Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

16 mart menü

08:30
1 kk peynir
2 yumurta (birinin sarısı yok)
Domates salatalık
Yeşillik

10:30
Sade Türk kahvesi

12:30
1 ince dilim antrikot
2 köfte
Ayran

15:30
1 elma
2 tam ceviz

17:30

5 adet badem

19:30
salata (marul,beyaz lahana)
1 light ton

3 litre su
Spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş

Mrb cnm adim nergiz 30 yasimi doldurmak uzereyim 2 cocgum var suan calismiyorum yakinda basliycam insallah bursa'da ikamet ediyorum

Ayy maşallah tatlım. Allah bağışlasin. Bursa ya bir kere fuara gelmiştim. Çok güzel bir yerdi.

Wuhuuuu !!
Seve seveeeee.

Spor yaptığım zaman daha mutlu oluyorum daha pozitiff daha anlayışlı.. sanırım eşim bu yüzden destekliyo. Evde tıkandığım zaman eşime sarıyorum

İyi akşamlar hanımlar..

Biraz motivasyon diyelimm.

Kaynanamdan pamuklu pijama aldm giydim. Daha öncede giydiğim pijamaydı.
Bu sefer ki giymem de pijama totomdan düşüyo sürekli çekiyorum.

Ay bn zayıfladm pijama düşüyo sürekli ddm.
Ya o ne desin.
Bn giymiştim pijamayı genişlemiştir o.

Kadın bi türlü kabul etmiyo zayıfladığımı
İnadıma inadıma demez mi totondan bacaklarından alıyosn sn kiloyu. Bla bla blaa!

Heveaim kaçıyo benmde

Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm. Sporu ilk sayfadaki puan tablosundan hesaplayip huzuru etiketleyerek bildirmelisin
Kızlar az önce kızarmış dondurmayla bakıştık durduk.Kendilerini hiç sevmem,canım da istemedi zaten.
O ne kiz
amaaaann sen ona ne bakiyosun. Sen kendini dusun. Kendjn icin zayifliyosun kaynanan icin d3gil. Birak konussun dursun.

Menu
Sabah 11.00
2 yumurta
2 kabak soslu yogurtlu
Az peynir
Cay

15.00 ogle
1 dolma biber
1 kase yogurt

18.30 aksam
1 tabak pirasa
Yogurt

Su 2 lt
Spor hesaplayinca bldiririm

Ay aman bosver ya sen cidden cok iyisin bence zayıflamaya bile gerek yok bence bşr cocuk dogurmus kadınsın bu haldedin daha ne olsun baskasının bşrsey demesine hiç gerek yok

Kızarmış dondurma budur.İçi dondurma dışıda cornfleksle kaplayıp kızartıyorlar.

Eklentiler

• EE38475E-9702-4C90-8BEC-70F6046FC63E.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 26
olsun kiz yine bi ev supurim diyosun en az 20 dkk koltuk cek yerlestir bayaga yoruyo
Yok kız iyi oldu ben çok sevindim çünkü pazar günleri 5 6 saat temizlik yapıyorum bütün yatakları koltukları dolapları çekip altını silip süpürüyorum bütün halıları topluyorum evi süpürüp elimle siliyorum vs yorucu oluyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…