Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun canım nerde yasıyosun pazarları yakın sehşrlere geziye de gidebilirsin yıllık izin yahut 23 nisan vs gibi izinlerin oluyorsa o zmanlarda akmata bak bence cok guzel olurya ahh ah önceden param yoktu zamanım vardı sşmdi param var zamanım yok yeaaaa

Akşam çok az olmuş sanki canım. Diyetisyen menüsü uyguluyorsan karışmam ama bana az geldi.
yok canı diyetisyen menüsü degil de öğlen lahmacun vardı bşraz onu demgelemk icin bide fıstık vardı o kestş baya beni karataycım sagolsun acıklama yapmıs fıstık yiyin fıstık gibi olun diye

Haklısın tatlım ama kızkardeşim Aralık'ta evleneceğim diye tutturdu. Bende onun için para biriktirmeye çalışıyorum. O yüzden harcama yapmamaya çalışıyorum. İzinlerimi de o zamanlarda kullanırım diye kullanmıyorum şimdilik. Halbuki o kadar ihtiyacım var ki. Yoksa benim gibi fıkır fıkır kız gezmeyi sevmez miiiii?

Aç kalmadıysan sıkıntı yok tatlım. Bende çok nadir de olsa kahvaltılarda 8 tane falan yiyorum gün içerisinde enerji gerekliyse.

Aksam cok az olmus
pazar gunu sabah ailene ayir gerisini kendine ayir al bi arkadasini gez toz sonra ararsin bugunlerini ahhh ahhh

Kiz bende 1000 yaptim yazmak icin geldim simdi eceyi uyutuyorum uyudukdan sonda devam
bende aynisini soyluyorum param var harcayamiyorum az kaldi seneye yazin gezeriz bol bol

Tebrik ediyorum kizlar

Aa ozman haklısın bştanem bu zamanlar herzaman gelmiyor kardesin kardese ana baba kadar destwgi oluyor ne mutlu sana keske benim ablam olsan gıı
Suanlık doydum valla ama tabi saat 10 dan sonra tehlikeli saatlwe baslat :))

Oo ben 3500 oldum uyuttq gel haydi

Ah ah inş seneye kucugum 3 olcak inş ozmaan rahat olur gercekten :)

Aa ozman haklısın bştanem bu zamanlar herzaman gelmiyor kardesin kardese ana baba kadar destwgi oluyor ne mutlu sana keske benim ablam olsan gıı
Suanlık doydum valla ama tabi saat 10 dan sonra tehlikeli saatlwe baslat :))

Hahaha sanada ablalık yapayım ayıp ettin :)

O zaman saat 10dan sonra acıkırsan kop gel buraya biz seni oyalarız :)

Hahaha sanada ablalık yapayım ayıp ettin :)

O zaman saat 10dan sonra acıkırsan kop gel buraya biz seni oyalarız :)
Evet ya zaten hepimiz bir sıkıntıya dustugumuzde yanlıs yapmadan buraya yazsak kesinlikle yapmayız o yanlısı :) yazcam cidden aksam korkuyorum kendimden de haftaya 700 gram vermem lazım en az

Yok kız bana dediki 1 hafta sonraya erteleyelim dediğim gibi doğumgünum oldugu için öyle yapmak istemiştir sürpriz falan bişey yapacaktır

Kız herkes öyle ya kim hergün arkadaşlarıyla çıkıp eğleniyoki
Vallaha yaa. Yazık hepimize :)
Evet ya zaten hepimiz bir sıkıntıya dustugumuzde yanlıs yapmadan buraya yazsak kesinlikle yapmayız o yanlısı :) yazcam cidden aksam korkuyorum kendimden de haftaya 700 gram vermem lazım en az
O yüzden yaz işte tatlım. Bende bu akşam burda olurum eve iş götürüyorum. Size de yazı yazıveririm :)

Benim ayagımdada catlaklar var iyi gelirmi ya sadece tırnak bakımı yaoıyorlar diye biliyordum ben
Yok yok kadın sordu bana özellikle ayaģında ne problemler var dedi ona göre bi tedaviye başlıcaz dedi. Ama bence sen evde peeling yap ve sonra schollün ayak şeysi var ya onunla bakım yap. Tabi türkiyeden alma çok pahalı. Ben çinden 9 tl ye aldım annemin çok aşırı çatlaktı hatta delik deşikti düzenli bakımla baya düzelttim

Uzun dönem yapacak canım, kayınpederim ve kayınvalidem var şimdilik.. sonra annem, babam falan dönüşümlü olarak kalırım artık

Ayy insallah canim kinaya gidecem birazdan yanimda cayim filan

Bende bu akşam bir kınaya gideceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…