- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
gördüm canım ama çok güzel bi hamilemişsin. Şu an ki halin tabi ki çok çok güzelEn şişko halimi atttıııım
Teşekkür ederiimmgördüm canım ama çok güzel bi hamilemişsin. Şu an ki halin tabi ki çok çok güzel
Evt bende farkli bekliodumKanguru_ ayy abla hayallerimden çok daha farklı çıktınn :) maşallah güzelliğinee..
Ben daha çok
Biraz daha kilolu
Yuvarlak yüzlü birini bekliyodum :)
Esmer bomba. Gicik oldum sanaDur bi geçmiş yapayım geliyorum.Fotoyu buraya mı attınız
yaaaa o tosunu yerim beeeennnnn masallah nazar degmesin. Sende cok guzelsin cnm hamilelikte tek yakismisMaşallaaaahh boyun kaaç :)
AblamiKanguru_ ayy abla hayallerimden çok daha farklı çıktınn :) maşallah güzelliğinee..
Ben daha çok
Biraz daha kilolu
Yuvarlak yüzlü birini bekliyodum :)
sen nasil birini beklyodun :)Evt bende farkli bekliodum
Esmer bomba. Gicik oldum sanazayifsin zaten daha ne zayiflamaya calisiyosun. Cok guzelsin masallah. Ama ben seni hep sarisin hayal etmistim
yaaaa o tosunu yerim beeeennnnn masallah nazar degmesin. Sende cok guzelsin cnm hamilelikte tek yakismis
B belcimim sen kac yasindaydinm cok genc duruyosun cok guzelsin[/QUOT tsk ederim ben 31im o senin güzelliğin
31 deme sen kimseye 25 26 desen inanirlar valla masallah
HahahaEsmer bomba. Gicik oldum sanazayifsin zaten daha ne zayiflamaya calisiyosun. Cok guzelsin masallah. Ama ben seni hep sarisin hayal etmistim
yaaaa o tosunu yerim beeeennnnn masallah nazar degmesin. Sende cok guzelsin cnm hamilelikte tek yakismis
B belcimim sen kac yasindaydinm cok genc duruyosun cok guzelsin
Aa cok sevindim:)31 deme sen kimseye 25 26 desen inanirlar valla masallah
Tesekkur ederim canim :) sen nasil mutlu olcaksan oyle olsun :) masallah takimdaki herkes cok guzelHahahaben küçükken şarışınmışım ayol
Canımm çok teşekkür ederim ,sen de çok güzelsin yaw.Enişte boşuna mecnun olmamış yıllarca
Eşim ve etrafımdaki herkes zayıfsın diyor ama ben 63-65 olsam daha çok mutlu olacağım için diyete devam ediyorum.
Ben seni sarışın bekliyordum tam da bekleğim gibi çıktın canım.Çok güzelsin canımAblami
Tesekkur ederim canim
sen nasil birini beklyodun :)
Ayy cok tesekkur ederim ❤❤❤❤Ben seni sarışın bekliyordum tam da bekleğim gibi çıktın canım.Çok güzelsin canım
Fazlalıklardan kurtuldun mu afet olursun sen.
Ahhahaha canım senin eşin çok uyanıkAyy cok tesekkur ederim ❤❤❤❤
Butun fazlaliklardan kurtulursam esim beni disari cikarmaz kiskancliktano yuzden 70 olsam yeter
Bence resimde gayet zayifsinAyy cok tesekkur ederim ❤❤❤❤
Butun fazlaliklardan kurtulursam esim beni disari cikarmaz kiskancliktano yuzden 70 olsam yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?