Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay o duzenli bakımı ben yapamıyrm 1 gun 2 gun 3. Gun yok

Su hani internet üzerinden cinden mal geliyor ordan mı aldın

Kiz ben daha 2000 yaptim

Bnm kucugu 2 bucuk buyugude 4 bucuk olcak oh super
Yok kız kardesim geliyor bu haftasonu o yüzden haftaya erteledik ve sanırım doğumgünume denk getirmek icin o da erteledi bir suru bahane bulup
ooooo bide enisteye odun diyosun supriz yapcak sana .tututut masallaahh

Aa burarada kaptancım spor listesine bşr baksan da ordaki birinciyi acıklayıp ödül mü versek o sonuncuya ceza mı veese ne etsek Kanguru_
Birinciye ne odul vercez kacamak olmaz. Sonucu desen herkes spor yapmadi ki :/ bu hafta herkese spor sarti koyalim. Sen o listedeki puanlari toplayip 1.2.3. Aciklam haftaya birinci sonuncuya ceza verir.
Heralde evlilere bekarların hayatı günlük gülistanlık geliyo bekarlarada evlilerin
valla evliler bekarligi yasadigi icin sultanlik oldgunu biliyo ama bekarlar bi bilinmezligi gulluk saniyo evlilikte guzel ama bekarlik gibi degil. Bekarken teksin evlitken 2 kisilik hatta ilerde 3 4 kisilik dusunuyosun :)

Huzurvermeyolunda cnm bu hafta bi alt limit koyalim puan olarak. Hem spor yapmayanlarda spor yapmis olur. Alt limitimiz kac olsun spordan sorumlu bakanim :)

Mrb cnm adim nergiz 30 yasimi doldurmak uzereyim 2 cocgum var suan calismiyorum yakinda basliycam insallah bursa'da ikamet ediyorum

Kızlar kuzenlerim geldi.Pek yazamayabilirim.
Menümü yazayım

Sabah (7.03)
1 dlm peynir
Domates,salatalık
5 zeytin
2 dlm t.b.ekmek

Ara (10.15)
3 k.kayısı
Yeşil çay

Öğlen(12.10)
Filiz kebabı (ekmeği yok)
Salata
Yoğurt

Ara (15.10)
10 fındık
Sade Türk Kahvesi

Akşam (18.45)
Yeşillikli yoğurt

Ara (20.30
Kahve olabilir

Sıvılar :3 lt su,2 kupa y.çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…