Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ ayy abla hayallerimden çok daha farklı çıktınn :) maşallah güzelliğinee..
Ben daha çok
Biraz daha kilolu
Yuvarlak yüzlü birini bekliyodum :)

Şuan müsait değilim birazdan girer bakarım gormedilerim var sakın fotoları kaldırmayı haaa kizlarrrrr

Dur bi geçmiş yapayım geliyorum.Fotoyu buraya mı attınız
Esmer bomba. Gicik oldum sana zayifsin zaten daha ne zayiflamaya calisiyosun. Cok guzelsin masallah. Ama ben seni hep sarisin hayal etmistim
Maşallaaaahh boyun kaaç :)
yaaaa o tosunu yerim beeeennnnn masallah nazar degmesin. Sende cok guzelsin cnm hamilelikte tek yakismis

B belcimim sen kac yasindaydinm cok genc duruyosun cok guzelsin

Menum

Hahaha ben küçükken şarışınmışım ayol
Canımm çok teşekkür ederim ,sen de çok güzelsin yaw.Enişte boşuna mecnun olmamış yıllarca
Eşim ve etrafımdaki herkes zayıfsın diyor ama ben 63-65 olsam daha çok mutlu olacağım için diyete devam ediyorum.

Tesekkur ederim canim :) sen nasil mutlu olcaksan oyle olsun :) masallah takimdaki herkes cok guzel secmece alinmisiz gibi

Ben seni sarışın bekliyordum tam da bekleğim gibi çıktın canım.Çok güzelsin canım
Fazlalıklardan kurtuldun mu afet olursun sen.
Ayy cok tesekkur ederim ❤❤❤❤
Butun fazlaliklardan kurtulursam esim beni disari cikarmaz kiskancliktan o yuzden 70 olsam yeter

Menum
9 30 limonlu su
11 biberli omlet 5 dilim peynir 4 zeytin bi dilim ekmek sut
14 sutlu kahve
15 30 10 fıstık 10 badem 2 gun kurusu birazda kuru üzüm cayla
1900 adana bol salata ayran
2 litre su
800 ip 160p
300 bolgesel 180p
340 p toplm Kanguru_
Huzurvermeyolunda

Ayy cok tesekkur ederim ❤❤❤❤
Butun fazlaliklardan kurtulursam esim beni disari cikarmaz kiskancliktan o yuzden 70 olsam yeter
Ahhahaha canım senin eşin çok uyanıkOlursun canım ben sana inanıyorum.Ben tam bir sene önce 89’dum şimdi 69.İstedikten sonra yapamayacağın şey yok. Yeter ki iste gerisi gelir kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…