Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevilmez mi kızarmış dondurma.Dondurmanın her haline deli olduğum için ağır falan gelmiyorEee boşuna değil bu kilolar

Benimde max zaten haftaiçi sadece akşam yemeğinin bulaşıklarını yıkıyorum varsa ufak tefek iş yaparım muhtemelen evlenincede ancak bu kadar yaparım

Benimde vardi gecen hafta 200 300 puanlik sporum ama sizinkileri gorunce utanip hic hesaplayip bildirmedimmm sende spor yapamadm bu hafta diyirsun ama liste ortada huzurummm
Hahahaha benim de iki gün tempolu yürüyüşlerim vardı,aynı senin gibi utandığından ölü taklidi yaptım

Benimde max zaten haftaiçi sadece akşam yemeğinin bulaşıklarını yıkıyorum varsa ufak tefek iş yaparım muhtemelen evlenincede ancak bu kadar yaparım
Senden de şuraya bi menü rica edicim
Kız sevgilinin eli işe yatkın mı Haaa bir de eşini evliliğin ilk gününden nasıl alıştırırsan öyle gider unutma kuzumBen eşimi iyi alıştırdım sağolsun herşeyden biraz anlar.Yaptığı her iş için tebrikler takdirler taltifler havada uçuşur böyle geçinir gideriz

Sevilmez mi kızarmış dondurma.Dondurmanın her haline deli olduğum için ağır falan gelmiyorEee boşuna değil bu kilolar
Ben dondurmayı deli gibi yerdim ,yaz kış farketmezdi.Ama nedense kızarmış dondurma içimi baymıştı sevmemiştim.

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm. Sporu ilk sayfadaki puan tablosundan hesaplayip huzuru etiketleyerek bildirmelisin

O ne kiz
amaaaann sen ona ne bakiyosun. Sen kendini dusun. Kendjn icin zayifliyosun kaynanan icin d3gil. Birak konussun dursun.
Orası öyle de insanın hevesini kursağında bırakıyor işte

Yok kız o yine hergün yapıyo ama o genelde çamaşırlarla falan uğraşıyo bizde hergün kesin makina çalışır
ayni bizim ev bizdede hergun bi mk
Yazin 2 mk oldugudaa oluyor

Afiyet olsun cnm karataya bagaya alistin
Aksam niye yemek yemedin az olmus
Ay beni ennn cok supurge yoruyo valla butun ev bastan sona dedigin gibi bide cekiyosun kaldiriyosun baya cardiyoya giriyo tamm blasik yikamak falan ev isine. Girsin puan olmasin ama koca evi supurmek yarim saat 10 puan falan olmali bence en az
kiz 10 puan neettin yarin oylamaya sunariz

Bugün aşk ve mavi günü
Ya o cok sacmaladi. Hic izlemiyodum ama fragmanlardan gordugum kadaryla sacma bse oldu
pazar gunleri kahvalti esimden sorulur. Kalkar menemen yapar cayi hazirlar patates kizartir yuurta haslar masayi hazirlar :) tabi ben snradan 1 saat mutfak temizliyorum ama olsun 1 gun kahvalti hazirlamiyorum

Ay aman bosver ya sen cidden cok iyisin bence zayıflamaya bile gerek yok bence bşr cocuk dogurmus kadınsın bu haldedin daha ne olsun baskasının bşrsey demesine hiç gerek yok
Aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum. Ben böyle beğenmiyorum ki kendmi. Herkesn kafasında bi profil varya bnmde var işte cnm. Çoğu kişi iyisin ne al nede ver diyo ama bn mutlu değilken bi önemi yok. Tabi başta sğlık. Allah sağlık verdği sürece mutlu olmak için hedefime çabalayacağım..

AhSen_2504 huhu huuuu menü nerede?
Ne yedin ne içtin bi dökül bakalım?

AhSen_2504 10 dakika önce online olmuşsun ,ben kül yutmam benden kaçmaz
Yaz kız yediğini içtiğini.

Allahina kurban gozundende hecc bişey kaçmaz ya

Paketim bitti tabletten girip bakıyorum ama yazamiyorum çok ağır çalışıyo sinir oldum şimdi eşim geldı onun netine bağlandım çay bırakıp hemen menumu yazıyom canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…