- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kim görecek kız bizim takımı biz bizeyizGri babetim var onun ustune gri sal alsam yeter siyah tunigimde var sayende kombinimi yaptim
acin instagram delilik yapmayalim banlaniriz falan yada burda album acin kkda
Hava güzel ya napsın çocuklarAy aksam yemegi yiyemedim hala cocukları eve sokamıyorum acııım
BendeKim görecek kız bizim takımı biz bizeyizHuzurvermeyolunda açsın albüm bende açarım sen zati gördün beni merak etmiyosundurda huzuru görmeden gözlerim huzur bulamıcak
Kim görecek kız bizim takımı biz bizeyizHuzurvermeyolunda açsın albüm bende açarım sen zati gördün beni merak etmiyosundurda huzuru görmeden gözlerim huzur bulamıcak
Bende bendee
Evet huzursuz hüzünlü bi ağırlık varseninde gozlerinmi huzursuz
1000 ip uzerinede bolgesel hareketler kafi gelir ip gercekten cok yoruyo. nabiz oluyo 1500
Al benden de o kadar hele memeislerr agzima gircek ziplarkn bil elimle onlari tutuyom ben
Selamlar ben biraz daha iyiyim kizlar sizler nasilsiniz
Onlarida alasim yok ama ihtiyacim var haftaya nisan var en azindan sal canta almam lazim :)
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyomalisirsin zamanla
Annende cok aktif kiz ruyamda bile anneni gprdum bu aksam
selam canim nasilsin
4000 neki ben 10.000 atlayani gordum
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyorum artik alistim fazla gelmiyo bana
Aynen yaa ben dun aksam burdan ciktim bi instagrama bakim dedim saat 2 bucuktu yattigimda
kiz yepyeni donlarim var hemide dantelli ama bacagimdan yukari cikmiyo onlari giyxem zayiflyinca
Iyiz abla iyilrstinmi artik
ohhh ne guzel ben hala 44 bedenimaltim 48
Valla helal olsun kaptanim ama sen yinede temkinli yavas yavas atla ayak bileklerinden tut dizlere bele kadar sakatlik olabilir 10.000 atlayan iple mi ipsiz mi atliyormus ve kac kiloda atliyor kiloda onemli cunkuOnlarida alasim yok ama ihtiyacim var haftaya nisan var en azindan sal canta almam lazim :)
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyomalisirsin zamanla
Annende cok aktif kiz ruyamda bile anneni gprdum bu aksam
selam canim nasilsin
4000 neki ben 10.000 atlayani gordum
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyorum artik alistim fazla gelmiyo bana
Aynen yaa ben dun aksam burdan ciktim bi instagrama bakim dedim saat 2 bucuktu yattigimda
kiz yepyeni donlarim var hemide dantelli ama bacagimdan yukari cikmiyo onlari giyxem zayiflyinca
Iyiz abla iyilrstinmi artik
ohhh ne guzel ben hala 44 bedenimaltim 48
Bende huzuru cok merak ediyirom bide seyhan ablayiacin kizlar ya. Esra ben senin yerinde olsam kesin acardimatardim manitamla resimlerimi catlasin dusmanlar
Abla kac yasindasin ki.. ne guzel iste torunlarinin genc anneannesi babaannesi olucaksin bence cok sanslisinTugce senden büyük kizim var benim allahim ne kadar yaslanmisim
Valla tam bilmiorum kac kiloydu ama iple atladigini biliyorumValla helal olsun kaptanim ama sen yinede temkinli yavas yavas atla ayak bileklerinden tut dizlere bele kadar sakatlik olabilir 10.000 atlayan iple mi ipsiz mi atliyormus ve kac kiloda atliyor kiloda onemli cunku
tmm album yapalim hepimizbende merak ediyorum hepinizi buna bi cozum bulalim
Kizlaaarrrr hedefimi bulduuuummmm. Eki Görüntüle 2125038
Hepimiz miValla tam bilmiorum kac kiloydu ama iple atladigini biliyorum
tmm album yapalim hepimiz
Ahhh ahhh insallah seneye bu zmnlar giymek istiyorumCanımm inşallah hedefine ulasirsin. Kombin çok güzel tam benim tarz
Isteyenler tabiki zorlama yok :)Hepimiz mi
Afiyet olsun cnm17 mart menum
Kahvalti (10.00)
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates biber
1 avuc kuru dut
Ogle (14.00)
2 kepce tavuk suyu corbasi
Salata
Yogurt
Ara (16.00)
10 ad cig badem
Sade turk kahvesi
Aksam(18.00)
Et doner
Bol salata
Ara (19.00)
Evdekilere saglikli lorlu cukulata yaptim ilk denememdi 1 cay kadigi tadina baktim
Yesil cay
Su 2 litre
Spor
3 mil leslie 120 puan
Kanguru_
Huzurvermeyolunda
Nerde yapicaz albumuValla tam bilmiorum kac kiloydu ama iple atladigini biliyorum
tmm album yapalim hepimiz
Tesekkur ederim balimAfiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?