- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Tabiiikii de bugün 1 saat tempolu yürüyüşümü bitirdim çok şükürOzamaaann spor yapcaksin :)
Yetti yettii tadımlk ddm kendi kendme o kdr :)1 ck yettiyse tebrik ederim
Yaaaaaaa hahahhaAy tugcee tuuuuh napcaksın sen simdi bunu nasıl yaoarsın bir cy ksaıgı hemde
bence gunluk en az 75 olsun dersek haftalık 500 olaun bence orta yol
Oiii kıyamamm uzakta mı annen canım çokk.. insan özler yaaa. Bnm hemen dibimde aynı apartman.Ah benim canım anam gecenlerde aklımızdan gecmişti de anne dur basıma iş acma diye yaptırmadım ahh ah huzur bulursun daha 3-4 ay ananı da yemezsin helvayı(
Mrb cnm adim nergiz 30 yasimi doldurmak uzereyim 2 cocgum var suan calismiyorum yakinda basliycam insallah bursa'da ikamet ediyorum
Wuhuuuu !!Kizlar bu hafta herkes en az 500 puanlik spor yapacak. Yani gunluk ortalama 75 puan oluyo. Itiraz, mazeret kabul etmiyorum. 500 puanin altinda kalan bu haftaki mesajlari sayacak.
@Seyhan77herderdedeva Allonsy @esperenzaa @AhSen_yarim fattylamb94 @NGY @NEHIR34 S smygnc Tugceilker @belcimim
Izindeki sahsiyetler sizde yapcaksiniz
Ay ne blym un şeker yaaağ. Düşününce bi an keşke ucuyşa yeseydm diyormCnm nolcak bi cay kasigindan
Kızarmış dondurma nasl oluyor canım ilk kez duydummKızlar az önce kızarmış dondurmayla bakıştık durduk.Kendilerini hiç sevmem,canım da istemedi zaten.
İyiymş valla :)Ev hanimlari mujdeartik ev isi yaparkende sure tutun cunku 30 dkk 2 puan
Afiyet olsun cnmBugunki menumm
Kahvalti 11.30
Nasil desem ne yedigime bakmadm ama serpme kahvaltida herseyden ikiser ucer catal aldm yarim simit yedim ve bol cay
Ara 14.10.
Turk kahvesi sade
Aksam 18.00
yeşil salata 2 kasik lorlu
Su 2 lt 3 e tamamlarim
40 dk tempolu yuruyus yaptim carsinin etrafini dolandim hizli hizli sabah yediklerim az erisin die
Afiyet olsun cnm. Sporu ilk sayfadaki puan tablosundan hesaplayip huzuru etiketleyerek bildirmelisin16 mart menü
08:30
1 kk peynir
2 yumurta (birinin sarısı yok)
Domates salatalık
Yeşillik
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
1 ince dilim antrikot
2 köfte
Ayran
15:30
1 elma
2 tam ceviz
17:30
5 adet badem
19:30
salata (marul,beyaz lahana)
1 light ton
3 litre su
Spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş
O ne kizKızlar az önce kızarmış dondurmayla bakıştık durduk.Kendilerini hiç sevmem,canım da istemedi zaten.
amaaaann sen ona ne bakiyosun. Sen kendini dusun. Kendjn icin zayifliyosun kaynanan icin d3gil. Birak konussun dursun.İyi akşamlar hanımlar..
Biraz motivasyon diyelimm.
Kaynanamdan pamuklu pijama aldm giydim. Daha öncede giydiğim pijamaydı.
Bu sefer ki giymem de pijama totomdan düşüyo sürekli çekiyorum.
Ay bn zayıfladm pijama düşüyo sürekli ddm.
Ya o ne desin.
Bn giymiştim pijamayı genişlemiştir o.
Kadın bi türlü kabul etmiyo zayıfladığımı
İnadıma inadıma demez mi totondan bacaklarından alıyosn sn kiloyu. Bla bla blaa!
Heveaim kaçıyo benmde
Ev hanimlari mujdeartik ev isi yaparkende sure tutun cunku 30 dkk 2 puan
Ay aman bosver ya sen cidden cok iyisin bence zayıflamaya bile gerek yok bence bşr cocuk dogurmus kadınsın bu haldedin daha ne olsun baskasının bşrsey demesine hiç gerek yokİyi akşamlar hanımlar..
Biraz motivasyon diyelimm.
Kaynanamdan pamuklu pijama aldm giydim. Daha öncede giydiğim pijamaydı.
Bu sefer ki giymem de pijama totomdan düşüyo sürekli çekiyorum.
Ay bn zayıfladm pijama düşüyo sürekli ddm.
Ya o ne desin.
Bn giymiştim pijamayı genişlemiştir o.
Kadın bi türlü kabul etmiyo zayıfladığımı
İnadıma inadıma demez mi totondan bacaklarından alıyosn sn kiloyu. Bla bla blaa!
Heveaim kaçıyo benmde
olsun kiz yine bi ev supurim diyosun en az 20 dkk koltuk cek yerlestir bayaga yoruyoBu çok iyi olmuşgünlük rutin işler spor değil ama olsun
Yok kız iyi oldu ben çok sevindim çünkü pazar günleri 5 6 saat temizlik yapıyorumolsun kiz yine bi ev supurim diyosun en az 20 dkk koltuk cek yerlestir bayaga yoruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?