Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar farkindamisiniz artik takimlarin yuzdeleri dusuk oluyo. Bunu firsata cevirip her hafta en az takim ortalamasini 900un ustunde tutup dereceye girebiliriz. Artik sabit ve + istemiyorum

Kız ona arada öyle geliyo maşallah bu ara yine geldi kendine eskisi gibi ilgili günde on kere arıyo beni
Bekarlığında kendine göre sorumlulukları var kız ama liseyle üniversite arasında bi boşluğum vardı o zaman çok rahattım üniversiteninde sadece 1 senesi çok rahattım

Afiyet olsun cnm
Yataga girince catur cutur edecek kadar cok sinir oluyorum bu ayagıma ya önce su ficutumu halledimde ayak bakımına gidicem ant ettim
terlik fln giyyosan o cok catlak yapiyo cnm giymemeye calis. Bide yatmadan vazelinlr ovup ustune pamuklu corap giyer yatarsanda ise yariyo

totonu kasi dilini isir masallah de cocuga nazar degcek

Ya tabi bekarken anlamiyosun ama evlenince dicen ki keske sunuda yapsaydim bunuda yapsaydim

Afiyet olsun cnm
terlik fln giyyosan o cok catlak yapiyo cnm giymemeye calis. Bide yatmadan vazelinlr ovup ustune pamuklu corap giyer yatarsanda ise yariyo
Evet terliksiz gezemiyorum öğrencilikten alıskanlık kaldı :) valla aslında evde saf zeytinyagım var usenmesem yapıp suruep yataam olcamta yataga nasıl dustugumu bilemşyomki anam

Evet terliksiz gezemiyorum öğrencilikten alıskanlık kaldı :) valla aslında evde saf zeytinyagım var usenmesem yapıp suruep yataam olcamta yataga nasıl dustugumu bilemşyomki anam
Panduf fln giy cnm terlik yuzunden oluyodur. 2 gun yapsan faydasini mutlaka gorursun

Yataga girince catur cutur edecek kadar cok sinir oluyorum bu ayagıma ya önce su ficutumu halledimde ayak bakımına gidicem ant ettim
Kız senin o kadar çok değildir o zaman sadece çok az şeker zeytinyağı ve balı karıştır banyoda 5 dakika ov bak nasıl yumşacık oluyo. Benim cildim çok kuru bütün vucuduma yapıyorum bunu pamuk gibi oluyo

totonu kasi dilini isir masallah de cocuga nazar degcek

Ya tabi bekarken anlamiyosun ama evlenince dicen ki keske sunuda yapsaydim bunuda yapsaydim
Kız şimdi bile diyorum. Bu insanlar nasıl vakit buluyo anlamıyorum ki benim akşam yatana kadar zamanım yetmiyo keşke gün 36 saat olsa diyorum

Allllaaah mesaj mı sayacağız ben hiç beceremem

Kizlar farkindamisiniz artik takimlarin yuzdeleri dusuk oluyo. Bunu firsata cevirip her hafta en az takim ortalamasini 900un ustunde tutup dereceye girebiliriz. Artik sabit ve + istemiyorum

Haydiii inşalllah

Ev hanimlari mujde artik ev isi yaparkende sure tutun cunku 30 dkk 2 puan

Haftasonları işime gelir :)

Cnm bi ay basinda birde ay sonunda pedikure git duzelir catlaklarin olu deri biriktikcede catlaklar olusuyor ayagada bakimmyapiyorlar topuklari falan torpuluyorlarr ayy nasl uyuyasim gelio benim pedikurde bu arada evdede her hafta banyoda ponza tasiyla torpulersen yeni catlak olusmaz

Bugunki menum
930 ilik limonlu su
11 1 yumurta bi biberden omlet 5 zeytin 3 dilim peynir sogan maydonoz 1 dilim ekmek sut
1400 sekersiz turk kahvesi
15 30 cay 2 gun kuru 10 findik
19 1/2 lahmacun 1 kase yogurt 1 tabak salata
2 litre su
Spora devam ediyorum bitince yazacam

Ooo ben bayaga puan alitim ozmn 30 dkya 2 puan az degilmi

Cok az kaptancim 30 dk ev supursem ben cok terliyorum 20 dk tempolu yurudugumde anca terliyorum dusun 20×2.5=50 ama temizlikte 30 dk 2 puan olmaz bence

Kizlar biliyosunuz ki ev isleri normalde spordan sayilmiyo. Ben azda olsa puanlamak istedim. O yuzden puani az :)

Bugunki menumm

Kahvalti 11.30
Nasil desem ne yedigime bakmadm ama serpme kahvaltida herseyden ikiser ucer catal aldm yarim simit yedim ve bol cay

Ara 14.10.
Turk kahvesi sade

Aksam 18.00
yeşil salata 2 kasik lorlu

Su 2 lt 3 e tamamlarim
40 dk tempolu yuruyus yaptim carsinin etrafini dolandim hizli hizli sabah yediklerim az erisin die

hergun mu yapcz cnm

valla gitmeyi dusunuyorum aslında cidden cok fena ya ince corap anında gidiyo tek seferlik resmen bnm için ona verdgm parayı pediküre veririm ü

hergun mu yapcz cnm

valla gitmeyi dusunuyorum aslında cidden cok fena ya ince corap anında gidiyo tek seferlik resmen bnm için ona verdgm parayı pediküre veririm ü
Ben her duşa girdiğimde yapıyorum yani hergün tabi her zaman yapmıyorum epilasyon öncesi canım acımasın diye 1 hafta boyunca yapıyorum ama sen 3 günde 1 falan yapsan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…