- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Milli meselemiz totoHahahahasenin en hüzünlü yerin neresi canım
He onu diyecetim ben burda yatıp kalkıyorum çünküYok sizin az degil.masallah iyi konusmussunuz
Kadın, kadınlar kulubüne yeni bir bakış açısı getirdiAy bu huzunlu sevincli yerlerimiz basımıza bela oldu arkadas
Hakikaten acılım oldu herkes icin ufuk kazandık resmen :))Kadın, kadınlar kulubüne yeni bir bakış açısı getirdi
Artık vücudumu diniyorum sayesinde hüzünlü ve mutlu yerlerimi keşfediyorum ama keşfedemediklerimde varHakikaten acılım oldu herkes icin ufuk kazandık resmen :))
:) senin kilo ne durumda aldin mi verdin mi :)
herderdedeva canim takimdaki en dusuk kiloyu veren/arti cikanlara cezamiz var.
Bu hafta bize saglikli diyete uygun bir tarif bulup paylasman lazim. Kendin yapacaksin. Yaparken fotolar cekip buraya atacaksin. Bide guzel bi sunum yapip yemeden oncede tabagin fotosunu atip yedikden sonra bize yemekle ilgili dusuncrlerini soyleceksin. Son gun persembe Bu kilo veremedigin icin olan cezan
Birdeeeeee
70 mesajin altinda kaldigin icin
Bu hafta 3 kisiyle kisisel (birbirinizi tanimak amacli sohbet edeceksin) bu kisiler
B belcimimesperenzaa S smygnc bu kisilerle bu hafta sohbet edeceksin. Birbirinizi taniyin :)
Geldim buradayım, benimle kaynaşacakherderdedeva arkadaşımı bekliyorum ayyy röportaj verecekmişm gibi olsun Sor anacım çekinme , işime gelmeyen yerlerde yorum yok derim.
Herderdedeva bizimle ayrı ayrı sohbet etmek zorunda. Gelsin de sohbete başlasın tanısın bizleri ayolTanısa çok sever kesin
Bende simdi senden rica edicektim ahseni takip edebilir misin diye
AhSen_2504 cuma gunu senden 1.5 eksi istiyorum
haftalik 70 cnm :) hadi bakalim tarifini merakla bekliyorum:)Tarif miiii bayılırııımm pazartesi ya da salı günü yapıp paylaşırım. Günlük 70 mi kotaaaa kaptanım
Bacım selam :)) nerelisin, kaç yaşındasııın ne işle meşgulsüüüün gönder gelsin
Hepinize yeterim evelallah :)) ben alışveriş yapıyorum şimdi oturdum bi yorgunluk kahvesi içiyorum
Sağlıklı güzel bir tarif geleceeeek :)haftalik 70 cnm :) hadi bakalim tarifini merakla bekliyorum:)
Canım sen bu hafta 1 kilo verdin iyi bir de yüzden vardı,onun için tebrik eder seni de takip ederim.haftaya daha iyisini yaparsın canım
hahaha yakaladım vallaEderim canım .Kaptanımızdan aldığım yetkiye ve senden aldığım olura dayanarak soluğum ensende olacak.
En ufak bir kaçamak fikrinde hemşerim o kalori bombasını gömüp de ne yapacaksın onlar popoya göbeğe löp löp yağ olur, şimdi sakince o yemeği yere bırak diyeceğim
Selam canım, nereli olduğum biraz karışık ama 22 yıldır istanbuldayım.38 yaşındayım, 3 yıldır çalışmıyorum.Tarif miiii bayılırııımm pazartesi ya da salı günü yapıp paylaşırım. Günlük 70 mi kotaaaa kaptanım
Bacım selam :)) nerelisin, kaç yaşındasııın ne işle meşgulsüüüün gönder gelsin
Hepinize yeterim evelallah :)) ben alışveriş yapıyorum şimdi oturdum bi yorgunluk kahvesi içiyorum
Amannn bizim işimiz çıktı herderdeva bomba gibi sahalara döndü
Sen ne kadar çok abur cubur yersen ben de o kadar çok beynini yiyeyim olur muAma ben korkarımm çok yeme emii
Yogsam vurayrim kendimi
Yeme kuzum yeme annem.O yemeyi düşündüklerin var ya, sana safi yağ safi selülit olarak dönecek unutma.He anam istediği de baa akillanana kadar
Şuan bile nefesini ensemte hissettim amanınn
Allonsy cnm baktimda sende 70 mesajin altinda kalmissin
Bu haftaHuzurvermeyolunda @NGY fattylamb94 le birz kaynas bakalim
Kız bizimde mi mesaj sayımız az
Sen ne kadar çok abur cubur yersen ben de o kadar çok beynini yiyeyim olur mu
Yeme kuzum yeme annem.O yemeyi düşündüklerin var ya, sana safi yağ safi selülit olarak dönecek unutma.
Nefesim kuvvetlidir canımm
Selam canım, nereli olduğum biraz karışık ama 22 yıldır istanbuldayım.38 yaşındayım, 3 yıldır çalışmıyorum.
Sen neler yaparsın,evli bekar, çoluk çocuk, yaş vs durumların neler?
Afiyet olsun neler alıyırsun
Amannn bizim işimiz çıktı herderdeva bomba gibi sahalara döndü
Oğlumu uyutmuştum uyandı.Ondan sebep daha az müsaitim şimdi .
Bende tlfla konuşuyordum.Şimdi tanışabiliriz.
Mağdur olan sensin arkadaşım biz sana yardımcı olalım müsadenleVallaha o kadar uğraştım dolsun diye olmadı be kaptanım. Ama ceza değil de ödül diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı tanımış olurum.
Yok bacım. Benim az. Bahtıma siz çıktınız. Evet nasıl yardımcı olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?