- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
94 lüyüm cnm :)Benimleee yarışan yandı yandı bu haftaa bomba gibi geliyorum
Oğluş uyuyunca yine hopla zıpla spor niyetine yaparsın birşeyler canım
Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum çok nadir ütü yaparım, el ütüsü yaparak katlarım eşyaları :)
Sanırım sensin bende 24 yaşındayım
Afiyet olsun canımm
aynen ya adam fransız durusunda var eomantizm asalethahaha çok mülayim bakmamış mı yahu :)
Alma alma bende cok gzuel seyler görğyorum ama diyorum a daha zayıflayım oyle mevsimlik birsey almam yani bu gidisle yazlık alıcam direk dün 42 beden bi tunik denedim o bile bol geldi cıldiriciktim azdaga magazadaahh ahh bnmde hayalim :) yarin alisverise gidicez cocuklara esime biseler alcaz. Esim sende kendne bseler al dedi yok didim ama icin gidecek yarin vitrinlerealirsam sal esarp canta fln alirim 75 olmadan don bile almam
ruzgarin uykulari dogdugundan beri sorunlu cnm 2 yasina kdr oglen uyutana kdr canim cikiyodu arrik uyutmuyorum bazen krndi uyuyo bazen uyumuyo
Yaa benim de yok olunca vara da bakıyorsun yoga da oyuzden kökten kapattım hakikaten buradan fırsat kalmıyor hiç bakmaya birleye sagolasın varolasın kkadınlar klübü megabyt gigabyt bizd kaluyo
Ay cok sevindim bştanem cokguzel yol katedeceksin bence onunlaDiyetisyenimi gerçekten çok sevdim.Verdiği diyeti severek yapıyorum.
Ama çok vakit kaybettiriyo
ay tutmasan zaten zıplanmıyo baya yavaslatoyo yoksa insanıAl benden de o kadar hele memeislerr agzima gircek ziplarkn bil elimle onlari tutuyom ben
Esra ben burdan sonra inst bakamiyorum bile biliyomusun bazen ablam sunu bunu gordun mu dio ay abla zmanmi var oraya bakmaya diom iaten guctenntlfnu elime aldigimda halbuki buralarda olusumdan o
Sevindşm ablacım iyi olmana benimki aksamları azıyor yine ya cok fena nasıl gececek anlamadım 10 gün oldu bal yiye yiye artıya geliyorumSelamlar ben biraz daha iyiyim kizlar sizler nasilsiniz
Tamam huzur sende yoksa ben hiç açmıyorumaynen ya adam fransız durusunda var eomantizm asalet
Alma alma bende cok gzuel seyler görğyorum ama diyorum a daha zayıflayım oyle mevsimlik birsey almam yani bu gidisle yazlık alıcam direk dün 42 beden bi tunik denedim o bile bol geldi cıldiriciktim azdaga magazada
Yaa benim de yok olunca vara da bakıyorsun yoga da oyuzden kökten kapattım hakikaten buradan fırsat kalmıyor hiç bakmaya birleye sagolasın varolasın kkadınlar klübü megabyt gigabyt bizd kaluyo
Ay cok sevindim bştanem cokguzel yol katedeceksin bence onunla
ay tutmasan zaten zıplanmıyo baya yavaslatoyo yoksa insanı
Sevindşm ablacım iyi olmana benimki aksamları azıyor yine ya cok fena nasıl gececek anlamadım 10 gün oldu bal yiye yiye artıya geliyorum
Onlarida alasim yok ama ihtiyacim var haftaya nisan var en azindan sal canta almam lazim :)Aynen çanta al ayakkabı şal zayıflasanda olacak şeyler :) kendini ödüllendir alışveriş yapınca insanın motivasyonu yerine geliyo
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyom2
harikasincanımm böyle devam
anammm ben okadar yapamam en fazla 1500 atlarım çok yoruyo beni
Annende cok aktif kiz ruyamda bile anneni gprdum bu aksam
selam canim nasilsinSelam canlar mutlu hafta sonlari dilerim hepinize
4000 ip mikilo vericez derken dizleri sakatlamiyalim kiz
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyorum artik alistim fazla gelmiyo banaHerseyin fazlasi zarar bence cok fazla 3000 4000 . Hergun istikrarli olup 1000 ip bile atlasan faydasini gorursun mutlaka
Aynen yaa ben dun aksam burdan ciktim bi instagrama bakim dedim saat 2 bucuktu yattigimdaAma çok vakit kaybettiriyo
Ay hele donu hic alma benim hepsi yenilendii pantolonun icinden bile kayiyodu yaaasoyle iki beden azalincaya kadar alma bence
Iyiz abla iyilrstinmi artikSelamlar ben biraz daha iyiyim kizlar sizler nasilsiniz
ohhh ne guzel ben hala 44 bedenimaynen ya adam fransız durusunda var eomantizm asalet
Alma alma bende cok gzuel seyler görğyorum ama diyorum a daha zayıflayım oyle mevsimlik birsey almam yani bu gidisle yazlık alıcam direk dün 42 beden bi tunik denedim o bile bol geldi cıldiriciktim azdaga magazada
Sevindşm ablacım iyi olmana benimki aksamları azıyor yine ya cok fena nasıl gececek anlamadım 10 gün oldu bal yiye yiye artıya geliyorum
Bende huzuru cok merak ediyirom bide seyhan ablayiTamam huzur sende yoksa ben hiç açmıyorumseni çok merak ediyorum ama sen açarsan açarım
Tugce senden büyük kizim var benim allahim ne kadar yaslanmisim94 lüyüm cnm :)
Bugün daha iyiyim canim evi toparladim camasir at ser katla yaptim toz aldim mercimrk corbasi yaptim kahve iciyorum simdide ütüyü yapabilecek enerci kalacakmi bakalimOnlarida alasim yok ama ihtiyacim var haftaya nisan var en azindan sal canta almam lazim :)
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyomalisirsin zamanla
selam canim nasilsin
4000 neki ben 10.000 atlayani gordum
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyorum artik alistim fazla gelmiyo bana
Aynen yaa ben dun aksam burdan ciktim bi instagrama bakim dedim saat 2 bucuktu yattigimda
kiz yepyeni donlarim var hemide dantelli ama bacagimdan yukari cikmiyo onlari giyxem zayiflyinca
Iyiz abla iyilrstinmi artik
ohhh ne guzel ben hala 44 bedenimaltim 48
Utuyude yarin yaparsin cok yorma kendiniBugün daha iyiyim canim evi toparladim camasir at ser katla yaptim toz aldim mercimrk corbasi yaptim kahve iciyorum simdide ütüyü yapabilecek enerci kalacakmi bakalim
Iki kasik bal iki kasik sirke iki kasik limonsuyu bir cay kasigi tarcini karistirip ictim arkadasim tavsiye etmisti o bayagi acti bogazimi tadi igrenc amaaynen ya adam fransız durusunda var eomantizm asalet
Aciller var onlari yapiyim kalan yarin insallah canimUtuyude yarin yaparsin cok yorma kendini
Baskalarından bakıp görek bari birbirimiziTamam huzur sende yoksa ben hiç açmıyorumseni çok merak ediyorum ama sen açarsan açarım
Senin ruhun genç ablacıım :)Tugce senden büyük kizim var benim allahim ne kadar yaslanmisim
Ay valla admaya korkuyorum resmen beni cok oyakar oturdugun yerde kalıyorsun resmenTamam huzur sende yoksa ben hiç açmıyorumseni çok merak ediyorum ama sen açarsan açarım
ben de seni merak edyorun kaptancım ya birinş bulursam instagramlı bakıcam sanaBende huzuru cok merak ediyirom bide seyhan ablayiacin kizlar ya. Esra ben senin yerinde olsam kesin acardimatardim manitamla resimlerimi catlasin dusmanlar
ay valla onu da denerim ben iyileşeyim yeterkiIki kasik bal iki kasik sirke iki kasik limonsuyu bir cay kasigi tarcini karistirip ictim arkadasim tavsiye etmisti o bayagi acti bogazimi tadi igrenc ama
Afiyet olsun cnmMenümKanguru_
Kahvaltı
2 yk Sosisli yumurta ( kp yapmıştı )
1 dilim tam buğday ekmği
1 bardak light süt
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
Öğlen
Ispanak yemeği kıymalı yarım tabak
Yarım kase yoğurt
Akşam
Ton balıklı byük kasede salata
Gece
1 muz
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
40 dk merdiven çıkma 200 puan
13.000 adım 195 puan
Toplam 545 puan
Huzurvermeyolunda
baskasindan goremezsin ki kapali hesabim bitek takip ettiklerim gorebiliyoAy valla admaya korkuyorum resmen beni cok oyakar oturdugun yerde kalıyorsun resmen
ben de seni merak edyorun kaptancım ya birinş bulursam instagramlı bakıcam sana
ay valla onu da denerim ben iyileşeyim yeterki
Nişan varsa kendine en güzelinden bi şal yada eşarp al siyah tunik giyersin ustune onu patlatırsın al sana mis gibi kombinOnlarida alasim yok ama ihtiyacim var haftaya nisan var en azindan sal canta almam lazim :)
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyomalisirsin zamanla
selam canim nasilsin
4000 neki ben 10.000 atlayani gordum
Kiz ben bi atlayisda 500 atliyorum artik alistim fazla gelmiyo bana
Aynen yaa ben dun aksam burdan ciktim bi instagrama bakim dedim saat 2 bucuktu yattigimda
kiz yepyeni donlarim var hemide dantelli ama bacagimdan yukari cikmiyo onlari giyxem zayiflyinca
Iyiz abla iyilrstinmi artik
ohhh ne guzel ben hala 44 bedenimaltim 48
Valla başka bi mecraa yok mu ya birbirimizi göreceğimizBende huzuru cok merak ediyirom bide seyhan ablayiacin kizlar ya. Esra ben senin yerinde olsam kesin acardimatardim manitamla resimlerimi catlasin dusmanlar
Abla sen yaşlı değilsin genç anne olmuşsunTugce senden büyük kizim var benim allahim ne kadar yaslanmisim
Ay söyle valla seni nerden goreceksek görelim artıkBaskalarından bakıp görek bari birbirimizi
Gri babetim var onun ustune gri sal alsam yeter siyah tunigimde var sayende kombinimi yaptimNişan varsa kendine en güzelinden bi şal yada eşarp al siyah tunik giyersin ustune onu patlatırsın al sana mis gibi kombin
Valla başka bi mecraa yok mu ya birbirimizi göreceğimiz
Abla sen yaşlı değilsin genç anne olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?