- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Olsun canım nerde yasıyosun pazarları yakın sehşrlere geziye de gidebilirsin yıllık izin yahut 23 nisan vs gibi izinlerin oluyorsa o zmanlarda akmata bak bence cok guzel olurya ahh ah önceden param yoktu zamanım vardı sşmdi param var zamanım yok yeaaaaAhh kaptanım sanayide nereye renk katıyorsun? Bir pazarım tatil onu da genelde ailemle geçiriyorum. Akşamları bazen şeflerle sinemaya veya yemeğe gidiyoruz. Tek sosyal hayatım bu :) Siz bekleyin ben 2 dk depresyona girip geliyorum
yok canı diyetisyen menüsü degil de öğlen lahmacun vardı bşraz onu demgelemk icin bide fıstık vardı o kestş baya beni karataycım sagolsun acıklama yapmıs fıstık yiyin fıstık gibi olun diyeAkşam çok az olmuş sanki canım. Diyetisyen menüsü uyguluyorsan karışmam ama bana az geldi.
Haklısın tatlım ama kızkardeşim Aralık'ta evleneceğim diye tutturdu. Bende onun için para biriktirmeye çalışıyorum. O yüzden harcama yapmamaya çalışıyorum. İzinlerimi de o zamanlarda kullanırım diye kullanmıyorum şimdilik. Halbuki o kadar ihtiyacım var ki. Yoksa benim gibi fıkır fıkır kız gezmeyi sevmez miiiii?Aaah ben senin yerinde olsam bu zamanlarımın kıymetini bilirdim kafana göre arkadasların varsa yazın tatile cık yurtdısı turu ayarla ne bilin izimli olacagını bildigin zamanlar icin erkenden bilet al rezrv. Yap ak kok uc bacım durma yerinde sonra cok daha zor valla gez dolas yi paraları
Olsun canım nerde yasıyosun pazarları yakın sehşrlere geziye de gidebilirsin yıllık izin yahut 23 nisan vs gibi izinlerin oluyorsa o zmanlarda akmata bak bence cok guzel olurya ahh ah önceden param yoktu zamanım vardı sşmdi param var zamanım yok yeaaaa
yok canı diyetisyen menüsü degil de öğlen lahmacun vardı bşraz onu demgelemk icin bide fıstık vardı o kestş baya beni karataycım sagolsun acıklama yapmıs fıstık yiyin fıstık gibi olun diye
Aksam cok az olmusDur menümü de yazayım gencler
Sabah
1 yumırtqdan omlet
salatalık
Az peynir
5-6 zeytin
1 hurma
1 cykasıgı ballı ıhlamur (bogazım icin )
Oglen
2 avux fıstık
1 ymk kasıgı tuzlu yogurt
Domates slaatalık
Ceyrek lahmacun ( piknikteydik bukadarla atlatabildim(
Aksam
1 avuc fıstık
Sekersiz kahve
1 kase ketentohumlı yogurt
Su 2 litre olur inş sporbitince yazıcam
pazar gunu sabah ailene ayir gerisini kendine ayir al bi arkadasini gez toz sonra ararsin bugunlerini ahhh ahhhAhh kaptanım sanayide nereye renk katıyorsun? Bir pazarım tatil onu da genelde ailemle geçiriyorum. Akşamları bazen şeflerle sinemaya veya yemeğe gidiyoruz. Tek sosyal hayatım bu :) Siz bekleyin ben 2 dk depresyona girip geliyorum
Kiz bende 1000 yaptim yazmak icin geldimKalk kalk 1000 yaptım bile ben aksam dizi izlerken de bölgesel yaoıcam bu hafta topuklarımızdan ter cıkana kadar spor yapcaz taaammı kanka
Aaa kız esraaa hakikaten beklenen bulusma yarın öı esra erolldeki bulusmalardan daa heycanlı bizim icin sizin muhabbetiniz bak :))
fattylamb94
Aaah ben senin yerinde olsam bu zamanlarımın kıymetini bilirdim kafana göre arkadasların varsa yazın tatile cık yurtdısı turu ayarla ne bilin izimli olacagını bildigin zamanlar icin erkenden bilet al rezrv. Yap ak kok uc bacım durma yerinde sonra cok daha zor valla gez dolas yi paraları
bende aynisini soyluyorumOlsun canım nerde yasıyosun pazarları yakın sehşrlere geziye de gidebilirsin yıllık izin yahut 23 nisan vs gibi izinlerin oluyorsa o zmanlarda akmata bak bence cok guzel olurya ahh ah önceden param yoktu zamanım vardı sşmdi param var zamanım yok yeaaaa
yok canı diyetisyen menüsü degil de öğlen lahmacun vardı bşraz onu demgelemk icin bide fıstık vardı o kestş baya beni karataycım sagolsun acıklama yapmıs fıstık yiyin fıstık gibi olun diye
Tebrik ediyorum kizlar*6. TAKIM 560. ETAP***Etap Yedincisi
NGY (73.6/72.8/0.8/1.09)
Seyhan77 (67.5/67.2/0.3/0.44)
Smygnc (97.3/96.3/1/1.04)
Huzurvermeyolunda(69/68.7/0.3/0.43)
Belcimim(64.9/64.4/0.5/0.77)
Pembebulut5 (85.7/)3. Kez bildirimde bulunmadk diskalifiye(onaylandi)
NEHIR34(68.4/)sabit
Allonsy(79/78.2/0.8/1.01)
Philosophergirl(60.5/60/0.5/0.83) izine ayrilmak istiyor
Herderdedeva(103.7/104.1/-0.4/-0.39)
Esperenzaa (70.9/69.4/1.5/2.12)tarti degisikliginden kaynaklanan 500 gramlik artis eklenmistir
Tugceilker(57.3/)sabit
6. Takim ortalamasi % 0.611
Hanimlar yuzde vasat. Bu hafta sabit ve + gelenlere haftaya buyuk is dusuyo
Ayy insallah canim kinaya gidecem birazdan yanimda cayim filanBir de hastasın ya canım, onun da etkisi vardır. İyileşince haftaya çok güzel eksilme olur ki 300gram da güzel bir düşüş aslında.
Aa ozman haklısın bştanem bu zamanlar herzaman gelmiyor kardesin kardese ana baba kadar destwgi oluyor ne mutlu sana keske benim ablam olsan gııHaklısın tatlım ama kızkardeşim Aralık'ta evleneceğim diye tutturdu. Bende onun için para biriktirmeye çalışıyorum. O yüzden harcama yapmamaya çalışıyorum. İzinlerimi de o zamanlarda kullanırım diye kullanmıyorum şimdilik. Halbuki o kadar ihtiyacım var ki. Yoksa benim gibi fıkır fıkır kız gezmeyi sevmez miiiii?
Aç kalmadıysan sıkıntı yok tatlım. Bende çok nadir de olsa kahvaltılarda 8 tane falan yiyorum gün içerisinde enerji gerekliyse.
Oo ben 3500 oldum uyuttq gel haydiAksam cok az olmus
pazar gunu sabah ailene ayir gerisini kendine ayir al bi arkadasini gez toz sonra ararsin bugunlerini ahhh ahhh
Kiz bende 1000 yaptim yazmak icin geldimsimdi eceyi uyutuyorum uyudukdan sonda devam
bende aynisini soyluyorumparam var harcayamiyorum az kaldi seneye yazin gezeriz bol bol
Aa ozman haklısın bştanem bu zamanlar herzaman gelmiyor kardesin kardese ana baba kadar destwgi oluyor ne mutlu sana keske benim ablam olsan gıı
Suanlık doydum valla ama tabi saat 10 dan sonra tehlikeli saatlwe baslat :))
Yok kız kardesim geliyor bu haftasonu o yüzden haftaya erteledik ve sanırım doğumgünume denk getirmek icin o da erteledi bir suru bahane bulupKizzz sen yarim bulusuyonmu manitanla
Kız herkes öyle ya kim hergün arkadaşlarıyla çıkıp eğleniyokiBiri monotonluktan mı bahsettiAha benim hayatımın tek kelimeyle özeti bu
Evet ya zaten hepimiz bir sıkıntıya dustugumuzde yanlıs yapmadan buraya yazsak kesinlikle yapmayız o yanlısı :) yazcam cidden aksam korkuyorum kendimden de haftaya 700 gram vermem lazım en azHahaha sanada ablalık yapayım ayıp ettin :)
O zaman saat 10dan sonra acıkırsan kop gel buraya biz seni oyalarız :)
Aaay minnoşlar siziiiYok kız kardesim geliyor bu haftasonu o yüzden haftaya erteledik ve sanırım doğumgünume denk getirmek icin o da erteledi bir suru bahane bulup
Yok kız bana dediki 1 hafta sonraya erteleyelim dediğim gibi doğumgünum oldugu için öyle yapmak istemiştir sürpriz falan bişey yapacaktırKalk kalk 1000 yaptım bile ben aksam dizi izlerken de bölgesel yaoıcam bu hafta topuklarımızdan ter cıkana kadar spor yapcaz taaammı kanka
Aaa kız esraaa hakikaten beklenen bulusma yarın öı esra erolldeki bulusmalardan daa heycanlı bizim icin sizin muhabbetiniz bak :))
fattylamb94
Aaah ben senin yerinde olsam bu zamanlarımın kıymetini bilirdim kafana göre arkadasların varsa yazın tatile cık yurtdısı turu ayarla ne bilin izimli olacagını bildigin zamanlar icin erkenden bilet al rezrv. Yap ak kok uc bacım durma yerinde sonra cok daha zor valla gez dolas yi paraları
Heralde evlilere bekarların hayatı günlük gülistanlık geliyo bekarlarada evlilerinKiz bekarsin hayatina renk katsana
Banada iyi oldu ya yarın pedikür yaptıracaktım çok sevindim gelmemsine çünkü ayağımda nasır var yaşam kalitesini çok düşürüyoAaay minnoşlar siziii
Vallaha yaa. Yazık hepimize :)Kız herkes öyle ya kim hergün arkadaşlarıyla çıkıp eğleniyoki
O yüzden yaz işte tatlım. Bende bu akşam burda olurum eve iş götürüyorum. Size de yazı yazıveririm :)Evet ya zaten hepimiz bir sıkıntıya dustugumuzde yanlıs yapmadan buraya yazsak kesinlikle yapmayız o yanlısı :) yazcam cidden aksam korkuyorum kendimden de haftaya 700 gram vermem lazım en az
Benim ayagımdada catlaklar var iyi gelirmi ya sadece tırnak bakımı yaoıyorlar diye biliyordum benBanada iyi oldu ya yarın pedikür yaptıracaktım çok sevindim gelmemsine çünkü ayağımda nasır var yaşam kalitesini çok düşürüyo
Hayatımız ümit etmekle geçiyo :)Vallaha yaa. Yazık hepimize :)
O yüzden yaz işte tatlım. Bende bu akşam burda olurum eve iş götürüyorum. Size de yazı yazıveririm :)
Yok yok kadın sordu bana özellikle ayaģında ne problemler var dedi ona göre bi tedaviye başlıcaz dedi. Ama bence sen evde peeling yap ve sonra schollün ayak şeysi var ya onunla bakım yap. Tabi türkiyeden alma çok pahalı. Ben çinden 9 tl ye aldımBenim ayagımdada catlaklar var iyi gelirmi ya sadece tırnak bakımı yaoıyorlar diye biliyordum ben
Daha yeni evlisin bebek de yok hazır vatanş görevini yeptıgı iyi olmul canım coluk coculla beklemek daha da zor oluyor isnan daha cok ihtiyac hissediyor cunki eşine kısa dönemmi yapacak sen kimle kalıcaksın bu surecte tek mi kalcaksın
Ayy insallah canim kinaya gidecem birazdan yanimda cayim filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?