- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sevilmez mi kızarmış dondurma.Dondurmanın her haline deli olduğum için ağır falan gelmiyorDolmanın içi nasıldı ve pırasada pirinç var mıydı canım.Pirinç tüketmediysen çok güzel menü.
Ben yemiştim dondurma kızarmasını, dondurma delisi olan şahsıma çok ağır gelmişti,ben kendim şahsım hiç beğenmemiştik
5-6 saat temizlik miBenim maksimum temizliğim
Teşekkür ederim canım .Aslında hâlâ tok hissediyorum.Midem küçüldü sanırım ve iki öğüne de alıştım.Arada acıkırsam süt ,ayran kesiyor açlığımı.
Dolmanın içi nasıldı ve pırasada pirinç var mıydı canım.Pirinç tüketmediysen çok güzel menü.
Ben yemiştim dondurma kızarmasını, dondurma delisi olan şahsıma çok ağır gelmişti,ben kendim şahsım hiç beğenmemiştik
Teşekkür ederim canım .Aslında hâlâ tok hissediyorum.Midem küçüldü sanırım ve iki öğüne de alıştım.Arada acıkırsam süt ,ayran kesiyor açlığımı.
Benimde max zatenDolmanın içi nasıldı ve pırasada pirinç var mıydı canım.Pirinç tüketmediysen çok güzel menü.
Hahahaha benim de iki gün tempolu yürüyüşlerim vardı,aynı senin gibi utandığından ölü taklidi yaptımBenimde vardi gecen hafta 200 300 puanlik sporum ama sizinkileri gorunce utanip hic hesaplayip bildirmedimmm sende spor yapamadm bu hafta diyirsun ama liste ortada huzurummm
Bugün aşk ve mavi günüAy suan tam kopmalık sahneler var demet akalın calıyorlar otoparkta :))
Senden de şuraya bi menü rica edicimBenimde max zatenhaftaiçi sadece akşam yemeğinin bulaşıklarını yıkıyorum varsa ufak tefek iş yaparım muhtemelen evlenincede ancak bu kadar yaparım
Ben dondurmayı deli gibi yerdim ,yaz kış farketmezdi.Ama nedense kızarmış dondurma içimi baymıştı sevmemiştim.Sevilmez mi kızarmış dondurma.Dondurmanın her haline deli olduğum için ağır falan gelmiyorEee boşuna değil bu kilolar
Orası öyle de insanın hevesini kursağında bırakıyor işteAfiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm. Sporu ilk sayfadaki puan tablosundan hesaplayip huzuru etiketleyerek bildirmelisin
O ne kiz
amaaaann sen ona ne bakiyosun. Sen kendini dusun. Kendjn icin zayifliyosun kaynanan icin d3gil. Birak konussun dursun.
ayni bizim evYok kız o yine hergün yapıyo ama o genelde çamaşırlarla falan uğraşıyo bizde hergün kesin makina çalışır
Afiyet olsun cnm karataya bagaya alistinİyi geceler kızlar
09:30 Limonlu su
10:00 1 haşlanmış yumurta,3 ceviz, tere,nane ,maydonoz,çeri domates,1 dilim ananas,süzme peynir,yeşil çay
13:00 Duble Türk Kahvesi
15:00 Büyük bardak süt
19:00 Bir kepçe mercimek çorba,4 kaşık zeytinyağlı barbunya,yoğurt ,salata
Su:2,5 lt
Aksam niye yemek yemedin az olmus16 mart menum
Kahvalti (9.00)
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
3 tam ceviz
Domates salatalik biber
1 avuc kuru dut
Ogle (14.00)
Haslanmis tavuk
Salata
Ayran
Aksam (18.00)
2 y.k. chiali yogurt
Salata
Ara (20.00)
1 y.k. kuru dut
Yesil cay
Su 2 litre
Spor
3 mil leslie 120 puan
600 puanlik bolgesel
Toplam 720 puan
Kanguru_
Huzurvermeyolunda
kiz 10 puan neettinAy beni ennn cok supurge yoruyo valla butun ev bastan sona dedigin gibi bide cekiyosun kaldiriyosun baya cardiyoya giriyo tamm blasik yikamak falan ev isine. Girsin puan olmasin ama koca evi supurmek yarim saat 10 puan falan olmali bence en az
Ya o cok sacmaladi. Hic izlemiyodum ama fragmanlardan gordugum kadaryla sacma bse olduBugün aşk ve mavi günü
pazar gunleri kahvalti esimden sorulur. Kalkar menemen yapar cayi hazirlar patates kizartir yuurta haslar masayi hazirlar :) tabi ben snradan 1 saat mutfak temizliyorum ama olsun 1 gun kahvalti hazirlamiyorumSenden de şuraya bi menü rica edicim
Kız sevgilinin eli işe yatkın mıHaaa bir de eşini evliliğin ilk gününden nasıl alıştırırsan öyle gider unutma kuzum Ben eşimi iyi alıştırdım sağolsun herşeyden biraz anlar.Yaptığı her iş için tebrikler takdirler taltifler havada uçuşur böyle geçinir gideriz
Aman birak onu sende diyemedin mi aaa giyip yikamadogin seyi banami veriyosun diyeOrası öyle de insanın hevesini kursağında bırakıyor işte
Aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum. Ben böyle beğenmiyorum ki kendmi. Herkesn kafasında bi profil varya bnmde var işte cnm. Çoğu kişi iyisin ne al nede ver diyo ama bn mutlu değilken bi önemi yok. Tabi başta sğlık. Allah sağlık verdği sürece mutlu olmak için hedefime çabalayacağım..Ay aman bosver ya sen cidden cok iyisin bence zayıflamaya bile gerek yok bence bşr cocuk dogurmus kadınsın bu haldedin daha ne olsun baskasının bşrsey demesine hiç gerek yok
Amann hiç oralı olma.Kayınvalide değil mi işi gücü laf sokmak.Orası öyle de insanın hevesini kursağında bırakıyor işte
Aynen ayneeeenAyy kiskancligin bu kadariii hayir daha once giydigi pijamayi san giy die nie verio oda ayri bi olay
Ah o an aklıma gelse şıp diye yapıştırırdım.Aman birak onu sende diyemedin mi aaa giyip yikamadogin seyi banami veriyosun diye
Öyle gerçekten arkadaşım..Amann hiç oralı olma.Kayınvalide değil mi işi gücü laf sokmak.
Güzeeeell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?