Etek ceket tercih ediyorum.Netten bakıyorum düğüne gider gibi allı pullu hep.Bence takımları tam randumanlı daraltamazlar yenş almak daha mantklı hem kendşnş daha iyi hşssedşp motşve oluraun Etek ceket mi giyiyorsun pantolen ceker mi
Kotonun is elbiseleri koleksşyonu oluyor sık seyler vardı oraya da bak şstersenEtek ceket tercih ediyorum.Netten bakıyorum düğüne gider gibi allı pullu hep.
Kafama göre birşey bulamassam sanırım şık bir tunik altında bol bir pantalon olacak.Ama işte y.kurulu rektör,bld.başkanı,osb,tso başkanlarından oluşunca o tarz biraz olmuyor gibi
Evet tunik ağır durmadığı için öyle olabilirKafama göre birşey bulamassam sanırım şık bir tunik altında bol bir pantalon olacak.Ama işte y.kurulu rektör,bld.başkanı,osb,tso başkanlarından oluşunca o tarz biraz olmuyor gibi
Bi 10 kilo eksik olsaydım harika şeyler var offffffEvet tunik ağır durmadığı için öyle olabilir
Yakında o da olacak :)Bi 10 kilo eksik olsaydım harika şeyler var offffff
@Rzgrece kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.
Malzemeler:
bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz
Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)
Iyi geceler kizlar yegenimizin evinde kacamak yapamadim sansima keki kabarmamis iki ceviz ici yedim cayimla yarin oruclu olacagim kismetse
Hemen yazayım ama yüzüme tükürme lütfen
09.00
1 dilim süzme peynir
5 6 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 ceviz 3 badem
1 havuç
1 dilim t.b ekmeği
12.30
1 sütlaç
16.00
Noodle( bi çocuk verdiler bana emanet ısrarlarına dayanamadım üzülmesin diye yedim)
Inşallah toparlayabilirim zaten siz olmasanız vasat bi durumdaydımSallamasyon ama ben beğendimasyon eline sağlık güzel gözüküyor
Her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek, Allah kabul etsin canım
Sabaha ne kadar güzel başlamışsın, inşallah kendini toparlayabilirsin canım..
Birbirimize kenetlenirsek iyi olacağını düşünüyorum.
Grubu en kilolusu benim ama ben gerçekten çok inanıyorum bu kiloyu vereceğime..Inşallah toparlayabilirim zaten siz olmasanız vasat bi durumdaydım
Işte bütün mesele bu kararlı olmak. Bu kilo verme işinin tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Motivasyonun yerindeyse diyet ve sporla kilolar gidiyo. Eminim sen çok güzel zayıflayacaksın bu azimle. Umarım bende en kısa zamanda kafamı toparlarımGrubu en kilolusu benim ama ben gerçekten çok inanıyorum bu kiloyu vereceğime..
Sadece kilo vermeye odaklandım, bu haftada bir spor salonuna yazılacağım inşallah, herşey çok daha iyi olacak inanıyorum.
Sen gel tutun bana uçalımmm
Kafanı dağıtan ve odaklanmanı sağlayamayan durum nedir? Önce onu çözmekle başla bence.. İnşallah kendini kısa bir sürede toparlayabilirsin canımIşte bütün mesele bu kararlı olmak. Bu kilo verme işinin tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Motivasyonun yerindeyse diyet ve sporla kilolar gidiyo. Eminim sen çok güzel zayıflayacaksın bu azimle. Umarım bende en kısa zamanda kafamı toparlarım
İşte budur bebeğim. Sen inan gerisi geliyor canım :)Grubu en kilolusu benim ama ben gerçekten çok inanıyorum bu kiloyu vereceğime..
Sadece kilo vermeye odaklandım, bu haftada bir spor salonuna yazılacağım inşallah, herşey çok daha iyi olacak inanıyorum.
Sen gel tutun bana uçalımmm
Işte bütün mesele bu kararlı olmak. Bu kilo verme işinin tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Motivasyonun yerindeyse diyet ve sporla kilolar gidiyo. Eminim sen çok güzel zayıflayacaksın bu azimle. Umarım bende en kısa zamanda kafamı toparlarım
İşte budur bebeğim. Sen inan gerisi geliyor canım :)
Canım eğer kilo verememenin psikolojik olduğunu düşünüyorsan o yönde çalışmalar yapsan. Mesela motivasyon kitapları var, videoları var. Onlara baksan. Ben başlarda meditasyon yapıyordum. Gece yatmadan önce birşeyler dinliyordum. İyi gelmişti. Mesela "Zayıflamada son söz"diye bir kitap var. Onu okumuştum. Güzel tavsiyeler vardı. Neden kilo aldığını, sebebin ne olduğunu bulmana yardımcı oluyordu.
Nisanın 6sında eşimin yemin töreni olacakmış, ona kadar çift basamaklı sayılara inmek hedefim canımm
Kafama taktığım durumların çözülmesi için zamana ihtiyaç var. Yani ölümcül meseleler değil ama kafama çok taktığım için diyete odaklanmama engel olan durumlar diyebilirKafanı dağıtan ve odaklanmanı sağlayamayan durum nedir? Önce onu çözmekle başla bence.. İnşallah kendini kısa bir sürede toparlayabilirsin canım
Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alacağım. Meditasyonla ilgili biraz araştırma yapmam gerek. Sorunun sadece psikolojik olduğunu düşünüyorum. Tamam troidlerim yavaş çalışıyor ama bu hastalık son yıllarda mı vuku buldu bu zamana kadar nasıl veriyordum ? Son 2 senedir yok veremiyorumİşte budur bebeğim. Sen inan gerisi geliyor canım :)
Canım eğer kilo verememenin psikolojik olduğunu düşünüyorsan o yönde çalışmalar yapsan. Mesela motivasyon kitapları var, videoları var. Onlara baksan. Ben başlarda meditasyon yapıyordum. Gece yatmadan önce birşeyler dinliyordum. İyi gelmişti. Mesela "Zayıflamada son söz"diye bir kitap var. Onu okumuştum. Güzel tavsiyeler vardı. Neden kilo aldığını, sebebin ne olduğunu bulmana yardımcı oluyordu.
Hahahah derim ama kıyamam kız üzülür bir de doğruyu söylerim, daha sağlıklı daha verimli bir yıl geçirmemiz için hazırlıklara başladım sen yokken kocam derimBen inanıyorum. Ay sonunda göreceksin iki hanelileri. Eşin zayıflamışsın derse hasretinden yemeden içmeden kesildim dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?