Ben evlendikten sonra ev isine basladigim icin cok hevesliyim tum utulemeyede kendim 1 yil oldu ama cok duzgun duruyor:)Ayy sende annem gibisin. Annemde utuler hepsini atletleri bileyok ben yapamam oyle esime gomlek giydirmiyorum utuleme derdine
Evet bide sen kac oldunki okuyamadim sabahiGruplarimi diyosun cnm. Tekrar yapalim bu hafta
Bu hafta spor zorunlu okudun mu mesajimi haftalik en az 500 puan yoksa mesajlari sayarsin ona gore
Balkona asarken hala oyle asarim mesela once pantolonlari buyukten kucuge sonra kszaklari sonra coraplari mandal renklerine bile dikat ediyorum bende takinti oldu bu isBenim yapmayı sevdiğim tek iş yemek yapmak.
Çamaşırı boylarına göre asmayı yapmayı bırak hiç de düşünmemiştim
Bende duzgun asamiyorum bakici tBalkona asarken hala oyle asarim mesela once pantolonlari buyukten kucuge sonra kszaklari sonra coraplari mandal renklerine bile dikat ediyorum bende takinti oldu bu ishatta disarda yururken milletin camasirlarina bakiyorum nasil asmis diyem beyazlara bakarim beyazmi yoksa grimi beyazlarla baska renk yikamismi okb olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum :)
Evet utulenince dolapda daha guzel duruyo ama utu bana gore is degilBen evlendikten sonra ev isine basladigim icin cok hevesliyim tum utulemeyede kendim 1 yil oldu ama cok duzgun duruyor:)
Ben mi iiiii seyyy 82Evet bide sen kac oldunki okuyamadim sabahi
iÖlü taklidi yapıyordum belcimmim sporu sorarak yaktın beni
Hep sen mi ispitliyecen:)Ölü taklidi yapıyordum belcimmim sporu sorarak yaktın beni
Buharli utuler oluyo ya tis tis 2 dkEvet utulenince dolapda daha guzel duruyo ama utu bana gore is degil
Ben mi iiiii seyyy 82
icuma gunu alirim ifadeni
Naptın müdür sen yaBalkona asarken hala oyle asarim mesela once pantolonlari buyukten kucuge sonra kszaklari sonra coraplari mandal renklerine bile dikat ediyorum bende takinti oldu bu ishatta disarda yururken milletin camasirlarina bakiyorum nasil asmis diyem beyazlara bakarim beyazmi yoksa grimi beyazlarla baska renk yikamismi okb olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum :)
Dha yaşım 23. Çoluk çocuk sahbi oldm sanki 30 yaşnda gbi hssedyrm. Aramzda en genç km aceepbosver cnm hic takilma sen he de gec. Takarsan cabuk yaslanirsin
Benimki 1 dir herhalde peki dogum sonu da olmalimiydi şiklardaBuyrun kızlar peki ya siz ?
Öyle yapıcaz mecbur yoksa vakit geçmeezSporuna
Kayınvalide ile yaşamak zordur,sen de o kadının dediklerini yaptıklarını kafana takarak bu durumu kendin için zorlaştırma.Oralı olma gül geç canım.
Anoowww benim 1 ve 3 yani bogaz kaynakli sorunlarrrrBuyrun kızlar peki ya siz ?
Bakiciya ne kadar veriyonNaptın müdür sen yabenim çamaşırda tek dikkat ettiğim beyazlarla renklileri karıştırmamak epi topu o.Asma kısmını bazen bakıcıya,bazen eşime kitlerim kitlemeye adam bulamazsam sepetten elime ne gelirse asar geçerim
Blim kurgu seviyorm bn cnm.Lost ciktidiginda universiteykn izlemistim hepsini how i met your Mother mi ne vardi ya onunda birazina baktim ya sen
Menu guzel cekirdek yerine fistik yeseydin karatay dioo bide ip atlasana cok eglenceliBugünkü menum
Uyanınca
Limonlu sirkeli su
Kahvalti: 11
Peynir Zeytin
1 cay k. Tereyagi
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik
1 bardak yoğurt suyu
Ara 16
1 elma
Yarim armut
Akşam 19
Sebzeli balık bugulama
1 dilim ekmek
Ara 21.30
Yarım avuç kadar karışık çekirdek
Sivilar
1.5 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dakika leslie 3mil*135 puan
Kanguru_ esperenzaa Huzurvermeyolunda
Buyrun kızlar peki ya siz ?
Guzelmi pekiBlim kurgu seviyorm bn cnm.
Teen volf bitirdm
Arrow izliyorm
Bide the flash izliyorm şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?