- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Diyetisyenimi gerçekten çok sevdim.Verdiği diyeti severek yapıyorum.Hay mübarek öyle tiple söyledi ki içime işledi yimiycem :)
Oo sümeyyecim hadi yine iyidin senn diyetisyrni sevdim ben ya sonunda frekansı tutturdunuz galiba
rızgar oglen uykusunu bıraktımı
Ben de simdş benimkilerş uyutmaya cslılıyorum ama birbirlerini tepiklemekten uyumuyolar
İnş kacamaksız olur ya canım tatlı krşzlerindeyim yine
Yaa nerden görütorsunuz birbirinizi ben de cok merak edioeum hepiniZi
esraa instagramınız mı var
Kız kendine açsana bi tane.
Yok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarim
ohh afiyet olsun :) kap sevgilinj gotur onada ismarla :)
AhSen_2504 alt limit 4000 ona gore
Aynen ya bende henuz 1000 gecemedim
Selam canlar mutlu hafta sonlari dilerim hepinize
4000 ip mikilo vericez derken dizleri sakatlamiyalim kiz
Serpme kahvaltiya bayilirim afiyet olsun canim olculu yedigin surece skıntı yok. Zaten az yemeye alisinca fazlasini mide kabul etmiyo.Aynen canım seviyorum uzun kahvaltıları keyifli bide kuzenim teyzem geldi daha bi güzel oldu
Kaptanım sefgilim cumartesi çalışıyor ayrıca aynı şehirde değiliz
Herseyin fazlasi zarar bence cok fazla 3000 4000 . Hergun istikrarli olup 1000 ip bile atlasan faydasini gorursun mutlakaSelam canım Sanada mutlu hafta sonları olsun
Bende ahaböyle oldum
Ama çok vakit kaybettiriyoKız kendine açsana bi tane.
Herseyin fazlasi zarar bence cok fazla 3000 4000 . Hergun istikrarli olup 1000 ip bile atlasan faydasini gorursun mutlaka
1000 ip uzerinede bolgesel hareketler kafi gelir ip gercekten cok yoruyo. nabiz oluyo 1500Aynen canım ben şimdilik 1000 yapabilirim ileri zamanda biraz artirabilirim yanında başka hareketler yapıldmı tadından yenmez
Sumeyye aman abrtma kuzum aksami hafif gecirmeme 40 dk tempolu yurumeme ragmen sabah + daydim bn biliyorum kalici deil bugunde dikkat ediyorum salatayla falan gecistiricem yoksa kalici olucakCanlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
Canım ara öğün olarak sadece y.çay ve sade kahve akşam yemeği içinde yeşillikli yoğurt bu olacak.Dengelemeye bu şekilde çalışacağım.Sumeyye aman abrtma kuzum aksami hafif gecirmeme 40 dk tempolu yurumeme ragmen sabah + daydim bn biliyorum kalici deil bugunde dikkat ediyorum salatayla falan gecistiricem yoksa kalici olucak
Ay hele donu hic alma benim hepsi yenilendii pantolonun icinden bile kayiyodu yaaaahh ahh bnmde hayalim :) yarin alisverise gidicez cocuklara esime biseler alcaz. Esim sende kendne bseler al dedi yok didim ama icin gidecek yarin vitrinlerealirsam sal esarp canta fln alirim 75 olmadan don bile almam
ruzgarin uykulari dogdugundan beri sorunlu cnm 2 yasina kdr oglen uyutana kdr canim cikiyodu arrik uyutmuyorum bazen krndi uyuyo bazen uyumuyo
Al benden de o kadar hele memeislerr agzima gircek ziplarkn bil elimle onlari tutuyom benKilomda çok olduğu için atlamak çok zor nefes nefese kalıyorum
Esra ben burdan sonra inst bakamiyorum bile biliyomusun bazen ablam sunu bunu gordun mu dio ay abla zmanmi var oraya bakmaya diom iaten guctennAma çok vakit kaybettiriyo
Evet evet oyle yap cnm cik dolas yakmaya calisss yemesi guzelde binbir emekle verdigin hemen yansiyo ya o cn sikiyo dengelersek kalici olmazCanım ara öğün olarak sadece y.çay ve sade kahve akşam yemeği içinde yeşillikli yoğurt bu olacak.Dengelemeye bu şekilde çalışacağım.
11.000 adım olmuş şimdiden yeniden çıkacağız dışarı.
Kız valla bende öyle burdan başka bi yere bakamıyorumEsra ben burdan sonra inst bakamiyorum bile biliyomusun bazen ablam sunu bunu gordun mu dio ay abla zmanmi var oraya bakmaya diom iaten guctenntlfnu elime aldigimda halbuki buralarda olusumdan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?