Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyenimi gerçekten çok sevdim.Verdiği diyeti severek yapıyorum.

Aynen canım seviyorum uzun kahvaltıları keyifli bide kuzenim teyzem geldi daha bi güzel oldu

Kaptanım sefgilim cumartesi çalışıyor ayrıca aynı şehirde değiliz
Serpme kahvaltiya bayilirim afiyet olsun canim olculu yedigin surece skıntı yok. Zaten az yemeye alisinca fazlasini mide kabul etmiyo.
Eee anlat bakalim neler yedin kahvaltida

Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
Sumeyye aman abrtma kuzum aksami hafif gecirmeme 40 dk tempolu yurumeme ragmen sabah + daydim bn biliyorum kalici deil bugunde dikkat ediyorum salatayla falan gecistiricem yoksa kalici olucak

Sumeyye aman abrtma kuzum aksami hafif gecirmeme 40 dk tempolu yurumeme ragmen sabah + daydim bn biliyorum kalici deil bugunde dikkat ediyorum salatayla falan gecistiricem yoksa kalici olucak
Canım ara öğün olarak sadece y.çay ve sade kahve akşam yemeği içinde yeşillikli yoğurt bu olacak.Dengelemeye bu şekilde çalışacağım.
11.000 adım olmuş şimdiden yeniden çıkacağız dışarı.

Ay hele donu hic alma benim hepsi yenilendii pantolonun icinden bile kayiyodu yaaa soyle iki beden azalincaya kadar alma bence

Evet evet oyle yap cnm cik dolas yakmaya calisss yemesi guzelde binbir emekle verdigin hemen yansiyo ya o cn sikiyo dengelersek kalici olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…