Cok gecmis olsun ablaBogazim tüm kapandi sesim kisildi
Sagol canimCok gecmis olsun abla
Salma abla bak kilolar hemen geri geliyoBenimde salasim var hayirlisi bakalim
Sen izindesin demiSalma abla bak kilolar hemen geri geliyo
Evet malesefSen izindesin demi
Ayaklari usuyunce benimkiside tutamiyor oyle yada boyle buyucekler canim iste buyuyuncede baska dertleri oluyo tecrubeyle sabit bende blue caginda da cocuk olunca diyorum ki keske hep cocuk kalsalar kucukken dertleri daha kucuk cunku :)Benimkisi ayaklarinden usuyunce tutamiyor onun 0disinda hic sikinti yasamadikk
Oyun tatli geliyor yavrucaga sen takip edicen annesi :)3 yasinda ablasi grcen yaz ogrendik cok sukur ama oyuna dalinca unutuyo bazen. Seneye yazada kiza ogretcem bakalim insallah kolay ogrwnir
aman allah korusun kizSalma abla bak kilolar hemen geri geliyo
Esra yapma kuzum ya menünü yaz aynı listeymişssin gibi yazıyormusun ben cok takio edemedim yazıncq insan sorumlu hşssedşyor kendisini yaoma etme valla bşr dilim bir dikin derken +500 geliveriyor ama ben de istiyorum salmak öylr börek varken birtane alıp bırakmak degşl hem karnım hem nefsşm doyana kadar yemek şstşyorun ama yersem de butun emekler cöpe nolcak hşçbşrley anlamicam yedigime de pisnan olucam oyuzden sabret canım biraz dahaKızlar ben iyice saldım kendimi ya
ay abla bende fenayım besmeleyle yutkunuyorum canım öyle acıyorki koca tas var sanki kursagımdaBogazim tüm kapandi sesim kisildi
Bana gönder deki annene ablam hastaymisŞimdi annem ev baklavası yapmış.Yarın gün var bizim evde.Diyet yaparken misafir gelmese ne güzel olacak
Aynen canimEsra yapma kuzum ya menünü yaz aynı listeymişssin gibi yazıyormusun ben cok takio edemedim yazıncq insan sorumlu hşssedşyor kendisini yaoma etme valla bşr dilim bir dikin derken +500 geliveriyor ama ben de istiyorum salmak öylr börek varken birtane alıp bırakmak degşl hem karnım hem nefsşm doyana kadar yemek şstşyorun ama yersem de butun emekler cöpe nolcak hşçbşrley anlamicam yedigime de pisnan olucam oyuzden sabret canım biraz daha
ay abla bende fenayım besmeleyle yutkunuyorum canım öyle acıyorki koca tas var sanki kursagımda
Menğn cok guzel abla sakın salma harşka gşdiyorsun cok guzel verdşn senKizlar iki gündür menü yazmamisim kusura bakmayin
Dün:
Sabah:kahve bi dilim ekmek
Ögle:salata et (mevlüt menüsü pilavi yemedim)
Ara:sütsüz kahve
Aksam:kabak yemegi
Bugün
Sabaheynir zeytin ceviz yesil salata biraz ekmek ayva receli ile firin mantar
Aksam:menemen (esim yapti sagolsun)iki dilim ekmek bolsu cay limonlu su limonun kendi kabuklariyla beraber ve bilimum bogaz agrisi ilaclari
Göndereyim abla istediğin baklava olsun.Bana gönder deki annene ablam hastaymis
Doğru diyosun buraya yazmadığım için 1 taneden bişey olmaz kafasında herseyi yemeye başladımEsra yapma kuzum ya menünü yaz aynı listeymişssin gibi yazıyormusun ben cok takio edemedim yazıncq insan sorumlu hşssedşyor kendisini yaoma etme valla bşr dilim bir dikin derken +500 geliveriyor ama ben de istiyorum salmak öylr börek varken birtane alıp bırakmak degşl hem karnım hem nefsşm doyana kadar yemek şstşyorun ama yersem de butun emekler cöpe nolcak hşçbşrley anlamicam yedigime de pisnan olucam oyuzden sabret canım biraz daha
ay abla bende fenayım besmeleyle yutkunuyorum canım öyle acıyorki koca tas var sanki kursagımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?