermeyolunda canim senden bi ricam var beni spor konusunda takip eder misin hic spor yapmiyorum artik birinin takibine ihtiyacim var. Mayisa kadar 75 olmak istiyorum motivasyonum sifirin altinda - 1848483

Ayaklari usuyunce benimkiside tutamiyor oyle yada boyle buyucekler canim iste buyuyuncede baska dertleri oluyo tecrubeyle sabit bende blue caginda da cocuk olunca diyorum ki keske hep cocuk kalsalar kucukken dertleri daha kucuk cunku :)
Sen boyle yazinca bi buyumusler gibi dusundum de hem dertleri cok hemde daha uzak oluyorlar dimi ayy beni bi huzunnkapladi suan

İyi geceler
Menüm
09:30 limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir, tere,maydonoz,5 siyah zeytin,ince bir dilim ananas, yeşil çay
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
16:00 1 kupa tarçınlı süt
19:00 4 kaşık zeytinyağlı barbunya, yoğurt ,salata
20:00 1 kupa yeşil çay
Su:2,5 lt’yi geçmiştir

Afiyet olsun cnm cok gzel menu ben bu kahvaltiyi gecvyapip siki yeme isine cok alistim tam bana gore bi duzen ama sanirm haftaya uc ogun yapicam bunyeyi sasirtmak icin

Afiyet olsun canım.Menün harika ve erkenden son öğünü ya
Afiyet olsun cnm cok gzel menu ben bu kahvaltiyi gecvyapip siki yeme isine cok alistim tam bana gore bi duzen ama sanirm haftaya uc ogun yapicam bunyeyi sasirtmak icin
Teşekkür ederim canım Evet arada değişiklik iyi geliyor.normal düzenin dışına çıkınca daha iyi sonuç alınabiliyor.
Nasılsın canım?

Huzurvermeyolunda canim senden bi ricam var beni spor konusunda takip eder misin hic spor yapmiyorum artik birinin takibine ihtiyacim var. Mayisa kadar 75 olmak istiyorum motivasyonum sifirin altinda - 1848483
Tabiki takip ederşm bşrlşkte yapalım bu hafta bende hep cocugun uyku saatinde ev işi yaptım aksattım sporumu birlikye kamcılarız birbirimizi spor gştmşyor anam gitmiyor valla ip atlama yarısınfalan yapalım

Sesim hic cikmiyo canim bogazim kötü

Afiyet olsun canım,menün gayet güzel.yarına ve devamına bol eksiler gelir inşallah.
ben de canım karataya başlayalı 3 hafta civarında oluyor hiç şeker tüketmedim,regl dönemimdeyim canım eskisi kadar tatlı çekmedi.vücut aramıyor artık.
Mensim baslasin bitsin bende yapayim 7 gun şeker diyetini
Yap inan zaman geçtikçe unutuyorsun tadını ben 17-18 gün oldu şeker hiç kullanmadım iyi gidiyor şimdilik
Bugün ki sporum

10.000 adım 180 puan
40 dk merdiven inip çıkma 200 puan
15 dk yürüyüş 36 puan

Toplam 416 puan Huzurvermeyolunda
maşallah canım sporuna ama yorma kendini kuzum.yavaş yavaş gitsin ki zaten ç
Afiyet olsun menün de sporun da gayet iyi.
Şimdi annem ev baklavası yapmış.Yarın gün var bizim evde.Diyet yaparken misafir gelmese ne güzel olacak
Hiç de sevmem zaten regl de değilim

Iyim cnm cok sukur hele suan daha da iyi buyugu annemlere sattim kucugu uyuyor bizde esimele keyif yapiozzz

geçmiş olsun canım.
Doğru diyosun buraya yazmadığım için 1 taneden bişey olmaz kafasında herseyi yemeye başladım
sen kilo bildirimi de yapmıyırsun sanki.Gözümden kaçmadı kuzum.Menü yazmayı da ihmal etme
Canımmm yapma böyle ,toparla artık kendini sen inatçı azimli karadeniz kadınısın bu haller sana yakışmıyor.
Yaşın genç ve yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor üzerindeki yükleri atmanın tam zamanı.En güzel yıllarını kilo sorunu ile heba etme canum Haydi toparlan ve gir artık şu listeye sonra kapışcaz seninle

Kanguru_ sevgili kaptanicemm hanii su 75 bitince bi kacamak hakkimmolucaktiya motivasyon icinn heh iste o kacamagi yarin yapabilirmiyim iznin var mi biliyorum sana liste yapcaktim arasindan secicektin ama yarin esimle sabah islerimiz var onlari hallettikten sonra bi kahvalti ismarlamak istiyorum olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…