- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Amin canım sağolasın.. Burdur acemiliği sonrası allah kerimherderdedeva Allah kavuştursun nereye gitti eşin
Ay o duzenli bakımı ben yapamıyrm 1 gun 2 gun 3. Gun yokYok yok kadın sordu bana özellikle ayaģında ne problemler var dedi ona göre bi tedaviye başlıcaz dedi. Ama bence sen evde peeling yap ve sonra schollün ayak şeysi var ya onunla bakım yap. Tabi türkiyeden alma çok pahalı. Ben çinden 9 tl ye aldımannemin çok aşırı çatlaktı hatta delik deşikti düzenli bakımla baya düzelttim
Su hani internet üzerinden cinden mal geliyor ordan mı aldınYok yok kadın sordu bana özellikle ayaģında ne problemler var dedi ona göre bi tedaviye başlıcaz dedi. Ama bence sen evde peeling yap ve sonra schollün ayak şeysi var ya onunla bakım yap. Tabi türkiyeden alma çok pahalı. Ben çinden 9 tl ye aldımannemin çok aşırı çatlaktı hatta delik deşikti düzenli bakımla baya düzelttim
Kiz ben daha 2000 yaptimAa ozman haklısın bştanem bu zamanlar herzaman gelmiyor kardesin kardese ana baba kadar destwgi oluyor ne mutlu sana keske benim ablam olsan gıı
Suanlık doydum valla ama tabi saat 10 dan sonra tehlikeli saatlwe baslat :))
Oo ben 3500 oldum uyuttq gel haydi
Ah ah inş seneye kucugum 3 olcak inş ozmaan rahat olur gercekten :)
ooooo bide enisteye odun diyosun supriz yapcak sana .tututut masallaahhYok kız kardesim geliyor bu haftasonu o yüzden haftaya erteledik ve sanırım doğumgünume denk getirmek icin o da erteledi bir suru bahane bulup
Birinciye ne odul vercezAa burarada kaptancım spor listesine bşr baksan da ordaki birinciyi acıklayıp ödül mü versek o sonuncuya ceza mı veese ne etsekKanguru_
valla evliler bekarligi yasadigi icin sultanlik oldgunu biliyo ama bekarlar bi bilinmezligi gulluk saniyoHeralde evlilere bekarların hayatı günlük gülistanlık geliyo bekarlarada evlilerin
1 ck yettiyse tebrik ederimAnnem helva yapmıştı da 1 çay kaşığı yedimmm. Yemesemiydim ?
Hahaha Allah razı olsun. Güzel yüreğinize teşekkürler. Bir an mağdur olan sensin deyince "Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum" repliği geldi aklıma
Neyse kendimi tanıtacak olursam 25 yaşındayım. Makine mühendisiyim.Bekarım. (Baya bildiğiniz sapım). Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Taliplerimi bekliyorumEvet sizler kendinizden bahsedin azıcık da :)
Mervecim hoş geldin
:) senin kilo ne durumda aldin mi verdin mi :)
Ay tugcee tuuuuh napcaksın sen simdi bunu nasıl yaoarsın bir cy ksaıgı hemdeAnnem helva yapmıştı da 1 çay kaşığı yedimmm. Yemesemiydim ?
bence gunluk en az 75 olsun dersek haftalık 500 olaun bence orta yolHuzurvermeyolunda cnm bu hafta bi alt limit koyalim puan olarak. Hem spor yapmayanlarda spor yapmis olur. Alt limitimiz kac olsun spordan sorumlu bakanim :)
Iyi masallah kilo almamissin :)Hoşbuldum canım :)
Kuzu hala57 58 arasında geziyorum :)
Tamam bnmde aklimdan 500 gecmisti simdi herkese duyurayimAy tugcee tuuuuh napcaksın sen simdi bunu nasıl yaoarsın bir cy ksaıgı hemde
bence gunluk en az 75 olsun dersek haftalık 500 olaun bence orta yol
Ah benim canım anam gecenlerde aklımızdan gecmişti de anne dur basıma iş acma diye yaptırmadım ahh ah huzur bulursun daha 3-4 ay ananı da yemezsin helvayıAnnem helva yapmıştı da 1 çay kaşığı yedimmm. Yemesemiydim ?
Güzel yerlere gider inşallah heralde piyade olarak gittiAmin canım sağolasın.. Burdur acemiliği sonrası allah kerim
Gel sanada yapayım kızAy o duzenli bakımı ben yapamıyrm 1 gun 2 gun 3. Gun yok
Evet huzurcum ordan aldım çokta iyi çıktı 3 senedir haftada en az 3 gün kullanıyoruz hala saģlam maşallahSu hani internet üzerinden cinden mal geliyor ordan mı aldın
Yataga girince catur cutur edecek kadar cok sinir oluyorum bu ayagıma ya önce su ficutumu halledimde ayak bakımına gidicem ant ettimGel sanada yapayım kızhiç birşey yapmıyorsan peeling yap onun bişeysi yok. Ayakların ne derece çatlak bilemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?