Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

S smygnc aslında takım değilde şöyle baya bol pantolonlar oluyo ya etek gibi onlardan alıp üstünede uzun şık yelek alabilirsin. Ceket eteğin güzelini bulmak çok zor

S smygnc aslında takım değilde şöyle baya bol pantolonlar oluyo ya etek gibi onlardan alıp üstünede uzun şık yelek alabilirsin. Ceket eteğin güzelini bulmak çok zor
Kafama göre birşey bulamassam sanırım şık bir tunik altında bol bir pantalon olacak.Ama işte y.kurulu rektör,bld.başkanı,osb,tso başkanlarından oluşunca o tarz biraz olmuyor gibi

Kafama göre birşey bulamassam sanırım şık bir tunik altında bol bir pantalon olacak.Ama işte y.kurulu rektör,bld.başkanı,osb,tso başkanlarından oluşunca o tarz biraz olmuyor gibi
Evet tunik ağır durmadığı için öyle olabilir

Sallamasyon ama ben beğendimasyon eline sağlık güzel gözüküyor

Iyi geceler kizlar yegenimizin evinde kacamak yapamadim sansima keki kabarmamis iki ceviz ici yedim cayimla yarin oruclu olacagim kismetse

Her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek, Allah kabul etsin canım

Sabaha ne kadar güzel başlamışsın, inşallah kendini toparlayabilirsin canım..
Birbirimize kenetlenirsek iyi olacağını düşünüyorum.

Inşallah toparlayabilirim zaten siz olmasanız vasat bi durumdaydım

Inşallah toparlayabilirim zaten siz olmasanız vasat bi durumdaydım
Grubu en kilolusu benim ama ben gerçekten çok inanıyorum bu kiloyu vereceğime..
Sadece kilo vermeye odaklandım, bu haftada bir spor salonuna yazılacağım inşallah, herşey çok daha iyi olacak inanıyorum.
Sen gel tutun bana uçalımmm

Işte bütün mesele bu kararlı olmak. Bu kilo verme işinin tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Motivasyonun yerindeyse diyet ve sporla kilolar gidiyo. Eminim sen çok güzel zayıflayacaksın bu azimle. Umarım bende en kısa zamanda kafamı toparlarım

Kafanı dağıtan ve odaklanmanı sağlayamayan durum nedir? Önce onu çözmekle başla bence.. İnşallah kendini kısa bir sürede toparlayabilirsin canım

İşte budur bebeğim. Sen inan gerisi geliyor canım :)

Canım eğer kilo verememenin psikolojik olduğunu düşünüyorsan o yönde çalışmalar yapsan. Mesela motivasyon kitapları var, videoları var. Onlara baksan. Ben başlarda meditasyon yapıyordum. Gece yatmadan önce birşeyler dinliyordum. İyi gelmişti. Mesela "Zayıflamada son söz"diye bir kitap var. Onu okumuştum. Güzel tavsiyeler vardı. Neden kilo aldığını, sebebin ne olduğunu bulmana yardımcı oluyordu.

Nisanın 6sında eşimin yemin töreni olacakmış, ona kadar çift basamaklı sayılara inmek hedefim canımm

Kafanı dağıtan ve odaklanmanı sağlayamayan durum nedir? Önce onu çözmekle başla bence.. İnşallah kendini kısa bir sürede toparlayabilirsin canım
Kafama taktığım durumların çözülmesi için zamana ihtiyaç var. Yani ölümcül meseleler değil ama kafama çok taktığım için diyete odaklanmama engel olan durumlar diyebilir

Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alacağım. Meditasyonla ilgili biraz araştırma yapmam gerek. Sorunun sadece psikolojik olduğunu düşünüyorum. Tamam troidlerim yavaş çalışıyor ama bu hastalık son yıllarda mı vuku buldu bu zamana kadar nasıl veriyordum ? Son 2 senedir yok veremiyorum

Ben inanıyorum. Ay sonunda göreceksin iki hanelileri. Eşin zayıflamışsın derse hasretinden yemeden içmeden kesildim dersin.
Hahahah derim ama kıyamam kız üzülür bir de doğruyu söylerim, daha sağlıklı daha verimli bir yıl geçirmemiz için hazırlıklara başladım sen yokken kocam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…