Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gri babetim var onun ustune gri sal alsam yeter siyah tunigimde var sayende kombinimi yaptim
acin instagram delilik yapmayalim banlaniriz falan yada burda album acin kkda
Kim görecek kız bizim takımı biz bizeyiz Huzurvermeyolunda açsın albüm bende açarım sen zati gördün beni merak etmiyosundurda huzuru görmeden gözlerim huzur bulamıcak

1000 ip uzerinede bolgesel hareketler kafi gelir ip gercekten cok yoruyo. nabiz oluyo 1500

Aynen çok yoruyo yaa. Geçen sene çok atliyodum bi ara ayak bileğimı baya incitmistim diye bu sefer daha dikkatli atliyorum

Al benden de o kadar hele memeislerr agzima gircek ziplarkn bil elimle onlari tutuyom ben

bebeğim ben memis leri bağlayıp öyle atliyorum yoksa memislerde sarkma yapar benimkiler çok buyukler bide.
Sende sakın serbest haliyle atlama

Selamlar ben biraz daha iyiyim kizlar sizler nasilsiniz

Selam abla iyi olmana sevindim

Yok canim ben bi atlayista 100 atiyom ama çok yoruluyorum akşama anca 1000 yapabilirim. Sanırım kilom haififledikce daha fazla atlayabilirim

Kanguru_ yine bi delilik mi yapsak kız

delilikmi hmm bence başımızı yakmayak. Ama frofil saysamizda albüm açım birbirimizi izleyip oylece görebiliriz

Valla helal olsun kaptanim ama sen yinede temkinli yavas yavas atla ayak bileklerinden tut dizlere bele kadar sakatlik olabilir 10.000 atlayan iple mi ipsiz mi atliyormus ve kac kiloda atliyor kiloda onemli cunku

Valla helal olsun kaptanim ama sen yinede temkinli yavas yavas atla ayak bileklerinden tut dizlere bele kadar sakatlik olabilir 10.000 atlayan iple mi ipsiz mi atliyormus ve kac kiloda atliyor kiloda onemli cunku
Valla tam bilmiorum kac kiloydu ama iple atladigini biliyorum
bende merak ediyorum hepinizi buna bi cozum bulalim
tmm album yapalim hepimiz

17 mart menum

Kahvalti (10.00)
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates biber
1 avuc kuru dut

Ogle (14.00)
2 kepce tavuk suyu corbasi
Salata
Yogurt

Ara (16.00)
10 ad cig badem
Sade turk kahvesi

Aksam(18.00)
Et doner
Bol salata

Ara (19.00)
Evdekilere saglikli lorlu cukulata yaptim ilk denememdi 1 cay kadigi tadina baktim
Yesil cay

Su 2 litre

Spor
3 mil leslie 120 puan

Kanguru_
Huzurvermeyolunda

Afiyet olsun cnm

Menum
Sabah 11.3p
2 ymurta
2 kabak baharatli yogurtlu
Peyjir
Cay
Labne

Ogle 16.00
Q porsyon izgara kofte
Piyaz
Ayrn

Aksam 19.20
2 tabak pirasa havuclarini yemedim

Su 1.5 lt
Spor 10 dkk yuruyus (ip atlicam bitinxe yazarim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…