Mensim baslasin bitsin bende yapayim 7 gun şeker diyetiniBende pcosluyum cnm. Seni gayet iyi anlıyorum. Benim şekerim yok ama insülin direncim vardı. Karatayla onu hallettim. Şekersiz 21 günle de şeker açlığımı giderdim. Başta çok zorlandığım doğru. Hemde inanılmaz çok. Ağlayarak yatağa girdiğim günler olurdu düşün. Sonra kendime ne yapmışım. Ne kadar bağımlı olmuşum dedim. Şimdi kendimi daha mutlu hissediyorum. Ve artık aramıyorum. Çok çok eskiden kola içerdim hemde öyle böyle değil. Sonra bir bıraktım. Aylar sonra bir yerde 1 yudum içtim. Amanın o kola bir tatsız geldi. Bir şekerli geldi anlatamam. Kurtulmak lazım şeker illetinden.
Ay birde eleştirenler erkek. Ben ona dedim. Söylemeyin dedim. Bende bazen uyarıyorum ama onun diyetini bozmaması için uğraşıyorum. Ay şu kadar kilo vermişim. Kendime ödül tatlı alacağım diyor. Tatlıdan ödül olmaz dedim. Geçen haftada bir arkadaşımızın doğum gününde pasta yiyeceğim diye tutturdu. Hayır dedim. Millet pastayı bitirip ona kalmayıncaya kadar bekledim resmen. Ben gitsem yiyecekti.
Bende 63 olunca bi tane cornetto yiyecem:)ne hayırlı arkadassın ya senin gibi bi tane de bana lazım masallah saglıklı tatlılar da var aslında yulafla bşr kasık balla yaoılan onlardan olabşlir o kadar kestirip atma bende hedefime ulasınca dusunuyorum :)
Maslah 56 sin sımsıkisindir parmaklarini oynatsan yeter sana:)Kizlar bugun yine sporlu bir gun planliyorum kendime :) .. yavas yavas yaz moduna girmeye basladim, ama hala gobusum var kilo verdim ama yeterince SIKI degil :))
Bugun karin ve kol egzersizlerinden birini secicem :) artik cardio degilde bolgesel calismamin daha verimli olucagi dusuncesindeyim, aklinda guzel bir fikri olan benimle paylasabilir, yeni seylere acigim
Beraber baslayalim bi araKızlar bende şekersiz 21 gün yapmak istiyorm ama şu adetimi bekliyorm cnm çok tatlı çekiyor her an bitter atablrm 1 kare
İlk 7 gün olarak başlycm. Sonra arttırıcam.
Ooo ozman eglencelidir:)Bol bol kaynanaları çekiştirdik
Ayyy hadi yaaatek yolu cerrah mı bu işlern yahu
bence hiç öyle şeylere girişme şevkini kırmak gibi olmasın ama gelip geçici
Hoşgeldin kuzum
Merhaba evet öyle eskidenmiş 6 7 bine dershane bu ara hep duyuyorum ve üzülüyorun asgari ücretle çalışan insanlar
Baştan ne konuştuysanız odur. Hiç taviz verme çünkü tepene çıkar
Ben de hep planlıyım ya sadece beni ilgilendirecek şeyleri hiç sallamam plansız yaşarım ama başkasının hayatıyla ilgili bişeyde sonuna kadar düşünürüm. Bu istemsizce yaptığım bir şey. Hele ki çocuk konusunda on kere fazla düşünüyorum. 30 yaşına kadar ben bakacakmışım gibi. He çok becerikli olur kendisi yapar bişeyler orasını bilemem ama hep en kötüsünü düşünürüm. Bu kadar düşünmek iyi değil tabi mesela evlenmek içinde çok düşünüyorum çünkü bundan birçok insan etkilenecek en az maddi zararı vermek istiyorum aileme ve karşımdaki insanın ailesine.
Ayy çok memnun olurum cnm.. ama adet olmayı beklyrm. Takvime göre yarın olucamBeraber baslayalim bi ara
Hahah hadi yaaAhaha öyle gorunüyo tuğçecimbenimkime dıyom meme küçültme ameliyatı olucam oda illaki yok dıyo neyse vakti gelince seni ikna ederim dedim, yoooo benım tapulu malımı benden izinsiz heeç bisey yapamazsın
Hahha yah yaahhOoo ozman eglencelidir:)
Cnm kızarmş göğüs ne kdr yağda kızarttınnBugunun menusu
Kahvalti 10.30
1 haslama yumurta 2 kasik lor ceyrek kapya biber
Tere sogus 4 yesil zeytin 2 kucuk kuru incir
Ara 14.00
1 sade kahve 1 kasik kuru uzum
Aksam 16.20
150 gr kizarmis tavuk gogsu + salata 1 buyuk brdk ayran
Sub2 lt 3 olur
Spor bugun yok
Yagda deil cnm hazir kozde kizarmislar varya ondanCnm kızarmş göğüs ne kdr yağda kızarttınn
Afiyet olsun canım.Bugunun menusu
Kahvalti 10.30
1 haslama yumurta 2 kasik lor ceyrek kapya biber
Tere sogus 4 yesil zeytin 2 kucuk kuru incir
Ara 14.00
1 sade kahve 1 kasik kuru uzum
Aksam 16.20
150 gr kizarmis tavuk gogsu + salata 1 buyuk brdk ayran
Sub2 lt 3 olur
Spor bugun yok
Bogazim tüm kapandi sesim kisildiabla nasılsın cok gecmiş olsun ben de her gece bogazım agrıyor kglene dogru hafifliyor gecmedi bşr tğrlü kac gundur
Oo adam sormaya kadar gittiyse yakında gelecektir teklifker de inş sumeyyecim ben nisandan sonra almıstım evlenme teklifimi vakit olmamıstı
Ya benim sabah cok yıgun geciyor cocugu okula bırakana kadar bi maraton kosusu oluyoor
Ayy esraa cok ucuk rakamlar ya valla bizim zamanınızda hakikaten bu kadar ucuk degildi bşr de kendim yapıcam masraflarımındşyorsun sen bunun makyajı fotosu beyazesyası mobşlyasınıvırı zıvırı 80 90 bini bulur masraflar
evet ben de sıkıldım artık yumurtqdan ama baska alternatifimiz de yok ben bu arlaar kayısınkıvamında yapmaya basladım bşrşaz daha yenşlebilirliği arttı valla
Benimde salasim var hayirlisi bakalimKızlar ben iyice saldım kendimi ya
Anaaa bende yarina bekliomAyy çok memnun olurum cnm.. ama adet olmayı beklyrm. Takvime göre yarın olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?