- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Bnce olmalıydı doğmdan snra vücut şekli baya değişiyo. Buna kesnlkle inanıyorm yaşadm çnküBenimki 1 dir herhalde peki dogum sonu da olmalimiydi şiklarda
Kız kahvaltı hazırlamamıştım masada gördüm servise gidene kadar yedim ama yediğime bin pişman oldum çok midem bulandıSabah sabah halleyi nasil yedin ya hic sevmem iyyykkk
Sabah sabah halley mi aşerdin yıvrımmm
Kız istemede,nişanda,kınada düğünde anammm gelin de ne kadar şişmanmış bu zavallı damadı yer diyecek o kadar çok kenafir var ki .
Gün içinde yediklerin kötü değil aslında.
Maşallah sevgiline,sana da bravo iyi yere tükkan açmışsın şekerim
Bende duzgun asamiyorum bakici t
Soylenerek tekrar asiyodu:)
Evet buharli utulerle daha kolay dimiBuharli utuler oluyo ya tis tis 2 dk
aaaa bak ben senin astigin camasirlari gorsem kizarim nasil asmis diyeNaptın müdür sen yabenim çamaşırda tek dikkat ettiğim beyazlarla renklileri karıştırmamak epi topu o.Asma kısmını bazen bakıcıya,bazen eşime kitlerim kitlemeye adam bulamazsam sepetten elime ne gelirse asar geçerim
Bende 26 yasindayim kendimi 46 gibi hissediyorumm en genc esrayla sen heraldeDha yaşım 23. Çoluk çocuk sahbi oldm sanki 30 yaşnda gbi hssedyrm. Aramzda en genç km aceep
eferim boyle devam :)Bugünkü menum
Uyanınca
Limonlu sirkeli su
Kahvalti: 11
Peynir Zeytin
1 cay k. Tereyagi
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik
1 bardak yoğurt suyu
Ara 16
1 elma
Yarim armut
Akşam 19
Sebzeli balık bugulama
1 dilim ekmek
Ara 21.30
Yarım avuç kadar karışık çekirdek
Sivilar
1.5 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dakika leslie 3mil*135 puan
Kanguru_ esperenzaa @Huzurvermeyolunda
Bende 31 oldum ama 17 gibi hissediyorumbenim camasir asisima apartman hasta oluyo cok ozeniyorum
Evet buharli utulerle daha kolay dimi
aaaa bak ben senin astigin camasirlari gorsem kizarim nasil asmis diye
Bende 26 yasindayim kendimi 46 gibi hissediyorumm en genc esrayla sen heralde
eferim boyle devam :)
Dogru diyosun valla sapıttım bu araO halley yerine aksam istedigin yemekten bi tabak yeseydin
Evettt teen volf kurt adam dizisi :)Guzelmi peki
Hep sen mi ispitliyecen:)
kiz enistede oyle cok zayif degil. Oyle demezler merak etme.Kız kahvaltı hazırlamamıştım masada gördüm servise gidene kadar yedim ama yediğime bin pişman oldum çok midem bulandı
Valla bana öyle dicekler dana gibi gelin yemiş yemiş doymamış çocuğuda yesin bari dicekler
kiz bacim sen 70 mesaj icinmi konusuyon. Mesaj limiti koymasak ugramican heraldeBenim bugun cenem dustu 70 limidi doldurdum sanirim:)
Bu dmk oluyoki kısınca hedef çok yakın kaptanAnoowww benim 1 ve 3 yani bogaz kaynakli sorunlarrrr
HahaBenim bugun cenem dustu 70 limidi doldurdum sanirim:)
Menün de sporun da güzel,çekirdek olmayaydı daha iyiydi canım.Bugünkü menum
Uyanınca
Limonlu sirkeli su
Kahvalti: 11
Peynir Zeytin
1 cay k. Tereyagi
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik
1 bardak yoğurt suyu
Ara 16
1 elma
Yarim armut
Akşam 19
Sebzeli balık bugulama
1 dilim ekmek
Ara 21.30
Yarım avuç kadar karışık çekirdek
Sivilar
1.5 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dakika leslie 3mil*135 puan
Kanguru_ esperenzaa @Huzurvermeyolunda
Cezayi sevmiom diyelim yoo aslinda bayaga alistim buraya sizlerekiz enistede oyle cok zayif degil. Oyle demezler merak etme.cok guldum mesajina
kiz bacim sen 70 mesaj icinmi konusuyon. Mesaj limiti koymasak ugramican heralde
Ahh ne guzel masallah sana :) babamda hep 18 yasindaym der. Ben babamdan yasliyimBende 31 oldum ama 17 gibi hissediyorum
evet ama orda ince bi ayrinti var " kisinca"Bu dmk oluyoki kısınca hedef çok yakın kaptan
Soyle guzel ask dizisi yokmuEvettt teen volf kurt adam dizisi :)
Arrow da şahane okçu yakışklı bi çock şehrinin katillerini arıyor.
Flash da yıldırım çarpması sonucunda ışık hızında hareket etme yeteneği kazanan bi genci anlatıyo .
:) şuan flash izlyrm oğlan uyudu
bizde seni sevdik cnm mezun olcan az kaldiCezayi sevmiom diyelim yoo aslinda bayaga alistim buraya sizlere
Mayisi bulur yine gelirimSoyle guzel ask dizisi yokmuaglatcak turden :)
bizde seni sevdik cnm mezun olcan az kaldi
Onu dedirtmemek için hatta bak sen şu uyanık damada şu çıtırı nasıl da kafalamış dedirtmek senin elinde.Kız kahvaltı hazırlamamıştım masada gördüm servise gidene kadar yedim ama yediğime bin pişman oldum çok midem bulandı
Valla bana öyle dicekler dana gibi gelin yemiş yemiş doymamış çocuğuda yesin bari dicekler
sen kızarsın da ben hiç oralı olmambenim camasir asisima apartman hasta oluyo cok ozeniyorum
Evet buharli utulerle daha kolay dimi
aaaa bak ben senin astigin camasirlari gorsem kizarim nasil asmis diye
Bende 26 yasindayim kendimi 46 gibi hissediyorumm en genc esrayla sen heralde
eferim boyle devam :)
Yok kiz nisan ortasi mezunsun sen kinani yakip yollicaz seniMayisi bulur yine gelirim
Menu guzel cekirdek yerine fistik yeseydin karatay dioo bide ip atlasana cok eglenceli
Zevkle asarimOnu dedirtmemek için hatta bak sen şu uyanık damada şu çıtırı nasıl da kafalamış dedirtmek senin elinde.
Halley vs gibi zıkkımlar yerine çok daha doyurucu şeyler yiyebilirsin canım.Menünü yazdıkça kaçamakların azalır.
sen kızarsın da ben hiç oralı olmamcanım bi nasıl asılacağını öğret diye çamaşırı senin eline tutuşturabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?