- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Önce sporu görelimOluruna öyle bakalım.
Canım listeye girmene kaç kilo var .Listeye gireceğin tarih konusunda net bir tarih ve söz istiyorum senden.
Liste dışı kalındı mı motivasyon düşüyor canım.Dön artık bir an önce.
Bilmiyorum canım ama kararlı olmamız gerekiyor başka yolu yok. Kendimizi kandırıyoruz yarın başlarız pazartesi başlarız, en son şunuda yiyim tamam diyoruz ama yok hergün aynı şey. Yemenin sonu yok. Salatayla doyuyosun başka şeylede ama biz hep zararlı olanı tercih ediyoruz. Şu durumdan artık kurtulup kendimizi toparlamamız gerekiyor
Canım benim önce kafanda halletmen gerek,kendine inanman gerek.Kaç yaşındasın ve kaç yılını kilolu geçirdin bilmiyorum ama ömrünün kalanını kilolu olarak mı geçirmek istiyorsun bunu kendine bir sor.Anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum herseyin de farkındayız neden böylee ve gerçekten yeter artık
Canımm senin yaşın genç ve metabolizman doğal olarak hızlı.Sen çok katı bir diyetle değil de belli şeylere dikkat ederek ve sporla biraz uzun vade de olsa çok rahat kilo verirsin.Abur cuburu kes,yemek saatlerini düzenle,geç vakitte yeme ve spor yap bunlar bile sana yetecektir.Doğru söylüyosun ama hep ertelemek için bahanem var odaklanamıyorum şu diyete bu sene hep böyle geçti
Işte tam olarak sorunumun üstüne bastın. Metabolizmam çok yavaş geç kilo veriyorum bu beni yıldırıyo. Önceden olsa diyete başladığım ilk hafta kesin 1 2 kilo bir kısmı ödemde olsa giderdi. Üstelik sadece dikkat ederek. Ama şimdi profesyonelce hazırlanmış menülerle bile kilo veremiyorum. Bu beni çok yordu. Geçen sene koskoca 1 senede sadece 8 kilo verebildim. O zaman öğrenci olduğum için akşamları 2 3 saatimi fitness salonunda geçirirdim. Okuldan gelirken baya önce iner 5 6 km yol yürürdüm. Diyetisyenim ne verdiyse harfiyen uyardım. Buna rağmen giden 8 kilo olunca benim hevesim çok kırıldı. Şuan aynı senin gibi bi döngünün içindeyim. Kilo aldığımı aynadan bakınca görebiliyorum. Psikolojim cidden alt üst oldu kötü durumdayım. Aşırı stresli bir dönemdeyim. Takacak çok fazla şeyim var bir de üstüne kilo eklenince bu hem uyku düzenimi etkiliyor hem regl düzenimi bozdu bunlar extra şişiriyo beni. Nasıl silkelenip kendime geleceģimi bilmiyorumCanımm senin yaşın genç ve metabolizman doğal olarak hızlı.Sen çok katı bir diyetle değil de belli şeylere dikkat ederek ve sporla biraz uzun vade de olsa çok rahat kilo verirsin.Abur cuburu kes,yemek saatlerini düzenle,geç vakitte yeme ve spor yap bunlar bile sana yetecektir.
Yüzü güzel şeklinde mi anılmak istiyorsun.Bizi yıllarca bu yalanla kandırmadılar mı?
Canım benim önce kafanda halletmen gerek,kendine inanman gerek.Kaç yaşındasın ve kaç yılını kilolu geçirdin bilmiyorum ama ömrünün kalanını kilolu olarak mı geçirmek istiyorsun bunu kendine bir sor.
Ben geçen yıl bu zamanlar dibin de dibini görmüştüm.kendimi kaybedercesine yiyordum yedikçe mutsuz olup tekrar tekrar yiyordum.Bu kısır döngüyü kırmak için de hiçbir şey yapmıyordum. Sonra geçen yıl nisan başı gibi bir silkelendim ve kendime geldim.geçen yıl ki kilomdan 20 kilo aşağıdayım, o kırılmayı yaşamasaydım kilolarım katlanarak artmaya devam edecekti.İzine ayrıldıktan sonra da bir süre daha dikkat ettim ama ipin ucunu kaçırınca 3 kilo geri aldım ve kendimi frenleyerek tekrar buraya döndüm.
Önce gerçekten iste ve inan .temel olay yeme sorununu kafanda halletmek.
Aminn canım yurekten aminnGunaydin mutlu haftalar
Vee bugün 3 ayların başlangıcı rabbim edilen tüm dualarınızı kabul eylesin Aminn..
Yok kuzum bea ben de bir boy zedeyim farketmesin miGünaydın kızlar,3 aylarınız mübarek olsun edilen dualarınız hakkınızda hayırlı ise kabul olsun.
MaşallahHuzurvermeyolunda Allah bağışlasın.Zayıfsın bacım sen nerene zayıflıycan
Boyun posun yerinde gözüküyorsun bence gayet iyisinYok kuzum bea ben de bir boy zedeyim farketmesin mi
Fotograf ekledim gensler basılmadan sileyim bakında
Maslh gayet guzelsinYok kuzum bea ben de bir boy zedeyim farketmesin mi
Herkesin 3 aylari mubarek olsun bugun bende orucum allh gunahlarimizi affetsinGünaydın kızlar,3 aylarınız mübarek olsun edilen dualarınız hakkınızda hayırlı ise kabul olsun.
MaşallahHuzurvermeyolunda Allah bağışlasın.Zayıfsın bacım sen nerene zayıflıycan
Ayy işte şimdi gözlerimin hüznü gittiFotograf ekledim gensler basılmadan sileyim bakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?