Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

94 lüyüm cnm :)

hahaha çok mülayim bakmamış mı yahu :)
aynen ya adam fransız durusunda var eomantizm asalet

Alma alma bende cok gzuel seyler görğyorum ama diyorum a daha zayıflayım oyle mevsimlik birsey almam yani bu gidisle yazlık alıcam direk dün 42 beden bi tunik denedim o bile bol geldi cıldiriciktim azdaga magazada

8
Annemin o Huzurvermeyolunda senin var mı instagram
Yaa benim de yok olunca vara da bakıyorsun yoga da oyuzden kökten kapattım hakikaten buradan fırsat kalmıyor hiç bakmaya birleye sagolasın varolasın kkadınlar klübü megabyt gigabyt bizd kaluyo
Diyetisyenimi gerçekten çok sevdim.Verdiği diyeti severek yapıyorum.
Ay cok sevindim bştanem cokguzel yol katedeceksin bence onunla

Ama çok vakit kaybettiriyo

Al benden de o kadar hele memeislerr agzima gircek ziplarkn bil elimle onlari tutuyom ben
ay tutmasan zaten zıplanmıyo baya yavaslatoyo yoksa insanı

Esra ben burdan sonra inst bakamiyorum bile biliyomusun bazen ablam sunu bunu gordun mu dio ay abla zmanmi var oraya bakmaya diom iaten guctenn tlfnu elime aldigimda halbuki buralarda olusumdan o

Selamlar ben biraz daha iyiyim kizlar sizler nasilsiniz
Sevindşm ablacım iyi olmana benimki aksamları azıyor yine ya cok fena nasıl gececek anlamadım 10 gün oldu bal yiye yiye artıya geliyorum

Tamam huzur sende yoksa ben hiç açmıyorum seni çok merak ediyorum ama sen açarsan açarım

Aynen çanta al ayakkabı şal zayıflasanda olacak şeyler :) kendini ödüllendir alışveriş yapınca insanın motivasyonu yerine geliyo
Onlarida alasim yok ama ihtiyacim var haftaya nisan var en azindan sal canta almam lazim :)
2

harikasin canımm böyle devam

anammm ben okadar yapamam en fazla 1500 atlarım çok yoruyo beni
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyom alisirsin zamanla
8
Annemin o Huzurvermeyolunda senin var mı instagram
Annende cok aktif kiz ruyamda bile anneni gprdum bu aksam
Selam canlar mutlu hafta sonlari dilerim hepinize
selam canim nasilsin

4000 ip mi kilo vericez derken dizleri sakatlamiyalim kiz
4000 neki ben 10.000 atlayani gordum
Herseyin fazlasi zarar bence cok fazla 3000 4000 . Hergun istikrarli olup 1000 ip bile atlasan faydasini gorursun mutlaka
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyorum artik alistim fazla gelmiyo bana
Ama çok vakit kaybettiriyo
Aynen yaa ben dun aksam burdan ciktim bi instagrama bakim dedim saat 2 bucuktu yattigimda
Ay hele donu hic alma benim hepsi yenilendii pantolonun icinden bile kayiyodu yaaa soyle iki beden azalincaya kadar alma bence
kiz yepyeni donlarim var hemide dantelli ama bacagimdan yukari cikmiyo onlari giyxem zayiflyinca
Selamlar ben biraz daha iyiyim kizlar sizler nasilsiniz
Iyiz abla iyilrstinmi artik
ohhh ne guzel ben hala 44 bedenim altim 48

Bugün daha iyiyim canim evi toparladim camasir at ser katla yaptim toz aldim mercimrk corbasi yaptim kahve iciyorum simdide ütüyü yapabilecek enerci kalacakmi bakalim

Iki kasik bal iki kasik sirke iki kasik limonsuyu bir cay kasigi tarcini karistirip ictim arkadasim tavsiye etmisti o bayagi acti bogazimi tadi igrenc ama

Menüm Kanguru_
Kahvaltı
2 yk Sosisli yumurta ( kp yapmıştı )
1 dilim tam buğday ekmği
1 bardak light süt
2 zeytin
1 kk beyaz peynir

Öğlen
Ispanak yemeği kıymalı yarım tabak
Yarım kase yoğurt

Akşam
Ton balıklı byük kasede salata

Gece
1 muz

Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
40 dk merdiven çıkma 200 puan
13.000 adım 195 puan

Toplam 545 puan
Huzurvermeyolunda

Tamam huzur sende yoksa ben hiç açmıyorum seni çok merak ediyorum ama sen açarsan açarım
Ay valla admaya korkuyorum resmen beni cok oyakar oturdugun yerde kalıyorsun resmen

Bende huzuru cok merak ediyirom bide seyhan ablayi acin kizlar ya. Esra ben senin yerinde olsam kesin acardimatardim manitamla resimlerimi catlasin dusmanlar
ben de seni merak edyorun kaptancım ya birinş bulursam instagramlı bakıcam sana

Iki kasik bal iki kasik sirke iki kasik limonsuyu bir cay kasigi tarcini karistirip ictim arkadasim tavsiye etmisti o bayagi acti bogazimi tadi igrenc ama
ay valla onu da denerim ben iyileşeyim yeterki

Afiyet olsun cnm
Ay valla admaya korkuyorum resmen beni cok oyakar oturdugun yerde kalıyorsun resmen

ben de seni merak edyorun kaptancım ya birinş bulursam instagramlı bakıcam sana

ay valla onu da denerim ben iyileşeyim yeterki
baskasindan goremezsin ki kapali hesabim bitek takip ettiklerim gorebiliyo o yuzden ac bitane takipleselim

Nişan varsa kendine en güzelinden bi şal yada eşarp al siyah tunik giyersin ustune onu patlatırsın al sana mis gibi kombin
Bende huzuru cok merak ediyirom bide seyhan ablayi acin kizlar ya. Esra ben senin yerinde olsam kesin acardimatardim manitamla resimlerimi catlasin dusmanlar
Valla başka bi mecraa yok mu ya birbirimizi göreceğimiz

Tugce senden büyük kizim var benim allahim ne kadar yaslanmisim
Abla sen yaşlı değilsin genç anne olmuşsun

Gri babetim var onun ustune gri sal alsam yeter siyah tunigimde var sayende kombinimi yaptim
Kanguru_ yine bi delilik mi yapsak kız
acin instagram delilik yapmayalim banlaniriz falan yada burda album acin kkda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…