bosver cnm hic takilma sen he de gec. Takarsan cabuk yaslanirsinAh o an aklıma gelse şıp diye yapıştırırdım.
Anam yok yook kaynana ile yşamak çok. Uzun yıllar yaşayanlar var allah sabır versin.
Paylaşayımda döv beniSenden de şuraya bi menü rica edicim
Kız sevgilinin eli işe yatkın mıHaaa bir de eşini evliliğin ilk gününden nasıl alıştırırsan öyle gider unutma kuzum Ben eşimi iyi alıştırdım sağolsun herşeyden biraz anlar.Yaptığı her iş için tebrikler takdirler taltifler havada uçuşur böyle geçinir gideriz
Sporuna
Kayınvalide ile yaşamak zordur,sen de o kadının dediklerini yaptıklarını kafana takarak bu durumu kendin için zorlaştırma.Oralı olma gül geç canım.Öyle gerçekten arkadaşım..
Supernatural 10 sezonuna kadar gelmistimAranızda yabancı dizi izleyen var mı?
Benim tek sevmediğim iş çamaşır valla hiç sevmem heleki ütüye gıcık olurumayni bizim evbizdede hergun bi mk
Yazin 2 mk oldugudaa oluyor
Afiyet olsun cnm karataya bagaya alistin
Aksam niye yemek yemedin az olmus
kiz 10 puan neettinyarin oylamaya sunariz
Ya o cok sacmaladi. Hic izlemiyodum ama fragmanlardan gordugum kadaryla sacma bse oldu
pazar gunleri kahvalti esimden sorulur. Kalkar menemen yapar cayi hazirlar patates kizartir yuurta haslar masayi hazirlar :) tabi ben snradan 1 saat mutfak temizliyorum ama olsun 1 gun kahvalti hazirlamiyorum
Lost ciktidiginda universiteykn izlemistim hepsini how i met your Mother mi ne vardi ya onunda birazina baktim ya senAranızda yabancı dizi izleyen var mı?
Sen yaptin mi sporSporuna
Kayınvalide ile yaşamak zordur,sen de o kadının dediklerini yaptıklarını kafana takarak bu durumu kendin için zorlaştırma.Oralı olma gül geç canım.
Sabah sabah halleyi nasil yedin ya hic sevmem iyyykkkPaylaşayımda döv beni
06.00
1 halley
12.30
1 kepçe şehriye çorbası(içinden 3 tane şehriye çıkı)
Salata (marul havuç mor lahana)
2 y.kaşığı kısır
19.30
1 tane tel peynir mi derler çeçil mi neyse ondan yedim.
Sevgilim işe baya yatkın annesi hep çalıştığı için kendisi yapmış. Zaten üniversiteyken hep birlikte yapardık işleri özellikle tuvalet-banyo ve mutfakta 1 numaradır
Sabah sabah halley mi aşerdin yıvrımmmPaylaşayımda döv beni
06.00
1 halley
12.30
2 y.kaşığı kısır
19.30
Sevgilim işe baya yatkın annesi hep çalıştığı için kendisi yapmış. Zaten üniversiteyken hep birlikte yapardık işleri özellikle tuvalet-banyo ve mutfakta 1 numaradır
O halley yerine aksam istedigin yemekten bi tabak yeseydinPaylaşayımda döv beni
06.00
1 halley
12.30
2 y.kaşığı kısır
19.30
Bende camasira gicik oluyorum onceden asmayi cok sever boylarina cinslerine gore siniflandirarak asardim simdi elime ne gelirse asiyirumBenim tek sevmediğim iş çamaşır valla hiç sevmem heleki ütüye gıcık olurum
Zaten saçma olduğu için izliyorum gulduruyolar baya
Hani kendi aramizda da yarisiyoduk ya o ne olduSabah sabah halleyi nasil yedin ya hic sevmem iyyykkk
Gruplarimi diyosun cnm. Tekrar yapalim bu haftaHani kendi aramizda da yarisiyoduk ya o ne oldu
Oğlumun peşinde hopladım zıpladım taklalar attım ama spor yapmadım canım.Sen yaptin mi spor
Ben bide hepsini ütülüyorumBende camasira gicik oluyorum onceden asmayi cok sever boylarina cinslerine gore siniflandirarak asardim simdi elime ne gelirse asiyirumhelede katlayip yerlestimesi beni olduruyo
Bu hafta spor zorunlu okudun mu mesajimi haftalik en az 500 puan yoksa mesajlari sayarsin ona goreOğlumun peşinde hopladım zıpladım taklalar attım ama spor yapmadım canım.
Ayy sende annem gibisin. Annemde utuler hepsini atletleri bileBen bide hepsini ütülüyorum
Oo ben 3 cocukla hopladim zopladim parka gittik markete gittik bunlari saymiyom bile:)Oğlumun peşinde hopladım zıpladım taklalar attım ama spor yapmadım canım.
Benim yapmayı sevdiğim tek iş yemek yapmak.Bende camasira gicik oluyorum onceden asmayi cok sever boylarina cinslerine gore siniflandirarak asardim simdi elime ne gelirse asiyirumhelede katlayip yerlestimesi beni olduruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?