Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah sabah halleyi nasil yedin ya hic sevmem iyyykkk
Kız kahvaltı hazırlamamıştım masada gördüm servise gidene kadar yedim ama yediğime bin pişman oldum çok midem bulandı

Valla bana öyle dicekler dana gibi gelin yemiş yemiş doymamış çocuğuda yesin bari dicekler

Bende duzgun asamiyorum bakici t
Soylenerek tekrar asiyodu:)
benim camasir asisima apartman hasta oluyo cok ozeniyorum
Buharli utuler oluyo ya tis tis 2 dk
Evet buharli utulerle daha kolay dimi
aaaa bak ben senin astigin camasirlari gorsem kizarim nasil asmis diye

Dha yaşım 23. Çoluk çocuk sahbi oldm sanki 30 yaşnda gbi hssedyrm. Aramzda en genç km aceep
Bende 26 yasindayim kendimi 46 gibi hissediyorumm en genc esrayla sen heralde
eferim boyle devam :)

Bende 31 oldum ama 17 gibi hissediyorum

Evettt teen volf kurt adam dizisi :)
Arrow da şahane okçu yakışklı bi çock şehrinin katillerini arıyor.
Flash da yıldırım çarpması sonucunda ışık hızında hareket etme yeteneği kazanan bi genci anlatıyo .
:) şuan flash izlyrm oğlan uyudu

kiz enistede oyle cok zayif degil. Oyle demezler merak etme. cok guldum mesajina

Benim bugun cenem dustu 70 limidi doldurdum sanirim:)
kiz bacim sen 70 mesaj icinmi konusuyon. Mesaj limiti koymasak ugramican heralde

Menün de sporun da güzel,çekirdek olmayaydı daha iyiydi canım.

Soyle guzel ask dizisi yokmu aglatcak turden :)
Cezayi sevmiom diyelim yoo aslinda bayaga alistim buraya sizlere
bizde seni sevdik cnm mezun olcan az kaldi

Onu dedirtmemek için hatta bak sen şu uyanık damada şu çıtırı nasıl da kafalamış dedirtmek senin elinde.
Halley vs gibi zıkkımlar yerine çok daha doyurucu şeyler yiyebilirsin canım.Menünü yazdıkça kaçamakların azalır.
sen kızarsın da ben hiç oralı olmam canım bi nasıl asılacağını öğret diye çamaşırı senin eline tutuşturabilirim

Zevkle asarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…